Nedeljni horoskop: 2. - 8. jul 2018.

Pročitano: 1198 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 2. do 8. jula 2018. godine!

Iako negde shvatate da bi vam bile potrebne promene u načinu ishrane, još uvek ne možete da prevaziđete potrebu za hranom koju volite, a koja vam se u ovom periodu ne preporučuje. Na prvom mestu su slatkiši, ali i sva preteška i prezačinjena hrana.

Posao
U ovom periodu niste strpljivi ni malo. Očas posla vas neko može nezgodno „nagaziti“ pa čak i nekom najbezazlenijom primedbom. Doduše, vi kao da ćete privlačiti frku u svoj život – odnos sa saradnicima će povremeno biti vrlo uzburkan. Okolnosti u firmi u kojoj radite vas odavno pritiskaju i u ovom periodu kao da ćete svu nakupljenu negativnost izbaciti. Koliko god ova nedelja bila loša za komunikaciju, ona je dobra što se tiče ideja, kreativnosti, čak i pronalaska nekog dodatnog poslovnog angažmana.

Novac
Koliko god novca imali, osećate potrebu da živite „na visokoj nozi“. Baš iz tog razloga nećete ni malo kontrolisati svoje troškove, već ćete novcem raspolagati vrlo ležerno...

Ljubav
Partneru posvećujete toliko vremena koliko možete....mada mislim da je ispravnije – koliko hoćete...Jer, u ovoj nedelji se baš i ne lomite oko osobe koju volite. Odgovaraju vam više kontakti sa društvom i prijateljima i gledate svaku mogućnost da „zbrišete“ na tu stranu. Da se partneru to ne dopada, pa to je sigurno, pa slobodno možete da računate s vremena na vreme na „rafalnu paljbu“ optužbi i prebacivanja. Ukoliko ste slobodni, ako je to moguće – vi biste na jedno tri ili četiri strane. Opile su vas neke osobe i zaista se istinski trudite da ih osvojite. U svom ste najboljem izdanju – pričljivi, šarmantni, vrcate od duhovitosti i dobrog raspoloženja. Uživajte, flert i avantura samo čekaju na vas!

Zdravlje
Opozicija Marsa i Merkura koja je aktuelna ove nedelje može se odraziti kroz probleme sa saobraćajem, kroz povrede – bili mlađi ili stariji, budite oprezni u ovom periodu.

Ko šta radi – vi ove nedelje non stop nešto grickate, uglavnom na nervnoj bazi. I vi sami ste svesni koliko vam te gomile slatkiša, čipseva i brze hrane ne prijaju, ali jednostavno – trenutno ne možete da obuzdate sebe.

Posao
Neki poslovni potezi, pogotovo ako precenite svoje snage i sposobnosti, mogu se vrlo brzo pokazati kao neisplativi ili vas uvesti u gubitak. Ne savetuje vam se žurba po bitnim pitanjima, ionako je ona sada samo kontraproduktivna. Vaše su pozicije dosta stabilne i ne možete ih pokvariti, već samo ojačati, pogotovo jer imate veliko poštovanje i podršku i od strane saradnika, ali i od strane šefova. U ovom periodu vam može doći više zanimljivih ponuda – ne žurite, dajte sebi vremena za odluku.

Novac
Rizik od finansijskih gubitaka postoji, to je već rečeno....ali postoji i velika šansa da nekim impulsivnim trošenjima debelo istanjite svoj novčanik.

Ljubav
Znate kako kažu – inat je najgori zanat? Znate? Odlično! Onda biste mogli da ovaj savet primenite i da tokom ove sedmice manje sa emotivnim ili bračnim partnerom funkcionišete po tom principu – već da bolje energiju usmerite na neka lepša i pozitivnija dešavanja, na više izlazaka i dobro provedenog zajedničkog vremena. Ukoliko ste sami – udvarači su se nešto aktivirali i itekako je moguće da više od jedne osobe trenutno pokušava da vas osvoji. Prija vama sve to i baš vam donosi dobro raspoloženje, ali iskreno rečeno – meni nešto ne izgleda da vi baš imate nameru da se prepustite ljubavi...Trenutno ste se okrenuli sebi, svojim potrebama i željama i niko ne može da vam se lako „podvuče pod kožu“.

Zdravlje
Zdravstvena situacija je prilično stabilna. Menjajte navike po pitanju ishrane i trudite se da izbacite stres kroz fizičku aktivnost.

U periodu ste kada vam je potrebno više energije, pa slobodno možete pojačati svoju ishranu ribom, jajima, mesom i mlečnim proizvodima. Sve vrste povrća će vam izuzetno prijati, a od voća – najviše maline, borovnice, kupine.

Posao
Nešto mi izgleda da vam tokom ove sedmice poslovne obaveze baš i nisu najmilija stavka. Kao da ćete gledati svaku mogućnost da izvrdate ili da svoje obaveze prebacite na druge. Nije zato ni čudo što možete pretrpeti prilično ozbiljne kritike i od strane kolega, ali i od strane  nadređenih. Ne radite stvari na brzinu, samo da biste ih skinuli sa dnevnog reda, jer su itekako moguće greške i propusti. Pokušajte da se fokusirate i bolje organizujete. Imate podršku drugih, pa saslušajte povremeno njihove savete.

Novac
Iako novac pristiže nekim redovnim i normalnim tempom, vama to nije dovoljno u ovim danima. Gledate da pronađete i neku mogućnost zarade „sa strane“.

Ljubav
Odnos sa emotivnim partnerom ove nedelje – svako će terati svoju politiku i pričati nekim svojim jezikom. Vi ćete biti malo nervozni, voljena osoba će se truditi da vam ne staje previše na put, ali ako budete u fazonu da drugu stranu „podbadate“ sigurno je da možete da očekujete da vam u nekom momentu itekako odgovori....i da se otvori mogućnost za minijaturni „rat“.  Neki od vas su trenutno raspoloženi i za malo flertovanja, pa gledajte da svojim ponašanjima baš ne „bodete oči“ voljenoj osobi. Oni koji su usamljeni, u kontaktu su sa osobom koju već neko vreme poznaju ili preko prijatelja ili preko poslovnog segmenta. Za sada je tu dobra komunikacija i neko fino raspoloženje. Samo tako nastavite!

Zdravlje
Saobraćaj je i dalje postavljen problematično. Takođe – i mogućnosti povreda. Starijim Blizancima je potrebno više odmora.

Ovi dani će pomalo iscrpljivati vaš organizam, pa vam je potrebno puno svežeg povrća i voća, kao i umerene količine mesa i mlečnih proizvoda. Takođe, bolja hidratacija je sada neophodna – uzimajte dovoljno vode, čajeva, voćnih napitaka.

Posao
Ljudi će vas iznenađivati u ovoj sedmici svojim postupcima, aktivnostima, rečima. Nešto od ovoga će vam vrlo prijati i odgovarati, nešto baš i ne. U ovom drugom slučaju – pokušajte da izbegnete da odgovarate istom merom, to vam je ispod časti. Zadržite svoje dostojanstvo i stabilnost. Za neke saradnike će vam biti potrebno mnogo strpljenja, ali trenutno ga posedujete, kao i inspiraciju i volju. A sve ovo udruženo, može vam doneti vrlo povoljne rezultate i zadovoljstvo onim što ste postigli.

Novac
Izbegavajte da se u ovoj nedelji zadužujete, pozajmljujete, uzimate kredit, jer vas očekuju prilično nepovoljni uslovi ili papirološki problemi.

Ljubav
U ovoj se nedelji odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom polako stabilizuje, stišava. Ukoliko je bilo problema u vašem odnosu, njih je sada moguće prevazići. Ostaće neke manje nesuglasice, pogotovo po pitanjima novca ili količine zajednički provedenog vremena, ali to ćete uspeti da „ispeglate“ lakše nego inače. Što se slobodnih Rakova tiče, nove zanimljive osobe vam „upadaju“ u život. Aktuelni su poslovni segment i druženja, poznanstva preko prijatelja, društvenih mreža. Za sada sve ovo doživljavate kao zabavu, kao lepu energiju i raspoloženje koje vam skreće pažnju od nekih dosadnih, dnevnih aktivnosti. Ni ne preporučuje vam se da žurite, pustite da se ove priče odvijaju nekim svojim tokom.

Zdravlje
Sportisti i rekreativci – mogućnosti za manje povrede. Kod starijih – moguće oticanje nogu ili problemi sa venama.

Tu i tamo po koji slatkiš, poneka grickalica ili brza hrana zato što vas mrzi ili što nemate vremena da spremite „normalan“ obrok....i posle se čudite što nikako da skinete po koje kilce viška koje se za vas zalepilo još mesecima unazad....

Posao
Odlična energija i volja da izbijete u prvi plan. Vaši stavovi i način ponašanja mogu pomalo bosti oči pojedinim saradnicima, pa će pokušavati da vas „spuste“ i zaustave u vašem pohodu. No, vrlo brzo ćete im vi pokazati gde im je mesto. U sve ono što radite ulagaćete veliku količinu energije i zato nije ni čudo što će se mnogo od onoga što želite pokrenuti, ili vas čak odvesti ka realizaciji. Ne rasipajte svoju energiju na više strana, fokusirajte se samo na najbitnije projekte i saradnike.

Novac
Neki novac vam može kasniti, ili ćete dobiti uplatu koja je manja od dogovorene. Ne trošite novac unapred.

Ljubav
Plenite i izazivate pažnju suprotnog pola, što vašem partneru ni malo ne prija i može vam prebaciti za, sa njegove tačke gledišta, „slobodnije ponašanje“. E, ako se to dogodi, biće kao da je pokušao da protrese osinjak – iz vas će izleteti bujica reči (ne opravdanja, da se razumemo), i očas posla možete upasti u raspravu koja će za eventualne posmatrače sa strane, izgledati kao da vodi ka kraju odnosa. Naravno da se to neće dogoditi. Posle bure, kao da se ništa nije desilo, nastavićete potpuno normalno dalje. Što se tiče slobodnih Lavova, neko vas je itekako „pikirao“ i ima nameru da vas osvoji. Ha! Pa vas može osvojiti samo osoba kojoj vi to dozvolite, ne bilo ko! Zato ćete se u ovom slučaju, slatko poigravati...

Zdravlje
Kod starijih će biti nešto osetljivije noge, naročito kolena i članci. Otežan pokret, a moguća je i otečenost. Mlađi – možete istegnuti ligament ili povrediti tetivu.

Potrebna vam je lagana ishrana, koja neće opterećivati vaš želudac. Od svega po malo – mesa, mlečnih proizvoda, zeleniša, biljnih vlakana, žitarica, voća. Najviše će vam prijati salate sa dodatkom paste ili mesa, a od voća – lubenice, jabuke, breskve.

Posao
Opozicija Merkura i Marsa koja je aktuelna ove nedelje, upozorava vas da obratite pažnju na odnos sa kolegama, naročito sa onima koji su impulsivni, raspoloženi za rasprave, večite bundžije. Možete biti opterećeni nekim situacijama bez pravog razloga i iz te opterećenosti i rasejanosti napraviti par grešaka zbog kojih ćete se dodatno nervirati. Ovo je za vas i fizički i mentalno iscrpljujuća poslovna nedelja u kojoj je potrebno da na pravi način odreagujete na sve ono što vam dolazi. Ne žurite, samo polako.

Novac
Neke povoljne finansijske okolnosti ili eventualno pozajmica mogu vam pomoći da prevaziđete trenutnu „krizu“. Ono što imate rasporedite pravilno i ipak na prvo mesto stavite dugovanja i račune.

Ljubav
Možda ćete i sami shvatiti da neke stvari radite pogrešno kada su emotivne ili bračne veze u pitanju, ali pre je verovatno da će vam partner skrenuti pažnju na ovo. To „skretanje pažnje“ ne mora biti baš nežno, da se razumemo. No, možda je potrebno da vas nešto „prodrma“ da biste se zapitali šta to treba menjati..U svakom slučaju – poenta je u tome da se sada mogu uvesti promene u vašu vezu, što bi baš bilo lepo, zar ne? Slobodne Device mogu nekog interesantnog upoznati na više načina – preko prijatelja i društvenih mreža ili preko poslovnog segmenta. Iako hemija može „proraditi“ odmah, ne bih rekla da ćete odmah biti spremni na neke konkretnije poteze prema ovoj osobi. Radije ćete sačekati....

Zdravlje
Opterećujuća sedmica po pitanju zdravlja. Sem manjka energije, možete se suočiti i sa problemima sa krvnim pritiskom, glavoboljama, nesanicom.

Već se lakše borite sa izazovima kada je hrana u pitanju i automatski sami primećujete da se osećate neuporedivo bolje. Vašem organizmu sada prijaju manje količine mesa, a više bacite akcenat na povrće, zdrave žitarice i semenke i naravno – voće. Možete ubaciti i po koji mlečni proizvod.

Posao
Itekako ste svesni svojih vrednosti i smatrate da zaslužujete mnogo više od onoga što vam se trenutno pruža po pitanju posla, ali ne vidite način da tu svoju situaciju promenite. Sve ono što ste pokrenuli ide nekim svojim tempom, koji je za vaša očekivanja i nade – suviše spor i nema onakvih rezultata kakve ste očekivali. Niste smoreni zbog svega, ali evidentno je da nema više ni onog entuzijazma koji vas je nosio u proteklom periodu. Na to – neki potezi od strane kolega vas zaista mogu razočarati i izbaciti iz takta.

Novac
Volela bih da mogu da napišem da ste se opametili po pitanju novca, ali na žalost – niste. I dalje ste u fazonu trošenja bez kraja i konca.

Ljubav
Smatrate da je vaše ponašanje prema emotivnom ili bračnom partneru vrlo korektno i iz tog razloga vam nije jasno zbog čega su postupci druge strane daleko od toga. Iako to voljena osoba krije kao zmija noge, sve češće vam se čini da iza njegovih prigovora stoji ljubomora i pokušaj da vas u potpunosti kontroliše. No, trudićete se da i na dalje funkcionišete u nekom vašem laganom, lepršavom i toplom maniru i nećete dozvoliti da vas ovakve situacije izbacuju iz takta. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, ponekad vam izgleda kao da su se svi vaši bivši partneri dogovorili da se odjednom aktiviraju. U nekim momentima vam to smeta, u drugim vas zabavlja. Kako je lepo naplatiti neke stvari od ranije, jel da?

Zdravlje
Onako. Niste loše, ali niste ni dobro. Funkcionišete sve u zavisnosti od vremena, raspoloženja. Starijim Vagama manji problemi sa krvnim pritiskom.

Neki od vas su se vratili u režim ishrane koji su praktikovali mesecima unazad i odmah primećuju koliko se osećaju lakše i rasterećenije. Za one ostale – Jupiter je još malo retrogradan u vašem znaku – iskoristite ovu nedelju da napravite značajne promene i poboljšate sebi život!

Posao
Vaše polje karijere je sa jedne strane divno aktivirano, a sa druge – oprez! Pogotovo ako ste od onih Škorpija koje moraju da kažu ono što imaju, pa čak i onda kada su svesne da time sebi potkopavaju stabilnost. Ako ste buntovnik, ako ste „kratkog fitilja“, ako ste trenutno u fazonu „ma baš me briga, ja ću reći/uraditi, pa kud puklo, puklo!“ – e onda se spremite na „fenomenalnu“ komunikaciju sa šefovima ili sa bilo kime ko pokušava da se postavi autoritativno. Škorpije, ne srljajte. Biće dana za megdana...

Novac
Sav novac trošite na kuću ili na ukućane. Hajd što trošite ono što ste zaradili, nego idete i preko toga...iako ste svesni da se zadužujete, opet, po ko zna koji put....

Ljubav
A šta li bi dobro opozicija Marsa i Merkura koja obeležava ovu nedelju, mogla doneti u vašim vezama i brakovima? iskreno rečeno – ništa. Da, da – kad biste vi neke stvari prećutali, kada biste razmislili pre nego što krenete, kada se ne biste impulsivno ponašali, kada ne biste dramili – e onda bi i pregurali ove dane koliko toliko normalno i mirno. Ako možete tako – a vi hajde, pokušajte. Ako ne možete – spremite se na burnu sedmicu sa voljenom osobom. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka – aktuelne su strasti, aktuelna je prošlost, aktuelne su osobe sa kojima imate razliku u godinama. Šta nije aktuelno? Pa, na primer – nije ni malo aktuelno to da uđete u „normalnu“, stabilnu ljubavnu priču....

Zdravlje
Nervoza i impulsivnost, problemi sa spavanjem, rasejanost. Vodite računa gde idete, vodite računa u saobraćaju, vodite računa da se ne povredite.

U ovoj nedelji problem sa varenjem može biti naglašeniji nego inače. Trebalo bi izbegavati gazirane napitke, hranu sa previše začina (naročito ljutu), mesne prerađevine, veću količinu mleka i mlečnih proizvoda.

Posao
Možda vam okolnosti trenutno ne idu na ruku, možda vam je za sve potrebno previše vremena, možda se svaki dogovor iskomplikuje, možda ste non stop napeti – ali definitivno je da ne odustajete od onoga što ste zacrtali. Vaš optimizam možda bude poljuljan s vremena na vreme, ali se brzo oporavljate i nastavljate dalje. Znam da vam je nekih situacija preko glave, ali evo – već od sledeće nedelje vaš vladar Jupiter kreće direktnim hodom i sigurno je da će se sve ubrzo pokrenuti na potpuno drugačiji način.

Novac
Tražite nove poslovne mogućnosti, nove izvore zarade. Sigurno je da ćete ih i pronaći, ali još uvek ste prilično daleko od finansijske stabilnosti.

Ljubav
Opozicija Marsa iz vašeg polja komunikacije sa Merkurom koji vlada vašim partnerstvima može doneti prilične turbulencije u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Voljena osoba će zauzeti čvrste stavove po nekim pitanjima, što ćete vi smatrati teranjem inata i tvrdoglavošću i burno ćete odreagovati. Sporovi mogu ići oko bilo čega, čak i oko planova za letovanje. Ukoliko ste slobodni, sigurno je da su pred vama neki lepi dani. Poznanstva sa suprotnim polom su vrlo aktuelna, a neke osobe vas mogu očarati i podvući vam se pod kožu u jako kratkom roku. Aktuelne su društvene mreže, ali i izlasci i druženja.

Zdravlje
Neadekvatna ishrana, previše nerviranja, premalo odmora i opuštenosti. No, i pored toga – zdravstveno niste ugroženi u većoj meri.

Vraćate se nekim starim navikama po pitanju ishrane i počinjete da obraćate više pažnje na to koje „gorivo“ unosite u svoj organizam. Lagani, uravnoteženi obroci su nešto što vam definitivno prija. Povremeno počastite sebe i nekim slatkim zalogajem.

Posao
Promene koje su odavno najavljivane počinju da zaživljavaju po pitanju posla. Iako ste već jednim delom pripremljeni na tako nešto, neće vam baš biti lako da se uklopite. Moguće je da vam u ovom periodu dolaze i novi saradnici, pa će vam trebati vremena da se prilagodite jedni drugima. Generalno gledano – ovaj ćete period uglavnom provesti privodeći kraju neke poslovne obaveze i pripremajući se za zasluženi odmor. Odnos sa nadređenima će povremeno biti napet, imaćete utisak da vas šefovi provociraju.

Novac
Sve će se tokom ove sedmice vrteti oko finansija i vaše potrebe da pronađete novac koji vam je neophodan. Ne brinite, uspećete da se snađete, verovatno u poslednjem trenutku.

Ljubav
Neke situacije su ponovo „ujedinile“ vas i partnera. To mogu biti planovi oko letovanja ili neki dogovori oko finansija – šta god da je u pitanju, bitno je da vas dvoje funkcionišete tokom ove sedmice bolje nego inače. Prijalo bi vam da odete negde zajedno – na taj način biste ovu pozitivnu energiju koja je počela da „kola“ između vas dvoje dodatno pokrenuli i stabilizovali odnos. Ukoliko ste slobodni, imate mogućnosti za neku kratkotrajnu avanturicu ili neku formu neobaveznog kontakta. U svakom slučaju – ništa trajno niti stabilno, ništa što bi moglo zaista da oplemeni ovaj period i donese vam pravu ljubav. Dok ne bude vreme za tako nešto – izlazite, družite se, budite u pokretu i dobro raspoloženi.

Zdravlje
Moguće su alergijske reakcije, a stariji Jarčevi će teško podnositi nestabilno vreme. Grlo vam je osetljivo, pa izbegavajte hladne i gazirane napitke.

Ove ćete sedmice svoju nervozu i nemire „smirivati“ konstantnim grickanjem – malo slatkiša, malo slanih zalogaja i tako u krug. Da, energija vam je potrebna, ali ona koju dobijate iz mesa, povrća, voća, koštunjavih plodova, zdravih žitarica....Menjajte navike!

Posao
Čini vam se da se u poslovnom segmentu u poslednje vreme samo suočavate sa preprekama, sa problemima, sa manjkom vremena i viškom obaveza. Nije ni čudo što vas nervoza potkopava i što u ovakvim situacijama možete impulsivnim reakcijama samo dodatno napraviti štetu sebi i svojim pozicijama. Sve ono što se događa jako utiče na vas, ali obzirom na vašu borbenu prirodu - trudićete se da u prvi plan izbacite i sve svoje kvalitete, požrtvovanost i veliku energiju koju ostavljate na poslu.

Novac
Novi poslovi, novi izvori finansija. Da niste toliko zarobljeni dugovanjima i velikim troškovima na dnevnoj bazi, bili biste više nego zadovoljni.

Ljubav
Opozicija Marsa iz vašeg znaka sa Merkurom koji se nalazi u polju partnerstava naglašava nemogućnost da se različiti stavovi i načini funkcionisanja između vas i voljene osobe u ovom periodu pomire. Vi ćete smatrati da vas partner pritiska, druga strana će misliti da vi pritiskate nju. U svakom slučaju – pred vama je jedna nemirna sedmica u kojoj treba znati stati pre nego što rasprava pređe u veći raskol između vas dvoje. Ukoliko ste slobodni – ulazak Merkura, planete koja vlada vašim ljubavnim životom i zabavom, u polje partnerstava – pokrenuće dodatno aktivnosti suprotnog pola prema vama. Odjednom ćete se naći u centru pažnje više osoba. Opustite se i uživajte u uzbudljivim dešavanjima....

Zdravlje
Potrebna vam je fizička aktivnost, ali u ovoj sedmici morate biti pažljivi i ne presirati sebe previše, jer stoje mogućnosti za povrede. Stariji – loše reakcije na vremenske uslove.

Često ćete poželeti da tokom ove sedmice sebe „utešite“ onim što najviše volite, a u tu kategoriju sada verovatno spadaju poslastice i grickalice. Bolje svoju trenutnu nervozu zavarajte grickanjem svežeg voća i povrća – definitivno je zdravije a i uticaće povoljno na vašu figuru.

Posao
Nerazumevanje sa kolegama, ali i šefovima ni malo ne popušta, naprotiv. Kao da tenzija samo jača a prvih par dana ove sedmice samo će dodatno „podgrevati“ celu situaciju. Ukoliko je to u vašoj moći – ne dozvolite da budete uvučeni u konflikt, a pogotovo nemojte birati strane ukoliko postoji neki sukob na radnom mestu koji ne uključuje vas. Zaista je neophodno da se okrenete svojim obavezama, jer oko nekih situacija već kasnite, a ove nedelje zbog nervoze možete napraviti i par grešaka.

Novac
Finansije standardno, korektno. Stoji da vaše sposobnosti i vrednosti jesu, bar što se materijalnog dela tiče, potcenjene – ali trenutno ne možete napraviti veće promene ovde...

Ljubav
Dosta toga nosite u sebi već neki duži vremenski period. Pitanja, preispitivanja, sumnje, strahove, nesigurnosti – a sve u vezi odnosa u kojem ste. Sve to tokom ove sedmice može „proključati“ i izbiti iz vas kao lava iz vulkana. Jednostavno – nećete više moći, nećete želeti da ćutite. Da će voljena osoba biti šokirana – ma hoće, sigurno. No, očekujte i „kontra udarac“ – spremite se da i vi čujete ono što partner ima da kaže....Ukoliko ste slobodni – lako privlačite pažnju osoba koje susrećete ili na poslu ili na dnevnoj bazi. Iako vam neko sada može izazivati radoznalost i zanimanje, malo je verovatno da ćete vi moći da otpustite svoje kočnice i prepustite se dešavanjima. Neke blokade u vama su veoma jake i dalje...

Zdravlje
Aktivirali ste se, mada na vašu želju za rekreacijom utiče dosta raspoloženje, koje je u ovim danima prilično promenljivo. Ali, ako ništa drugo – makar se trudite.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava