Česta je zabluda da je karakteristična boja senfa rezultat mlevenja semena slačice. Primamljiva i intenzivna boja senfa zapravo potiče od druge biljke – kurkume (turmerika). Kada se mleveni rizom kurkume…
1432
Odgovor na ovo pitanje zavisi od onoga koga ste pitali, ali se većina poznavalaca čokolade slaže u oceni da to nije slučaj. Čokolada se pravi od čokoladnog likera (tečnosti koja…
1468
Ako ste se pitali koje povrće treba jesti sirovo, a koje ne, da bi se do maksimuma iskoristile sve hranljive materije, ovo je tekst za vas. Iako lak odgovor ne…
4017
Dobro je poznato da je doručak najvažniji obrok, ali nije bitno samo jesti ujutro, već i to da izaberete pravu hranu kojom ćete početi dan. U nastavku ćete saznati koje…
1611
Kontrolisanje veličine porcije ključan je aspekt u održavanju telesne mase. Dok su brojanje kalorija i korišćenje kojekakvih vaga delotvorne, ali ne toliko lake tehnike, metod kontrole porcija prema veličini šake…
1396
Postoji mnogo sjajnih opcija za održavanje balansirane ishrane sa mnogo proteina, a ispod ćete naći neke od najboljih biljnih varijanti. Karfiol – iako mnogi ljudi nisu ljubitelji ovog povrća, ono…
1407
Strana 52 od 54