Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 14. do 20. februara 2022. godine!
Sastojci i tehnike U srcu molekularne miksologije je mnogo procesa i sastojaka koji zvuče kao da pripadaju naučnoj laboratoriji, a ne baru. Na primer, kalcijum laktat i natrijum alginat se…
Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 7. do 13. februara 2022. godine!
U nastavku idemo kroz 5 dinamičnih molekularnih gastronomskih jela:  Prelivanje jela od piletine i povrća sa karijem od molekularne gastronomske pene Penasti kari - Sa agar agarom možete da napravite…
Šta je molekularna gastronomija? Molekularna gastronomija je grana nauke o hrani koja se fokusira na fizičke i hemijske procese koji nastaju prilikom kuvanja. Ovi procesi i interakcije se istražuju i…
Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 31. januara do 6. februara 2022. godine!
Strana 8 od 297