Šta vam je potrebno? Soda bikarbona Voda Gumene rukavice Truleks krpa Silikonska ili plastična spatula Belo sirće Uputstva: U maloj posudi pomešajte ½ šolje sode bikarbone sa oko tri kašika…
Šta vam je potrebno? Topla voda i deterdžent za sudove. Da, to je sve! Uputstva: Sipajte toplu vodu do polovine blendera. Dodajte samo kap deterdženta. Uključite blender i pustite ga…
Od vrste konzervirane hrane zavisi i način čuvanja. Visoko koncentrovani konzervirani proizvodi, poput kondenzovanog mleka, duže traju u odnosu na meke konzervirane sireve. Ipak, ne bi trebalo da otvorene konzerve…
Ukoliko ste već imali tri glavna obroka do 19 časova, dodatan unos kalorija rezultiraće povećanjem telesne težine. Ako neke od glavnih obroka završavate dezertom, a želite da održavate svoju telesnu…
Da li skladištenje i serviranje vina na određenoj temperaturi utiče na kvalitet, miris i ukus samog vina? Da li postoji idealna temperatura za svaku vrstu vina? Odgovor na oba pitanja…
Odgovor leži u četiri jednostavna koraka: 1. Zagrejte rernu na 200 stepeni. 2. Obložite posudu folijom ili papirom za pečenje. 3. Obložite povrće maslinovim uljem ali tako da ne koristite…
Strana 2 od 76