Nezaboravni barovi i restorani iz crtanih filmova

copyright
Copyright: static.comicvine.com
Pročitano: 1730 puta
Kategorija: Filmovi
Ocenite tekst:
(0 glasova)

1. „Bronto Burger (and Ribs)" - Porodica Kremenko

U samom crtanom filmu se retko pojavljuje, ali je prepoznatljiv iz uvodne špice.

2. „Elzar's Fine Cuisine" - Futurama

Restoran za svačiji džep! Nudi neptunsku i zemaljsku hranu po smešnim cenama, ali je u većini slučajeva potrebna rezervacija. Tokom ekonomske depresije 3007. godine, restoran je besplatno služio hranu onima koji su u tom periodu bili najugroženiji.

3. „Krusty Burger" - Simpsonovi

Vlasnik restorana je Krusty the Clown, zvezda gotovo satirične televizijske emisije za decu „The Krusty the Clown Show". Posluje na hiljadama lokacija širom Sjedinjenih Država, uključujući neprofitabilnu naftnu platformu.

4. „The Krusty Krab" - Sunđer Bob Kockalone

Restoran brze hrane čiji je osnivač Keba Kraba. Najpre se pojavljuje u pilot epizodi i od tada postaje uobičajena pojava. Restoran je poznat po čuvenim pljeskavicama, a Plankton im je jedini konkurent koji uz brojne neuspele pokušaje želi da se dokopa recepta.

5. „The Drunken Clam" - Porodični čovek

Lokalni bar u vlasništvu Džeroma. Tamo se ispijaju ogromne količine piva, što dalje od očiju žena. Bar je prepoznatljiv po animiranom neonskom znaku na krovu ispred zgrade.

6. „Moe's Tavern" - Simpsonovi

Bar je ime dobio po svom vlasniku. U pitanju je lokalna birtija u Springfildu. Glavne mušterije su Leni, Karl, Barni i naravno Homer. U jednoj od epizoda je nagovešteno da kafana posluje jedino zahvaljujući tome što Mo potkupljuje gradonačelnika nakon svake inspekcijske posete.

Napisao: 
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava