Nedeljni horoskop: 5. - 11. oktobar 2015.

Pročitano: 1297 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 5. do 11. oktobra 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Čim situacija sa „nemirnim“ stomakom i problemima sa varenjem počne iole da se sređuje, Ovnovi se odmah okreću svom starom načinu ishrane. To znači – čim ste gladni postajete nervozni i odmah počinjete da merkate šta ima da se baci na roštilj....ili makar na tiganj. Naravno, pričam o mesu koje tokom ovog perioda nećete moći niti želeti da izbegavate. Što veća količina, to bolje.

Posao
Ono što je najbitnije u ovoj nedelji jeste da se vama lično ne može zameriti ništa po pitanju posla. U potpunosti ste angažovani, u potpunosti okupirani namerom da date najbolje od sebe, svoj maksimum. Na žalost, morate uzeti u obzir i okolnosti u kojima trenutno funkcionišete koje i nisu baš najsjajnije. Šta ovo sad pa znači? Pa, uglavnom to da ćete i pored svog vašeg truda rezultate i pozitivne reakcije druge strane dobijati na kašičicu. Ovo ne treba da vas baca u dubiozu – shvtite da sada samo na mišiće uspevate da se održite na površini poslovnih voda i da plivate. Ne brinite se, sve ovo će se isplatiti i to mnogo brže nego što mislite. Treba samo biti dosledan i uporan.

Novac
Čekate neke pare koje kasne i već počinjete da se brinete da li ćete uopšte i uspeti da naplatite ono što ste uradili. Novac će ipak stići, verovatno pred sam kraj radne sedmice, a sa njim će stići i vaše razmišljanje kako ga preraspodeliti .

Ljubav
Čini mi se da su oni u brakovima pri kraju jednog izrazito teškog perioda. No, verovatno ste i sami upoznati sa onom izrekom da je noć najtamnija pred zoru, pa se nemojte iznenaditi što će prvi deo ove sedmice biti posebno naporan u vašim bračnim relacijama. Ispada kao da je sve teže postići bilo kakvu formu dogovora sa partnerom, a ljubomorisanje, pritisci i bezrazložne rasprave će postati deo vaše svakodnevice. Ako sebi i drugoj strani date malo vremena za smirenje, sve bi počelo da lagano dolazi u normalu od drugog dela perioda. Videćemo da li je ovo samo kratkotrajni predah ili još ima šanse za vas dvoje. U dužim emotivnim vezama će doći do kratke odvojenosti, verovatno zbog okupiranosti druge strane nekom svojom problematikom. Ako se voljena osoba na kratko povuče i distancira, ne shvatajte ovo tragično – ovaj zastoj bi trebao da se reši relativno brzo. Slobodni Ovnovi osećaju sve veći priliv energije i želju da se aktiviraju. Vaš šarm i optimizam ponovo privlače zanimljive osobe u vaš život.

Zdravlje
Vi ste počeli da se osećate mnogo bolje i da se “dižete”. Probleme sa zdravljem je moguće lako regulisati.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

E, kada tokom ove sedmice vladarka vašeg znaka, lepotica Venera, uđe u znak Device i vaše polje ljubavi, dragi Bikovi će nam se mnogo profiniti što se hrane tiče. Odjednom ćete početi da merite kalorije, da razmišljate šta je to zdravo za vas a šta ne, da grickate raznorazno semenje....Jeste da će vam stomak povremeno krčati, ali zbog ljubavi radimo i gore stvari od dijete...zar ne?

Posao
Prosto ne možete da verujete da stvari počinju da dolaze na svoje mesto u poslovnom segmentu. No, čini mi se da će pre toga biti potrebno da napravite neki odlučniji potez, nešto što poslovni saradnik ili kolege ne očekuju uopšte. Prosto – neke stvari treba raščistiti jer vam je više dosta otezanja i čekanja. Moguće je da će pojedini biti iznenađeni vašim reakcijama ili idejama, stavovima, ali ne može se osporiti da će ovo itekako biti delotvorno. Jedna saradnja ili poslovni projekat oko koga se “zlopatite” već dugo najzad će početi da pokazuje svoje rezultate. Jeste da će vam ovo natovariti samo još više obaveza na vrat, ali vredeće. Prija vam što vaš način rada nailazi na odobrenje od strane nadređenih.

Novac
Finansijska situacija počinje da se pokreće na bolje. Istina je da još uvek niste ni malo zadovoljni prilivima, ali u ovom momentu ne možete u većoj meri uticati na to. Bitno je da ste neke problematike počeli da rešavate i da vraćate dugovanja koja su vam bila kao kamen oko vrata.

Ljubav
Slobodnima sledi jedan značajan susret u prvom delu nedelje. Ova osoba će vam prosto “zarobiti” misli i stalno ćete hvatati sebe kako ne možete da se otrgnete od njenog  privlačnog uticaja. Problem je u tome što nećete moći da ostvarite pravi kontakt i da konkretnije pokrenete nešto, čak ćete razmišljati o tome da niste ostavili utisak na nju i da je ne interesujete. Moram da napomenem da se Bikovima ovaj susret prikazuje kao jedna vrsta karmičkog ili sudbinskog uticaja, opet sve u zavisnosti od postavki u vašim ličnim natalnim kartama. Od toga i zavisi u kom smeru će se odnos kretati, da li će biti lagan ili težak po vas, ali se njegov značaj ne može osporiti. I u dužim emotivnim vezama i u brakovima još uvek postoji dosta problema koji se moraju rešiti. Dobro je što će od vikenda stvari polako početi da se smiruju a vas dvoje ćete sve češće osećati potrebu da razgovarate, a ne da se prepucavate oko gluposti. I vreme je bilo da ponos i tvrdoglavost odgurnete u stranu i shvatite da ne želite da izgubite osobu pored koje ste.

Zdravlje
Zdravljem nećete moći da se pohvalite i to je činjenica. Em ste vi dosta iscrpljeni i u psihičkom i u fizičkom smislu, em neke stare zdravstvene tegobe ponovo počinju da se aktiviraju. Malo više se angažujte oko njihovih rešavanja.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Zaista ste zadovoljni kako kod vas funkcioniše režim ishrane koji ste od skora uveli, primetili ste da ste se prolepšali, da vam koža ponovo postaje blistava i da vam „one“ pantalone stoje kao salivene. Samo nastavite ovakvim tempom, vidite da je, bar vašem znaku, jako malo vremena dovoljno da imate savršenu liniju i isto tako savršeno zdravlje.

Posao
Obzirom na to kakva će biti prva polovina ove sedmice, verovatno je da će pojedini Blizanci upasti u razmišljanje da nikada neće uspeti da realizuju ono što su namerili. Neki neočekivani i turbulentni događaji na polju posla mogu vas u potpunosti zablokirati. Ovo može biti sve i svašta – od problema u odnosu sa poslovnim saradnikom do pada računarskog sistema i gubljenja svih podataka koje ste dugo arhivirali. U svakom slučaju – izgledaće kao da je situacija prilično nepremostiva. Ipak, smatram da nema razloga da padate u dubiozu, stvari će biti izglađene i rešene mnogo brže nego što očekujete i na prilično jednostavan način. To je baš tako – u jednom momentu izgleda da ništa neće biti od vašeg napredovanja, u drugom shvatate da se sve raščistilo i da konačno počinjete da funkcionišete kako treba.

Novac
Ako budete pametni, ne samo da ćete sačuvati svoj novac, već postoji šansa i da ga uvećate. Ako budete brzali sa davanjem i ulaganjem nekog novca i prihvatali svaku ideju od strane drugih kao genijalan način da zaradite možete se debelo razočarati. Možda je najbolje da budete zadovoljni sa onim što imate trenutno….

Ljubav
Dokle  god vi i bračni partner terate mak na konac jedno drugom, ništa značajnije nećete uspeti da uradite povodom vašeg odnosa. Čak možete sebe dovesti u situaciju da dođe do ozbiljnijeg zahlađenja, možda i odvajanja i to u prvom delu ove sedmice. S jedne strane, možda bi to i rashladilo vaše usijane glave i privelo vas pameti. Savet je da ne pravite više problema nego što je to potrebno, i da pokušate da sednete i porazgovarate kao dve odrasle osobe kojima je stalo da sačuvaju svoj brak. Ako budete spremniji na kompromis, stvari će početi da se raščišćavaju u drugom delu ove nedelje. Slobodni su našli način kako da se više približe osobi koja im se dopada i sam kraj ove nedelje može vam doneti susret koji toliko priželjkujete. Bogami, kako je krenulo – ovo može biti i nešto ozbiljno. Možda vam je baš došlo vreme da se smirite pored nekog…..Blizanci u dužim emotivnim vezama neće imati mnogo problema tokom ovog perioda, ali pitanje je koliko ćete vi i partner biti zaista u mogućnosti da se posvetite jedno drugom. Uspevaćete samo da kradete kratke trenutke za vas dvoje. I to je nešto….

Zdravlje
Obzirom na to koliko malo vodite računa o sebi – odlično ste.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Ja bih volela da mogu da napomenem da će vam ova nedelja doneti smirenje, a samim tim i više vremena da se posvetite i sebi i onome kako se hranite, ali bojim se da to ne bi bilo tačno. Trend iz prethodne nedelje se nastavlja, nervoza i stres su jako prisutni, a hrana će vam biti najmanja briga. Šta u prolazu pojedete, to vam je....naravno, očekujte raznorazne probleme zbog ovoga....

Posao
Aman dosta više ovog čekanja i odlaganja….sigurno je da ćete tokom ove sedmice više puta pomisliti baš ovo. Istina je – za šta god da se uhvatite, nekako se u poslednjem trenutku, pred samu realizaciju zablokira ili dođe do nepredviđenih situacija koje vam “pobrkaju lončiće”. Poslovni partneri su prezahtevni i smatraju da vi možete da izmišljate toplu vodu, očekuju da rešite i ono što je u vašoj moći i što nije. Ostaje vam samo da duboko uzdahnete, izbrojite do deset i bacite se na posao. Znam da će vam prvi deo nedelje biti posebno naporan, ali verujte da se trudom i upornošću sve da prevazići. Na žalost, sada na brzinu ne može ništa, prihvatite ovaj nešto sporiji tempo događaja i prilagodite se.

Novac
Novca taman koliko treba….doduše za one najosnovnije potrebe. Ono što ste planirali, moraćete da odložite, naravno – jer će se ispostaviti da neke rupe treba zapušavati pothitno. Odredite prioritete i pokušajte da se ne nervirate.

Ljubav
Eh….šta reći o vašim bračnim odnosima u ovom periodu, a ne zaplakati? Vi na jednu stranu, partner na drugu a kompromisa nigde. Doduše, ne mogu da osporim da ste vi u mnogo manjoj meri krivi za trenutnu situaciju. Partner je em povlačio neke pogrešne poteze, em pokušava da svu krivicu svali na vas. Džaba vama što vi znate da je to odlika slabih ljudi, kada vam to jako smeta. A i više vam se smučilo da vi izigravate mirotvorca i da preuzimate nepostojeću krivicu na sebe. Kako ćete proći kroz ovu sedmicu? Prilično naporno, bojim se i sigurno je da ćete često pomisliti da zaista više ne možete da funkcionišete na ovaj način. U dužim emotivnim vezama problem vernosti dolazi na dnevni red. Ko je tu šta muljao, ko je koga prevario, ko je bio neiskren – više se ne može pohvatati ni ko pije ni ko plaća. Hajde lepo se sredite i prestanite da se međusobno optužujete. A slobodni? Kraj nedelje jako, jako zanimljiv…možda je ova osoba koju upoznajete baš ono što ste toliko dugo čekali da vas pokrene?

Zdravlje
Morate naći način da smanjite stres i nervozu. Znam da je to maltene nemoguće izvesti, ali makar pokušajte. Neko opuštanje, neka rekreacija – možda bi ovo moglo da pomogne.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Kakvo li će vas to raspoloženje uhvatiti ove sedmice kad vama neće biti do jela? Hm...mislim da će problematika i oko posla i oko ličnih dešavanja ipak uzeti primat i neće vam dozvoliti da se vi onako lavovski razbaškarite i opustite uz punu trpezu. Jedino što ne bi valjalo jeste da vam osnovna hrana postanu slatkiši i grickalice. Tu se baš i nećete ovajditi, ni što se zdravlja ni što se energije tiče.

Posao
Shvatite da sa osobom koja vam je nadređena ili bitan poslovni partner morate imate mere u razgovoru i ne potencirati na isterivanju svoje volje. Ako ne budete išli na varijantu prilagođavanja i kompromisa, samo možete unazaditi i svoje saradnje i svoje odnose. Sve vas toliko lako izbacuje iz takta a nekako vam je posebno teško da povučete ručnu kočnicu. Mislim da u ovom periodu malo preuveličavate stvari i da ne gledate realno na ono što se događa oko vas. Hajde, sredite se i pokušajte da funkcionišete kako treba. Dajte vremena i sebi i drugima da pokažu svoju vrednost. Drugi deo nedelje će biti mirniji i dosta podsticajniji, pa iskoristite priliku da neke svoje ideje ili predloge “progurate” kod drugih.

Novac
Počeli su neki novci malo više da pristižu i to najviše od drugog dela sedmice. Osećate pokretanje na ovom polju, još uvek znate da ne možete da odahnete ali već vidite neku perspektivu ispred sebe. Još da se malo vi unormalite što se trošenja tiče….i Bog da vas vidi.

Ljubav
Venera posle višemesečnog tranzita izlazi iz vašeg znaka u drugom delu ove sedmice. Sad, neki će reći da se baš i nisu nešto posebno ovajdili od nje, već da im je samo donela ogromne ljubavne probleme, ali nemojte zakerati preterano. Vidite samo koliko ste se prolepšali u prethodnom periodu. I to je nešto….Pre nego što ode, ova će vam nebeska lepotica ostaviti još jedan poklončić. Slobodni će imati jedan kratkotrajan susret koji će im se bukvalno urezati u misli. Opet vam srce landara kao pomahnitalo i opet osećate onaj stari plamen u vama. Šta će biti sa ovom pričom i da li ima šanse da se razvija? Pa, izgleda da ima, teško doduše i vrlo komplikovano, ali ima. Oni u dužim emotivnim vezama i brakovima su se baš pronevaljalili. Rekla bih da to što ste nervozni nema baš mnogo veze sa vašim partnerom, ali to vas ne sprečava da lično njemu pravite probleme. Zapitajte se malo odakle dolazi svo to vaše nezadovoljstvo. Neki put je potrebno da čovek sam sa sobom popriča i razjasni sebi neke stvari…..

Zdravlje
Stoji da vas muče neke zdravstvene tegobe, ali stoji i da ih zanemarujete u potpunosti i ne idete da prekontrolišete koliko je to i da li je uopšte nešto ozbiljnije.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Dosta planeta se smestilo baš u vašem znaku i to će dvojako uticati na vas. Ne sporim da će apetit biti povećan (pogotovo kada i vaš vladar Merkur krene direktno) ali će u istoj meri biti povećana i osetljivost vašeg nežnog stomačića.....Iako ćete biti u iskušenju da okusite neke specijalitete stranih kuhinja, možda je bolje da se zadržite na nešto suvoparnijoj ishrani....znate ono – red povrća, red sira...malo mesa...

Posao
Kažu lepo ljudi da tiha voda breg roni. Doduše, vi niste vodeni znak, ali ne može da se ospori da je ova simbolika vrlo prigodna za vas i za ovaj period. Sve je išlo na mišiće, sve je išlo kroz natezanje i kroz probleme i sada polako stvari počinju da dolaze na svoje mesto. Naravno, ništa se neće dogoditi preko noći (niti vi to očekujete) ali postajete svesni da polako napredujete i da vam se neke situacije konačno otvaraju. Sa Venerom, Marsom i Jupiterom u vašem znaku, uz veliku planetarnu podršku koja vam prestoji, jedini savet za vas je – ne odustajte ni od čega što ste zacrtali i namerili. Videćete i sami da prepreke polako padaju i da vaše pozicije postaju sve stabilnije. Hajd’sad pravac na posao….

Novac
Već ste se od nekih para oprostili, kad eto iznenađenja….ako novac ne bude iz izvora koji ste očekivali, doći će sa druge strane. Ali dolazi svakako. Sad budite pametni i dobro razmislite šta ćete sa njim. Dovoljno ste mudri da umete da ga raspodelite na najbolji mogući način….

Ljubav
Bogami, neke su se Device vratile na staro što je itekako vidljivo. Šta ćete sada sa tim, to verovatno ne znate ni vi ni druga strana, ali je sigurno da neizmerno uživate u svemu što se dešava. Još kada Venera od sredine ove sedmice pređe u vaš znak, pa samo dodatno potvrdi ono što je već svima oko vas očigledno – neka ljubav ponovo širi svoja krila iako ste već mislili da od toga neće više biti ništa. Koliko će dugo ova lepota trajati, to ćemo tek videti – za sada uživajte i ne razmišljajte mnogo. Oni u dužim emotivnim vezama i brakovima imaju jednu izvanrednu priliku da srede svoje odnose na totalno zadovoljavajući i miran način. I vi i partner ste spremni na dogovor i prilagođavanje i ovde ne bi trebalo da bude veće problematike.  A oni slobodni koji se nisu ovajdili od stare ljubavi već su u svojoj glavi u potpunosti raščistili aveti prošlosti, sada nastavljaju dalje sa novim optimizmom i rešenošću da ne dozvole sebi više nikakve kikseve ovog tipa. Vas tek čekaju noviteti u narednom periodu.

Zdravlje
Odlično ste, tu zbora nema. Samo vodite računa o tome da vaša energija nije neiscrpna i sve će biti u redu.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Ja zaista ne znam kako ćete vi izgurati ovaj period dok vaša vladarka bude u znaku Device...ovaj tip ishrane vam uopšte ne odgovara, pogotovo što će vam se apetiti povećati, a shvatićete da ne možete da pojedete baš ono što najviše volite jer imate problem sa stomakom. Te kiselina, te gorušica, te nadimanje....ispada da će vam samo povrće, voće i neke semenkice odgovarati...ništa od kolača....

Posao
Znam da vam je teško i da ne nailazite na razumevanje ni od strane kolega ni od strane poslovnih saradnika, ali morate prihvatiti činjenicu da ste sada u takvom periodu kada morate bukvalno da “gurate” sve ono što želite da pokrenete ili realizujete. Savet za vas je da, pogotovo u prvom delu nedelje, vodite računa u kontaktu sa autoritetima i nadređenim osobama, jer postoji mogućnost da zbog svojih prenagljenih stavova budete “zamrznuti” što se komunikacije ili ozbiljnih projekata tiče. Sigurno je da vam ne odgovara prelazak vaše vladarke u znak Device, jer će vam on i u narednom periodu doneti da radite mnogo i da se iscrpljujete na poslu. Ipak, videćete da se neki problem ipak mogu rešiti na zadovoljavajući način.

Novac
Baš se morate potruditi oko zarada, jel da? Mnogo posla a malo para. Ili makar ne onoliko para da biste mogli da podmirite sve što vam je potrebno…..oskudacija steže…..

Ljubav
Da se možete zaljubiti kao zmaj, možete i tu zbora nema. Ako ste slobodni i đene-đene, to ćemo da pričamo kasnije šta bi moglo biti, ali šta ćete ako ste zauzeti? A biće i takvih slučajeva, rekla bih. Očigledno je da vam nije bilo dosta problema, već želite još malo. Pa dobro, jaki ste vi, možete koješta da podnesete, ali ne može se osporiti da ukoliko već imate partnera bogami ćete biti u opasnoj dilemi. Ta druga osoba je maltene ostvarenje vaših snova i jedino vas još vreme koje ste proveli u trenutnoj vezi drži vezane. Iako postoji tendencija da se ovaj novi odnos produbljuje i postaje sve senzualniji i romantičniji, savet za vas drage moje je – hajde malo iskulirajte i ne povlačite nikakve prenagljene poteze. U vašim odnosima generalno situacija još uvek klacka (možda je i to razlog što su se pojedini okrenuli na drugu stranu) i za vas tek ide vreme da ih sređujete. Slobodni očigledno imaju priliku da uđu u emotivni odnos tokom ove sedmice, pred vama je još trnovit put do stabilnosti, ali ovo izgleda kao nešto što bi moglo biti bitno.

Zdravlje
Mislim da ste više psihički pali nego što vam zaista fali nešto. Biće bolje.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Ne znam da li znate ono pravilo da treba minimum trideset puta sažvakati zalogaj pre nego što ga progutate? Naravno da ne znate....i naravno da ne primenjujete. Primetićete i sami, kako nedelja bude odmicala – bićete sve gladniji i gladniji. Doduše nije se probudila samo glad, već svi apetiti....ali što se hrane tiče – spremite se da svakodnevno punite ispražnjeni frižider.

Posao
Kao što sam i obećala u prethodnom nedeljnom horoskopu, od ove sedmice Škorpijama počinje da sviće. Više niste u priči zvanoj – Daleko je Sunce – naprotiv. Sve ono što ste u prethodnom periodu radili sada počinje da pokazuje svoje plodove i sigurno je da ćete imati posla preko glave. Sad, budite svesni da ćete hteli ne hteli, morati da radite od jutra do sutra, ali nemojte da kukate – sve stižete, sve završavate i sve dolazi na svoje mesto. Budite sigurni da drugi itekako primećuju i vaš rad i vaše zalaganje i vaše rezultate i možete samo da se unapred radujete beneficijama koje ćete imati od toga. Ako se to ne dogodi u ovoj nedelji, u narednoj sigurno hoće. Počinju neki uvodni dogovori oko bitnih saradnji koje će se otvoriti pred vama.

Novac
Novac nije problem – novca ima…..da, dobro ste me čuli – Škorpijama novac stiže. Nije ni čudo, obzirom na to koliko radite. U prvom delu nedelje mislim da ćete morati da platite neko dugovanje za koje ste se nadali da ćete moći da ga zaobiđete. E, pa ne može. Platite i to konačno stavite ad acta.

Ljubav
Ako ste malo “petljali” po tajnim odnosima i zabranjenom voću, sada se osećate više nego dobro. Ne možemo da kažemo da vas baš savest “boli” zbog svega ovoga, poenta je u tome da vas je tajna afera itekako digla u nebesa i ponovo imate osećaj da vam se vaš entuzijazam vratio. Dobro je što će ovo, bar za sada, ostati sakriveno od radoznalih očiju. Postoji mogućnost da je ovo osoba sa kojom ste i ranije nešto imali ili bivši emotivni partner. Uživajte, koliko god da traje. Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku videćete u drugom delu sedmice da je moguće da se stvari vrate na svoje. Imali ste jedan period kada je bilo maltene nemoguće napraviti neko kompromisno rešenje i kada ste smatrali da se više ništa ne može učiniti. Jedan razgovor (verovali ili ne – neki put je samo to potrebno!) koji će biti iskreniji i otvoreniji od drugih, vratiće vas i partnera jedno drugom. Drage nam slobodne Škorpije hitaju u susret jednom ozbiljnom i značajnom poznanstvu za koje će pozornica krenuti da se priprema u drugom delu ove nedelje.

Zdravlje
Neuporedivo ste bolje nego u nekom dužem prethodnom periodu. Puni energije. Sjajno.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Polako se približavamo vremenu kada će zdravlje, naročito stomak, postajati sve osetljivije i osetljivije. Ako to do sada niste, trebali bi da porazgovarate sa nekim stručnim licem šta bi to, lično vama, najviše prijalo i odgovaralo. Da li ste pokušali možda sa onim testom intolerancije? Mislim da bi vredelo da se malo pripremite....

Posao
Svojim poslom ste apsolutno zadovoljni. Naravno je da uvek može bolje, ali u trenutnoj situaciji i ekonomskom okruženju koje je takvo kakvo je, shvatate da prolazite više nego dobro. Ne samo da je napredak kod vas očigledan, već će se pojedinima ponuditi i jedna mnogo odgovornija pozicija ili promena radnog mesta (svakako na bolje). O ovome itekako vredi razmisliti, iako ste svesni da i trenutno imate posla preko glave, a da će vam ovo samo doneti pojačanu odgovornost i obaveze. Ipak – lepo je kada ste cenjeni i poštovani i kada ljudi vide koliko vredite….Ukoliko su neke saradnje bile u blokadi ili zastoju, u drugom delu nedelje se ovo prevazilazi i pokreće.

Novac
Pošto ja vaša finansijska situacija prilično stabilna, sada već počinjete da razmišljate o tome u šta biste mogli uložiti taj novac. Šta god da planirate, nemojte na kraći rok, dajte sebi vremena da dobro razmislite. Pojedini će početi da razmišljaju i o renoviranju ili kupovini stambenog prostora.

Ljubav
Generalno gledano – u ovom “izvlačenju” nećete proći loše. Oni u dužim emotivnim vezama se stabilizuju, i to najviše posredstvom partnera (koji je, da se ne lažemo i pravio najveću problematiku do sada). Dakle, vaš emotivni partner počinje da gleda situaciju između vas dvoje na malo drugačiji način i trudi se da vas vrati u malo mirnije vode. Moguće je da ćete se malo inatiti i tvrditi pazar do polovine nedelje, ali tada ćete definitivno popustiti. I vreme je bilo da vas dvoje konačno počnete da funkcionišete normalno. U brakovima jedina kriza koja može da nastupi jeste zbog nekih materijalnih problema ili troškova jer oboje zbog toga možete biti nervozni. U suštini, kada rešite ovu problematiku, vaš odnos će se smiriti i vratiti na staro. Što se slobodnih Strelčeva tiče, ne može da se ospori da vam se neko jako dopada. U drugom delu sedmice je moguće da se ovde dogode konkretnije stvari, pa makar u smislu komunikacije između vas dvoje, mada meni najviše liči na susret.

Zdravlje
Hajde, rešite taj problem sa prehladom, odležite malo i taman iskoristite vreme da se odmorite.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Obzirom da ste izgubili apetit i u prethodnim nedeljama uzimali čisto „rekreativno“ po zalogaj, dva u toku dana...promena koju ćete osetiti tokom ove sedmice obradovaće naročito neke vaše zabrinute mame koje su već mislile da će im se dete u potpunosti „osušiti“. Počećete da redovno jedete, da ne odbijate supice, čorbice, variva. Čak će i neki slatkiš promaći tu i tamo....

Posao
Morate da počnete da gledate na neke stvari na malo drugačiji način. Shvatite da ne možete ugoditi svima, koliko god se trudili i prestanite da obraćate pažnju na to šta drugi misle o vama, o vašem načinu na koji radite i o vašim idejama. Valjda ste vi sami sebi najbitniji. Poenta je u tome da u ovom periodu imate određene kočnice koje realno gledano, zaista nemaju tu šta da traže. Možete to nazivati obzirima, ali mislim da je pre vaš unutrašnji strah da se upustite u nešto što je malo drugačije od onoga što ste radili do sada. Shvatite više kolika je zaista vaša vrednost i počnite da cenite sebe da bi vas i drugi poštovali. Generalno – period je dobar za poslovno dizanje, naročito od drugog dela sedmice. Pokrećete važan posao ili bitnu saradnju za koju se vidi da može trajati dugo.

Novac
Čini mi se da vam neki gubici ipak idu, iako se vi inače trudite da baratate svojim finansijama na najbolji mogući način. Savet za vas je da ne pozajmljujete pare nikome u ovom periodu, koliko god bude tužna priča koju vam druga strana bude “složila”.

Ljubav
Sam početak sedmice je dosta problematičan i onim Jarčevima koji su u brakovima i u dužim emotivnim odnosima. Čini mi se da ćete uzrok problema ipak nekako biti vi, verovatno zbog toga što nesvesno stalno potencirate na nekim stvarima ili pokušavate da se postavite dominantno u odnosu na voljenu osobu. Ni sami ne shvatate koliko pritisak sa vaše strane može biti težak za partnera. U nekim momentima je to lakše podnositi, u nekim teže – a početkom sedmice partner baš i nije spreman da vas trpi. Dobro je što će ovaj raskol i turbulencija ipak biti kratkog daha i što je moguće sve regulisati, ako ne odmah tog dana, a ono već u narednim danima. Drugi deo sedmice i bračnima i onima u vezama ipak može doneti smirenje i opuštanje i vraćanje zajedničkim vrednostima i ljubavi. Što se slobodnih Jarčeva tiče, vama jedan bitan kontakt ide. Doduše, ovo može biti i od strane bivšeg emotivnog partnera (ako je to ono što priželjkujete). U svakom slučaju, počinjete emotivno da se dižete.

Zdravlje
Možda bi bio pravi trenutak da se odradi neka analiza krvi, šta mislite o tome?

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Ovo je prilično naporna sedmica za vaš nežni želudac. Doduše, on inače baš i nije nešto nežan i vi možete da se izborite i sa najpikantnijim i najegzotičnijim jelima...ali u ovom periodu vam baš i neće sve prijati. Mislim da biste najviše trebali da se zadržite na manje masnoj hrani i da redovno konzumirate kuvano sa ne baš mnogo začina.

Posao
Ako mislite da su pojedine kolege ili poslovni saradnici neozbiljni, više je nego sigurno da ste u pravu. Ne mogu svi da rade i da funkcionišu na isti način kao i vi, ali ne može se osporiti da će vas izluđivati nemar i neodgovornost pojedinaca sa kojima ste prinuđeni da radite. Ako je ikako moguće, pokušajte da smanjite nervozu i da iz tih razloga ne zanemarujete ono što je vaša obaveza. Generalno, od drugog dela nedelje možete očekivati pokretanje poslova i saradnji oko kojih ste se angažovali u prethodnom periodu. Jeste da imate osećaj da se sve radi na mišiće i kroz najveće moguće komplikacije, ali je bitno doći do cilja. A on je sada zaista mnogo bliži nego što ste to očekivali.

Novac
I dalje se nastavlja trend poboljšanja finansijskih priliva, ali se isto tako nastavlja i vaš neumereni optimizam kada je trošenje u pitanju. Pokušajte da se setite koliko ste se puta našli u sličnoj situaciji i obuzdajte malo svoje troškove.

Ljubav
Hajmo prvo na slobodne pripadnike ovog znaka….vama se u prethodnom periodu dopala jedna osoba. Moguće je da ste tu uspeli da ostvarite neku povremenu komunikaciju, ili se čak i vidite, ugovorite susret, ali nekih konkretnijih ili dubljih dešavanja nije bilo. Ako ste već počeli da dižete ruke od ovoga, savet je da ne odustajete i da sačekate još malo…čini mi se da bi drugi deo nedelje ipak mogao vas dvoje da približi jedno drugom na mnogo bolji način nego do sada. Što je najinteresantnije, ovo bi čak mogla biti emotivna priča koja će imati duži vremenski rok trajanja. Neki put se i to čuveno strpljenje isplati….iako ga niko ne voli. U dužim emotivnim vezama može biti nekih sitnijih problema i to samo ako se i vi i druga strana budete čvrsto držali svojih teorija. Voljena osoba će vas optuživati da ste teški kao crna zemlja, vi ćete njoj tvrditi da je arogantna i tvrdoglava….umesto da pravite problem bez problema savet je da se malo više okrenete krevetskim aktivnostima…tu ćete se složiti baš kako treba. Za one u brakovima savet – rešavajte problematične situacije odmah i ne ostavljajte ih za naredni period, jer bi kasnije samo mogle dovesti do većih komplikacija.

Zdravlje
Stomačni deo donosi probleme, naročito žuč i jetra.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Vama kao da je suđeno da izađete iz jedne dubioze a uđete u drugu. Niti vi da se smirite kako valja, niti da počnete da jedete normalno. I ove sedmice vam sleduje red izgladnjivanja, red preterivanja. Kako će vaš mučeni želudac i probavni sistem podneti ovu torturu, to verovatno samo vi znate....

Posao
Koliko god vam je to izgledalo nemoguće, obzirom na prethodni period koji je bio blago rečeno katastrofalan, stvari polako počinju da se sređuju i dolaze na svoje mesto. Ima ovde vašeg velikog uticaja, ali ne može da se ospori da ste imali i pomoć od strane bliskog saradnika ili prijatelja koji vam se našao pri ruci oko nekih problema koje je trebalo rešiti. Neki napeti odnosi sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete dovode se u normalu i ponovo možete da pokrenete saradnje koje su bile zablokirane. Čeka vas dosta obaveza i posla, to stoji, a odgovaraće vam i povremeni ili dodatni poslići koji će vam se nekako baš “nameštati” tokom ove nedelje. Iskoristite svaku priliku.

Novac
Novac počinje da pristiže, što od redovnih, što od honorarnih poslova. Dobro vodite računa šta ćete raditi sa ovim dodatnim prilivima. Ne ostavljajte neke stvari nezavršene i neplaćene, jer će vam to napraviti veći problem u kasnijem periodu.

Ljubav
Neke emotivne veze će se u ovoj nedelji pokrenuti na bolje. I vi ste neke stvari presabrali u svojoj glavi, a i partner se postavio na pravi način, tako da je kompromis i novi početak maltene zagarantovan. Doduše, verovatno ćete prvi deo sedmice provesti u klackanju i odlučivanju da li da se pomirite ili ne, ali vidi se da ipak ne možete jedno bez drugog. U bračnim odnosima je dosta slična situacija, s tim što će ovde partner biti inicijator sređivanja i smirivanja. Pošto Venera ulazi u vaše polje ozbiljnih emotivnih partnerstava, itekako je moguće da ovaj period na dalje iskoristite za uživanje i potpunu posvećenost dragom vam biću. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, neko  vam se jako dopao ali postoje otežavajuće okolnosti da se ovde nešto konkretnije pokrene. Moguće je da je ova osoba zauzeta ili da na neki način pravi distancu između vas dvoje iz nekih svojih ličnih razloga. U svakom slučaju, ne vidim da biste mogli da ostvarite svoje namere, bar ne tokom ovog perioda.

Zdravlje
Osećate se neuporedivo bolje nego ranije. Ponovo ste ona stara osoba, puna optimizma i entuzijazma i samim tim nećete ni obraćati pažnju na neku sitniju zdravstvenu problematiku. Kada ste dobro raspoloženi, ništa vam ne smeta, ništa vas ne boli.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava