Nedeljni horoskop: 18. - 24. maj 2015.

Pročitano: 1415 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 18. do 24. maja 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Najčešće dobrovoljno, skoro svakodnevno posežu za zelenim kiselim jabukama, šargarepom, kupusom, rotkvicama, renom i svim vrstama rotkve.

Posao
Merkur se vraća unazad kroz vaše polje komunikacija, pa ćete neke planove ponovo preispitivati. Tokom nedelje i Sunce će se pridružiti Merkuru u 3.polju što će pogodovati poslovnim ljudima da naprave novu strategiju na stari način ili preoblikovati stare planove u novom smeru. Posebnu korist imaju oni koji putuju ili im je posao vezan za klijantelu koja radi i živi na drugim prostorima. Ostalima će se nametati stare obaveze koje moraj pod hitno da privode kraju. U svakom slučaju raspoloženje vam je mnogo bolje nego tokom prethodne nedelje.

Novac
Mlad Mesec se dešava u vašoj drugoj kući koja je povezana sa finansijama ali i sa porodicom što će doprineti da se situacija na ovom planu znatno poboljša. Pored toga vladar 2.kuće se lepo snašla u 4.polju, polju doma porodice pa možete očekivati da se na novčanom planu stabilizujete.

Ljubav
Možda vam se pojavi stara ljubav ili simpatija još iz tinejdžerskih dana. Ovo posebno važi za samce ovog znaka. Možda na kraju se potvrdi jedno zaista vredno prijateljstvo, ali u svakom slučaju provešćete lepe trenutke sa tom osobom. Ostali Ovnovi bi trebalo da malo ugađaju partneru. Bračni će biti zbunjeni ponašanjem supružnika. On ili ona traže samo malo više pažnje. Pokušajte da stabilizujete odnos nekim poklonom, iznenađenjem, odlaskom na njeno ili njegovo omiljeno mesto.

Zdravlje
Jupiter dobro utiče na vaš znak pa je zdravlje dobro, s tim da Ovnovi koji već pate od određenih bolesti i imaju već utvrđenu terapiju ne bi trebali da olako shvate signale ako dođe do pogoršanja.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Uživa u testeninama, pastama, picama, njokama, voli i knedle sa šljivama i rezance sa makom ili orasima.

Posao
Vraćanjem Merkura unazad može da dovede do nekih problema. Nemojte sve da shvatiti loše. U pitanju je manji neuspeh koji može da vas podstakne da drugačije plasirate svoj posao. Venera u 3-kući će vas ometati jer ćete uglavnom komunicirati sa klijetnima koji vam prijaju, a posao je posao. Frilenseri će ponovo kasniti sa rokovima. Nezaposlenima samo prazna obećanja. U svakom slučaju zbog Mladog Meseca u vašem znaku bićete dobro raspoloženi i gledaćete da primenite nove strategije na ovom planu.

Novac
Retrogradni Merkur se našao u vašem 2.polju,polju novca pa ćete male turbulencije osetiti u vidu plaćanja starih računa. Oni koji čekaju određene isplate pak se mog lepo obradovati tokom ove sedmice. Budite oprezni, razboriti i dosledni planovi kada je novac u pitanju.

Ljubav
Mlad Mesec na poćetku sedmice se dešava u vašem znaku tako da ćete čuti i biti obradovani na ličnom planu tokom ovog perioda. Sve što je bilo komplikovano postaje jasnije. Počinjete na drugačiji način da sagledavate neke životne segmente i da budete optimističniji na mnogim životnim planovima. Usamljeni će imati prelepo ljubavno iskusto. Romantičan flert koji ne mora da završi vezom. Oni koji su već u vezi mogu očekivati harmonične dane. Bračni pak dolaze u sukobe zbog problema iz prošlosti.

Zdravlje
Generalno vam je zdravlje dobro, ali postoji mogućnost nenadanih povreda. Pojedinima odgovara alternativni vid lečenja, pa neka se skoncentrišu na to.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Posebno bi trebalo da izbegavaju pušenje i boravak u zadimljenim prostorijama uopšte, a preporučuju im se mlečni proizvodi.

Posao
U ovoj nedelji vam je potrebno mnogo strpljenja kada je poslovni plan u pitanju. Mnogi poslovi će se obavljati rutinski, a vi nećete moći da se pomaknete napred. Sunce će sredinom nedelje ući u vaš znak, ali njegova snaga dolazi do izražaja tek narededne sedmice. Zato se pripremite za neke akcije, ali koji moraju da budu u sklopu već nekih postojećih, s tim da ćete već i tokom ove nedelje morati da rešavate neke stare probleme koji su izašli na površinu ( Merkur retrogrdan u vašem znaku ).

Novac
Na ovom planu treba da budete izuzetno oprezni. Biće troškova ili bolje reći stići će vas stari računi, kazne, dugovi. Takođe se preporučuje oprez pri pozajmici bilo da vi pozajmljujete ili tražite pozajmicu.

Ljubav
Mlad Mesec se dešava u znaku svoje egzaltacije ( Bik ) ali u vašem 12.polju, a Merkur pravi zaokret u vašem znaku ( retrogrdan ) što će vam mnogo usporiti ritam i delanja na mnogim poljima tražeći pre svega da sve što je staro se preispita i odbaci i krene nekim drugim stazama. Lični plan je dosta na udaru. Morate biti jasni šta u stvari želite u ljubavi. Preispitajte svoja osećanja, misli, a odluke neka budu u sklopu toga. Preko 4.kuće se dešava jak i težak uticaj Mara i Saturna što može dovesti da se završe neke nezavršene stvari na porodičnom planu i planu kuće. Neka vam to bude na vrhu liste prioriteta.

Zdravlje
Imunološki sistem vam je padu. Mogući su problemi sa grlom, generalno sa respiratornim sistemom.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Vole sve vrste poslastica pa se raduju gostima za koje pripremaju raznovrsne torte i kolače.

Posao
Na ovom planu imate pritisak Saturna koji se čvrsto drži u vašoj 6.kući, kući posla pritom praveći loše aspekte sa Marsom koji je u 12.polju. Skriveno je opasno. Neprijatelji mogu da budu prisutni blizu vas, a da ih vi ne vidite. Jupiter će donositi prilike za zaradom, što ne treba zanemariti, ali polako prelazite prepreke koje vam nameće Saturn.

Novac
Budite oprezni na ovom planu jer će Merkur zaokrenuti unazad u polju koje iz vas. Možda su nečiji planovi drugačiji kada je novac u pitanju. Oprezno sa finansijama. Uzdžite se od nepotrebnih troškova. Odložite za neko drugo vreme bilo kakve odluke kada su finansije u pitanju.

Ljubav
U ovoj sedmici se dešavaju neke lepe promene s obzirom da će Mlad Mesec u Biku lepo gledati vaš znak. Vladar 5.kuće ( Mars ), kuće ljubavi, strasti se našao u vašeoj 12.kući  pa ćete biti zainteresovani za intimne i erotske susrete. Samci će uglavnom uživati u ovakvim vezama, a kod nekih Rakova bujaće tajne veze. Neki će biti zainteresovani za dugoročne veze sa onima sa kojima se najbolje slažu u „krevetu“. Bračni imaju problema. Potrebno je da ih brzo saniraju ako žele da i dalje ostanu zajedno.

Zdravlje
Sunce i Mars sa jedne strane a sa druge Saturn kroz ose 12/6 što nije dobro za vaše zdravlje. N bilo kakav loš znak hitno se konsultujte sa lekarom. Držite se utvrđenom lekarskog saveta ako sebi želite dobro.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

U ishrani mu uvek nedostaje zeleniša najrazličitijih vrsta salate, najviše zelene koju bi trebalo da jede cele godine, zatim kupusa, krastavaca i karfiola, kelja.

Posao
U ovom periodu dolazi do značajnih promena na ovom planu. Mlad Mesec se dešava u vašem 10.polju što će aktivirati nove početke na poslovnom planu. Mnoga profesionalna pitanja biće na ispitu. Nove tačke gledišta će vam poboljšati produktivnost. Bićete puni energije da sprovedete svoje planove, ali oprez.Merkur će zaokrenuti unazad u vašem 11.polju, polju planova, pa izbegavajte vitalne odluke kada je ovo polje  pitanju, posebno ako se tiče porodice i finansija. Ovo je idealno vreme za analiziranja prošlosti, planova koji su bili. U toku nedelje Sunce ulazi u 11ci i pridružeje se Marsu i retrogradnom Merkuru što može doprineti da brzo ugledate svetlost i rešenja.

Novac
Neočekivani dobici, ali i neočekivani troškovi su mogući tokom ove sedmice. Merkur je pozicioniran u 11.polju, a vlada vašom 2.kućom, kućom novca, a s obzirom da ide unazad treba biti jako oprezan kada su investicije, planovi i troškovi u pitanju.

Ljubav
Vaš ljubavni život ne prolazi slavno tokom ove nedelje. Usamljeni imaju neke lepe šanse koje se mogu pokvariti u sekundi. Saturn iz 5.polja, polja ljubavi loše kontaktira sa Marsom pa vam se planovi na emotivnom planu kvare. I bračni i oni koji su u dužim vezama neće proći bolje. Saturn je inače retrogradan i kao takav traži rešvanje starih problema. Možda vam se prošlost vraća da bi nastavili ili da bi totalno prekinuli.

Zdravlje
Mogući su problemi sa grlom, visokim krvnim pritiskom. Ne treba shvatiti neozbiljno loše signale na ovom planu.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Devica se hrani nekoliko puta dnevno, manjim porcijama. Ima osetljiv sistem za varenje pa bi trebala da izbegava jako začinjenu hranu, žestoka pića i obilne obroke.

Posao
Vladar vašeg znaka – Merkur zaokreće svoj hod unazad i samim tim daje vam na znanje da preispitate svoje odluke od ranije na ovom planu. Biće poteškoća u saradnji.Mogući su nesporazumi i kašnjenja, ali to vas ne treba omesti u nastojanju da sredite ovaj plan što bolje možete.

Novac
Biće priliva, ali vi morate da ograničite troškove na ovom planu. Oprez pri novim poslovima i investicijama.

Ljubav
Na početku nedelje možete biti izuzetnog dobrog raspoloženja. Mlad Mesec koji najavljuje ovu nedelju biće pozicioniran u vašem 9.polju u dobrom kontaktu sa Venerom i sa Fortunom što će doprineti dobro raspoloženje. Kako Mesec sredinom nedelje menja svoj znak i prelazi u znak Blizanca i ulazi u 10.polje u opoziciji sa Saturnom koji se nalazi u vašem 4.polju,polju kuće doma, ali i temelja našeg  dolazi do jakog pada raspoloženja kod vas. Porodični problemi mogu postati jako vidljivi tih dana. Osetićete na mnogim planovima zatišje, prepreke koje se dešavaju kao po šablonu.Ne budite vezani za prošlost i zbunjeni što ona pokušava da vam se vrati.Ako se sve dešava na nov način, probajte, ali budite oprezni.

Zdravlje
Loš uticaj Saturna na vladara vašeg znaka Merkura koji će se naći u istom znaku sa Marsom i Suncem može prouzrokovati  u drugoj polovini nedelje tešku situaciju na zdravstvenom planu.Budite oprezni.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Nekoliko užina baziranih na voću dovešće njenu ishranu u red, za svaki slučaj obezbedite joj suvo grožđe i ananas, koji će uvek biti na dohvat ruke.

Posao
Merkurovog hod unazad će vas staviti na preispitivanju nekih odluka od ranije. Možete biti jako staloženi a istovremeno izuzetno nervozni pri donošenju odluka. Ugledajte se na staro, promenite neke segmente i sačekajte. Ovo nije vreme za nešto novo. Nadređeni su zadovoljni vašim radom, dok vi sami niste.

Novac
Tokom ove nedelje polje finansija nije dobro postavljeno. Može čak i neki dobitak izostati, kako se priblažava kraj nedelje i Sunce uđe u znak Blizanca imate mnogo boljih šansi da budete zadovoljni. Ove dobre vibracije će se posebno odraziti tokom naredne nedelje. Imate čemu da se nadate.

Ljubav
Usamljeni mogu oklevati u jednoj lepoj komunikaciji. Nisu sigurni šta žele, a kasnije se mogu kajati. Oni koji su u vezi su okupirani nekim drugim stvarima što može stvoriti revolt kod partnera. Bračni parovi se nalaze u sličnoj situaciji. Više će vam prijati da provodite vreme sa bližnjima ili na poslu nego sa životnim saputnikom.

Zdravlje
Ovo polje vam je dobro postavljeno, ali ipak se čuvajte prehlada, virusnih infekcija što može više da bude odraz promenjljivih vremenskih uslova.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Od voća im se preporučuju maline, kupine i grožđe, a od povrća sve kisele salate (turšija). I, najvažnije - redovna ishrana na koju oni konstantno zaboravljaju.

Posao
Tokom ove nedelje se dešavaj bitne promene zvezdanih konfiguracija. Mlad Mesec se uzdiže (egzaltiran je u Biku ), Merkur zaokreće unazad u znaku Blizanca u 8.polja pa biste trebali biti jako oprrezni pri potpisivanju ugovora. Takođe se uzdržite od odluka kada su finansije i ulaganja u pitanju. Južni Mesečev čvor je postavljen  u vašem polju posla ( 6.kuća ) tako da sve ovo pojačava opreznost, ali ne na duže staze jer su izlazi i te kako mogći. Naći ćete ih kada budete povoljno iskoristili energiju Marsa i retrogradnog Merkura, a to podrazumeva akcije koje su različite od onih iz prošlosti. S obzirom da će se Sunce pridružiti Merkuru i Marsu pri kraju nedelje ne bi bilo loše da negde odete i odmorite. Možete i sa porodicom. Potrebno vam je da odagnete lođe vibracije.

Novac
Može se desiti da vas troškovi u kući „raznesu“ n aovom planu. Neki novac je zamrznut i teško ćete ga dobiti tokom ove sedmice.

Ljubav
Bračni imaju poteškoća da uspostave harmoniju. Mnogi od vas imaju tajne veze gde će se osećati prijatnije nego u braku. Vodite računa šta obećavate sada ako niste sigurni da li želite da se razvedete ili ne. Samci će imati interesantne erotske susrete. Zanimljiva nedelja na tom planu za njih.

Zdravlje
Mogući su problemi sa stomakom, zubobolja, problemi sa grlom i groznicom

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Najbolje bi bilo da nauči da svakog jutra popije čašu čistog limunovog soka sa 1-2 kašičice maslinovog ulja koje će uticati na redovno čišćenje jetre njegove slabe tačke.

Posao
Neke strategije morate promeniti. Ova nedelje će za mnoge Strelce biti jako teška na poslovnom planu, posebno ako se bave privatnim biznisom. Ovo nije vreme za direktnu akciju, ali planove možete pregrupisati i preurediti za neka drug abolja vremena, a pritom raditi na opstanku sadašnje pozicije. Budite fokusirani i promovišite svoj posao na najbolji mogući način podsećjući ljude na neke prošle radove i zalaganja.

Novac
Nema većih novčanih dobitaka. Budite oprezni pri trošenju novca. Trošite ga samo za ono najosnovnije.

Ljubav
Bračni parovi dolaze u veće sukobe tokom ove nedelje. Njihovi stavovi se razlikuju kada su važni problemi u pitanju. Mešanje sa strane je takođe očigledno. Mnogi od vas će uživati u vezi van braka što nije preporučljivo jer neke tajne mogu izbiti na površinu a vi niste spremni da napravite velike korake u životu kao što je razvod. Samcima je ova nedelja dobra. Biće više interesantnih susreta. Oni u vezi se preispituju da li je osoba pored njih ona prava.

Zdravlje
Umor uglavnom na nervnoj bazi. Problemi sa grlom i virusnom infekcijom.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Slabi organi su mu kosti i zubi, zato je bitno da pojača ishranu namirnicama biljnog porekla.

Posao
Ova nedelja je doba da istražujete nove teritorije, nove načine poslovanja, nove klijente. Ipak, morate biti strpljivi da krenete u akciju jer ovo vreme nije povoljno, aa pritom imaćete određena odlaganja. Pojedini imaju kratke rokove da završe poslove, pa će se osećati isrpljeno i pod pritiskom. Neko bitan se oslanja na vas. Morate biti veoma odgovorni za posao koji ste preuzeli.

Novac
Saturn je vladar i vašeg drugog polja, polja novca, a pozicioniran je u 12.kući, a pritom ide unazad što doprinosi tome da vežbate strpljenje. Prepreke postoje, ali vi ste mnoge stvari uradili i sada strpljivo čekajte rezultate.

Ljubav
Doživećete otpor od ljudi do kojih vam je stalo. Time vam stavljaju do znanja da vaše ponašanje nije adekvatno. Imate vremena da se preispitate i da napravit neke nove zaokrete iako morate prvo proći istom staazom unazad gledjući  koje su vam bile greške. Neki od vas će biti šokirani ponašanjem osobe do koje vam je stalo. Ova nedelja nije najbolje postavljena za intimu i romansu.

Zdravlje
Nalazite se u teškim situacijama pa kod vas dolazi do velikog stresa koji pak može biti uzrok zdravstvenih problema. Pokušajte da meditirate ili da negde izbacite naakupljenu nervozu. Mogući problemi sa grlom, plućima.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Primarne su namirnice koje daju energiju i to soja, pasulj i sočivo, grašak i jela sa integralnim žitaricama a od voća mango, papaja, ananas i banane, kivi i narandže, suve smokve i urme.

Posao
Morate da menjate posao ili strategiju da biste napredovali i bili zadovoljni poslom i finansijama. Nekima će biti poverena šansa i odgovornost što će doprineti da se lepo osećate u celoj toj priči. Novine su ispred vas, ali morate da se naoružate sa još malo strpljenja. Imaćete podršku nadređenih ili prijatelja kada je ovaj plan u pitanju.

Novac
Tokom ove nedelje vas očekuje značajan dobitak. U tome može da vam pomogne prijatelj. Pazite da vraćate na vreme ratu za kredit u slučaju da ga imate.

Ljubav
Ova nedelja na emotivnom plan nosi dvojnu energiju. U početku će biti čekanje, da bi već kraj nedelje doneo susrete i emocije koje su bile prisutne ali koje se nisu mogle realizovati lako. Sa bračnim partnerom ćete neke stvari definisati i osetićete olakšanje na tom planu. Oni koji su u dužoj vezi će imati slične relacije sa partnerom. Kraj nedelje najavljuje neke bolje dane. Radujte se!

Zdravlje
Pratite signale koje vam šalje telo. Moguće su virusne infekcije i problemi sa stomakom. Povedite računa u saobraćaju.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Ribe obožavaju da uživaju u tortama, ali bi se trebalo da budu umerenije i da se preusmere na voće: voćne salate od banana, ananasa i kivija sa dodatkom suvog voća i oraha.

Posao
Ako imate saradnjuu sa firmama u inostranstvu budite jako oprezni. Pokušajte da ispoštujete rokove na ovom planu. Nemojte se dati isprovocirati od nekih kolega. Nije nedelja povoljna za potpisivanje ugovora. Nezaposlenima samo vesti, ali moraće da čekaju neke bolje dane.

Novac
Vladar druge kuće Mars se našao u 10.polju u opoziciji sa Saturnom što će doneti dodatne troškove. Morate da menjate planove. Uzdržite se nekih naglih zaokreta na ovom planu. Južni Mesečev čvor pozicioniran u ovom polju upozorava da nije vreme za neke veće odluke još uvek.

Ljubav
Pozicija Venere jako dobro utiče na vas i vaša dešavanja na emotivnom planu. Bićete u zanosu i romantično raspoloženi. Ovo posebno važi za usamljene koji mogu naći tokom ove nedelje adekvatnu osobu za sebe. Moguće da će i neko ko vam se već izvesno vreme sviđa provesti divne trenutke sa vama. Bračni ipak nastavljaju sa svojim problemima, koji se mogu još i povećati. Morate biti strpljivi i prilagoditi se trenutnoj situaciji. Nije vreme za preseke ako ih želite, a ako želite da poboljšate odnos nećete imati podršku partnera.

Zdravlje
Izbegavajte stresne situacije. Problemi sa grlom, zuboboljom, stomakom.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Violeta (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava