Za saksijsko uzgajanje belog luka biće vam potrebna tri do četiri čena. Razmak između njih mora biti oko osam centimetara. Najbolje je upotrebiti duboku pravougaonu saksiju sa rupicama za drenažu.…
Antioksidanti i anti-upalni agensi u ulju avokada pomažu vašoj koži da ostane glatka, jaka i elastična. Ulje avokada možete koristiti za: ublažavanje svrabahidrataciju suve kožezaštitu od UV zračenjaujede insekata Možete…
Aloe vera ima antibakterijska svojstva koja mogu pomoći u kontroli i smanjenju bakterija koje izazivaju akne. Slične efekte imaju i cimet i med. Njihovim kombinovanjem u cilju stvaranja maske za…
Odmrzavanje mesa na sobnoj temperaturi je veoma opasno zbog velike količine bakterija. "Zona opasnosti" je temperatura između 40 i 140 stepeni - opseg u kojem bakterije rastu i množe se…
Možda će vam biti potrebno više strpljenja, ali kada su u pitanju veće količine hrane - uvek pržite u serijama. Prenatrpavanje tiganja dovodi do stvaranja pare, ali će i hrana…
Za savršen pire krompir važna je, pre svega, vrsta krompira. Trebalo bi odabrati "brašnasti" krompir koji sadrži više skroba. Krompir bi trebalo kuvati ne duže od 40 minuta na temperaturi…
Strana 6 od 86