Dodajte još neki prirodan sastojak poput bobibastog voća, cvekle ili šargarepe. Bobičasto voće doprineće prirodnoj slatkoći, ali i dodatku esencijalnih vlakana, vitamina, minerala i antioksidanasa. Ukoliko želite da pijete čist…
Ide zima a sa njom i miris pečenog kestena. Nekada ga je bilo na svakom uglu a sada se i ne sreće toliko često. Da li je tome razlog zaborav…
Pržena hrana ostaje hrskava sve do njenog hlađenja nakon čega dolazi do vlaženja kore. U slučaju hlađenja hrane ili odlaganja u hermetički zatvorene posude dolazi do istog efekta. Da bi…
Govedina i plavi sir često su spoj gurmanskih recepata. Mleveni odresci i fileti mogu se puniti isitnjenim plavim sirom. Peršun Dopunjava kremastu teksturu plavog sira, a može se posuti i…
Svi naši proizvodi su izrađeni od prirodno sušenog i termotretiranog drveta, impregnirani su pčelinjim voskom ili mineralnim uljima. Bez obzira što je drvo u procesu proizvodnje zaštićeno, o njemu treba…
Razdvajanje žumanceta, po mišljenju mnogih, nije jednostavan podvig. Sve što vam je potrebno jeste plastična flaša. 1. Razbijte jaje u posudu ili tanjir. Prilikom razbijanja, vodite računa da očuvate strukturu…
Strana 1 od 79