Suva koža može biti rezultat nedostatka omega-3 masnih kiselina bez kojih koža gubi vlagu, što dovodi do perutanja. Nedostatak gvožđa smanjuje broj crvenih krvnih zrnaca, a rezultat je bledilo lica…
Jača imunitet – Zbog dobre količine vitamina C. Snižava nivo holesterola – Zbog nivoa vlakana i antioksidanata. Ubrzava varenje – Zbog prisustva jabučne kiseline i rastvorljivih vlakana. Reguliše šećer u…
Prema mišljenju makrobiotičkog nutricioniste Šilpa Arore: “Banane su bogate vlaknima i hranljivim materijama koje štite creva, što znači da su zdrava hrana za bakterije u vašem stomaku dok vlakna pomažu…
Avokado – Sadrži 20 osnovnih hranljivih sastojaka, uključujući kalijum, vitamin E, vitamin B i folate. Prema istraživanju časopisa “Nutrition”, jedan avokado vas može držati sitim tokom čitavog dana. Reguliše šećer…
Mlečna kiselina proizvedena tokom fermentacije podstiče rast zdrave flore u crevima. Pomaže pri uklanjanju toksina iz tela. Bakterije koje se formiraju tokom procesa fermentacije zapravo “jedu” šećer zbog čega umanjuju…
Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 3. do 9. decembra 2018. godine!
Strana 2 od 237