Nedeljni horoskop: 4. - 10. maj 2015.

Pročitano: 1533 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(2 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 4. do 10. maja 2015. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Zeleno i crveno povrće, spanać, zelje, kupus, rotkvice, cveklu treba uvesti u svakodnevnu ishranu jer sadrže gvožđe koje je, potencijalno anemičnom Ovnu, veoma potrebno.

Posao
Na polju posla nije dobro pokrenuti se tek tako. Vladar vašeg 10.polja Saturn se kreće unatraške u Strelcu i dobro je napraviti reorganizaciju planova. Uklopiti ono prošlo sa onim što nas očekuje je neophodno ako želite da se u nekom budućem vremenu pokrenete u dobrom i kvalitetnom pravcu. Tokom ove sedmice bićete pod velikim pritiskom. Može se desiti da vam nadređeni daju posao koji nije vaš ili da vas bukvalno „natrpa“ obavezama. Zahtevi će biti preveliki, a vi već umorni od tapkanja u mesto.

Novac
U polju finansija su vam i tokom ove nedelje postavljeni Sunce i Mars. Trošenje može biti povećano, a procene ni malo dobre kada su svi rashodi u pitanju. Zahtevi porodice, dece su nelegočni, ali vi ne znate kako da se izborite sa velikom potražnjom koju su vam nametnuli.

Ljubav
Postoje nejasne situacije u oblasti partnerstva i braka tokom ove nedelje. U jednom trenutku se osećate na dobrom putu da odnos dovedete na još viši nivo, ljubav krene da cveta, a onda u sledećem ne znate gde se nalazite i šta vam je činiti. Osećate intuitivno osećanja svog partnera, ali ste zbunjeni pri definisanju razloga njegovog ili njenog ponašanja. Oni Ovnovi koji bi želeli da završe neku svoju postojeću partnersku priču ne bi trebalo da ubrzavaju sam proces tokom ove sedmice. Usamljeni su i dalje sa istim statusom, mada se prošlost želi vratiti na velika vrata. Niko od vas ne želi da ponovo prolazi istti krug kao nekada.

Zdravlje
Pazite se neočekivanih povreda. Mogući su problemi digestivnog trakta i disajnih puteva. Savetuje se dodatna opreznost i konsultacije sa lekarom.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Bikovima odgovara plavo voće: šljive, kupine, bobičasto voće, grožđe.

Posao
Ova nedelja ne donosi lake razultate bez obzira koliko se trudili u poslu. Većina vas će uložiti poslednji atom snage da održi već postojeću poziciju. Nedelja napora i tenzije na ovom sektoru. Nove ideje imate, ali prosto vam se ne da se pokrenete u plasiranju istih. Nezaposlenima uglavnom čekanje. I pređašnje dobre informacije su na stand-by-u. Frilenseri takođe ulažu mnogo energije da dođu do željenih pozicija, ali sve se dešava sa naporom.

Novac
Planetarne konfiguracije nisu povoljne ni u polju finansija. Vodite računa o troškovima. Ne možete da kontrolišete povećani odliv novca. Morate se držati planiranog budžeta.

Ljubav
Teško vam je da održavate harmoniju u braku i dugogodišnjim partnerstvima. Partner može biti i previše posesivan za vaš ukus. Uključene su razne sumnje, prebacivanja. Koliko god se oboje tudili da razjasnite nesuglasice, neće vam ići od ruke. Slobodni će birati pažljivo i činiće im se da niko nije dovoljno dobar za njih. Ima tu i dosta straha od novog početka. Mnogi od vas su emotivno završili staru priču, ali vam je jednostavno teško da se opustite i da krene put novog bez obzira koliko želite i osoba vam se sviđa. Bez obzira u koju kategoriju spadate ( slobodni ili zauzeti ) mučiće te se sumnjama u ovom sektoru.

Zdravlje
Ne izbegavajte odlazak kod lekara. Mogući su stomačni problemi, kao i problemi sa krvnim pritiskom.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Od domaćih proizvoda treba da koriste što više povrća i voća indigo boje, na primer: patlidžan, grožđe, kupine, tamne trešnje.

Posao
Morate naći načina kako da publikujete svoje ideje, rad. Ostali će razmišljati kako da dovedu u red svoje obaveze. Dešava vam se da kasnite sa poslom, a da ne znate kako da se bolje organizujete. Retrogradni Saturn u suprotnom znaku od vašeg stopira mnoga vaša nastojanja, ali ujedno vam daje šansu da napravite jedno veliko „čišćenje“ svega onoga gde niste imali uspeh. Morate da napravite ogromne zaokrete za dalje. Ono što možete sada da učinite jeste da odbacite ono što vam je smetalo u poslu do sada. U ovoj sedmici bolje je da se zadržite na rutini u ovoj oblasti.

Novac
Pojedini će trošiti i ono što nemaju. Biće veselo u nekom društvu, a šta dalje? Ostali Blizanci imaće troškove koji su deo prošlih priča. Vama lično je sve ovo na nauk i većina vas će se opametiti kada je ovaj sektor u pitanju.

Ljubav
Ova sedmica je obeležena promenama raspoloženja i statusa u polju ljubavi. Ko kome nameće osećaj krivice nije bitno, ali definitivno postoje mnoge presije i svađe na planu ljubavi. Mnogi od vas će se preispitati šta u stvari žele... Definitivno vam ono postojeće u ovom obliku ne odgovara,što ne znači da ćete „seći“ vezu, odnos, bračnu priču. Oni koji su od skoro u vezi bi trebalo malo više pažnje da obrate na osećanja partnera. Ako niste sigurni u svoja osećanja, preispitajte se. Vaše „bežanje“ se može drugačije protumačiti.

Zdravlje
Stres mnogo utiče na vaše fizičko zdravlje. Mogu se pojaviti nagli simptomi bolesti.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

U pogledu hrane nije izbirljiv − jede sve, ali zbog osetljivog želuca treba da izbegava žestoka alkoholna pića, duvan i ljutu hranu, uprkos dobrom apetitu.

Posao
Posao će od vas tražiti da budete dosledni, ljubazni, opušteniji i manje agresivni inače ćete imati mnogo problema, a možete sve loše da izbegnete. Jupiter vas štiti prolaskom kroz vaše prirodno 2. polje, polje novca, ali i vrednosti uopšte i samim tim imate mnoge šanse koje možete da iskoristite za svoju dobrobit. I ovo je vreme „spojiti lepo i korisno“. Nezaposlenima šansa da dobiju posao. Frilenseri će se obradovati pohvalama za svoj uloženi trud.

Novac
Još jedno podsećanje da vas Jupiter podržava u ovom sektoru, ali ne zaboravite da ova planeta ima jednu manu koja može da uruši sav trud koji se gradi godinama, a to je „lako ćemo“. To se zove propuštanje šansi. U tom kontekstu imate lošije planetarne konfiguracije tokom srede i četvrtka kada biste mogli da izgubite poveću sumu novca bilo da ne odradite dobro posao, bilo da novac trošite za stvari koje vam nisu neophodne.

Ljubav
Nakon 7.maja Venera kreće put vašeg znaka pa ćete srediti mnoge  stvari u vašem bračnom, porodičnom i emotivnom životu. I slobodni će se moći pohvaliti konkretnijim događajima nakon ulaska vladarke srca u vaš znak.Šta do tada? Malo ključanja, malo nerviranja, neki osmeh i opuštenost pride...Dakle na ljubavnom planu dosta šarenila. Možda ni sami niste bili sigurni šta u stvari hoćete. Tajne veze  idu ka tome da se obelodane ili da se napravi jedan zaokret i finiš u takvoj priči.

Zdravlje
Potrebna vam je fizička aktivnost. Inače polje zdravlja nije oblast za preveliku brigu. Vodite o unosu vode u organizam. Jedite manje, a obroci neka budu zdraviji.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Hlorofil je ono što je Lavu neophodno, pa je zato potrebno da u ishrani koristi što veće količine zelenog povrća: kelja, kupusa, cikorija.

Posao
Nedelja vam je u suštini dobra u ovom sektoru tako da generalno možete biti zadovoljni. Imate novine na poslu.Moguće da vam je poveren zadatak od važnosti. Imaćete potrebu da se dokažete i potvrdite svoje vrednosti i po svemu sudeći uspećete u tome. Svaki korak napred doneće vam još više motivacije. Nezaposleni imaće šanse da dođu do pravih ljudi tokom ove nedelje koji mogu da učine značajan korak u procesu zaposlenja.

Novac
Retrogradni Saturn vas drži u napetoj atmosferi na ovom polju. Taman mislite da sve funkcioniše kako treba, kada ono desi se da novac samo „ode“. Troškovi su neočekivani, vezani za porodicu i bližnje. Imate pomoć prijatelja u svakom trenutku, a to mnogo znači.

Ljubav
Vladar vašeg polja ljubavi ( Jupiter ) se nalazi u vašem znaku, ali imamo retrogradni hod Saturna u polju emocija pa se radost i sreća ne pokazuju i događaju bez muke, ogranačinja i presije. Mnoga stara pitanja i problemi su aktuelni, ali se došlo i do nekih razrešenja. Postojaće i dalje sumnje  u partnerskim odnosima. Bitno je da napravite dobar temelj za dalje, ali isto tako vam je od vitalnog značaja da svaki detalj prošlosti razvrstate da biste imali mir za sve dalje što vas bude čekalo u zajedništvu. Bračni imaju podršku partnera. Doživećete neka lepa iznenađenja koja će vam pokazati koliko ima ljubavi za vas.

Zdravlje
Počnite da negujete svoje telo. Meditacija, joga ili nešto drugo što će vam opustiti duh i telo. Nedelja je dobra u polju zdravlja. Obratite samo pažnju na stare zdravstvene probleme i pijte redovno lekove.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Precizna Devica meri na gram svaku namirnicu namenjenu dnevnom obroku, koji nema ograničenja u pogledu raznovrsnosti ali ga ima u pogledu količine.

Posao
Imaćete dobrih prilika za napredak u karijeri, ali računajte da zastoje i prepreke jer vaše 10.polje, polje karijere, statusa, ciljeva i limita ima loš uticaj retrogradnog Saturna. Okolnosti mogu da nude šanse, a vi kao da ne možete da stignete i „zrabite“ ono što vam se nudi u ovom sektoru. Saturn stavlja prepreke, ali ne zaboravite da je ovo vreme dobro za vaše pregrupisavanje i promene planova za  budućnost. Nezaposlenima šansa koja im se neće u startu dopasti. Frilenseri će najbolje proći. Imaće dosta kvalitetnog posla.

Novac
Polje novca je dobro postavljeno, posebno nakon ulaska vladara polja novca ( Venera ) u znaku Raka ( 7.maj ), znaku koji lepo gleda na znak Device, a u polju planova i želja. Novac vam dolazi, a vi napravite dobar plan štednje za neke druge manje dobre dane.

Ljubav
Interesantne ljubavne priče onima u znaku Device. Moguće su veće razlike između partnera i vas ( status, godine ). Koliko god ushićenja i emocija bilo, biće ponekih zastoja u  nastojanju da funkcionišete opušteno. Nešto morate promeniti iz temelja ako želite da se ostvarite sa osobom koja je trenutno ušla u vaš život. Možda postoji neslaganje u domu i porodici po pitanju vašeg odabira partnera. Saturn je retrogradan u polju doma i porodice i kao takav stvar probleme vezane za to polje. Bračne Device će se ponovo baviti nerešenim porodičnim problemima. I dalje su prepreke u sektoru kuće. Slobodnima će teško da uspostave nove odnose.

Zdravlje
Kvadrat Saturna iz znaka Strelca  i vašeg znaka ne možemo zaobići ni u ovom polju ( Saturn je vladar vašeg polja bolesti ). Uticaj može podstaći stare probleme ili probleme sa emotivnog polja preneti na ovo. Sporo varenje, nervoza, problemi sa disanjem, loša krvna slika – sve je to deo priče ovog lošeg uticaja Saturna.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Vagama prijaju maslinovo ulje, piletina i teletina, mango, japanska dunja, mandarina, žuta breskva, kajsija, dinja, jabuka, šargarepa.

Posao
Držite se rutine i ustaljenih obrazaca na polju posla. Novine mogu samo da vas zateknu nespremne. Poslovna putovanja mogu biti delom neprijatna, posebno ako nisu duga. Posla ima puno, a vi nalazite sebe da funkcionišete na nezadovoljavajući način. Potražite pomoć. Nije sramotno. Podrška će vam puno značiti, a da ne pričamo da ćete rokove ispoštovati. Mnogi od vas žele da naprave velike promene u ovom sektoru. Zvezde vam još uvek ne idu na ruku što see toga tiče. Odložite krupnije planove za neko drugo povoljnije vreme.

Novac
Zaokupljeni ste kalkulisanjem. Prihodi i rashodi idu van kontrole, pa vas to nervira. Ovo je trenutno stanje. Prevaziđite nervozu u ovom sektoru.

Ljubav
Vama mnoge situacije idu na ruku. U vama postoje jake želje za jednom osobom i sve dok ih ne ostvarite teško da ćete se smiriti. Slobodni i usamljeni predstavnici ovog znaka imaće podršku planetarnih konfiguracija ove nedelje. One Vage koje su u vezi trebalo bi da obrate pažnju na partnera i da gaje svoju ljubav sa nežnošću i posvećenosti. Bračni ovog znaka neće biti te sreće kao ostali. Moguće su svađe i tvrdoglavo držanje  stava u partnerskim odnosima. Pokušajte da prebrodite ovu nedelju što mirnije moguće.

Zdravlje
Nemojte da zanemarite stare zdravstvene probleme. Idite kod lekara. Neki će imati problema sa krvnim pritiskom i krvnom slikom. Moguće su prehlade i zubobolja.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Od voća im se preporučuju grožđe, kupine, plave šljive, bundeva, banana, ananas, kruška, limun, grejp.

Posao
Idete na veliko i na široko. Težite da posao korigujete i da ga stabilizujete. Budite ljubazni sa kolegama – biće vam potrebna njihova podrška. Nezaposleni će imati sreće kroz jedan iznenadni susret. Može da bude u pitanju jedan privremeni posao, ali i to je dobro. Frilenseri imaju dobre ponude. Neka samo tako nastave.

Novac
Jupiter ima dobrog uticaja na polje finansije i podržava vas da stabilizujete i ojačate ovo polje. Ali Saturn i Mars imaju negativne uticaje na polje novca pa su troškovi izvesni. Moguće je da vraćate dugove, da rešavate problem sa kreditom iliti bilo šta što je vezano za prošlost. Pazite i na trenutne troškove koji mogu izmaći kontroli.

Ljubav
Mnogi od vas će zanemarivati ljubav i biti totalno skoncentrisani na poslovno polje.  Partner može biti ljut zbog toga. Vi ste odsutni duhom i fizički na ovom planu. Nemojte posle da se pitate šta se desilo. O bračnoj harmoniji je teško sada govoriti. Vaš temperament je uglavnom krivac za sve nesuglasice koje možete imati sa bračnim partnerom. Polje pordice i doma je takođe uzburkano. Koliko god bili u pravu nemojte da ostavite neka goruća pitanja otvorena.

Zdravlje
Moguće su virusne infekcije. Budite oprezni pri saobraćaju.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Ovaj horoskopski znak bukvalno uživa u hrani, pa su mu zato mrske dijete koje često mora da drži  po nalogu lekara.

Posao
Ova nedelja vas ohrabruje i na polju posla. Konkretniji ugovori, razgovori koji mogu da plasiruju vaš posao na pravi način. Imate mogućnosti da ostvarite dugoročan plan. Nemojte posustati sada. Vama predstoji i neki kraći put koji će vam poslužiti kao dobra odskočna daska za dalje napredovanje. Nemojte se nervirati ako izostanu pohvale od nadređenih.

Novac
Nije ni malo lagano na ovom planu, ali dobar uticaj Jupitera vašeg vladara na vaš znak i odnosa sa Saturnom koji tranzitira kroz vaš znak ipak vam daje šanse da se ovo polje pokrene. Možete očekivati neki veći dobitak.

Ljubav
Žudite za senzualnim dešavanjima na ovom planu bez obzira da li ste sami ili u vezi i braku. Slobodni će imati lepe događaje tokom ove sedmice. Moguće je i kraći put sa osobom koja vam se dopada. Bračni imaju šansu da ojačaju svoju vezu. Ako je ikako moguće idite na manji ponovljeni “medeni mesec” koji će učvrstiti vaš odnos.

Zdravlje
Možete osećati blaže nesvestice. Problemi sa stomakom i crevima. Idite na redovnu kontrolu kod lekara.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Idealna hrana za ovaj znak Zodijaka su sve namirnice bele boje − sir, mleko, piletina... Povrće i voće koje se naročito preporučuju Jarcu su spanać, rotkvice, cvekla i crveno grožđe.

Posao
Morate biti fleksibilni sa saradnicima ako želite da vam posao ne trpi posledice. Mnogi od vas bi hteli da ubrzaju dešavanja i samim tim dobit, ali to neće baš ići tako. Pojedini će trpeti presiju od nadređenih. Većina će razmišljati da promeni način rada ili samo radno mesto.

Novac
Imate dobrih mogućnosti da ovo polje stabilizujete. Neki od vas će kasno shvatiti das u propustili jako dobru priliku za boljom zaradom.

Ljubav
Uglavnom ćete lepe trenutke imati u krugu porodie tokom ove sedmice. Bračni neće imati sluha za svog partnera. Moguće su svađe ko je u pravu povodom tekućih pitanja. Pokušajte da “spustite loptu” i da oslušnete šta želi partner. Niste samo vi u pravu za sve. Slobodni imaju lepe trenutke u društvu.Za sada vam prija samo neobavezno druženje.

Zdravlje
Postoji uznemirenost na nervoj bazi. Mogući su problemi sa krvnim pritiskom i sistemom za varanjem.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Vodolija je pobornik vegetarijanske i makrobiotske kuhinje, u želji da životinje ne pate zbog nje.

Posao
Imate dobre šanse da napravite dobar temelj na ovom planu. Oni koji se bave nekretninama mogu imati puno uspeha i dobre šanse da povećaju profit. Budite pozitvni kada dolazite u susret novim situacijama, a imaćete i te kakvih šansi. Ipak pre nego što napravite bitan skok napred dobro razmislite o dobrim i lošim stranama. Uglavnom nemate podršku nadređenih.

Novac
Ovo polje nije loše postavljeno. Budite obazrivi pri ulaganju novca ili ako imate neke ideje koje se kose sa zakonom.

Ljubav
Saturn ide retrogradno kroz 11.polje pa se kod vas rađaju sumnje po pitanju bračnog partnera. I oni koji su u dužim vezama imaju sličan problem u ljubavi. Nemojte bazirati dalji tok partnerstva na sumnjama i razmiricama jer u nekom trenutku sve može naglo da eksplodira. Pokušajte da na smireniji način razgovarate sa partnerom o onome što vas muči.

Zdravlje
Pojedini će pokušati da koriste alternetvinu medicine kada su već postojeći problemi u pitanju. Problemi sa stomakom, možda i sa glavoboljom.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Ribama prija italijanska kuhinja, ali su takođe veliki ljubitelji slatkiša i ribe. Od voća im prijaju grožđe, šljive, kajsije, breskve.

Posao
Bez obzira na neke druge planetarne konfiguracije, Jupiter vam pomaže da se formiraju dobri događaji na ovom planu. Proširenje posla ili usmerenje na novom poslu – sve je moguće da je temelj toga tokom ove nedelje. Budite taktični i odmereni sa saradnicima, ali i onima koji su vam podređeni. Nezaposlenima moguć konstruktivan razgovor tokom ove sedmice. Frilenseri su dobro organizovani.

Novac
Jupiter ima dobar uticaj na vaše 2.polje, polje novca tako da ćete ovo polje držati pod kontrolom. Srećne okolnosti igraju bitnu ulogu u vašoj priči oko novca, a ona vam je jedini spasilac sada. Imate priliv novca koji će vam dati osećaj sigurnosti. Znaćete šta ćete uraditi sa njim.

Ljubav
Može vam smetati ponašanje voljenog bića. To je samo prolazna faza zato se ne uzrujavajte. Uglavnom će nesuglasicama biti skloni oni koji su odnedavno u vezi. Bračni pak imaju dobru nedelju ispred sebe koju treba iskoristiti maksimalno, osim ako ih i dalje ne drže  stare ljutnje. Usamljeni mogu formirati nov odnos. S vremenom mogu biti zadovoljni.

Zdravlje
Stres može loše uticati na vaše zdravlje. Jupiter jeste pozicioniran u polju bolesti i može doneti neku vrstu preterivanja. Imamo i loš uticaj Marsa koji može doprineti na probleme sa srcem, stomakom i probavnim sistemom.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Violeta (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava