Hladnija temperatura može povećati količinu šećera u njima. Zatim, kada pečete ili pržite krompir na visokim temperaturama, ti šećeri se kombinuju sa aminokiselinama i proizvodi se hemikalija pod nazivom akrilamid.…
Pečurke – odličan izvor gvožđa koji pospešuje formiranje crvenih krvnih zrnaca. Ne sadrže masti, a imaju visok sadržaj vlakana, vitamina i minerala. Štaviše, poseduju prirodni insulin i enzime koji pomažu…
Konzervirani paradajz – Endokrinolog i stručnjak na temu sintetskog estogenskog bisfenola- A (BCA) povezanog sa srčanim oboljenjima i neplodnošću, neće odobriti kupovinu konzerviranog paradajza. Uvek se opredelite za one u…
Voda za piće nakon “masnog” obroka može pomoći vašem telu da proizvede dovoljno žuči. Osim toga, žučnim kiselinama potrebna je voda u crevima za rastvaranje molekula masti. Kao rezultat, čaša…
Bosiljak – Ukoliko ga budete čuvali u frižideru – brzo će uvenuti. Držite ga u senci, u čaši vode poput cveća u vazi. Postavite plastičnu vrećicu preko biljke kako biste…
Esencijalno ulje majčine dušice dobija se iz njenih listova i često se koristi kao prirodan lek za kašalj. U jednoj studiji, kombinacija majčine dušice i bršljana doprinela je ublažavanju kašlja…
Strana 2 od 72