Nedeljni horoskop: 8. - 14. septembar 2014.

Pročitano: 1512 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(3 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 8. do 14. septembra 2014. godine!

{slider Ovan (21. mart - 20. april)|closed}

Ove nedelje za Ovnove je preoručljivo da koriste čaj od koprive. Stimuliše organe za varanje, deluje na bolju probavu, smanjuje bolove u želucu itd. Za ublažavanje različitih tegoba koriste se njeni listovi ili koren. Sadrži niz vitamina i minerala, a između ostalih B2, B5, K, C, provitamin A, zatim kalcijum, magnezijum, fosfor, histamin.

Posao
Veliki pregovori su na vidiku, ali vaša energija nije na stabilnom nivou,malo više naginjete depresiji, pa je moguće da na početku nedelje propustite neke bitne stvari i dogovore na polju posla. Sredinom nedelje moguće neočekivano priznanje, što će vam imponovati. U najavi je kraći službeni put. Dvoumićete se oko odlaska. Usporeni ste na kraju radne nedelje. Obaveze vas zovu. Trgnite se iz učmalosti.

Novac
Još uvek nezadovoljavajući prilivi novca, ali vas sve to stavlja u poziciju da budete oprezniji za buduće dane.

Ljubav
Naredni period će za sve Ovnove biti vrlo dinamičan i interesantan, posebno na emotivnom planu. Budi se ove nedelje u vama zainteresovanost za partnera i za ljubav uopšte. Ako ste u vezi ovo je prilika da neke stvari dovedete u red i rešite neslaganja između vas i partnera koja već duže vreme traju. Bićete nežni, tolerantni i spremni na ustupke i kompromise. Ipak su neki od vas još uvek sumnjičavi, neodlučni i pesimistični, što za vas nisu karakteristične osobine. Ovaj period je za vas ujedno iscrpljujući i zahtevan, ali ne gubite nadu da ćete sve odnose i napetost u njima konačno rešiti. Ovo posebno važi za predstavnike druge i treće dekade ovog vatrenog znaka.

Zdravlje
Bilo bi poželjno da imate dodatnu reakreaciju. Moguće povrede zglobova.

{slider Bik (21. april - 20. maj)}

Čaj od đumbira se koristi za ublažavanje raznih tegoba, a dodatni sastojci kao što su med, limun samo poboljšava svojstva u ukus. Ove nedelje se preporučuje za naše drage Bikove, jer ublažava mučninu kojoj će biti skloni tokom ovog perioda, zatim smanjuje nivo stresa i poboljšava cirkulaciju.

Posao
Sve što je uhodano imaće uspeha tokom ove nedelje. Pazite se novina u bilo kom smislu te reči. Istrajte u naumu da dođete do bitne osobe kada je vaš posao u pitanju. Ne preporučuje se da odlučujete umesto šefova i nadređenih u slučaju da su oni odsutni. Profesionalni uspeh očeekuje one koji već neko vreme ulažu mnogo vremena i energije u neobične iliti nove projekte. Pisci, izdavači, kreativci od pera imaće uspeha na tom polju ili makar najavu kvalitetne prezentacije.

Novac
Malo ste uplašeni čim se pojave veći troškovi, nego prilivi novca. Ne nasedajte na provokaciju. Neki računi ili potražnja može da vas sačeka. Brza reakcija je nepotrebna, a može vas koštati pozamšne sume novca.

Ljubav
Ljubavna situacija je donekle stabilna iako vi razmišljate šta bi bio kada bi bilo. Ovih dana imaćete manje rasprave u familji što se tiče vašeg ličnog života. Zajedljivi su komentari i partnerove rodbine, ali ne pridajte tome značaj. Svi žele da vam se mešaju u vaš odnos i kako ćete da funkcionišete u životu. Slobodnima je period pun uzbuđenja. Biće dosta aktivni i na poslovnom planu, mada su finansije još uvek slabe.

Zdravlje
Nervoza vas razdire, pa će mnoge bolesti biti izazvane napetošću. Konfuzija u mislima i razočarenje u druge dovodi vas do fizičke slabosti, posebno tokom sredine ove nedelje.

{slider Blizanci (21. maj - 20. jun)}

Olakšava menstrualne tegobe čaj od đumbira sa smeđim šećerom se u kineskoj tradicionalnoj medicini koristi se za ublažavanje menstrualnih grčeva. Ovo je preporuka za žene ovog znaka jer su mogući jači menstrualni problemi.

Posao
Blizanci će u narednom periodu više biti posvećeni poslu i finansijama, a manje ličnom životu i partneru. Imate dosta obaveza, ali i energije i nastojte da budete uporni i istrajni u svojim zamislima i planovima jer možete naići na prepreke i odlaganja, ali uspeh neće izostati. To će vam popraviti raspoloženje i osećaj sigurnosti, pogotovu kada bude došao period lepih događaja, zadovoljstva i harmonije sa saradnicima i poslovnim partnerima. Pripadnici prve dekade mogu biti malo nagli i promenjljivog raspoloženja. Bili ste dosta dugo izloženi naglim i neočekivanim promenama što ne prija vašoj prirodi i donosi ogromnu dozu nervoze i nesigurnosti. To vas čini nemirnim i rastrzanim i u ovom periodu i nećete moći da pomirite i uskladite emotivni život sa poslovnim, kao i sa svojom svakodnevicom.

Novac
Usmereni ste uglavnom na finansije i pokušaćete da tokom ove nedelje napravite prave poteze kada je novac u pitanju. Za početak napravite dobar plan, jer sve ovo će lično uticati na naredan period. Pazite kako novac raspoređujete.

Ljubav
Posledica poteza koji povlačite sada mogu da budu ogromne a i negativne. Pustite loše neka ostane u prošlosti, oslonite se na ono dobro što vam dolazi jer partner neće praviti iste greške. Komentari prijatelja su sada nebitni. Vi ipak živite svoj život.

Zdravlje
Promenjljivo. Kijavica sigurno.

{slider Rak (21. jun - 22. jul)}

Čaj od komorača za bolje mokrenje - Biljka komorač pospešuje organizam za stvaranje mokraće kao i njeno izbacivanje.Kašičicu sitno izmrvljenog semena od komorača preliti sa 1 dl proključale vode, preklopiti i pustiti da odstoji 10 min. Čaj od komorača je najbolje piti odmah nakon ceđenja. Piti 2 do 3 solje dnevno naredne 4 nedelje.

Posao
Prilika ima za vas koliko hoćetet, ali je pitanje koliko ste vi spremni da se upustite u neke priče koje za vas predstavljaju novine, a vi ste još uvek onaj/ona koja bi više da hoda starim stazama kada je posao u pitanju. Prema kolegama prikrivate osetljivost, posebno nakon nečijeg stava koji je bio direktan udar na vašu profesionalnost.

Novac
Trošite nemilice na kozmetiku, parfeme, delikatese po marketima. Nikada kraja. Postojate eksrtavagantni, a sve to da biste potisnuli depresiju koja se polako uvlači. Izostaje dobitak.

Ljubav
Ako ste u dugoj vezi, a posebno oni koji su u braku biće u prilici da se raduju nekom partnerovom uspehu ili napredovanju. On će biti raspoložen, uspešan, a i podjednako kao i vi okupiran poslom i finansijama, ali će njegovo zadovoljstvo i dobro raspoloženje preneti na vas, pa slede prilično harmonični i mirni dani. Rakovima koji su u stalnoj vezi ili braku naredni period ne donosi ništa posebno novo i drugačije. Osetićete nedostatak energije i nezadovoljstvo, ali to potiskujete. To i nije pravi način da se nešto promeni i da se oslobodite nekih stvari koje vas muče i opterećuju.

Zdravlje
Nesanica, ali ona koja će biti prolazna posebno posle toplog mleka ili čaja.

{slider Lav (23. jul - 22. avgust)}

Jednu malu kašiku suvog đumbira u prahu preliti sa 2,5 dl ključale vode. Ostaviti da se malo ohladi, dodati sok od 1/2 limuna i piti dok je mlak. Čaj od đumbira i limuna piti svega nekoliko dana (3-4 šolje dnevno).

Posao
Lavovi će ovu nedelju uglavnom posvetiti poslu, svakodnevnim obavezama, planovima vezanim za putovanja i svoju profesiju. Svi koji se bave nekim javnim poslom ili umetnošću imaće dosta uspeha. U narednom periodu osetićete nezadovoljstvo i nervozu jer se neke stvari ne odvijaju baš onako kako ste vi planirali. Dosta toga će stići sa zakašnjenjem, a vi nećete moći mnogo toga da promenite, niti na to da utičete, pa zato bi bilo dobro da smanjite nervozu. Krajem nedelje posao bi mogao da uznapreduje i to će vam popraviti raspoloženje, ali ako planirate neko putovanje budite spremni na odlaganja.

Novac
Da, ponekada sve zavisi od novca, a vama upravo ova nedelja to pokazuje. Obrti su i dalje mogući, posebno oni koji se tiču Lavova koji se bave trgovinom. Ne zaboravite da platite neke zaostale račune.

Ljubav
Partner će se truditi da napravi dobru atmosferu, bez obzira na probleme, što može još pojačati vašu nervozu, pa svađe i nesporazumi gotovo da su neizbežni u ovom periodu. Oni iz druge dekade biće mnogo nemirni, nezadovoljni i depresivni. Partner će se uskoro zaželeti vremena provedenim sa vama, pa je moguće jedno zajedničko putovanje.

Zdravlje
Prolazne glavobolje na početku nedelje, ali već krajem mogući problem sa grlom.

{slider Devica (23. avgust - 22. septembar)}

Naša narodna medicina najčešće koristi ruzmarin kao sredstvo za bolju cirkulaciju krvi i podizanje niskog krvnog pritiska. Zbog pomenutog pozitivnog uticaja na cirkulaciju, ova biljka takođe ublažava menstrualne bolove, i može pomoći kod izostanka menstruacije.

Posao
Jaki ste, odlučni i spremni za nove poduhvate i rizike. Dosta ste nervozni i nestrpljivi, ali ne biste smeli da odustajete od svojih planova i ambicija. Uspeh vas čeka iako ste sa dosta sumnje gledali na ishod. To će vam dati dodatnu energiju i upornost koja vam tako često nedostaje. Bićete ponovo voljni i zainteresovani za nešto novo na svim poljima.

Novac
Pristiže dobitak koji će vas obradovati. Vreme je da malo i vi budete hedonista i da preterujete u zahtevima. Ovo osećanje će biti prisutno u trenutku dobitka, a kasnije na površinu izlaze "stare, dobre" Device i njihov racio trošenja.

Ljubav
Na polju ljubavi vas očekuju mnoge radosti ali vi kao da ne verujete u sve to. Oni slobodni će imati nekoliko uzbudljivih i romantičnih susreta. Nećete mnogo oklevati da razaznate koja je osoba idelana za vas. One iz treće dekade čeka jedno veliko iskušenje sa osobom koja je već zauzeta ili ne zna šta želi u životu. Ako ne uspete da je otvorite ne znači da i sami treba da upadnete u apatiju jer je ista pogubna za osećaj lične vrednosti.

Zdravlje
Zabrinuti ste za svoje zdravlje, a može da se desi da su neki simptomi lažni.

{slider Vaga (23. septembar - 22. oktobar)}

Ako niste raspolođeni, ujutru se budite umorniji nego sto ste bili kada ste otisli na spavanje, tokom dana ste tromi i pospani, pri tom imate nizak krvni pritisak, dobro će vam doći vino od ruzmarina. Jednu šaku listova ruzmarina umešati u 1 litar kvalitetnog vina (najbolje je domaće crno vino). Mešavinu čuvati u staklenoj flasi sedam dana i svakoga dana 2-3 puta dobro promućkati. Osmi dan procediti i piti svakodnevno po jednu rakijsku časicu, ujutru pre dorucka i jednu popodne pre rucka.

Posao
Još uvek ne osećate potrebnu dozu energije, volje i optimizma. Dosta toga želite da promenite i da pokrenete, ali kao da nemate način ili kao da odustajete u poslednjem momentu. Ta neodlučnost čuva vas od grešaka i prenagljenih postupaka ali i od rešenja sadašnje situacije koja vam ne prija. Period nervoze i nestrpljivosti će potrajati još malo, ali ako niste u stanju da donesete važne odluke i povučete jasne poteze trudite se da ne trošite energiju na nevažne stvari i sitnice već da je prikupljate za period koji dolazi i koji će od vas tražiti spremnost, odlučnost i delovanje na svim poljima.

Novac
Ukoliko očekujete isplatu duga, rešenje testamenta ili bilo kakav povraćaj novca, ova nedelja vam je naklonjena ( pogotovu druga polovina ).

Ljubav
Neki su ovih dana ostali sami, ali im je trenutno to stanje potrebno. Regenerisaćete se ali pre u samoći nego kroz druženja. Oni koji su u dugogodišnjoj vezi ili braku, mogu očekivati poboljšanje odnosa, ali vi i dalje u dubini svoje duše priželjkujete novine. Ovih dana vam je pažnju privukla osoba sa kojom od nedavno sarađujete i prosto možete biti iznenađeni kako ranije niste otkrili da ste mnogo slični.

Zdravlje
Ovo su dani ponovne uznemirenosti ali srećom kratko će trajati ta nervoza. Sve ovo utiče na vaše zdravstveno stanje, nesanicu i bolove u stomaku. Sve vrlo brzo prolazi bez posledica, što znači da se možete okrenuti lepšim stvarima.

{slider Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)}

Protiv alkoholizma i depresije - za njih je majčina dušica pravi lek. Posebno se preporucuje u lečenju alkoholizma jer posle uzimanja čaja dolazi do nelagode u stomaku, mučnine, povraćanja, a osoba koja pije gubi volju za daljnim uživanjem alkohola. Takođe leči slabost i seksualne smetnje jer pojacava seksualne funkcije.

Posao
Pojačana su vam interesovanja za finansije. Prionućete na posao i tražićete nove načine zarade. Savet je da izbegnete donošenje pogrešnih odluka u polju posla a ujedno da sa osobom sa kojom imate duže poslovne kontakte ne prekidate odnose zbog interesantnih novina. Na vama je šta ćete odlučiti.

Novac
Škorpije očekuje naizgled miran, a u stvari važan period u kome će se dosta toga bitnog događati. To mogu biti i sitnice koje će se vrlo brzo pokazati kao važne i neophodne. Novac rasporedite na pravi način.

Ljubav
Voljena osoba je i dalje tu i razume vas pa bi trebali da uzvratite sa istim razumevanjem kada se njoj počnu dešavati situacije koje je čine napetom. Prijatelji za koje nemate vremena već izvesno vreme pokušavaju da saznaju razlog vašeg nejavljanja. Imate poziv i za zabavu tokom nedelje, pa je vreme da se malo opustite. Vi u principu volite osobe koje imaju snažnu ličnost i koji su puni entuzijazma pa će vam se desiti da na nekom skupu otkrijete takvu osobu. Sve dalje zavisi najviše od vas samih.

Zdravlje
Zdravlje vam je u suštini dobro, ali vam dodatne rekreacije neće škoditi.

{slider Strelac (23. novembar - 21. decembar)}

Gel iz listova čuvarkuće ili celi listovi precečeni na pola upotrebljavaju se za lečenje kođe posebno čireva, posekotina i opekotina. Vekovima unazad svezi listovi čuvarkuće preporucuju se za otklanjanje bradavica i "kurjih ociju.

Posao
Opet ste u punoj formi ili se barem nazire ona vaša jačina i doslednost. U danima koji su iza vas bilo je različitih prevrata i gubljenje samokontrole, ali sve je to prošlo. Velikodušna ponuda od kolege ili nadređenog na poslu će vas još više ojačati a i smiriti i to se svakako odražava na ljubavnom polju.

Novac
Neka zbrka na početku ove nedelje, posebno ako radite honorarno. Isplate će zaostati ili će nastati zbrka tokom prosleđivanja novca. Moguć zastoj u banci.

Ljubav
Nedelja vam donosi novine to je sigurno. Zajedničke planove ćete ostvariti bez muke, ali je bitno da ne brzate u momentima kada ubrzanje nije ni moguće. Ženama rođenim u ovom znaku moguća prinova, a slobodnima ništa novo na ljubavnom planu.

Zdravlje
Vaš želudac obično vari sve,ali tokom ove nedelje ćete imati stomačne probleme koje ne bi trebalo da zanemarite.

{slider Jarac (22. decembar - 19. januar)}

Sok od čuvarkuće u kombinaciji sa medom koristan je za ispiranje usta u slučajevima upale sluzokože.

Posao
Nemirni ste, pa iz toga dolaze loše odluke kada je polje posla u pitanju. Neko od vas će biti nestrpljiv kada je promena posla u pitanju. Za dobru komunikaciju su vam potrebne dobre misli, a vi kao da ne znate kako da plasirate svoje umeće na pravi način. Neki od vas ne bi trebalo da zabadaju nos u tuđe poslove. Pojedini ovog znaka će se tvrdoglavo držato svojih principa odbijajući pomoć kada im je potrebna.

Novac
Slobodno tražite pomoć prijatelja. Nije ni vreme ni mesto da se osećate degradirano u tom polju. Svima se dešavaju pehovi. Ne treba da se udubljujete u pesimizam.

Ljubav
Emotivno ste dosta nestabilni i konfuzni. Ponekad se i sami zapitate šta zapravo želite i da li radite prave stvari da biste to i ostvarili. I dalje će vaše raspoloženje varirati od ushićenosti, euforije i zainteresovanosti za ljubav. Jarčevi druge dekade još uvek se nalaze u jednom nestabilnijem i nesigurnijem periodu, bar kada su emocije u pitanju. Već duže vreme se osećate usamljenim i nedostaje vam prava strast i prava nežnost, bez obzira da li ste sa nekim u vezi ili ne.

Zdravlje
Moguć poremećaj ishrane. Pazite na stomačne tegobe, kao i povremenu jaku glavobolju.

{slider Vodolija (20. januar - 19. februar)}

Kukuruzna svila, koja u vreme cvetanja ove biljke visi sa ploda u vidu tananih i svilenkastih vlakana, jeste pouzdano i potpuno bezopasno prirodno sredstvo za mršavljenje.

Posao
Kada su u pitanju poslovi i finansije, situacija se popravlja i vi dobijate svoju šansu. Koliko ste i sami spremni na promene, to ćete imati priliku da pokažete. Ipak mnoge srećene okolnosti vezane za ovo polje će posebno osetiti pripadnici druge dekade. Budite se iz duge apatije i pasivnosti ali od vas se zahteva da budete hrabri, odlučni i spremni na promene, koje će uslediti na svim planovima.

Novac
Manji novčani dobitak će vas obradovati. Drgačijim očima gledate na polje finansija, pa se trudite da što više stavite na bakovni račun.

Ljubav
Dolazi vam period promena i zadovoljstva i to će se odraziti na sve aspekte života i to veoma pozitivno. Bavićete se sobom u svakom pogledu. Bićete harmonični i sa sobom i sa okolinom i neće biti trzavica kao u prethodnom periodu. Spontano vezivanje, dobra i iskrena komunikacija, strast sve to doprinosi da ste na sedmom nebu sa jednim Lavom.

Zdravlje
Umorni ste. Neki od vas će imati problem sa udovima, nožnim listovima.

{slider Ribe (20. februar - 20. mart)}

Protiv bronhitisa i drugih plućnih bolesti tradicionalna medicina preporučuje mešavinu mlevenih listova bokvice i meda, u srazmeri 1:2.

Posao
Ribe koje imaju uhodane radne obaveze doćiće u situaciju da moraju da menjaju posao ali sve zbog privatnog života koji poprima dobru formu.Ribe nisu sumnjičave prema svojim poslovnim partnerima ali će im neka situacija zasmetati pa će dobro se raspitati da li kolega nešto ne krije od njih. Definitvno znate šta želite kada je polje posla u pitanju.

Novac
Neće vam biti lako ni u ovoj nedelji kada je novac u pitanju. Prethodni period I zbrkana dešavanja na polju posla pokazaše vam manje prijatne strane vašeg stave o novcu. Ipak je moguće da ste se "napola" naučili kada je štednja u pitanju.

Ljubav
Za Ribe dolazi još jedan nemiran i nestabilan period na planu emocija. Vaša osetljiva psiha i emocije su promenjljivi. Posebno će biti osetljivi pripadnici druge i treće dekade. Pripadnici prve dekade izašli su iz perioda osamljenosti i povučenosti i sada je vreme da se posvetite i sebi i partneru. Bićete voljni i raspoloženi za ljubav i ta promena će i vašem partneru prijati jer će posle dužeg vremena vaš odnos biti otvoren i harmoničan.

Zdravlje
Jedan od roditleja ima zdravstvene probleme. Naterajte ga na konsultacije sa lekarima. Vi ste više nego odlično, osim hroničnih bolesnika ovog znaka.

{/sliders}

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Violeta (0906-200-600)

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava