Odmrzavanje mesa na sobnoj temperaturi je veoma opasno zbog velike količine bakterija. "Zona opasnosti" je temperatura između 40 i 140 stepeni - opseg u kojem bakterije rastu i množe se…
Možda će vam biti potrebno više strpljenja, ali kada su u pitanju veće količine hrane - uvek pržite u serijama. Prenatrpavanje tiganja dovodi do stvaranja pare, ali će i hrana…
Za savršen pire krompir važna je, pre svega, vrsta krompira. Trebalo bi odabrati "brašnasti" krompir koji sadrži više skroba. Krompir bi trebalo kuvati ne duže od 40 minuta na temperaturi…
Dodajte jednu kafenu kašičicu mlevenog đumbira u svoju jutarnju kafu i napravićete tradicionalni bliskoistočni napitak koji ne samo da pomaže varenju već pomaže u borbi protiv slobodnih radikala. Čaj od…
Stvarna količina ugljenih hidrata i proteina zavisi od toga koliko vremena će proći pre vašeg vežbanja. Neophodno je da jedete oko tri ili četiri sata pre vežbanja. Ne preporučuje se…
Doručak Nikada ne preskačite doručak. Ukoliko to činite, usporićete metabolizam što je pogubno u održavanju ili gubljenju telesne težine. Da biste održali ravnotežu šećera u krvi, jedite složene ugljene hidrate…
Strana 1 od 80