Cvekla, nar, suvo grožđe, pasulj i kelj – da li ste znali da postoji čitava lista namirnica koje mogu poboljšati vašu krvnu sliku? Stalno govorimo o tome koliko je važno…
3333
Redovna rutina nege kože, uz odgovarajuću kremu za lice ili mleko za telo, jeste od primarnog značaja kako bi koža bila lepa i blistava. Koža zahteva konstantnu brigu, a pored…
Promene godišnjih doba često možemo pratiti i kroz promene mirisa u bašti. Začinsko bilje, poput bosiljka, nane, mirođije, ruzmarina, žalfije i slično, u svakoj kuhinji je kulinarski lajtmotiv. Začini i…
5222
Začini su oduvek bili istaknuti u mnogim kulturama kao veoma cenjeni. Od Egipćana do Grka, začini su se koristili u pripremi hrane, kao konzervansi ali i zbog svojih lekovitih svojstava.…
1069
Ovo jelo smatra se čudnim čak i u nekoliko kineskih zemalja iz kojih i potiče. Prvo, živi šišmiš kuva se u mleku. Nakon toga se iseče na sitne parčiće, pomeša…
1011
U Kini mnogi hasmu smatraju savršenim obrokom. Ovaj dezert u osnovi sadrži osušeno masno tkivo jajovoda žaba. Narastu od 10 do 15 puta u odnosu na svoju prirodnu veličinu nakon…
1106
Strana 4 od 57