Razdvajanje žumanceta, po mišljenju mnogih, nije jednostavan podvig. Sve što vam je potrebno jeste plastična flaša. 1. Razbijte jaje u posudu ili tanjir. Prilikom razbijanja, vodite računa da očuvate strukturu…
Avokado je bogat omega 3 masnim kiselinama. Poznat je i kao prirodni puter koji je čest dodatak sendvičima, sušiju, jelima na bazi jaja. Zbog oksidacije, za samo nekoliko sati može…
Svinjetina olakšava upotrebu širokog spektra začina, sa profilima ukusa koji variraju od blagih i suptilnih do pikantnih i agresivnih. Iako upotreba začina ponekad zavisi i od ličnog izbora, određene mešavine…
Stvrdnjavanje braon šećera rezultat je izloženosti vazduhu. Postoje dva načina da se izbegne stvrdnjavanje. U posudu u kojoj odlažete braon šećer stavite kašiku pirinča koji će veoma brzo apsorbovati vlagu…
Pre nego što se odlučite da prezrele banane bacite u kantu za smeće, razmislite o tome na koji način biste mogli da ih iskoristite. Ogulite ih i iseckajte na komadiće,…
Vlašac Odlična kombinacija rado upotrebljavana prilikom pripreme brojnih jela francuske kuhinje. Zbog svog pikantnog ukusa, vlašac udružen sa estragonom idealan je za pripremu piletine ili brojnih namaza. Peršun  Idealan kontrapunkt…
Strana 1 od 78