U Kini mnogi hasmu smatraju savršenim obrokom. Ovaj dezert u osnovi sadrži osušeno masno tkivo jajovoda žaba. Narastu od 10 do 15 puta u odnosu na svoju prirodnu veličinu nakon…
Da li je određeno voće ili povrće bolje konzumirati sa korom ili bez nje, stvar je za debatu. Kore se često odrstranjuju kao vid navike ili u pokušaju da se…
Tradicionalna poslastica koja potiče sa Aljaske je i fermentisana glava lososa. Nakon odstranjivanja, glava se zakopa u zemlju u kojoj boravi nekoliko nedelja. Kao što i predpostavljate - za to…
Iako još uvek nije deo svakodnevne ishrane većine ljudi, matovilac dobija na popularnosti među onima koji su svesni svih njegovih zdravstvenih prednosti. Pre svega, matovilac je bogat vitaminom C. Oko…
Uzgoj radiča počeo je oko 15. veka u Italiji. Različite sorte ove biljke nazvane su po različitim regionima Italije. Izuzetno je koristan za probavni sistem jer sadrži jedinjenja koja stimulišu…
Ukoliko niste znali, cikorija je popularna zamena za kafu (da, dobro ste pročitali!). Često se koristi i kao sastojak sladoleda, određenih dresinga ili kao zamena za margarin, a sve zbog…
Strana 1 od 53