Kada jedemo, telo odmah signalizira endokrinom sistemu da je hrana na putu. Šta se dešava u slučajevima kada osetimo ukus, ali telo ne dobije šećer ili ugljene hidrate koje očekuje?…
1406
Kada se pomene stevia, ljudi obično pomisle na relativno nov prirodni zaslađivač, koji je trenutno veoma popularan u industriji hrane. Međutim, stevia je rod od preko 240 vrsta, od kojih…
1330
Obaranje rekorda, poboljšanje rezultata i želja za pobeđivanjem protivnika zajedničke su svim sportistima, bili oni profesionalci ili amateri. Poneki od njih u svojoj želji za nadmetanjem posežu i za ilegalnim…
1967
Iako danas preovlađujuća, ideja da pravilna ishrana zavisi i od pola relativno je nova i postoji svega nekoliko decenija. Do pre pedesetak godina ideja pravilne ishrane podrazumevala je tri velika…
1690
Nošenje flašice sa vodom svuda nije jedini način da ne dehidrirate. Hrana može značajno da utiče na dnevne potrebe u vezi sa vodom. Godinama je važilo pravilo da je potrebno…
1335
Nisu sva vina idealna za čuvanje, a ukoliko ovo piće dođe u kontakt sa toplotom ili vazduhom nakon flaširanja, ne bi ga trebalo konzumirati. U narednih nekoliko redova saznaćete najsigurnije…
24685
Strana 50 od 55