Maramice za čistije ruke

Pročitano: 14720 puta
Kategorija: Zdravlje
Ocena teksta:
(3 glasova)

Danas smo imali prilike da prisustvujemo ručku u izuzetno popularnoj "Etno kući DINAR" u Vršcu. Nakon što je konobar uzeo narudžinu odmah se bio vratio za sto i doneo nekoliko kesica. Svi gosti su pomislili "veoma zanimljivo ali šta je to?", nakon čega je iskusni domaćin rekao da su u pitanju maramice za ruke.

Zaista lep gest. Iako "Etno kuća DINAR" raspolaže izuzetno urednim i veoma lepo dizajniranim toaletom gde se gosti mogu osvežiti i pobrinuti za ličnu higijenu menadžeri su odlučili da gostima ponude maramice za ruke i time im omoguće još prijatniji boravak u "Dinaru".

Veoma praktično rešenje. Dok se hrana koja je naručena sprema Vi sa prijateljima se možete pripremiti bez prekida u druženju i odlaska u toalet. Mali, ali prikladan gest za još bolju atmosferu i osećaj da je komfor gosta na prvom mestu u "Etno kući DINAR". Bravo!

MaramiceEtnoKucaDinar

Ukoliko ste i vi bili svedok interesantnim praksama u restoranima ili drugim ugostiteljskim objektima molimo Vas budite slobodni da Vaše utiske podelite sa nama.

Priredio: 
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava