Najbolji tematski barovi

copyright
Copyright: hrgiger.com
Pročitano: 831 puta
Kategorija: Zanimljivosti
Ocena teksta:
(2 glasova)

„H.R. Giger Bar" – Hur, Švajcarska

Dizajniran je od strane švajcarskog umetnika u stilu naučno fantastičnog filma "Aliens" Džejmsa Kamerona. Svaki detalj je kreiran sa neverovatnom pažnjom, a najzanimljivji je nameštaj i prateća dekoracija koji predstavljaju skelete zastrašujuća stvorenja iz Kameronovog filma. "Dok god možete da sedite na kosturu mitskog bića čitavu noć, Gajger je mesto za vas." Umetnik H.R. Gajger je zajedno sa svojim timom osvojio oskara za najbolje vizuelne efekte u filmu "Aliens".

„The Way Station" – Bruklin, Njujork

Tematski, jednim delom predstavlja omaž televizijskoj seriji "Doctor Who" i kao što je i očekivano, unutrašnjost je mnogo veća nego što izgleda na prvi pogled. Bar je poznat po svom ekscentričnom i ljubaznom osoblju i čini da se osećate kao da ste deo same serije.

„Witches in Britches" – Melburn, Australija

Ko kaže da je Noć veštica samo jednom godišnje? U ovom "horor" restoranu obroke vam serviraju vampiri, veštice, mitska bića i raznolika čudovišta. Budite obazrivi, pokušaće da vas iznenade i zastraže rekvizitima koje nose uz sebe.

„Red Sea Star" - Eilat, Izrael

Smešten šest metara ispod površine okeana, ovaj jedinstveni restoran isunjen je velikim prozorima na zidovima i plafonu, tako da ste zapravo u isto vreme u velikoj opservatoriji.

„Cardboard Café" – London, Ujedinjeno Kraljevstvo

Upotrebom više od 8.000 kartonskih kutija, arhitekte su izgradile kafe skoro u potpunosti od kartona. Iako je struktura bila samo privremena, pokazalo se zanimljivim da unutrašnjost kafea kao takava i ostane.

Priredio: 
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava