"The Bunyadi" - neobičan nudistički restoran

copyright
Copyright: independent.co.uk
Pročitano: 1262 puta
Kategorija: Zanimljivosti
Ocena teksta:
(1 Glas)

Dok su nudističke plaže sada već uobičajena stvar, nudistički restorani su nešto sa čime se dosta ređe susrećemo i nešto što i dalje izaziva poprilične kontroverze.

Jedan takav restoran je i "The Bunyadi" u Londonu. Otvoren 11. juna ove godine, ovaj restoran može da primi ukupno četrdesetak gostiju koji mogu da biraju između veganskog i neveganskog menija. No, "The Bunyadi" nije baš toliko ekstreman, jer na samom ulazu, gosti mogu da biraju i to da li žele da obeduju u "normalnom" delu restorana gde ne moraju da skidaju odeću, ili da li žele da nastave do posebne sekcije gde je potrebno skinuti svu garderobu (pa čak i donji veš!).

U ovom restoranu je sve prirodno - jedino svetlo potiče od mirišljavih sveća, pribor je napravljen od ručno pravljene gline, enterijer čini ručno izrezbareno drvo... kako kaže idejni tvorac i vlasnik, Leb Lyall, cilj restorana i jeste da se gosti osećaju "potpuno slobodno i prirodno."

Ako mislite da niko nije toliki avanturista da go ruča ili večera na javnom mestu, iznenadiće vas ovaj podatak: za sada je oko 40 hiljada ljudi na listi čekanja, i gotovo 90% prijavljenih čeka slobodno mesto u sekciji gde je potrebno skinuti svu odeću!

Priredio: 
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava