Jedan od najuticajnijih svetskih kulinarskih magazina, britanski "Restaurant" još od 2002. godine pravi svoju listu najboljih restorana, a tokom godina, ova lista je dostigla kultni status. Nešto kao pandan Mišelinovim…
Suve smokve su uvek zdrava opcija jer samo jedna čaša sadrži 241 mg kalcijuma. Jedna šolja crnog pasulja sadrži 294 mg kalcijuma, kao i 29 g vlakana i 39 g…
Veštački zaslađivači – nepovoljno utiču na crevnu floru zbog čega doprinose gastrointestinalnim problemima. Kofein – može pojačati mučninu i dovesti do dehidracije. Štaviše, izaziva želudac da proizvodi hlorovodoničnu kiselinu koja…
Po studiji Univerziteta u Pensilvaniji objavljenoj 2004. godine, još pre 9.000 godina su neolitski kineski zemljoradnici stvorili piće koje je bilo neka vrsta preteče voćnog piva i sadržalo je med,…
Folna kiselina je neophodna tokom trudnoće kao važan nutrijent. Svakom od nas je dnevno potrebno oko 400 mikrograma kako bi održali energiju, mišićnu snagu i koncentraciju. Ovo su neki od…
Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 21. do 27. januara 2019. godine!
Strana 3 od 243