Svinjetina olakšava upotrebu širokog spektra začina, sa profilima ukusa koji variraju od blagih i suptilnih do pikantnih i agresivnih. Iako upotreba začina ponekad zavisi i od ličnog izbora, određene mešavine…
Stvrdnjavanje braon šećera rezultat je izloženosti vazduhu. Postoje dva načina da se izbegne stvrdnjavanje. U posudu u kojoj odlažete braon šećer stavite kašiku pirinča koji će veoma brzo apsorbovati vlagu…
Pre nego što se odlučite da prezrele banane bacite u kantu za smeće, razmislite o tome na koji način biste mogli da ih iskoristite. Ogulite ih i iseckajte na komadiće,…
Vlašac Odlična kombinacija rado upotrebljavana prilikom pripreme brojnih jela francuske kuhinje. Zbog svog pikantnog ukusa, vlašac udružen sa estragonom idealan je za pripremu piletine ili brojnih namaza. Peršun  Idealan kontrapunkt…
Pore se mogu uvećavati kako starimo zbog čega su podložne začepljenjima. Ukoliko pomešate malo kurkume sa kokosovim uljem, možete efikasno smanjiti pore, a istovremeno i zategnuti kožu. Za izradu maske…
Crvenilo lica je uobičajena pojava praćena malim bradavičastim osipom. Najčešće pogođena mesta su obrazi, nos i brada. Bezbroj je skupih tretmana koji se preporučuju za ovakvu pojavu ali vam preporučujemo…
Strana 5 od 82