Nedeljni horoskop: 18. - 24. jun 2018.

Pročitano: 1082 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 18. do 24. juna 2018. godine!

Ma ko će još razmišljati o hrani, kada je ova sedmica puna provoda, druženja, zabavnih momenata? No, pošto ne možete živeti od vazduha, ipak se povremeno „primaknite“ ka stolu. Pažnju će vam privlačiti i apetit otvarati ukusno dekorisana jela, naročito ako ste u društvu!

Posao
Odnos sa autoritetima je pomalo nestabilan i treba i ove nedelje voditi računa o rečima, postupcima. Iako će vam živci biti prilično tanušni, negde biste trebali da imate na pameti ono što vam je najpreče – a to je sigurnost koju vam pruža postojeći posao. Kod nekih od vas biće jako naglašena potreba da presečete i da se oslobodite teških osoba, zahtevnosti i konstantnih prepreka koje vam nameće vaše radno mesto. Mogu samo da vam dam savet da razmislite pre konačne odluke.

Novac
Vi i novac niste prijatelji ove sedmice. U prevodu – svaki priliv vam se samo na kratko zadržava u džepu. Naglašena je rastrošnost a treba voditi računa i o rizičnim ulaganjima.

Ljubav
Venera je u vašem polju ljubavi, pa svakako možete da očekujete sedmicu punu uživanja, društvenosti, dobrog provoda....Neki Ovnovi će se baš u ovoj sedmici zaputiti ka letovalištu, ka odmoru, a sigurno je da ih tamo baš čeka neko ko će u njima probuditi potrebu za flertovanjem, zavođenjem, pa i strast. Letnje avanture su divne....čak i ako ne ostanu na neko duže vreme prisutne u našim životima....U svakom slučaju – očekujte sedmicu ispunjenu pozitivnim dešavanjima i odličnim raspoloženjem! Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima i dalje su u periodu nestabilnosti, ponekad čak i neprijatnih iznenađenja sa partnerom. Biće teško održati ravnotežu i balans....ipak – pokušajte!

Zdravlje
Opet je nekako na prvom mestu sve ono što se vezuje za stomačni deo, kao i za varenje. Nervozu i stres smanjujte kretanjem i češćim boravkom u prirodi.

Ove sedmice – ljubav prema dobrom zalogaju! Ali isto tako – i želja i potreba da svojim ukućanima ugodite, da im spremate najkompleksnija i najzahtevnija jela, da sa ljubavlju svaki zalogaj dekorišete – da pravite predstavu i za oči i za nepce!

Posao
Dobre ideje, one oko kojih se vredi potruditi i realizovati ih! Dodato će se aktivirati vaša potreba da nešto promenite, pa ćete još više biti u kontaktu sa ljudima sa kojima se razumete i koji vam eventualno mogu pomoći vezano za posao. Ulazak Sunca u znak Raka, vaše polje komunikacije i putovanja, neke od vas će „poterati“ i na poslovni put ove sedmice.....U svakom slučaju, na dnevnom redu su dogovori. Neće njih baš biti lako ostvariti, jer prepreke postoje, ali one su tu da biste ih savladali, zar ne?

Novac
Na kratko ćete „prodisati“ po pitanju novca, ali će se jako brzo pojaviti troškovi na koje nikako niste računali...U prevodu – biće para, ali će vam samo proći kroz ruke....

Ljubav
Venera u polju doma mazi i čuva vaše porodične relacije, ali i duže emotivne veze, tera vas da više vremena provodite sa partnerom u „kućnim uslovima“....E sad, to ne bi bilo ni toliko loše, jel da....da nije jelte te opozicije sa Marsom koji vlada vašim partnerstvima, pa se vi i vaše voljeno biće svaki čas gložite oko koječega....U prevodu – možda je bolje da sa partnerom odete negde u provod, da ipak probate da provedete više vremena u nekim zabavnim aktivnostima....da biste malo ovu energiju opozicije primirili....Ukoliko ste solo, nešto ste u ovom periodu povučeniji....kao da ste se primirili, stišali. Vidi se da postoji jaka simpatija prema nekom, ali ni vi ni druga osoba ne povlačite nikakav konkretan potez.

Zdravlje
Slatko je naklopati se, al treba mere imati! Pogotovo ako stomak pokazuje tendenciju da odbija saradnju i muči se da svari ono čime ga „natovarite“.

Tranzit vašeg vladara Merkura kroz znak Raka doneće uživanje u porodičnim okupljanjima, odlasku na ručak kod mame ili bake, ali će probuditi i vašu potrebu za nekim starim jelima….onima koja imaju mirise i ukuse detinjstva…

Posao
Iz svakog problema, nejasnoće ili rasprave možete lako da isplivate tokom ovog perioda. Uspećete da povučete pravi potez ili kažete prave reči. Jedino odnos sa kolegama pokazuje značajniju nestabilnost, pa ne biste trebali da se uplićete u dokazivanja i isterivanje pravde. Takođe, saradnja sa inostranstvom može trpeti povremeno zastoje, a mogli biste imati i problema sa bilo kakvom dokumentacijom koja se vezuje za ovaj tip partnerstava. Proveravajte povremeno sebe, moguće su greške.

Novac
Po pitanju finansija i dalje ste u nestabilnoj poziciji. Ne zadužujte se dodatno, ne pozajmljujte i ne uzimajte kredite – ova nedelja nije pogodna za takve stvari.

Ljubav
Nešto što kreće kao prolazno poznanstvo, možda i neobavezna avantura…pokazuje tendenciju da vas « poklopi » emocijama i da se vrlo brzo istinski zagrejete. Ukoliko započinjete neki odnos tokom ove sedmice, više je nego izvesno da će on biti pod velom tajnovitosti, skrivanja….Ako pak tajno simpatišete neku osobu, postoji velika verovatnoća da vaša zainteresovanost izađe na svetlost dana. Ukoliko ne spadate ni u jednu od ovih kategorija, onda mogu samo da vam preporučim da što češće budete u pokretu, jer imate odlične predispozicije za upoznavanje novih osoba. Oni koji su u vezama ili braku imaju stabilan odnos ove sedmice. Moguće su samo manje « frke » oko novca….

Zdravlje
Nestabilno i promenljivo vreme neće vam odgovarati, a posebno bi stariji Blizanci mogli osetiti zdravstvene tegobe zbog toga.

Potreba za uživanjem u hrani, period kada je svaki zalogaj sladak, i kada se posebno uživa baš u slatkišima. Malo vam varenje može praviti problem, pa nemojte preterivati ni u čemu. Više biljnih vlakana poboljšaće vam probavu.

Posao
Sunce tokom ove sedmice ulazi u vaš znak i zajedno sa Merkurom koji je već neko vreme tu – imaćete priliku da istaknete sebe i pokušate da izbijete u prvi plan. Ipak, ne računajte na to da će vam biti lako, jer postoje osobe sa kojima je teško dogovoriti se, i koje vam non stop nešto zameraju, traže dlaku u jajetu ili vas pritiskaju nerazumnim zahtevima. Samo polako, sve ovo ide ka pozitivnom razrešenju. Dobra je nedelja da pokrenete neke svoje planove, bez obzira na početne teškoće.

Novac
Prilike za zaradu su dobre i sigurno je da će se više novca sliti u vaše džepove. Ipak, mora se priznati da ga vi sa jakim entuzijazmom i trošite….

Ljubav
Ljubav preko posla, ljubav preko društvenih mreža, ljubav preko prijatelja (ili sa prijateljem) – to je ono što čeka slobodne Rakove tokom ovog perioda. Merkur u vašem znaku u dobrom je aspektu sa Jupiterom iz polja ljubavi, pa će biti lako ostvariti, pa i pojačati komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Ipak, za bilo šta ozbiljnije – moraćete da prihvatite da je tempo dešavanja vrlo spor. Jedino što vas brzinski može potrefiti jeste avantura i neki neobavezni kontakti. Pa vi sad, izvolite – kako vam srcu drago. Oni koji su u vezama i brakovima – komunikacija sa partnerom je ove nedelje vrlo zahtevna, pogotovo ako ste vi ili druga strana opsednuti sumnjom i ljubomorom.

Zdravlje
Kod mlađih Rakova – uglavnom dobra zdravstvena situacija. Stariji će imati meteoropatske tegobe, naročito su naglašeni problemi sa pritiskom.

Znatno povećanje apetita tokom perioda tranzita Venere kroz vaše polje ličnosti. Da, sa ovom Venerom ćete svakako biti šećerni i medni, ali potrudite se da ne budete u varijanti « poješću sve kolačiće…. « . Probajte malo i voće – i ono je slatko….

Posao
Oni preko puta vas, bilo da su kolege, saradnici, nadređeni – isisavaju vam energiju, nerviraju vas za sve pare, bodu vas u mozak. Možete da zaričete, a i ne morate. U prvom slučaju – spremite se na obračun i ratovanje….u drugom – biće varijanta – tresla se gora, rodio se miš. U prevodu – sve će leći na svoje mesto i zaboraviće se, kao da ga nije ni bilo. Ja vam predlažem drugu varijantu, a vi kako hoćete…Nemate sada dovoljno aduta za borbu, bolje se povucite, iako vam to neće biti po volji….

Novac
Apetit vam se otvorio i po pitanju novca. Da, pare će vam dolaziti. Ali, vi ćete ih trošiti kao da je taj « bunar » nepresušan. A nije, verujte….bolje ostavite neki dinar sa strane….

Ljubav
Vi umete biti skandal majstor i « drama queen » ali bilo bi baš dobro kada biste tokom ove sedmice malo smanjili doživljaj….Opozicija Venere iz vašeg znaka i Marsa iz polja ozbiljnih partnerstava može itekako da prodrma temelje vašeg odnosa, pa je potrebno obazrivo rukovati sa ovim energijama. Dakle, ako nećete da uđete u period burnih svađa, koji može završiti i prekidima, onda se potrudite da boravak Venere u polju ličnosti iskoristite na taj način što ćete svu silinu i vatru vaše ljubavi usmeriti ka partneru. On će itekako na to umeti da odgovori na pravi način. U suprotnom….sve sam vam objasnila….Ako ste slobodni, za vas se ne brinem uopšte. Oko vas se vrti jato udvarača, vi birajte šta vam je po volji….

Zdravlje
Stariji Lavovi – krvni sudovi, holesterol, šećer. Ne igrajte se sa svojim zdravljem – kontrolišite se kod lekara češće ! Mlađi – smanjite slatkiše, generalno – hranite se zdravije !

Mesec u svojoj prvoj četvrti u vašem polju ličnosti skreće vam pažnju na promene u načinu ishrane koje će neki od vas baš u ovoj nedelji, zdušno prihvatiti. Vrlo brzo će drugačiji režim početi da se odražava i na vaš izgled, ali i na vaše raspoloženje i na to kako se zdravstveno osećate.

Posao
Nerviraćete se zbog posla, verovatno najviše zbog toga što će obaveza biti preko glave, a vas su nekako svi ostavili « na cedilu ». Ovo može biti i period kada vaše kolege odlaze na godišnji odmor, ostavljajući vam gomilu nezavršenih stvari koje morate obaviti i pored redovnih obaveza. Nije onda ni čudo što ćete se iscrpljivati do nekih krajnjih granica, i to najviše mentalno. Baš iz svega navedenog, toliko će u vama početi da jača potreba da promenite nešto, da ćete se pokrenuti bukvalno sto na sat.

Novac
Obrni, okreni – šta god da uradite, koliko god da se « stisnete » ispada da vam uvek fale pare, ili da ste na samoj granici….Nije to neka velika mudrost – ili su premali prilivi….ili ste vi preveliki trošadžija…

Ljubav
Period tranzita Venere kroz vaše polje tajni svakako će i ove nedelje, ali i na dalje donositi iskušenja zauzetim Devicama. Baš ove nedelje, slatke zamke vam idu kroz posao, društvene mreže i prijateljstva….pa vi vidite kako ćete se snalaziti i da li ćete ovo uspeti da izbegnete (ukoliko uopšte budete pokušavali). Ako ste jedan od onih, sto posto vernih tipova, onda ćete tokom ovog perioda uspeti da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom, i to u znatnijoj meri. Ukoliko ste slobodni, sem napomene da se ne uplićete u priče sa zauzetim osobama, imate otvorene mogućnosti za neko poznanstvo na putu ili sa osobom koju upoznajete preko nekog od rodbine, iz komšiluka….

Zdravlje
Neki stari bolovi mogu početi da boluckaju ponovo – a najviše ono što se vezuje za kičmu, stomak, zglobove.

Venera, vaša vladarka u tranzitu kroz znak Lava, skreće poglede na vas, pa imate želju da budete u top formi ! Doduše, teško ćete uspevati da se odreknete slatkiša, jer to je maltene pa nemoguće u ovom periodu, ali ćete u svemu ostalom itekako biti disciplinovani !

Posao
Vreme je da potražite podršku drugih. Neće vam baš svi izaći u susret, ali će biti dovoljno onih na koje možete da se oslonite. Takođe, pravi je trenutak da se razmisli o svojoj karijeri, trenutnoj poziciji…i da se nešto uradi po pitanju poboljšanja. Vreme je i da razgovarate, pregovarate, dogovarate se. Ukoliko ste privatnik, imaćete neku manju problematiku, koju ćete uspešno rešiti, ali će sve biti začinjeno velikom dozom nervoze. Ukoliko radite za druge – bićete u kontaktu sa zahtevnim i teškim saradnicima.

Novac
Kojom god vam brzinom novac stizao, vi ćete uspevati istom, ili još većom – da ga potrošite. Nije pravi trenutak za neke rizične finansijske poteze…

Ljubav
Venera se nalazi u vašem polju prijatelja, Mars u polju ljubavi i zabave. Njihova opozicija govori o mogućnosti da malo pomešate ljubav i prijateljstvo u ovom periodu…Takođe, sledi vam « atak » udvarača preko društvenih mreža, a prilikom izlazaka – nećete moći živi da ostanete od osoba koje će se vrzmati oko vas pokušavajući da vas osvoje…Da, znam, sve su to muke….ali slatke, zar ne ? Ludujte, provodite se, dajte malo sebi na volju – potrebno vam je da zablistate ! Što se tiče onih u vezama i brakovima, ako nećete da se svađate – onda menjajte nešto ! Otputujte zajedno, izađite – budite u pokretu, oboma vam je potrebno da « razbijete » svakodnevicu. Onda ni svađa neće biti….

Zdravlje
Obrni, okreni  - jedno te isto i ove sedmice. Kod mlađih su potrebne promene u životnim navikama, a stariji moraju da obrate pažnju na holesterol, šećer, generalno – krvne sudove.

Ne odustajte od zdravih navika po pitanju ishrane – energetske snage vašeg organizma podići će pileće i ćureće meso, riba, jaja, svo zeleno lisnato povrće, ali i paradajz i tikvice. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko ili jogurt. Takođe – više se hidrirajte.

Posao
Ako nešto ne ide kako valja po pitanju posla, ne dramite i ne gurajte na silu. Ako ne može, ne može. Pritiskom i tvrdoglavošću možete samo učiniti da se stvari dodatno pokvare i zakomplikuju. Nadređeni vas podržavaju, ali ne možda po onim pitanjima koja su vama važna. Šta da se radi – prihvatite pomoć u onom segmentu u kojem se nudi. Možete pokrenuti dogovore i komunikaciju sa stranim firmama, ali će početni koraci biti traljavi. Tu već ne trebate da pustite – ne odustajte, pokušajte ponovo !

Novac
Cini vam se da što više jurite stabilnost po pitanju finansija, ona vam sve više izmiče. Prosto – takav je period, snalazite se kako znate i umete.

Ljubav
Opozicija Marsa, vašeg vladara i Venere, vladarke partnerskih odnosa, kao i još uvek aktuelna kvadratura obe planete sa Uranom, može u nekim odnosima kod zauzetih Škorpija stvarno dobro prodrmati stabilnost. Iako vam drugi aspekti idu u prilog – oni Merkura i Jupitera iz vašeg znaka, budite svesni da u ovoj nedelji stvarno treba umeti stati. Ono što će rešiti svaki problem je komunikacija – pa se vodite savetom – pričajte, otvoreno, iskreno ! Ne svađajte se ! Ukoliko ste sami, Venera u polju karijere može da vam donese simpatiju, zagrejanost prema osobi sa kojom radite, ali koja više nego izvesno zauzeta. Budite svesni – sve započeto u ovom periodu nema stabilnosti, koliko god da traje !

Zdravlje
Pritisak, ishrana, glavobolja, nesanica, čak su moguće i kratkotrajne prehlade. Povremeno se osećate baš onako traljavo….

Mislim da i vi sami itekako znate da morate menjati nešto po pitanju ishrane, ali nikako da se nakanite i napravite prvi, ozbiljniji korak. Potrebna vam je hrana koja vam donosi energiju, a ne prazne kalorije. Izbegavajte namirnice koje u sebi sadrže visok nivo masti i šećera.

Posao
Da se ne lažemo – trenutno vam je na pameti samo finansijska sigurnost. A ta sigurnost je vrlo nesigurna, već neko duže vreme. Sve što radite, a što se vezuje za posao u suštini je samo vaš pokušaj da nekako konačno osetite čvrsto tlo pod nogama i da možete da se opustite. Iz razloga što je to sada maltene pa nemoguće, vrlo ste nervozni, besni i na same sebe, ali i na ceo svet. Iz tog razloga može biti problema sa ljudima sa kojima radite, i to pogotovo u drugom delu ove sedmice…

Novac
Sve je za ovaj segment već rečeno. Ima nekih malenih šansi da nabavite novac koji vam je potreban, ali ćete se ljudski nanervirati u procesu….

Ljubav
Ako ste solo, Venera u Lavu radi za vas. U ovoj nedelji sve će mirisati na avanturu, na letnje romanse, na ljubav « tamo daleko », na putovanja koja se pamte zbog nekih ljudi i nekih poljubaca….Da me pitate da li će ovo što započinjete trajati, ja bih morala da izbegnem odgovor….da vam ne kvarim užitak i osećaj. U suštini, ma opustite se dragi moji i drage moje ! Svako zrno ljubavi koje se pronađe je uvek dragoceno, pa čak i ako ga ubrzo vetar odnese dalje….Ukoliko ste u vezi ili u braku – ove je nedelje jako malo dovoljno da biste funkcionisali normalno. Ali, moraćete da se potrudite. Oboje. Inače ćete opet otići u onaj vaš stari princip funkcionisanja – nigde mira i rasprave bez kraja i konca….

Zdravlje
Sem načina ishrane, a on je zaista pod moranje da se promeni i to što pre, problem vam ove nedelje mogu praviti i meteoropatske tegobe.

Previše ste se vi okrenuli nekoj « modernoj » ishrani – brzoj hrani, konzerviranim namirnicama, industrijskim mesnim prerađevinama….Kada ste poslednji put napravili PRAVI obrok, seli i na miru ga pojeli ? Ili – kada ste konzumirali sveže povrće, voće ? No, no….ne vodite računa o sebi, ni malo…

Posao
Problemi u komunikaciji će biti naglašeni i u segmentu posla. Ništa ne ide u onom pravcu koji biste vi želeli, naglašen je pritisak ili nerazumevanje, pa ćete se po mnogim pitanjima vrteti u krug, realizujući samo jedan deo  onoga što ste zamislili. Neko vas može tokom ove nedelje ostaviti na cedilu ili vam natovariti gomilu obaveza, zbog kojih ćete besneti u sebi, ali ih ipak rešavati, jednu po jednu. Pokušajte vi da ne presirate druge, pa možda onda ni oni neće presirati vas.

Novac
Uložili ste sve svoje snage u finansijski segment, i ne može se poreći – pomaka ima. Ipak, taj pomak nije dovoljan da biste mogli da se opustite….

Ljubav
Ako imate nameru da rešavate probleme u partnerskim odnosima, zaista je potrebno da razgovarate sa voljenom osobom, koliko god i to bilo bolno. I ne – uopšte ne mora da znači da je vaše mišljenje jedino tačno i ispravno. Vi uopšte ne pokazujete istinsku nameru da ČUJETE šta vam partner govori i ako to bude tako i ove sedmice, propustićete priliku da rešite neka važna pitanja i nedoumice koje vas muče. U periodu ste kada je strast naglašena kod vas, ali ona može ići na dva načina – ili ćete se strasno svađati, ili strasno voleti. Vi birajte šta vam je milije. Ukoliko ste usamljeni, sami ste krivi za to. Interesenti postoje, ali vi umete tako lepo da « zatvorite vrata » da je to pravo čudo….

Zdravlje
Način ishrane je na tapetu i nešto se mora menjati. Stariji Jarčevi bi mogli imati tegoba sa stomakom, ali i sa nekim hroničnim problemima.

Izuzetno bi vam prijala riba, potpuno nebitno da li je rečna ili morska – sve zavisi od toga šta više volite. Pored ovoga, valjalo bi konzumirati namirnice sa više gvožđa – zeleno lisnato povrće, cveklu, džigericu, paradajz. Nešto ste mi ubledeli….

Posao
Ukoliko vam je baš sada dunulo da pokrećete privatni biznis, ne mogu da poreknem – izabrali ste dobar period. No, isto tako morate biti svesni da će ovo biti skopčano sa gomilom problema i još više nerviranja. Ako je za utehu – snagu, intelekt i energiju imate, pa navalite! Generalno gledano – tokom ove sedmice će biti napetosti na relaciji – vi – svi ostali. To “svi ostali” uključuje poslovne partnere, kolege i saradnike, pa se pripremite na naporne i tenzične kontakte sa njima…

Novac
Nastavlja se period solidnih zarada i troškova koji vas svaki čas iz zasede “spopadaju”. Šta da vam kažem – naviknite se, kako znate i umete…

Ljubav
Opozicija Venere iz polja partnerstava sa Marsom iz vašeg znaka, pogotovo što su obe planete još uvek u kvadratu sa Uranom – može delovati razarajuće na vaše bitne odnose, ukoliko dozvolite da stvari odu u tom pravcu. Kompromis je neophodan, kao i to da ni vi ni partner ne doživljavate neke situacije previše lično. Ovi se aspekti mogu okrenuti i u vatrenost u spavaćoj sobi, pa izvolite – birajte ovaj način ! Ukoliko ste sami, možete se toliko zapaliti za nekog da nećete znati gde udarate. Ovo je itekako jak hemijski koktel koji će leptiriće u vašem stomaku u potpunosti usplahiriti i uzlepršati. Stabilnost, trajnost ? Šta to beše, ne razumem pitanje….Uživajte, prepustite se i ne zaboravite – ne propuštajte, kajaćete se !

Zdravlje
Čini mi se da kod vas najpre postoji velika mentalna iscrpljenost, od koje ide sve ostalo. Jednostavno – vaš mozak je premoren….

Sve što je vezano za vašu ishranu, sada se samo i isključivo vezuje za to koliko ste stabilni psihički. A niste. Baš iz tog razloga, non stop postoji variranje i trenutno je zaista potrebno da makar probate da se unormalite po ovom pitanju….

Posao
Venera u vašem polju poslovne svakodnevice bi, jel da, trebala da vam donese dobre kolegijalne odnose i neku lakoću na poslu….ali od toga nema ništa, ja da vam kažem. Opozicija Marsa i Venere pre će doneti da vas bodu u mozak osobe koje ne vide dalje od sopstvenog nosa i koje su non stop u fazonu “ja pa ja”. Imaćete povremeno želju da nekoj od njih odgrizete glavu, pa bi bilo poželjno da se od takvih želja ipak uzdržite. Vi budite fini i korektni, a kakvi će biti drugi – na to ne možete da utičete…

Novac
Ako ste vi zaboravili na dugove, oni nisu zaboravili na vas. Lepo će vas ove sedmice podsetiti da je vreme da ispraznite novčanik….

Ljubav
Kod slobodnih Riba opet poslovni segment najviše na tapetu kada su nove emotivne prilike u pitanju. No, iako vam se Venera smestila u polje posla, u nekim je rogobatnim aspektima, pa će vam doneti ili ljubav sa zauzetom osobom, ili nešto prolazno, neobavezno. Ako niste avanturistički tip, teško je da ćete se vi “pronaći” u ovoj nedelji sa nekim. Doduše, postoji jedna osoba sa kojom biste mogli da zamislite sebe, ali ovo je ili neki bivši partner, ili neko koga poznajete već duže vreme. Moguće je da postoji i razlika u godinama….Što se tiče onih koji su u vezi ili braku – ove nedelje imate šansu da se malo stabilizujete. Doduše, ljubomora će biti prisutna i dalje u vašem odnosu, pa je kontrolišite nekako…

Zdravlje
Realno gledano – jako je mala verovatnoća da vam fizički nešto iole ozbiljnije fali. Sve se sada vrti samo oko psihe….

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava