Nedeljni horoskop: 7. - 13. mart 2022.

Pročitano: 295 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 7. do 13. marta 2022. godine!

Rasteretite varenje unosom lagane hrane, koja je najviše bazirana na povrću. Ne samo zbog probave, već i iz razloga što teška hrana može pojačavati probleme sa cirkulacijom i pritiskom kod starijih Ovnova a mlađima donositi pospanost i manjak koncentracije.

Posao
Šta ste uradili još od novembra prošle godine kada je Venera zakoračila u vaše polje karijere, pa još dodatno od kraja januara kada joj se pridružio i Mars koji vlada vašim znakom – uradili ste. Sada je vreme da dobijete „opipljive“ rezultate svega toga. Ti rezultati startuju od sada pa do kraja maja ove godine – u ovom će se periodu videti koliko ste bili uspešni. A pred vama je nedelja za akciju – neke od njih će biti otvorene, podržane od drugih a neke će biti kroz tajne pregovore i ideje koje imate.

Ljubav
Pa,moglo bi se reći da je pred parovima korektna nedelja. Biće malo odugovlačenja po nekim pitanjima koja su vam kao paru bitna, biće povremeno nervoze – ali realno gledano – sve se ovo da prevazići, čak i uživati u nekim finim momentima kojih itekako može biti u ovom periodu. Oni koji vole nešto da kriju od partnera, šta god to bilo – drugu osobu, neke svoje postupke ili bilo šta drugo – sada imaju priliku da lažu, skrivaju i muljaju za sve pare. Do kada? Pa ne dugo, zato baš i ne morate da idete na tu stranu. Slobodni – hajmo malo izlasci, društvo, društvene mreže – nova poznanstva, zanimljivo i ludo.

Zdravlje
Osetljivi sinusi, lako prehlade. Stariji – cirkulacija, alergije, oscilacije pritiska. Meteoropatske tegobe.

Male su šanse da nećete preterati sa hranom u ovoj nedelji. Možda nećete pasti baš pred svakim iskušenjem, ali postojaće momenti kada jednostavno nećete uspevati da se uzdržite. Kasni popodnevni ili večernji sati mogu vam otvarati apetit.

Posao
Definitivno će vam se sve ono što se vezuje za posao, karijeru i odnos sa nadređenima aktivirati i to na kvadrat. U ovoj nedelji će onako, biti užurbano, sa nešto napetijom energijom, biće trčanja i po koja varnica – ali bi sve trebalo da se završi i profunkcioniše, obavi se na vreme. Nadređeni vas mogu povremeno iritirati, ali male su šanse da bi sada moglo doći do nekih većih komplikacija sa njima. Po pitanju novca situacija će se nešto poboljšati, mada je to još uvek daleko od stabilnosti kojoj težite.

Ljubav
Energija znaka Vodolije u koju su upravo ušle partnerska i vaša planeta ume da bude nestabilna jer vlada vazduhom – a to je element koji vama nije srodan i kojeg teško razumete. No, s druge strane – to je fiksni znak, isto kao i vaš i partnerski– što nosi simboliku da je do rešenja komplikovan i vrludav put, ali kada se ono pronađe – obe strane ga se drže. U ovoj nedelji ćete uglavnom imati talas pozitivnih dešavanja i fine energije, ok – može biti povremeno nervoze, ali će se to lako okretati u strast. Slobodni – mogu vas privući osobe koje su drugačije od vašeg poimanja partnerstva i odnosa . I to je skroz u redu.

Zdravlje
Nešto pojačan nivo stresa. Moguće i respiratorne tegobe.

Za ovaj prelazni vremenski period u kojem se vi osećate ni na nebu ni na zemlji, potrebno je mnogo vitamina i minerala, potrebna je ishrana koja vam donosi snagu a ne opterećuje želudac. Supice, čorbice, mnogo svežeg povrća i voća....

Posao
Znak Riba, u koji se sredinom nedelje seli Merkur, vladar vašeg znaka predstavlja polje karijere, dostignuća, nadređenih. Vi ste već u prilično ozbiljnoj poslovnoj fazi, a sada ćete dodatno „zaroniti“ u celu tematiku. Iako će vam ovaj period doneti poboljšanja po pitanju posla, u jednoj stvari morate da budete oprezni. Naime, postoji mogućnost da dobijate obećanja ili da se neko u vašoj poslovnoj sferi predstavlja uticajnijim i moćnijim nego što zaista jeste. Prosto rečeno – ne verujte baš svakome.

Ljubav
Vaša planeta se pridružuje partnerskoj u znaku Riba polovinom ove nedelje. Bolje ćete osećati jedno drugo, bolje se razumeti čak i kada ne govorite. Razumećete se osećanjima. Ukoliko ih imate, naravno . I ukoliko ste ujedinjeni kao par. Ako to niste, verovatno će između vas biti mnogo pitanja na koja nema odgovora ili se ti isti odgovori izbegavaju. Ovi prvi će tražiti više zajedničkih trenutaka i povremeno opuštanje kroz izlaske ili druženja. Ovi drugi će uglavnom ćutati i izbegavati opasne teme. Slobodni Blizanci – nastavlja se faza širenja društvenog kruga – bilo kroz izlaske, bilo preko društvenih mreža.

Zdravlje
Nešto ste mi mutni i preumorni u ovoj nedelji. Odmarajte i opuštajte se.

Problemi sa varenjem su mogući u ovom periodu. Malo zbog vašeg čudnog načina ishrane, malo zbog nervoze koja je postala sastavni deo vašeg života. Apetiti će biti naglašeniji, ako je to ikako moguće – nemojte preterivati.

Posao
Ukoliko čekate nešto što vam je obećano, izgledaće kao da se situacija pokrenula. No, još uvek nije vreme za slavlje – nemojte se iznenaditi ukoliko ovo bude još jedna nedelja odugovlačenja i iščekivanja. Do kraja marta ovo će pitanje biti rešeno. Interesantan poslovni predlog dolazi do vas. Po pitanju finansija ulazite u zaista ozbiljnu fazu – period pred vama doneće vam veće troškove, ali vam isto tako donosi i mogućnost za više priliva kao i da konačno postanete odgovorniji prema novcu.

Ljubav
Mars i Venera izlaze iz vašeg partnerskog polja u kojem su u prethodnom, dužem periodu potencirali na razlikama između voljene osobe i vas, donosili pojačan pritisak i povremeno teskobu. Prelaskom u znak Vodolije, kreću se ka Saturnu koji vašim partnerstvima i vlada – aktivirajući fazu koja će za neke parove biti više nego dobra jer će im doneti promene na bolje, ali isto tako aktivirajući dodatno neusaglašenost i probleme u drugim vezama. Na koju će stranu vaše partnerstvo u narednom periodu otići zavisiće naravno od vas dvoje. Slobodni – trenutno bez posebnih dešavanja – malo kontakata, više maštarenja.

Zdravlje
Sitnija, ali iritirajuća zdravstvena problematika. Manji problemi sa spavanjem i sinusima.

Pred vama je sedmica u kojoj su naglašeni neumerenost i apetiti. Ne znam da li bismo ovo mogli nazvati hedonizmom, pre nekim begom u utehu kroz hranu. Iako ćete se truditi i pokušavati da kontrolišete ishranu, konstantno će se pojavljivati izazovi.

Posao
Kao što kroz emotivna partnerstva učite važne životne lekcije, iste takve učite i kroz posao. Bićete u kontaktu sa ljudima koji istovremeno deluju podsticajno na vas, ali vas i nekim svojim stavovima i postupcima nerviraju. Od vas će se očekivati da budete aktivni, ažurni i odgovorni – a vi baš i nećete biti u takvom fazonu. Možda vaš radni elan baš i nije na nivou, možda vas suviše opterećuju finansijska pitanja da biste bili u svom najboljem izdanju. Ne zadužujte se, ali ni ne pozajmljujte novac drugima.

Ljubav
Saturnu u polju partnerstava sada se pridružuju i Mars i Venera. Veneru u ovoj nedelji iskoristite za lepotu i opuštenost sa partnerom, Marsa za aktivnosti, akciju a njihovu kombinaciju – za strast. Saturna koristite da naučite lekcije o partnerstvu – duge su to i teskobne lekcije, ali vrlo vredne. Svi parovi sada ulaze u period ogromnih promena. Za neke od vas će te promene biti definitivno na bolje, za druge – ne. Sada sve zavisi od partnera i vas, od vaše zrelosti i povezanosti. Slobodni Lavovi – čačkaće vas neki ljudi. Neki svojim postupcima i akcijom, neki samim svojim postojanjem. Ima osnova za dešavanja.

Zdravlje
Mentalna ali i fizička preosetljivost. Pad energije i iscrpljenost.

Bilo kakva vrsta preterivanja i neumerenosti kada je ishrana u pitanju brzo će se odraziti na vas. Mogući su problemi sa varenjem i crevima. Izbegavajte alkohol u širokom luku, a svakako se potrudite da svoje navike po pitanju hrane promenite.

Posao
Saturn je već poprilično dugo u vašem polju poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti – a evo, upravo su mu se pridružili i Mars i Venera – čisto da vam tu svakodnevicu dodatno začine, zaslade...ali i pobibere. Koliko god da je sve što se vezuje za posao naporno za vas, morate priznati da ste i sami svesni koliko vam ovo istovremeno donosi ozbiljnost, zrelost i odrastanje. Ušli ste u period koji će dodatno pokrenuti sva poslovna pitanja i naravno, da ne sumnjate – doneti vam dodatne obaveze . I svoje i tuđe.

Ljubav
Za neke od vas upravo je krenulo vreme ostvarenja željenog. Za neke – vreme kada snovi počinju da dobijaju svoj oblik i deluje kao da ćete ih dotaći. No, isto tako – za neke – vreme kada pokušavate da se razumete, ali ne uspevate. Vreme kada imate osećaj da, što se više trudite – cilj po pitanju partnerstva vam sve više izmiče. Što se bolje razumete, bolje ćete funkcionisati. A neki put, dovoljan je samo zagrljaj i ćutanje, ništa više. Slobodne Device – mogu vas onako lepo „čačnuti“ neka dešavanja i neke osobe – bilo preko poslovnog segmenta, bilo preko društvenih aktivnosti ili društvenih mreža.

Zdravlje
Osetljivost, mogućnost prehlada i virusa. Umor.

Imaćete faze neumerenosti i pojačanih apetita, ali i faze nekog korektnog, skladnog funkcionisanja po pitanju ishrane. Na svu sreću pa će vam tempo života ove nedelje biti značajno ubrzan, pa ćete vrlo brzo trošiti kalorije koje unesete.

Posao
Onaj osećaj da ste zaglavljeni u prošlosti, u učlovljenosti – počeće od ove nedelje da prestaje. Sa porastom optimizma kod vas kreće i veća aktivnost po pitanju ideja, kreativnosti – obaveza će i na dalje biti koliko nećeš, ali ćete vi sa više energije i volje plivati kroz njih . I konačno ćete imati osećaj da se stvari rešavaju, a ne samo da ih odrađujete. Počeće da se popravlja i vaša „sreća“ po pitanju finansija – da, troškova će biti i dalje ali će prilivi dolaziti učestalije i redovnije. Sve u svemu, nije loše.

Ljubav
Vaša vladarka Venera ušla je u znak Vodolije – znak koji je srodan vašem i u kojem se dobro osećate . I partnerska planeta je tu, u znaku koji joj odgovara. Posle teskobnog perioda koji je trajao sve od početka novembra prošle godine – počećete bolje da se osećate. Vaša prirodna lepršavost i harizmatičnost će se vratiti, korak po korak. Ovo će biti lep ljubavni period za one koji umeju da ga iskoriste, sa više razumevanja i manje pritisaka, stezanja. Slobodne Vage – pa, izgleda da je vaše vreme za ljubavne akcije došlo. U svakom slučaju, pred vama su vedriji dani, ispunjeni sa više radosti, druženja, kontakata.

Zdravlje
Vi ćete se bolje osećati, ali sitnijih zdravstvenih tegoba će biti, pogotovo kod starijih Vaga.

Postoji velika verovatnoća da se od ove nedelje vraćate na staro kada je ishrana u pitanju. E sad, ako ste u prethodnom periodu nabacili neke viškove – sada ćete se vratiti na stari režim ishrane koji je restriktivniji i zdraviji.

Posao
Iza vas je zaista naporad period, a ispred vas – još naporniji. Ne kažem da taj period neće biti uspešan, ali zaista ćete morati da ulažete veliki deo svoje energije i vremena u njega. Posebno će se aktivirati oni koji se bave privatnim poslom ili tek imaju nameru da ga pokrenu. Vaša će energija postati drugačija, lako i brzo ćete reagovati i na pozitivan i na negativan način – pa kao što brzo možete rešiti neka goruća pitanja, isto tako se brzo možete pokačiti sa saradnicima. Pred vama je nedelja sa dosta obaveza.

Ljubav
Saturnu koji je već poduže u vašem polju intime, porodice, prošlosti – pridružili su se i vaš vladar Mars i partnerska planeta Venera. Za neke parove – vrlo ozbiljan period koji može doneti i zajednički život i bavljenje porodičnim pitanjima, renoviranjem ili kupovinom nekretnine, period sa više strasti i zajedničkih planova i aktivnosti. Za druge pak – period koji će ozbiljno testirati same temelje vašeg odnosa i kod nekih parova može doneti i prekid. Slobodne Škorpije – paralelno se otvaraju pitanja prošlosti i pitanja budućnosti. Staro i novo će se preplitati – a šta će odneti pobedu, videćemo.

Zdravlje
Cirkulacija, pritisak, krvni sudovi, meteoropatske tegobe. Prehlade ili konstantna šmrckanja.

Period koji je odličan za pravljenje promene . I u smislu da se više pokrenete i budete fizički aktivniji, ali i u smislu da će vam prijati laganija ishrana bazirana najviše na salatama u kombinaciji sa mesom. Jedini je problem što će vas i dalje privlačiti brza hrana i grickalice.

Posao
Ulazak marsa i Venere u polje koje govori o aktivnosti, dešavanjima, kontaktima, dogovorima, kraćim putovanjima, seminarima – svakako će učiniti da vam i ova nedelja ali i naredni period budu ispunjeni pokretnijom i aktivnijom energijom. E sad, koliko će tu biti nerviranja....pa, verovatno poprilično, ali izgleda da bez stresa i užurbanosti nećete moći ništa da obavite. Period u koji ulazite biće sa više mogućnosti za zaradu, ali izgleda da će vam i troškovi i dalje predstavljati kamen spoticanja.

Ljubav
Od polovine nedelje partnerska planeta Merkur se pridružuje vašoj u polju koje govori o intimi, porodici, stabilnosti ali i prošlosti. Za neke parove – više nego dobar period u kojem će rešiti najbitnija pitanja, napraviti dobar temelj, možda i otpočeti sa zajedničkim životom ili planovima o njemu. Za neke druge – vreme kada će se povlačiti u tišinu ili izbegavati da iznose ozbiljna pitanja i teme na dnevni red. Slobodni Strelčevi – biće tu zanimljivih dešavanja, interesantne komunikacije, zabave i novih poznanstava. Uzbudljivo i neobično svakako, a da bi se nešto od ovoga pretvorilo u pravu vezu – biće potrebno vreme.

Zdravlje
Osetljivost disajnih puteva. Stariji – pritisak i cirkulacija. Potrebno je više opreza u saobraćaju.

Nešto bolje funkcionišete u ovom segmentu. Ipak, to što vam se apetit popravio ne znači da morate da navalite na brzu, konzerviranu hranu ili na slatkiše. Bareno ili grilovano povrće i meso, mnogo svežih salata, kiselo mleko, jogurt ili mladi sirevi – to je za vas...

Posao
Pored Saturna i Merkura, u polje koje vlada finansijama ušli su i Mars i Venera – ukazujući da je pred Jarčevima period intenzivnih aktivnosti u ovom segmentu. Postoje velike šanse za poboljšanje i za popravljanje situacije u novčanom delu. Takođe – od ove nedelje segment kontakata, komunikacije i dogovora se aktivira dodatno – mogući su pregovori o novom poslu, pokušaji da napravite neki poslovni dil. Ne žurite, koliko god vam nešto izgledalo primamljivo i obećavajuće. Ostanite racionalni i praktični.

Ljubav
Šta ste promenili kod sebe ili u odnosu prema partneru – promenili ste. Nadam se da ste iskoristili podugačak prethodni period da svoje emotivne relacije učvrstite i stabilizujete. Sada – žanjete ono što ste posejali. Pred partnerom i vama sada stoje neke važne odluke i njima ćete se baviti sve do maja meseca. Ovo je vreme kada se vaš odnos može produbiti, kada možete krenuti put zajedničkih planova. No, isto tako – ovo je i vreme u kojem ne smete kriti stvari jedno od drugog, morate raditi na poverenju. Slobodni – udvarača će biti, ali bar za sada – ne zanosite se previše i prebrzo. Budite mudri.

Zdravlje
Pojačan umor. Potrebne su promene u ishrani i više kretanja. Stariji – pritisak, vene.

Prilično ćete se teško boriti sa apetitima koji će vrlo varirati. Svesni ste da su promene koje ste pokrenuli dobre za vas, ali istinski vam je teško da ih održite i da ne pokleknete. Posebno će kasni popodnevni i noćni sati predstavljati izazov za vas.

Posao
Tranziti planeta o kojima sam pisala u emotivnom delu – apsolutno se vezuju i za poslovni. Jer, ovo su promene u vašem načinu funkcionisanja i delanja. Da, postaćete prodorniji, biti više od akcije,a imaćete i sposobnost da privučete pozitivna dešavanja u vaš život. Jedina je mana što ćete postati i nervozniji, agresivniji – a to biste trebali da izbegavate. Što se tiče zarada, one neće biti problem kod vas – bićete zadovoljni. No, obratićete više pažnje na troškove koji se mogu povećati . I na ulaganja – ne žurite.

Ljubav
I eto Marsa i Venere u vašem znaku. Posle četiri meseca pritiska na vaše misli, razmišljanja, podsvest – teskoba koju ste nosili unutar vas nestaje i vi se otvarate. Venera će vam doneti slatkoću, ljubaznost i lepršavost. Mars akciju i delovanje. Saturn – sposobnost da prepoznate pravi trenutak. Mnogo planeta u vašem polju ličnosti – velika odgovornost za vas. Od toga kako se postavite prema voljenoj osobi zavisiće i vaš odnos na dalje. Nadam se da ste svoje lekcije naučili. Slobodne Vodolije – trenutak je da počnete da izlazite iz učmalosti i težine koja vas je pritiskala. Živnućete.Emotivne prilike će početi da se pojavljuju.

Zdravlje
Alergije, virusne i bakteriološke infekcije, prehlade.

Pojačan apetit je nešto što vas može sačekati u ovom periodu. Vi znate šta je vaša slaba tačka – promenljiva i nestabilna raspoloženja zbog kojih i možete navaliti da se „tešite” hranom....Pokušajte da izbegavate slatkiše, konzerviranu i brzu hranu.

Posao
Došlo je vreme da rešavate neke situacije koje su poodavno pokrenute, a nikako da ih privedete kraju. Sklopom vašeg truda i srećnih okolnosti – sada se može doći do cilja i do rezultata. Takođe – dobijate obećanja i informacije koje mogu govoriti o pozitivnoj promeni što se vašeg statusa tiče. Generalno gledano – ovo je za vas pozitivan period u kojem će se dosta toga promeniti na bolje. Možda finansijama još uvek niste naročito zadovoljni, ali vremenom će i to doći na svoje mesto.

Ljubav
Sunce, Jupiter, a od polovine nedelje i Merkur – partnerska planeta, nalaze se u vašem znaku . I ovo je više nego dobro – taman pravi trenutak da se volite, pravite zajedničke planove, da u vašem odnosu bude više ljubavi i nežnosti. Da ne bude da je sve savršeno – Mars i Venera će ušetati u vaše polje podsvesti i tajni, gde već tranzitira Saturn. Trebali biste da izbegavate tajna petljanja i avanture, a isto tako – pokušajte da se ne opterećujete pitanjima, nesigurnostima, brigama. Slobodne Ribe – vrlo ste emotivni i lako se možete zaljubiti, zaneti. Pustite da sve priče idu spontano, nekim svojim tokom.

Zdravlje
Problemi sa spavanjem. Nešto viši nivo stresa. Opuštajte se, relaksirajte, šetajte.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava