Uslovi korišćenja

U nastavku su pravila i uslovi korišćenja portala Oklagija.rs. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre korišćenja sadržaja portala.

Sa prvim korišćenjem portala smatraćemo da ste u potpunosti upoznati i da ste prihvatili pravila i uslove korišćenja portala Oklagija.rs. Ukoliko niste saglasni sa njima molimo Vas da ne pristupate portalu i da ne koristite njegov sadržaj. Ukoliko imate nekih neodoumica ili pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Portal Oklagija.rs zadržava pravo izmene ovih pravila i uslova korišćenja bez prethodne najave kao i sam izgled  i sadržaj portala pa Vas zbog toga molimo da se povremeno informišete o mogućim promenama.

Bez razlike da li ste registrovani ili neregistrovani član ni jedan deo portala Oklagija.rs se ne sme koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Portal Oklagija.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova ka spoljnim stranicama. Portal Oklagija.rs se ne smatra odgovorinim za sadržaj na spoljašnim stranicama postavjenim sa strane partnera, oglašivača i korisnika portala. Takođe portal Oklagija.rs nije odgovoran za nikakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu.

Sadržaj portala Oklagija.rs koristite isključivo na vlastitu odgovornost te portal ne snosi odgovornost za eventualne štete nastale korištenjem sadržaja portala.

Portal Oklagija.rs zadržava pravo menjanja i uklanjanja sadržaja sa portala bez prethodne najave.

Portal Oklagija.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Oklagija.rs i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je portal Oklagija.rs povredio Vaša autorska prava, molimo Vas da nam se obratite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Korišćenjem portala Oklagija.rs prihvatate mogućnost da naši amdinistratori nadgledaju sadržaje koje pišete u privatnim porukama i brisanje i korekciju sadržaja koje objavljujete na portalu ukoliko se utvrdi da se na taj način ugorožava integritet i vređaju prava ostalih korisnika. Portal Oklagija.rs neće vršiti korekciju i proveru vaših sadržaja koje postavljate na sajtu kao i autorska prava istih te stoga vas molimo da ukoliko primetite neki sadržaj na portalu koji se kosi sa pravilnikom Oklagija.rs da nas u što kraćem roku obavestite.

Portal Oklagija.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene prilikom korišćenja portala koji će biti korišćeni isključivo u svrhe unašređenja rada portala Oklagija.rs. Takođe portal Oklagija.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala Oklagija.rs ili nezakonitih aktivnosti korisnika.