Nedeljni horoskop: 14. - 20. septembar 2015.

Pročitano: 1212 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 14. do 20. septembra 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Ovo je dobar period da uvedete neke malo zdravije navike u ishranu. Ne, to ne znači da ćete u potpunosti odustati od svojih „mesnih“ običaja, ali sada će vam u istoj meri biti privlačni i cvekla, šargarepa, kupus, rotkva, paprika, spanać. Odlično za salatu a u isto vreme popravljaju vašu krvnu sliku i daju vam dovoljno vitamina i minerala.

Posao
Taman ste se fino iščupali iz nekih stresova i sekiracija, kad evo još jedne da vam lepo začini ovu nedelju. Kada Merkur krene unazad, pa još u polju ozbiljnih poslovnih partnerstava, papirološke greške i propusti iz prethodnog perioda lepo dođu na dnevni red. Naravno, uvek onda kada je najnezgodniji mogući trenutak. Računajte da vam sledi sekiracija oko ovoga i jurnjava da završite i ispravite ono što ste izgrešili. No, nije baš ni sve tako loše – poslovni razgovori i dogovori koje ste već pokrenuli sada mogu da se nastave i dobiju jednu ozbiljniju dimenziju. Ne računajte odmah na realizaciju, jer mnogo toga još mora da se iskristališe, ali na dobrom ste putu.

Novac
Super nedelja da se naplati sve ono što se odradilo a novac je kasnio. Aktuelne su znači prvo zaostale isplate...a redovne....pa, biće i njih. Nije ovo loša nedelja da se oparite malo više nego što ste mislili.

Ljubav
Koliko je to zanimljivo – slobodni Ovnovi pričaju o ljubavi,želje ljubav, za tom istom ljubavlju čeznu....a u suštini se ne pomeraju ni makac iz nekih svojih utvrđenih šema i obaveza i ne dozvoljavaju ni da im se desi bilo šta novo. Kao da ste se u nekim prethodnim pokušajima „ispucali“ , ponadali, a sve je ostalo samo u formi avanture. Tu se motaju i neki bivši partneri, ali i sa njima više ne znate šta da radite. Nit’u vama gori ona stara vatra kao pre, nit’vas duša boli....očigledno je da ste neke ljude prerasli. Ili možda niste? Jer, evo od drugog dela nedelje nekog „povratnika“ čisto da proveri da li ste baš u potpunosti imuni na njega...Što se tiče dragih nam Ovnova u dužim vezama i brakovima, situacija stoji ovako – sve je dosta, dosta dobro. Ne kvarite. Ne vraćajte se na neke stare probleme. Zaboravite. I samo uživajte.

Zdravlje
Neki sitniji zdravstveni problemčići koje ste mislili da ste već ostavili iza sebe, postaju ponovo aktuelni. Uz ovo - problemi sa kožom, sa ekcemima, sa alergijama.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Pošto ove sedmice planeta koja vlada vašim načinom ishrane, Merkur kreće retrogradnim hodom u polju zdravlja, Bikovima se savetuje da što pre pokušaju da vode uredan život (bar što se obroka tiče). Ovo podrazumeva smanjen unos kalorija, minimum tri obroka i dve užine. Poslednji obrok ne bi trebao da bude posle 18 časova.

Posao
Jedna dobra vest – Saturn izlazi iz polja ozbiljnih poslovnih partnerstava poslednjeg radnog dana ove nedelje. Jedna loša vest – vladar polja posla „stoji“ i istog dana kreće retrogradno. Jednu muku skinuli, drugu nabacili. E sad, povoljno je to što je Saturnova muka pogolema i što vas je poslovno kočila pune dve i po godine...a ovu Merkurovu....već ćete nekako izgurati. Tokom ove sedmice mnogo problema u svakodnevnim poslovnim obavezama, mnogo kočenja, mnogo nesporazuma, mnogo problema u komunikaciji i dogovorima....a papirologija i greške u istoj će postati maltene svakodnevna stvar....

Novac
Pa sad....kako da vam saopštim da je Saturn prešao u polje koje vlada novcem koji dobijate od drugih ljudi, bankama, dugovanjima. Ulazite u period kada je štednja neophodna i kada ćete morati mnogo odgovornije da se ponašate prema svojim zaduženjima. Ova nedelja neće biti loša što se priliva tiče....

Ljubav
Pih....vladar vašeg polja ljubavi, Merkur, kreće retrogradnim hodom tokom ove sedmice. Kao da već nije bilo dovoljno komplikacija na ovom polju, sad će ih samo biti još više. Šta ovo sve donosi – kao prvo, komunikacija sa osobama koje su vam zanimljive može postati usporena, jednostrana, može biti propuštenih poziva i nedospelih poruka koje utiču na vaše dogovore. Kao drugo, naravno – neko bivši se može vratiti, pojaviti ničim izazvan baš u trenutku kada ste počeli da ga zaboravljate i da opet dišete punim plućima. Da li da se vraćate u prošlost? Pa zar već dovoljno dugo niste bili tamo, zar vas sve ono što je bilo nije ničemu naučilo? No, odluka je ipak na vama...Onima u dužim vezama i brakovima predstoji određeno nezadovoljstvo – ni sami niste neki put sigurni šta je to što vas „bode u mozak“ ali se ne osećate baš bajno u odnosu sa partnerom. Probajte malo više da razgovarate jedno s drugim...

Zdravlje
Pošto je retrogradna planeta u tranzitu kroz polje koje vlada zdravljem i svakodnevnim navikama, razmislite o tome da promenite nešto u svom načinu ishrane, da se više posvetite rekreaciji i opuštanju.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Tranzit vašeg vladara kroz znak Vage uvek donese potrebu za bogatijim obrocima, mada se to jako retko odrazi na vašu liniju. Međutim, pošto kreće retrogradno ove sedmice, moguće je da će probava biti usporenija, kao i da ćete se vi manje kretati. Iz tog razloga bi trebalo konzumirati lagane vrste jela, više ribe, više povrća i razne vrste testenina, pasta.

Posao
I sami ste svesni da nije neko pravo vreme da započnete nov posao ili da napravite partnersku saradnju sa nekim, ali i dalje smatrate da vam je to jedini izlaz iz trenutne teške situacije. Vrlo je verovatno da neke stvari niste proračunali kako treba, da niste uradili pravu analizu i kalkulaciju situacije i da ako budete i dalje insistirali na početku možete samo da očekujete gubitak ili stagnaciju. Ovo nije period za novitete, bar ne one na brz način, već vreme da se postojeći poslovi dovrše, isprave i ustale. Oprez je neophodan jer postoje ljudi koji bi vas rado preveli žedne preko vode. Ovo naročito važi za privatnike.

Novac
Ako budete pametni i ne budete olako trošili teško zarađen novac, kraj ove sedmice biste i mogli dočekati prilično zadovoljni. Sam početak nedelje donosi veliku mogućnost naplate nekog zaostalog potraživanja...taman da pokrije jedno dugovanje...

Ljubav
Prelazak Saturna u polje braka i ozbiljnih emotivnih partnerstava i retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura obeležiće ovu sedmicu. Pred vama je vreme kada će sklad i očuvanje odnosa koji su vam bitni zavisiti u velikoj meri od toga koliko ste kompromisa spremni da napravite. Ova sedmica postavlja dosta težak zadatak pred vas. Savet je – prvenstveno budite iskreni prema partneru....ovo napominjem iz razloga što postoji velika verovatnoća uplitanja u neku prolaznu formu odnosa (naravno, tajne prirode). Doduše, ni voljena osoba nije baš „operisana“ od toga...Vidite i sami da sumnja i ljubomora mogu obeležiti ovaj period  iako ništa ne ide ka nekom pucanju ili većem razmimoilaženju...toga može biti u nekom narednom periodu. Slobodni su shvatili da će možda svojim ponašanjem propustiti jednu  priliku i sada pokušavaju da povrate lepu komunikaciju i susrete sa osobom koja im se dopada...

Zdravlje
Ove sedmice bi bilo dobro otići u posetu zubaru. Neko će otići milom, a neko će biti primoran, pošto vas u prvom delu nedelje bol od pokvarnog zuba može držati budnim tokom cele noći.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Prilično skladni aspekti što se hrane tokom ove sedmice tiče. Ipak, obzirom da je malo više bačen akcenat na moguće probleme sa probavom, koristite one namirnice za koje znate da vam olakšavaju varenje. Sveže ili suve šljive bi bile odlične za tako nešto. Od nekih „pomoćnih“ sredstava – kašikica jabukovog sirćeta razmućena u čaši tople vode ujutro na prazan želudac.

Posao
Nedelja dobra za dogovore, mada ćete morati da se priviknete da će oni ipak ići nešto sporije. No, ovo ne umanjuje vrednost postignutih sporazuma u ovom periodu koji će svoju vrednost tek pokazati u narednom periodu. Neke značajne iskorake sada ne možete napraviti, ali možete stvoriti dobru osnovu za dalje. Iskoristite mogućnosti koje se daju onima koji vode privatni biznis ili ugovaraju poslove pored redovnih. Prelazak Saturna u polje svakodnevnih poslovnih obaveza govori da je pred vama jedno ozbiljno vreme kada će biti potrebna velika odgovornost prema onome što radite.

Novac
Iako je ovo period sitnijih priliva (zato treba raditi i neke dodatne poslove) generalno su vaše finansije u dosta dobrom stanju. Velike sume novca vam odlaze na troškove koje biste mogli da redukujete ili ukinete u potpunosti.

Ljubav
Saturn napušta vaše polje ljubavi posle dve i po godine tranzita kroz njega. Verujem da su pojedini Rakovi prošli emotivnu golgotu u ovom periodu i da je jedino što žele u ovom trenutku malo mira i stabilnosti sa nekim ko zna da primi i uzvrati ljubav. Da li je ova nedelja dobra za emotivne početke? Pa, čak bi se moglo reći i da jeste, ako ste spremni da taj početak bude spor....U suštini, tokom ove sedmice može biti jedan značajan susret koji ima tendenciju da se pretvori u nešto ozbiljnije, ali ćete i vi i druga strana biti zauzeti nekim svojim obavezama i nećete moći u potpunosti da se posvetite jedno drugom. Možda je ovo i dobro – polako gradite nešto, korak po korak....pa nigde vam se ne žuri, zar ne? Što se onih u dužim emotivnim vezama i brakovima tiče,

Zdravlje
Saturn će tokom ove sedmice preći u polje zdravlja. Iako za sada nema pokazatelja za neku veću problematiku, ono na šta biste posebno trebali da obratite pažnju je krvni pritisak.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Dokle god je vladar vašeg znaka u tranzitu kroz Devicu, potrebno je da izbegavate prejedanje i teška jela. Vi niste neko ko će jesti baš bilo šta, ali sada svakako mnogo više pažnje obratite na zeleniš, na povrće i salate koje moraju da postanu nezaobilazni deo svakog obroka. Naročito uzmite u obzir krastavac, tikvice, patlidžan.

Posao
Često ćete tokom ove sedmice nalaziti sebe u situacijama da ste nesigurni da li radite stvari kako treba i može vam se uvlačiti zabrinutost i strah od budućnosti. Čini vam se da koliko god se vi trudili i koliko god se neke stvari otvarale pred vama, i dalje samo tapkate u mestu. Strašno vam smeta što rezultati bukvalno dolaze na kašičicu. Moguće je da ćete neke ljude u ovom periodu podsetiti na obećanja koja su vam dali a koja se još uvek ne realizuju. I jeste pravo vreme da razgovarate o nekim pitanjima na koja dugo čekate odgovor. Pokrenite sve ono što vas interesuje u prvom delu nedelje.

Novac
Nedelja je dobra za prilive od honorarnih, dodatnih poslova koji se pojedinim Lavovima mogu lepo isplatiti. Generalno – sami najbolje znate da postoji veliko nezadovoljstvo i baš iz tog razloga vodite računa da ne trošite previše na neke sitnice koje su vam samo u ovom trenutku važne.

Ljubav
Izlazak Saturna iz polja doma i porodice olakšaće onima koji su u braku situaciju sa partnerom. Tu su se strasti malo primirile i tokom ove sedmice neće biti većih iskakanja iz nekih uobičajenih koloseka. Oni u dužim emotivnim vezama još uvek neke stvari zameraju partneru, ali se vidi da do kompromisa dolazite dosta lako. Trenutno su baš slobodni Lavovi u žiži interesovanja suprotnog pola.  Vrlo ste svesni i svog izgleda i svojih kvaliteta i nećete tek tako lako dozvoliti da budete osvojeni. Postoji više kandidata koji obleću oko vas, a vi dosta hladne glave procenjujete svakoga od njih. Čini mi se da vam je nekih situacija i stvari u ljubavi već dosta i da sada malo realističnije gledate na ljude oko vas. Ne komplikujte sebi životu ulaskom u neku formu odnosa sa osobom koja je zauzeta ili koja ima nerešenu emotivnu situaciju.

Zdravlje
Nedefinisane tegobe bi trebalo proveriti. Jeste da ste i vi tokom ove nedelje malo paranoični i skloni preuveličavanju, ali ako se neki simptomi učestalo ponavljaju, ipak se treba obratiti lekaru.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Jednostavni, svedeni obroci. Uzmite u obzir onu izreku – Manje je više. Vi ionako niste neko ko će da „tovari“ želudac bez mere, a sada je to još više naglašeno. Uživajte što više u svežem povrću, voću, u žitaricama, soji, nemasnom jogurtu ili probiotiku. Tunjevina ili piletina u kombinaciji sa gomilom svežeg povrća dobitan je izbor za vas.

Posao
Retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura započinje baš u polju posla i zarada. Ipak, ova sedmica nije toliko loša da se neke stvari pokrenu, da se obave neki podsticajni razgovori ili da se ugovore poslovi na dalje. Dobar uticaj Venere daje vam mogućnost da dosta toga okrenete u svoju korist. Možda tempo dešavanja baš i neće biti najbrži, ali najbitnije je da se stigne do cilja i ostvari rezultat. Sklad u kolegijalnim odnosima gde ćete vi i osobe sa kojima radite „pokrivati“ jedni druge u nekim situacijama. Ipak, moguće je da će vas neko od njih iskoristiti da obavite i neku njegovu obavezu..

Novac
Ne pametujte mnogo sa nekim finansijskim ulaganjima i ne očekujte da ćete u ovom periodu uspeti da steknete značajnija sredstva. Koliko god vam je potrebna jača novčana inekcija, trenutno ste ograničeni na redovne prihode i povremene dodatne posliće.

Ljubav
Dva dešavanja koja će itekako uticati na vaš emotivni život – ulazak Saturna u polje doma i porodice i retrogradno kretanje vladara vašeg znaka, Merkura. Preispitajte svoja ponašanja prema bračnom partneru i ukoliko postoje neke nesuglasice, gledajte da ih izgladite i sredite što pre, jer bi naredni period ovo mogao otvoriti kao rak-ranu. Međutim, pitanje je koliko ste zaista u ovom trenutku sposobni da sagledate svoje greške i mnogo radije prebacujete odgovornost na partnera. U dužim emotivnim vezama zajedništvo između vas i voljene osobe samo naoko postoji, dok je suština da su mnoge stvari u rasulu. Slobodni na putovanju (moguće poslovnom) pokreću jaču priču sa nekim koga poznaju od ranije. Generalno – neko će se angažovati oko vas u velikoj meri. Prija vam kada vas osvajaju.

Zdravlje
Imaćete velike uspone i padove energije. Stres koji će povremeno biti jako prisutan može doneti probleme sa spavanjem, glavobolje, ali i probavne tegobe. Ovo poslednje možete donekle regulisati drugačijim režimom ishrane.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Ove ste nedelje u nešto jačem tempu i baš iz ovog razloga preporuka je za vas da ne smete ni u kom slučaju preskakati obroke ili ih zamenjivati slatkišima. Čokoladica ili neko slatko pecivo nisu zamena za obrok, bar ne za ono što vama u ovom trenutku treba. Bolje je da pojedete jedan grozd ili breskvu da biste „pregurali“ još neko vreme.

Posao
Zaista umete da „podmetnete leđa“ za nekog drugog i važite za osobu kojoj se kolege u nevolji uvek mogu obratiti. Međutim i sami ste svesni da vas ponekad ljudi koriste, a čini mi se da će to biti slučaj i ove sedmice. Neko je itekako sklon da iskoristi vašu dobrotu ili da vam na dobra dela uzvrati lošim. Zaboravite i nastavite dalje, nije vredno nerviranja. Usmerite se više na dogovore koje trebate da postignete jer tokom ove sedmice možete pokrenuti jedan dosta dobar posao. Težinu u poslovnom segmentu još uvek osećate, ali će izlazak Saturna iz ovog polja doneti duži period rasterećenja.

Novac
Više priliva tokom ove sedmice doneće vam da se lakše osećate iako ste svesni da još uvek morate da budete odgovorni prema novcu. Ne zaboravite da izmirite jednu obavezu, jer vam u nedeljama koje slede može doneti dosta nerviranja.

Ljubav
Taman ste neke emotivne tegobe ostavili za sobom, a otvaraju se nova „ratišta“. No, ovaj put nećete moći da osporite da ste vi glavni krivac za gro dešavanja koja idu u nekom neželjenom pravcu. U emotivnim vezama i brakovima Vage su u ovom periodu sklone da previše potenciraju na svojim stavovima i da se vodite onim da vi najbolje znate šta je dobro za vašu vezu. Iskoristite šarm i elokvenciju kojima ste obdareni i makar sve ono što imate da kažete recite na neki blaži i lepši način. Videćete koliko vas dvoje kao par lakše funkcionišete tako. Do onih koji su slobodni je stigao glas o tome da se neko za vas jako interesuje. Osoba koju ste možda samo jednom videli se raspituje preko vaših prijatelja. Komunikacija kreće jako lepo, a u drugom delu sedmice može doći i do susreta. Tokom ove nedelje moguće je ostvariti i zanimljiv kontakt preko društvenih mreža.

Zdravlje
Čini mi se da tokom ove nedelje nešto lošije reagujete na vazdušni pritisak i promene vremena. Moguće su jače glavobolje, zujanje u ušima ili vrtoglavice.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Nedelja krajnosti je pred vama. Nećete moći da zaobiđete vaše omiljeno – meso na sto načina sa najraznovrsnijim kombinacijama začina...da biste se već u sledećem trenutku prebacivali na obroke koji se sastoje isključivo od povrća. Egzotika vas „puca“ pa me ne bi iznenadilo kombinovanje salata i mesa sa ananasom, pomorandžom, mandarinama....

Posao
Prelazak Saturna iz vašeg polja ličnosti u polje posla i zarada obeležiće ovu sedmicu. Pred vama su godine ozbiljnosti i odgovornosti u ovom segmentu, pa obzirom da ste naučili dosta o tome u tranzitu ove planete kroz vaš znak, sada isto možete i primeniti. Ono što je još značajno jesu nastupajuće promene koje vam se ni malo ne dopadaju. Niste direktno ugroženi, ali je na neki način vaš princip ili tempo rada poremećen. Moguće je da će vam trebati malo više vremena da se ovome prilagodite. Jedna velika usluga od prijatelja ili nekoga ko je spreman da vas podrži može vam doneti ozbiljan projekat.

Novac
Ušli ste u period kada će sve ono što ste „zaboravili“ ili propustili da platite morati da dođe na dnevni red. Stoji nesigurnost u polju finansija, mada se ne brinite preterano – ukoliko vi sami ne budete mogli da se iščupate – neko je spreman da vam pomogne.

Ljubav
U bračnim i porodičnim odnosima tokom ove sedmice dolazi do stabilizacije. Ukoliko još uvek postoje neke stvari koje niste rešili, posvetite se sada tome, jer će naredni period to svakako izneti na dnevni red, ali možda na neprijatan način. U emotivnim vezama Škorpijama prija sve više pažnja koju im partner ukazuje....no, obzirom na vašu urođenu nepoverljivost i sumnjičavost, ne možete da se u potpunosti opustite. Neko iz prošlosti će svakako da se aktivira prema vama, bez obzira da li ste slobodni ili ne. Koliko god se trudili da neke priče zaboravite i zauvek ih odgurnete od sebe, ne možete u potpunosti da se distancirate. U drugom delu sedmice moguć je susret koji će odrediti dalji tok događaja. Itekako postoji verovatnoća vraćanja u nečiji zagrljaj....koliko će ta lepota trajati, to je već pitanje....

Zdravlje
Za sada ste dosta dobro, fizički ste se na neki način oporavili i podigli. Ipak, morate biti na oprezu i dalje, najviše zbog stresa.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Jako malo vremena ćete imati da sednete i jedete kao čovek, pošto će vam gomila obaveza u potpunosti odvlačiti pažnju. Zato ćete biti skloni da jedete sve ono što vam dođe pod ruku i da pravite velike vremenske razmake između obroka. Ne treba ni napomenuti koliko ovo može da bude štetno po vas. Ako ikako možete – napravite makar neki raspored u obrocima.

Posao
Poslovno je ovo period kada ne bi trebalo uvoditi nikakve novine u postojeće poslove ili se prebacivati na nešto potpuno novo. Ovo napominjem samo iz razloga što vam se sada čini da su neki poslovi ili projekti mnogo bolji nego što to zaista i jesu. U nekim stvarima jako zavisite od autoriteta i nadređenih osoba i trenutno nestrpljivo čekate da dobijete „zeleno svetlo“ za nešto što ste već trebali da pokrenete. Ovo se može dogoditi u drugom delu sedmice, ali mi se čini da je skopčano sa nekim uslovima ili dodatnim obavezama koje vam se neće ni malo dopasti. Trenutno ne možete da birate, prihvatite ono što vam se nudi.

Novac
Uspevate da u prvom delu nedelje naplatite neko potraživanje. Druga je stvar što će zadovoljstvo zbog ovoga kratko trajati jer je ovaj novac već unapred potrošen.

Ljubav
U ovoj nedeljni niste u skladu niti sa samim sobom niti sa partnerom sa kojim ste. Povremeno imate osećaj da ne možete čak ni da se potrudite da promenite ili poboljšate neke stvari. Moguće je da ćete sve ovo potiskivati duboko u sebe i okretati se onome što vam je u ovom trenutku prioritet – poslu. Voljena osoba se trudi oko vas, ali verovatno neće još dugo moći da funkcioniše na ovakav način, jer od vas ne dobija ono što joj je potrebno. Pojedini Strelčevi mogu jako biti okrenuti ka prošlosti i bivšim emotivnim partnerima. Kao da u ovom trenutku smatrate da vam je to „izlaz“ i skloni ste čak i da idealizujete ono što je bilo i prošlo. Shvatili ste do sada da ova nedelja nije pogodna ni u kom smislu za emocije, pa bi možda bilo i najbolje ne preduzimati nikakve konkretnije poteze. Jedino što je otvoreno su seksualni kontakti i povremena viđanja u formi avanture.

Zdravlje
Ulazak Saturna u polje ličnosti svakako može izneti neke zdravstvene tegobe na dnevni red, ali vam u isto vreme daje i priliku da kroz odgovornost prema sebi dostignete dobro zdravstveno stanje. U ovom periodu moguće su greške lekara prema vama, pa za svaki slučaj potražite i drugo mišljenje.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

 

Pošto ove sedmice vladar vašeg znaka prelazi u Strelca, znak slobode, otvorenosti, drugih prostora, Jarčevima se savetuje da makar pokušaju i probaju nešto što nije na njihovom uobičajenom meniju.  Vi se vrlo često jednolično hranite, a sada je odlično vreme da malo „poljuljate“ ovu svoju naviku. Hajte makar krenite sa ubacivanjem nekih začina koje inače ne koristite...

 

Posao
Čini mi se da još uvek ne možete da se oporavite od nekog velikog neprijatnog iznenađenja. Ili vam je neki posao izmaknuo „za dlaku“ ili ste za ono što ste uradili dobili neuporedivo manju sumu od dogovorene. Do vas će u drugom delu sedmice doći priče koje neko od kolega plasira o vama, a koje vam nikako ne idu u korist. Nemojte se opterećivati ovim, jer ne vredi. Vaši rezultati i uspeh govore umesto vas, a zavidljivaca će uvek biti. Generalno, imate dosta posla, ali ako ćemo pričato o tome da ste zadovoljni – od toga nema ništa. Rad od jutra do sutra a čini vam se kao da ne postižete mnogo.

Novac
Tokom ove sedmice najbolje će proći honorarci, frilenseri i oni koji su se ozbiljno bacili na neke dodatne poslove. Čak iako se ne bavite nečim takvim, razmislite jer vam se može ukazati makar jedna prilika za takav poslić.

Ljubav
Neke priče između vas i bračnog partnera su već polako počele da prerastaju u ozbiljne situacije. Naročito je sredina nedelje problematična, kada se može probuditi sumnja, ljubomora, posesivnost i kada vi i partner možete upasti u krug međusobnog optuživanja. Iako bi ovo trebalo da traje kratkotrajno, ne zaboravite da postoje i posledice koje se tek mogu odraziti u narednom periodu. Raščistite sve što imate i ogolite „do koske“, tako je najbolje. Što se tiče emotivnih veza, Jarčevi se tu za sada prilično dobro drže, mada postoji određena forma nesigurnosti. Moguće je da je ovo iz razloga što vi i voljena osoba ne uspevate da budete onoliko često zajedno koliko biste želeli. Slobodnima ovaj period ne nudi nešto naročito podsticajno, bar ne u smislu veze. Imate priliku tokom cele sedmice za povremene kontakte i susrete, ali ovo je više lakog, površnog, avanturističkog tipa.

Zdravlje
Krajem sedmice moguć je nagli pad zdravstvenog stanja. Ukoliko ste duže vreme pod stresom, sada je neophodno da povedete malo više računa o sebi. Mogući problemi  i sa bubrezima i kamenom.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Ukoliko se u poslednje vreme osećate teško, naduveno – shvatate da bi bilo vreme da promenite nešto u načinu ishrane, ali još uvek nikako da se usmerite na nešto određeno. Tokom ove sedmice možete isprobavati više dijeta i pokušavati da odredite šta vam najviše prija. Preporuka je da za početak više pijete sveže ceđene voćne sokove.

Posao
Prvi deo sedmice je dosta dobar i stabilan u dešavanjima, iako ćete imati posla preko glave. Međutim, ovaj tempo se neće smanjivati a u vas će postepeno da se uvlači sve veća nervoza, pogotovo što će vam trebati mnogo više vremena da regulišete neke obaveze koje inače završavate jako brzo. Problemi sa tehničkim sredstvima, problemi sa papirologijom i problemi u komunikaciji sa saradnicima – sve ovo će vas itekako „bosti u mozak“ i kraj radne nedelje možete dočekati prilično istraumirani i umorni od svega. Oprez u dogovorima bilo koje vrste, moguće je da nećete uspeti da ispoštujete rokove.

Novac
Koliko god ova sedmica bila dobra za finansijske prilive, kojih će biti više nego inače (sve zaslugom nekih dodatnih poslova) toliko je loša za ulaganja bilo koje vrste. Ne pozajmljujte novac nikome.

Ljubav
Neko je itekako počeo da obleće oko vas i koliko god se vi trudili da držite stvari pod kontrolom, svesni ste da vam jako malo fali da „padnete“. Ovo čak ni ne bi bio neki naročit problem, ali postoji realna šansa da je osoba koja vas juri zauzeta i da vi iz tog razloga izbegavate da se prepustite. Doduše, neki će pripadnici ovog znaka da se vode devizom „ma, nek ide život“ i da ulete u avanturu koja će im doneti veliko zadovoljstvo. Stoji da je slobodnima otvoren put da započnu nešto, ali koliko vidim, za sada se nude samo ovakve varijante...ili nešto iz prošlosti. Pa i nije neki izbor, jel da? Oni u brakovima i dužim emotivnim vezama u drugom delu sedmice imaju problem u komunikaciji. Neke stvari ni vi ni partner nikako ne možete da prevaziđete i konstantno se vraćaju i prave nesuglasice. Ovo je još naglašenije ukoliko postoji mešanje od strane drugih u vašu vezu. Prijatelji vas mogu pogrešno savetovati.

Zdravlje
Najveći problemi su sa variranjem pritiska, sa glavoboljama i sa tenzijom koju osećate u mišićima, što je posledica stresa pod kojim ste.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Dosta jake mogućnosti trovanja hranom ili ćete makar imati osećaj da vam ništa što pojedete ne prija. Svakako vodite računa o svežini i ispravnosti namirnica koje koristite, a u međuvremenu se više „prebacite“ na sveže voće i povrće. Prijaće vam i čajevi od kamilice, nane, koprive.

Posao
Neke lepe šanse za nove poslove se mogu ukazati tokom ove sedmice, ali bi ipak trebalo biti malo oprezan i ne padati odmah u euforiju. Obzirom da već neko vreme vučete težinu kroz posao, možete potražiti rešenja na lakši način, što se neće pokazati kao dobro. Shvatite da u ovom trenutku nema brzih i velikih pomaka. Prihvatite ono što vam dolazi i trudite se da date svoj maksimum. Jedan poslovni problem može biti rešen na mnogo lakši način nego što očekujete. Saveti od strane žena su vrlo podsticajni i treba ih poslušati. Kod privatnika problemi sa papirima krajem sedmice.

Novac
Jedna novčana suma dolazi neočekivano i tačno onda kada je potrebno izmiriti neku obavezu. I vi ste jedan od znakova koji može imati prihode kroz dodatne ili honorarne poslove.

Ljubav
Nije vam jasno zašto neko uporno odbija vašu naklonost i sitne znake pažnje. Ukoliko je to neko koga poznajete od ranije, ili čak bivši emotivni partner, zapitajte se da li ste možda sami krivi za tako nešto. Pojedine Ribe mogu vrlo uporno pokušavati da neke posrnule emotivne situacije vrate na stari put, ali bojim se da je to u ovom trenutku jako teško moguće. Možda je najbolje da prošlost u potpunosti ostavite iza sebe. Ova sedmica nosi mogućnost pokretanja nečega preko posla, ali moram da napomenem da je jako malo verovatno da od ovoga može ispasti prava i stabilna veza. Lako se možete romantično uzdići u nečemu što je u suštini samo avantura. Oni koji imaju dugogodišnje partnere ili brak neka obrate malo više pažnju na komunikaciju i obraćanje pažnje na partnera. Sada mu je potrebno da više vremena provodite sa njim. Potrudite se.

Zdravlje
Zdravlje je u ovoj nedelji dobro. Ili ćete se makar vi truditi da drugima oko vas baš tako izgleda. Ukoliko imate neke tegobe, ne želite da ljude oko vas opterećujete njima.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava