Stvarna količina ugljenih hidrata i proteina zavisi od toga koliko vremena će proći pre vašeg vežbanja. Neophodno je da jedete oko tri ili četiri sata pre vežbanja. Ne preporučuje se…
Doručak Nikada ne preskačite doručak. Ukoliko to činite, usporićete metabolizam što je pogubno u održavanju ili gubljenju telesne težine. Da biste održali ravnotežu šećera u krvi, jedite složene ugljene hidrate…
Dodajte još neki prirodan sastojak poput bobibastog voća, cvekle ili šargarepe. Bobičasto voće doprineće prirodnoj slatkoći, ali i dodatku esencijalnih vlakana, vitamina, minerala i antioksidanasa. Ukoliko želite da pijete čist…
Ide zima a sa njom i miris pečenog kestena. Nekada ga je bilo na svakom uglu a sada se i ne sreće toliko često. Da li je tome razlog zaborav…
Pržena hrana ostaje hrskava sve do njenog hlađenja nakon čega dolazi do vlaženja kore. U slučaju hlađenja hrane ili odlaganja u hermetički zatvorene posude dolazi do istog efekta. Da bi…
Govedina i plavi sir često su spoj gurmanskih recepata. Mleveni odresci i fileti mogu se puniti isitnjenim plavim sirom. Peršun Dopunjava kremastu teksturu plavog sira, a može se posuti i…
Strana 9 od 87