Od vrste konzervirane hrane zavisi i način čuvanja. Visoko koncentrovani konzervirani proizvodi, poput kondenzovanog mleka, duže traju u odnosu na meke konzervirane sireve. Ipak, ne bi trebalo da otvorene konzerve…
1147
Ukoliko ste već imali tri glavna obroka do 19 časova, dodatan unos kalorija rezultiraće povećanjem telesne težine. Ako neke od glavnih obroka završavate dezertom, a želite da održavate svoju telesnu…
1001
Da li skladištenje i serviranje vina na određenoj temperaturi utiče na kvalitet, miris i ukus samog vina? Da li postoji idealna temperatura za svaku vrstu vina? Odgovor na oba pitanja…
4668
Odgovor leži u četiri jednostavna koraka: 1. Zagrejte rernu na 200 stepeni. 2. Obložite posudu folijom ili papirom za pečenje. 3. Obložite povrće maslinovim uljem ali tako da ne koristite…
1529
Bol u donjem delu leđa je uobičajeno zdravstveno stanje koje pogađa i do 75 odsto populacije koja veći deo svog vremena provodi sedeći. Simptomi ponekad mogu uključivati i bolove u…
1862
Postoje mnogi prirodni antibiotici, a neki od najpopularnijih su med, kurkuma i beli luk. Med je sposobam da se bori protiv infekcija bez stvaranja bakterija otpornihna antibiotike. Studija objavljena u…
2013
Strana 14 od 88