Zeleni čaj je poznat po smanjenju zapaljenja zbog svojih antiiflamatornih osobina. Razmislite o konzumiranju zelenog čaja bar dva puta dnevno kako biste uočili rezultate kroz nekoliko nedelja. Osim toga, veliki…
Najpre kožu isperite toplom vodom I anti-bakterijskim sapunom. Ne upotrebljavajte zapaljive materijale (poput kerozina ili petroleja) za tretiranje rana. Utrljajte luk na mesto ugriza. Moćna antioksidativna svojstva utiču na brži…
Rafinisani šećer – Previše rafinisanog šećera koga ima u pecivu, belom hlebu može vam pružiti instant energiju ali vas posle toga sleduje umor i nagli pad raspoloženja. So – Hrana…
Lubenicu je najbolje iseći na trouglove. Kada to radite, budite sigurni da je njen sadržaj pričvršćen za koru da se ne bi raspadala prilikom grilovanja. Dodajte malo šećera, soli i…
Jača imunitet – Studija objavljena u časopisu „Molecular Nutrition and Food Research“, otkrila je da resveratrol u crnom grožđu udružen sa vitaminom D jača imuni sistem. Štiti od slobodnih radikala…
Paradajz – bogat antioksidansima I vitaminom C. Sadrži korisne fitohemikalije kao što je likopen koji sprečava razvoj hroničnih bolesti. Tikvice – značajne za hidrataciju jer su su bogate vodom. Snižava…
Strana 10 od 76