Nedeljni horoskop: 21. - 27. mart 2022.

Pročitano: 491 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 21. do 27. marta 2022. godine!

Ušli ste u mesec dana prolaska Sunca kroz svoj znak. Mesec dana pojačane energije, ali i brzog trošenja i samim tim - pojačane potrebe za kvalitetnom ishranom. Želudac će vam tokom ove nedelje biti osetljiv – ne pretrpavajte ga.

Posao
Moguća je zabrinutost zbog informacija koje, iako neproverene – izazivaju nemir u vama. Takođe, moguće su određene provere, inspekcije ili kontrole. Komunikacija u ovoj nedelji neće biti najbolja, pa su mogući nesporazumi i greške. Ukoliko je potrebno da potpišete neki ugovor ili donesete bitnu odluku – ne žurite, tri puta merite – jednom secite. Ovo je period obojen žurbom, impulsivnošću i nervozom. Nedelja koja će vam doneti stabilne, možda čak veće prilive ali i pojačane troškove.

Ljubav
Naglašeno polje podsvesti, tajni – govori da su Ovnovi nečim opterećeni i u razmišljanjima. Ne mora ovo automatski da se vezuje za odnos sa partnerom, već može biti i neki tip zabrinutosti koji se vezuje za posao, materijalnu situaciju, obaveze. Može vam povremeno kvariti odnos sa voljenom osobom ukoliko dozvolite da utiče na vas u smislu nervoze, napetosti, impulsivnosti. Partner u ovoj nedelji može iskazati određeno nezadovoljstvo vašim rečima, postupcima ili prećutkivanjima. Slobodni Ovnovi – koliko god stremili ka novim osobama u svom životu, postoji nešto iz prošlosti što vas podseća na sebe.

Zdravlje
Sa ulaskom Sunca u vaš znak, počinjete da se fizički oporavljate. Stres će na žalost, ostati i dalje.

U zavisnosti od vašeg karaktera i životnih navika, u ovoj nedelji možete otići ili u veliku borbu sa kilogramima i okretanje principima zdrave ishrane….ili još više navaliti na hranu i pojačati apetit na maksimum. Trenutno ne postoji zlatna sredina, idete iz krajnosti u krajnost.

Posao
Sve ono što se vezuje za posao prilično je naglašeno, a najpre kroz tenziju, nagle promene i pritisak na vas. Obrti su mogući – i to da date ili dobijete otkaz, da u kratkom roku odlučite da promenite firmu ili da pokrenete nešto u sopstvenoj režiji, da se „pokačite“ sa kolegama ili nadređenima i tako dalje....S druge strane, apsolutno je moguće da se odjednom otvore i dobre poslovne šanse ili ponude. Dakle, pred vama je jedna nepredvidiva sedmica, puna dešavanja i preokreta. Po pitanju finansija – uglavnom dobro.

Ljubav
I partner i vi ste prilično na ivici živcaca, a kada je takva situacija – lako se upadne u nervozu, u nesuglasice. Ono što bi trebalo izbegavati kada su parterstva u pitanju jesu impulsivne reakcije i odluke – jer vrlo brzo oboje možete zažaliti zbog njih. Ovu povišenu energiju koja trenutno postoji trošite kroz zajedničke aktivnosti, izlaske, kroz promene koje prijaju i drugoj strani i vama. Na oprezu posebno treba da budu oni parovi kod kojih već duže vreme postoje problemi i „ključanje“ ispod površine. Slobodni Bikovi – avantura da, ali nešto više od toga – prilično teško. Započeti odnosi biće nestabilni.

Zdravlje
Hormonski disbalansi, umor, respiratorni sistem je osetljiv.

Iako ste svesni da radite protiv sebe kada je ishrana u pitanju, i u ovoj nedelji ste skloni istom ponašanju i ne osećate poseban podsticaj da nešto korenito promenite. Potrebna vam je lagana ishrana sa puno svežeg povrća i voća.

Posao
Ova sedmica može doneti mnogo čudnih, zbunjujućih situacija vezanih za poslovni segment. Treba biti prilično oprezan prilikom donošenja odluka ili prihvatanja poslovnih predloga – jer je pitanje koliko se sada možete pouzdati u njih. Dobićete samo jedan deo od onoga što očekujete ili što vam je obećano. Moguća su unapređenja ili promene radnog mesta, ali neće biti čudno ukoliko to budu samo „kozmetičke“ promene. Finansijski segment – i dalje problem sa kontrolisanjem troškova.

Ljubav
Potrebno vam je više pažnje i razumevanja od voljene osobe – ali čini mi se da trenutno više vi ispunjavate želje druge strane nego što se vama izlazi u susret. No, čak i u ovakvoj situaciji uspevate da funkcionišete i da vaše emotivne relacije uglavnom budu stabilne. Možda bi bilo dobro otvoriti se i reći voljenoj osobi šta je ono čime niste zadovoljni. Ako nema iskrene komunikacije, nema ni rešenja. Slobodni Blizanci – druženja, flertovanja, nova poznanstva i kontakti. No, s druge strane – od ove nedelje je apsolutno otvorena mogućnost i za situacije sa bivšim poznanicima i bivšim ljubavima.

Zdravlje
Mentalni i fizički umor.

Vašem bi organizmu definitivno trebalo jedno veliko prolećno čišćenje, ali je pitanje koliko ćete vi u ovoj nedelji imati i prilike i volje za tako nešto. Ukoliko baš ne možete sada da se odreknete nekih namirnica, onda se trudite da unosite više tečnosti i da se krećete više.

Posao
Saturn, Mars i Venera donose vam borbu, zastoje i krize kada su u pitanju posao i finansije. Jupiter, Merkur i Neptun vas podržavaju, ali ta podrška je kroz kreativnost, kroz intuiciju i planove. Mnogo želite i osećate da ste sposobni da te planove i ostvarite, ali stalno vam izlaze prepreke i blokade, pa ta ostvarenja budu polovična ili ostanu na čekanju. Jupiter vam daje nadu i podstrek za velike promene, ali Saturn će „propustiti“ samo ono što je realno i što može trajati u vremenu.

Ljubav
Emotivno se baš i nećete proslaviti u ovoj nedelji. Oni parovi kod kojih već duže vreme postoji nerazumevanje – ono će se samo nastaviti i pojačati. Može se pojačavati osećaj da ste zarobljeni u okolnostima koje ne možete promeniti. Ukoliko ste kao par stabilni – u prvim danima ove nedelje biće izražena nervoza između vas dvoje, ali ćete to brzo prevazići. Generalno gledano – potrebno je mnogo obostrane otvorenosti ili pak pokretanje pitanja koja ste do sada gurali pod tepih. Slobodni Rakovi – prošlost je na prvom mestu. Nešto novo može ako je tajno ili ako je karmička priča.

Zdravlje
Osećate se istrošeno i umorno. Potrebna vam je fizička aktivnost.

Neravnoteža po pitanju ishrane je prisutna i dalje. Unosite više namirnica nego što vam je to istinski potrebno, a posebno ste skloni svim vrstama slatkiša. No, ono što je dobro jeste da ste fizički aktivniji nego ranije, pa se dosta ovoga i potroši na dnevnoj bazi.

Posao
Ni po pitanju posla vi niste zadovoljni i već dugo se borite sa pritiskom i stresom koji dolazi kroz poslovne okolnosti i svakodnevicu, kao i kroz saradničke i odnose sa šefovima. Prelazak Sunca koje vlada vašim znakom u Ovna počeće da pojačava vašu potrebu da stvari menjate iz korena i to odmah. E, to „odmah“ nisam sigurna da će baš funkcionisati, još je pred vama podugačak put do korenitih preokreta. Po pitanju finansija budite dosta oprezni – ovo je sada slaba tačka, sem troškova može biti i gubitka novca.

Ljubav
Sve u vezi vaših partnerstava i odnosa sa voljenom osobom će ostati manje više isto – prisutni su distanciranost, zahlađenje, nerazumevanje. Mali broj parova pliva nekako u ovoj energiji i to tako što se prave da problem ne postoji, mnogo je više onih koji se osećaju neshvaćeno, udaljeno i bez pravih dodirnih tačaka. No, kao što rekoh – sve će ostati isto, ali ćete početi da se menjate vi. E sad, neki od vasće se menjati u smislu prihvatanja situacije, drugi – u smislu želje za oslobođenjem od pritiska. Na koju ćete vi stranu, videćemo. Slobodni – prošlost. Noviteti eventualno i samo za avanturu.

Zdravlje
Od ulaska u ovu nedelju vaša energija će biti intenzivnija. No, još uvek osetljivost na viruse i bakterije.

Ne smete ići iz krajnosti u krajnost kada je ishrana u pitanju. Preterujete u ovoj nedelji – upadate u faze kada se prejedate, da biste nakon toga ušli u dane kada sebi uskraćujete i ono što vam je zaista potrebno. Kao da ne možete i ne uspevate da pronađete pravi balans.

Posao
Ozbiljne su odgovornosti na vama. Umesto da se pritisak i okupiranost obavezama smanjuje ili makar stabilizuje – pojačava se. Imate utisak da ste u začaranom krugu iz koga nikako da izađete. Posebno prva polovina sedmice može biti naporna i zahtevna po vas. Na sve ovo – u ovoj nedelji treba obratiti posebnu pažnju na kontakte i dogovore – postoji tendencija da oko vas bude dosta onih koji pričaju prazne ili neistinite priče, obećavaju a ne ispunjavaju, koji vas na neki način „zavlače“.

Ljubav
Dani nerazumevanja su pred vama. Osećaji mogu biti jaki, ali to ne znači da će odnos sa partnerom funkcionisati. Šta više – vrlo često u ovoj nedelji možete biti zamišljeni, povučeni u sebe i ćutljivi zato što ne shvatate šta se dogodilo sa vašim odnosom i zbog čega je sada situacija takva. No, kao što smo rekli prilikom ulaska Jupitera u vaše partnersko polje – ono što valja, proći će i pojačaće se, ono što ne valja – doći će u fazu odvajanja. Kao par, trenutno ste u jednoj od prelomnih faza koja će trajati sve do maja meseca. Slobodni – prošlost, avanture, tajni odnosi. Ima dešavanja, a koliko vam prijaju – to vi znate.

Zdravlje
Osetljivost, hronični umor. Energetski ste u padu.

Klackate kada je ishrana u pitanju i kao da ne uspevate da pronađete pravi put. U stvari, možda ste ga i pronašli ali nemate dovoljno energije i volje da ga se u potpunosti držite. Samo polako, ništa se ne rešava preko noći.

Posao
Poslovna tematika je jako zastupljena u vašem životu već neko duže vreme . I ok, tu situacije uglavnom funkcionišu kako treba – ako izuzmemo to što ste često u kontaktu sa osobama koje ne znaju šta hoće i oduzimaju vam vreme, što umete da zaboravite nešto što treba obaviti, što umete da zakasnite ili da se ne razumete sa saradnicima, kolegama. Ali, sve ukupno – vi gurate napred, i to prilično dobro. Gledajte da nešto ne zabrljekate sa papirima ili u dogovorima tokom ove sedmice.

Ljubav
Partnerska i vaša planeta su u znaku čija vam energija prija, ali istovremeno pod budnim okom i „jurisdikcijom“ od strane Saturna. Dakle, vreme vam je da uživate i osećate se dobro, ali sve vreme svesni toga koje su vaše OBAVEZE i prema odnosu i prema voljenoj osobi i prema sebi. Ukoliko kao par pokažete zrelost i odgovornost, nikakvih problema nećete imati – samo dublju povezanost. Ukoliko te zrelosti ne bude, od ove nedelje će početi da se pojavljuju pritisak, distanciranost, rasprave, nezadovoljstvo. Slobodni – ljubavi nove, ljubavi stare. Lekcije o ljubavi učite svakako.

Zdravlje
Problemi sa koštano zglobnim sistemom kod starijih. Hormonske oscilacije.

Prvo ćete “klecnuti” kada je ishrana u pitanju, a onda ćete se zatvrdoglaviti i rešiti da se opet vratite na pravi put. Da, i ova nedelja je promenljiva za vas i tek u danima oko vikenda moći ćete da kažete da ste zadovoljni kako napredujete.

Posao
U ovu sedmicu ulazite kroz nervozu. Nešto ili neko će vas iziritirati i učiniti da bukvalno od prvog radnog dana morate da se borite. U ovoj su nedelji mogući preseci – pogotovo ako bi budete u jednom od impulsivnih, tvrdoglavih i dramatičnih izdanja. U polje poslovne svakodnevice upravo je ušlo Sunce i svakako možete očekivati da u narednom periodu broj obaveza i vašeg angažovanja dodatno poraste. Pred vama jesu zahtevni dani, ali će vam oni doneti to da se osećate aktivno i ispunjeno.

Ljubav
Saturn, partnerska planeta Venera i vaša Mars – zajednički putuju kroz znak Vodolije čija je energija vama strana, nerazumljiva i previše komplikovana. Pa će tako i odnos sa voljenom osobom ići čas gore, čas dole, čas povezani u ljubavi i strasti, čas povezani u netrpeljivosti i tvrdoglavosti. Osećanja će vam biti jaka, ali kao da nećete baš uvek moći da ih prepoznate i pustite njima da vas vode. Impulsi će povremeno biti previše snažni. Rat i mir – to je to, ukratko. Slobodne Škorpije – emocije duboke, snovi izraženi. A u realnosti – bljesak flerta, bljesak strasti, bljesak nečeg novog i tri bljeska starog.

Zdravlje
Nervni i respiratorni sistem su osetljivi.

Ulazite u ovu sedmicu sa jakom i pokretačkom energijom i nećete imati mnogo vremena da se bakćete pripremom obroka. Šta naleti pod ruku to ćete smazati, tako da postoji šansa da funkcionišete uglavnom na brzoj hrani, pecivima, grickalicama, konzerviranim obrocima.

Posao
Aktivna i užurbana nedelja je pred vama. Bavićete se dogovorima, papirologijom, dozvolama (ne baš uvek uspešno jer će prepreka biti). Baš kada su dogovori ili odluke u pitanju – nemojte ih donositi na prečac, impulsivno – pogotovo ako niste u potpunosti sigurni da su informacije koje imate tačne. Ovo je malo „mutan“ period za dogovore, pa se ne zalećite. Ukoliko imate privatni posao – postoji mogućnost da imate knjigovodstvenih ili legalnih poteškoća – proverite papirologiju. Novac – opet jači troškovi.

Ljubav
Neke situacije će vas opterećivati – da li se vezuju za porodicu, za posao, za nešto iz prošlosti što još uvek niste uspeli da svarite i prevaziđete – nije ni važno šta je, bitno je da će ispod površine nešto neugodno da vas iritira i da vam smeta. No, to ne znači da će odnos sa voljenom osobom trpiti, bar ne mnogo – možda u par trenutaka kada će vam prijati da se povučete. No, brzo ćete se vratiti u „svoju“ energiju – bilo bi dobro da imate što više zajedničkih, zabavnih aktivnosti sa partnerom. Slobodni – prija vam društvo prijatelja, prija vam malo flertovanja i opuštene komunikacije sa suprotnim polom.

Zdravlje
Grlo i disajni putevi kod mlađih. Stariji – oscilacije pritiska.

Stariji Jarčevi bi posebno trebali da obrate pažnju na holesterol i šećer, pa samim tim – da ograniče konzumaciju premasne hrane, testa i slatkiša. Kod mlađih – vi ste uhvatili jedan fin tempo i navike u ishrani su uglavnom dobre.

Posao
Što više budete slušali sebe a ne druge – bolje ćete proći u ovoj sedmici. Drugi vas mogu svesno ili nesvesno kočiti, blokirati vaša nastojanja i namere. Mogu učiniti da se po nekim pitanjima, papirologiji, informacijama, dogovorima – vraćate na početak ili da ne znate šta se dešava. Neke ozbiljnije poslovne ponude mogu se otvoriti pred vama u ovom periodu. Nemojte žuriti sa odlukama, najpre sagledajte kompletnu situaciju sa više strana. Finansijski segment je opterećen pojačanim troškovima.

Ljubav
Ukoliko umete da razgovarate sa voljenom osobom, ali i da čujete jedno drugo (ponekad čak i ono što nije izgovoreno) – proći ćete kroz ovu nedelju mirno. Problemi će dolaziti sa strane, od okolnosti i drugih osoba – ali ćete ih zajednički prevazilaziti. Kod drugih parova – može biti nejasnoća i problema, sumnjičavosti i neotvorenosti koja će vam oboma smetati pa se možete oboje povući i zaćutati. Zato, razgovarajte i krećite se zajedno, odmarajte telo i dušu i punite ih pozitivnom energijom, zajednički. Slobodni – zaljubljivost, romantičnost, neki lepi razgovori i susreti u ovoj nedelji.

Zdravlje
Mogućnost padova i povreda, naročito nogu. Osetljivost respiratornog trakta.

Koliko god bila vaša želja da dovedete sebe u red po pitanju ishrane jaka, izgleda da vam se konstantno pojavljuju iskušenja. A šta da radite kada ste u nekim momentima slabi i skloni da povlađujete sebi.

Posao
Istovremeno i odlično za posao i vrlo naporno. Odlično je zato što umete da zaradite, naporno je zato što gro posla zavisi od vas a ispada i da su sve obaveze baš na vama. Generalno gledano, u centru ste poslovnih zbivanja i sve se vrti oko vas. Biće vam povremeno teško da odgovorite na sve zahteve, a obzirom na to da ste u periodu pojačane odgovornosti – možete ići i preko svojih granica. Nešto napetiji odnos sa nadređenima u ovoj nedelji. Finansije – prilivi su stabilni, mada vam se novac lako „izvlači“.

Ljubav
Nastavlja se period vruće – hladno. Kad je vruće, onda je baš vrelo – bilo kroz strast, bilo kroz povremenu tenziju (koja može biti i zato što se zajednički trudite da rešite neka komplikovana pitanja). Kad je hladno – e onda je ledeno – jer umete da se zatvorite, zatvrdoglavite. Obzirom na to da su tri planete trenutno u vašem znaku, najveća odgovornost kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju je baš na vama. Možete da grejete a možete i da hladite – vi odlučite šta ćete i kako ćete. Slobodne Vodolije – vi kao da ste se zaglavili po pitanjima ljubavi. Niti u prošlost, niti u budućnost. Stojite.

Zdravlje
Problemi sa varenjem, hormonski disbalans, osetljivost grla.

Sunce koje je ušlo u znak Ovna i vaše polje načina ishrane govori da ćete osetiti potrebu da napravite promenu kod sebe. No, proces promena je uglavnom komplikovan i spor – pa će takva situacija biti i kod vas. U prevodu – teško se rešavate starih navika.

Posao
Sunce je ušlo u vaše polje finansija, ali i polje koje govori o praktičnim ostvarenjima i realizaciji svega onoga što ste dali kroz posao do sada. Važne informacije mogu doći do vas, mogu se pokrenuti bitni pregovori o vašim poslovnim pozicijama. Velike su šanse da će mnogo toga što vam se obeća i kaže biti i realizovano u narednom periodu. No, s druge strane – svakodnevica će vam donositi dosta stresa, obaveza i žurbe. Ne ulazite u rasprave i ne nervirajte se, sređujte sve polako, svojim tempom.

Ljubav
Imate inspiraciju, kreativnost, osećanja, maštu. Imate ogromnu količinu emocija – i onu koju vi dajete partneru, ali i onu koja vam se uzvraća. Pričajte, ćutite, volite se. Nemojte dozvoliti vašoj uzburkanoj podsvesti da vam diktira i nameće strahove i nesigurnosti, da vas zbunjuje i donosi vam nervozu. Biće dešavanja koja će pokušavati da vas uznemire i izbace vas iz takta – nemojte im to dozvoliti. A pogotovo nemojte nervozu prebacivati u odnos sa voljenom osobom. Slobodne Ribe – privlačite pažnju. Ovo je period kada ste istovremeno željni ljubavi, ali i prenežni i preosetljivi. Zato nemojte žuriti.

Zdravlje
Osetljivost respiratornog sistema. Alergije, virusi, bakterije.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava