Nedeljni horoskop: 17. - 23. maj 2021.

Pročitano: 337 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 17. do 23. maja 2021. godine!

Nedelja društvenih aktivnosti, veselja, druženja i sa prijateljima i sa porodicom, pa je više nego izvesno da ćete kušati sa zadovoljstvom i slatke i slane specijalitete. Sada možete istovremeno da ugodite sebi ali i da ne preterate i ne opteretite želudac.

Posao
Ne baš savršena nedelja kada je posao u pitanju. Ne mora da znači da će se dešavati bilo šta loše, ovo može da pokaže i da vam ovaj segment odvlači previše energije a da rezultatima i niste posebno zadovoljni. Postojaće talasi velikih obaveza, dani u kojima nećete moći da se sastavite jer ćete biti potrebni na sto strana a vas će nervirati zato što ne uspevate da kontrolišete situaciju. Mirom i strpljenjem završićete sve što imate na najbolji način – nervozom ćete samo iziritirati želudac.

Novac
Korektna situacija, mada ima većih troškova u najavi.

Ljubav
Jako ćete se angažovati oko svega što volite i oko onih koje volite. Da će vam biti uzvraćeno – hoće, ali možda ne baš uvek na način koji je vama blizak. Tako da nemojte da se iznenadite ukoliko vas u ovoj sedmici neke situacije budu žacnule u srce ili vam odreaguje stomak na njih. Partner ume povremeno biti površan, ali ipak donosi dobru energiju i zabavu u vaš odnos. Slobodni Ovnovi – uglavnom neke fine nove komunikacije kod vas, ali se istovremeno provlači i energija prošlosti. Možda u sličnostima sa onim kroz šta ste već prošli....a možda i neka bivša emocija pokušava da dođe nazad do vas. Videćemo....

Zdravlje
Lako su moguće prehlade, kao i sitnije povrede.

Vašu želju za zdravijim načinom ishrane ove sedmice može pokvariti potreba da svaki čas u prolazu posegnete za nekom brzom hranom ili da usput gricnete po koji zalogaj. A znate kako to ide – maleni zalogaj tamo, maleni zalogaj ovamo – i čovek ni ne shvati koliko je zapravo pojeo....

Posao
Ili je bolja energija na poslu ili se pak vi osećate bolje pa ništa ne doživljavate previše dramatično. Čeka vas lepa količina obaveza u ovoj sedmici, ali ste vi nekako spremni na to i sa više elana ćete obavljati dnevne zadatke. Nešto više pažnje obratite na dokumentaciju i sva papirološka pitanja – povremeno samo „prelećete“ preko ovakvih stvari, pa je moguće da ćete tek u narednom periodu otkriti da ste nešto propustili ili odradili pogrešno. Korektan odnos sa onima sa kojima radite i sarađujete.

Novac
Ne zalećite se u troškarenja ili veća ulaganja. Budite oprezni i mudri.

Ljubav
Neke situacije na poslu, u okolini ili vaši lični problemi i problemčići mogu vam povremeno donositi talase nervoze, ali je malo verovatno da bi oni sada mogli da pokvare odnos sa osobom koju volite. Jer, čak i kada ste najnervozniji, za partnera ćete imati lake i lepe reči i postupke. Druga strana je sada posebno emotivna i osetljiva – nekad će vam to prijati, a ponekad vas može malo „gušiti“. Slobodni Bikovi – moguća je pojačana komunikacija sa osobama iz vaše prošlosti. Da li će to otići u nekom pravcu ili ne – pokazaće naredni period. Kod vas ima i noviteta, pa vam svakako neće biti ni malo dosadno.

Zdravlje
Korektna zdravstvena situacija. Kod pojedinih – sitniji problemi sa grlom ili štitnom žlezdom, hormonima

Pojedini Blizanci mogli bi imati problem sa viškom vode u organizmu ili sa nadimanjima. Konzumirajte češće čaj od peršuna ili đumbira, smanjite unos soli, a mogli biste da se okrenete laganijoj hrani, baziranoj na povrću i svežem voću.

Posao
Prilično ste fino vi angažovani u ovom periodu kada je posao u pitanju. Nije vam ništa teško, motivisani ste dobrim rezultatima a imate i sto i jednu ideju kako da podignete svoje poslovanje na viši nivo. Može se dogoditi tokom ove nedelje da pokušate da radite mnogo stvari odjednom, što će proizvesti samo zbrku pa vam se ne savetuje takav način funkcionisanja. A da ne pričam o tome da možete napraviti sto i jednu grešku – neke ćete otkriti odmah, ali će neke izaći tek u naredna dva meseca na videlo.

Novac
Povremeno impulsivna trošenja.

Ljubav
Vi nosite lepu i opuštenu energiju, partner nosi mudrost, razumevanje . I sad, kad se pogleda na ovaj način – sve bi trebalo da bude savršeno, zar ne? No, nisam sigurna da ćete do tog savršenog stići baš lako. Naime, partner može smatrati da se previše opušteno i površno postavljate u nekim situacijama i po nekim pitanjima gde biste trebali da budete mnogo ozbiljniji. Tako da može da se dogodi da će vam prilično često soliti pamet. Ništa strašno, ali pomalo iritantno, za obe strane. Slobodni Blizanci – sada skrećete pažnju na sebe. Privući ćete i one koji su pravi, ali i one koji su pogrešni. Izbor je vaš.

Zdravlje
Problemi sa alergijama.

Biće vam fino da se čas tešite, čas čašćavate hranom, pogotovo slatkišima. Mars u vašem znaku istovremeno donosi i veliku energiju, ali i veliku nervozu ukoliko tu energiju ne trošite. Da biste sprečili impulsivna grickanja svako malo – pokrenite se.

Posao
Postoji određeno nezadovoljstvo partnerskim i saradničkim odnosima. Kao da smatrate da vi dajete previše, a da druga strana koči. Ili vam se ne dopada finansijski momenat koji se vezuje za trenutno poslovanje. Neko ko ima više iskustva od vas može vas posavetovati kada su neke vaše ideje i zamisli u pitanju – pomoći vam da to uobličite i na pravi način aktivirate. Ono što morate imati jeste strpljenje po svakom poslovnom pitanju, a toga vam sada zaista nedostaje. Ne može krenuti na bolje preko noći.

Novac
Samo ste povremeno zadovoljni stanjem svojih finansija.

Ljubav
U ovom periodu kao da ste razapeti između emocija koje divljaju u vama i ubadaju vas direktno u stomak i srce – i između nestrpljivosti i nervoze koje može poticati partner, ali i neke nerešene situacije u vašem odnosu koje vam stoje u mislima. Vi kao da ste konstantno u pregovorima sami sa sobom i nikako da donesete konkretnu, pravu odluku iza koje biste mogli da stanete. Smatrate da vas partner ne razume, ali to nije tačno – ne razumete vi sami sebe. Slobodni Rakovi – u mislima ste okrenuti ka nekom, a moguće je da vas čak i više osoba trenutno „okupira“. Još uvek niste sigurni na koju ćete stranu.

Zdravlje
Pojačan stres.

Period sa više pokreta i energetskog trošenja, mada ćete i na dalje biti u priličnoj meri raspoloženi da klopate svaki čas. U ishranu ubacite više povrća, naročito zeleniša. Potrebno vam je više minerala i vitamina – ne zaobilazite voće.

Posao
Neke situacije vam idu na ruku i sigurno je da možete dosta toga ostvariti. Samo je pitanje koliko ćete vi time biti zadovoljni jer su u ovom periodu vaša očekivanja ili prevelika ili nerealna. Ne možete kontrolisati niti pogurati događaje na silu – oni idu nekim svojim tokom i prilagodite se njihovom tempu. Iako ćete vi biti skloni da pravite greške, oni koji su oko vas – koji vas podržavaju i vole – pokušavaće na svaki način da vas usmere i pomognu vam. Uz njihovu podršku, krenućete ka rešavanjima i ostvarenjima.

Novac
Nije toliko strašno kako to vama izgleda.

Ljubav
Do vikenda – ne znam šta da vam kažem. Vi ste teški i drugima i sebi, prezahtevni, predramatični, preisključivi, prenaporni. Hoćete neku promenu, ali na svoj način – a taj način sada da funkcioniše neće. Ne može na silu i ne može stegnuto i kruto – morate da date nešto od sebe, da bi vam bilo uzvraćeno. Partner se prema vama postavlja prijateljski i sa razumevanjem – tek kada se istinski pokrenete i počnete da funkcionišete na sličan način – stvari će krenuti na bolje. Najpre od vikenda. Slobodni – kroz druženje možete da ostvarite interesantne komunikacije koje vam prijaju. Prošlost se mota oko vas.

Zdravlje
Nivo stresa možete smanjiti boravkom u prirodi. Što češće.

Naporna nedelja, pa je potrebna adekvatna ishrana da biste je na pravi način pregurali. Izbegavajte slatkiše, crveno meso, prezačinjenu i premasnu hranu, jer vam neće prijati i samo će vas činiti sporim i statičnim. Belo pileće meso, riba, kiselo mleko, orašasto voće, zeleno povrće..Ljubav Partner i vi se ne kopčate i to je jednostavno tako u ovom periodu. Partner smatra da ne greši, vi smatrate da ne grešite – i to je skroz ok, možda oboje sa svoje tačke gledišta i jeste u pravu. Samo, partnerstvo ne traži SVOJU tačku gledišta, već ZAJEDNIČKU – e, a to je sada malo teže postići. Ne znači da ćete imati nekih većih problema u odnosu u ovom periodu, samo ćete se razmimoilaziti. Slobodne Device – neko je tu i upire svoj pogled i reči ka vama. A vi? A vi previše racionalno i analizatorski pristupate celoj situaciji – razmišljate, umesto da se prepustite i uživate. A to sada možete.

Posao
Solidno, vrlo solidno.

Novac
Korektna zdravstvena situacija.

Ljubav
Poslovni segment se dodatno intenzivira ulaskom Sunca u znak Blizanaca i vaše polje karijere 20-og maja. Vi ste zaista u jednom izuzetno moćnom periodu koji donosi i realizaciju poslova na kojima dugo radite, i beneficije i nagrade, kao i velike promene i na dalje. Lepo se vi snalazite u svemu što se dešava oko vas, jedino što vas povremeno nerviraju situacije i ljudi sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi. Pokušajte da ne preuzimate previše obaveza na sebe, postoji prostor za pogrešne poteze i propuste.

Zdravlje

Period u kojem vaš način ishrane zavisi od toga kako se osećate, od raspoloženja. Tako da ćete imati „ješne“ faze, ali isto – faze u kojima nemate apetita uopšte. Imate mogućnosti za stomačne probleme, pa budite obazrivi prilikom izbora namirnica.

Posao
Mars u vašem polju karijere traži borbu za poziciju, traži borbu za ono što želite i volite, za ono što hoćete da ostvarite. Donosi i nervozu i komplikacije i povremeno napete odnose sa saradnicima i šefovima. Ali, vi ste sada u odličnoj poziciji da sve to ispeglate bez velikih muka i problema. Jednostavno – hoće vas. Što ste više posvećeni poslu – sve će dodatno ići na bolje. Nemojte pokušavati da obavljate više poslova i obaveza istovremeno, jer postoji prostor za greške. Posvetite se jednom, najvažnijem.

Novac
Novac pristiže. Možda po malo, ali su prilivi konstantni.

Ljubav
Za dobar odnos sa partnerom u ovom je periodu potrebno mnogo priče i još više razumevanja. Sa pričom ćete lako, a za razumevanje će vam biti potrebno nešto više truda. Jer, ume voljena osoba da vas nekim svojim postupkom ili nepostupkom vrlo nezgodno „ubode“. No, i pored toga – lepa energija je na vašoj strani, daje vam da lakše pređete preko nekih mutnjikavih ili nervoznih situacija, daje vam strpljenje i mir u duši. Slobodne Vage – period igre i flertovanja je nastupio za vas. A igrajući se, možete se mnogo ozbiljnije nego što mislite vezati za nekog. Neki od vas gledaju u prošlost. Sad je čas i za nju.

Zdravlje
Moguće su alergije. Takođe – slabije prehlade.

Klackalica po pitanju apetita se nastavlja i dalje. Probajte da zavarate glad koja će u naletima da vas posećuje – mlečnim proizvodima, sokovima, voćem, bobicama. Izbegavajte slatkiše i sve ono što je preteško za vaš želudac.

Posao
Čas imate motiv,čas ga gubite. Čas ste radnik – udarnik, a čas gledate kako ćete uhvatiti krivinu. Posao obavljate u trenutku sa lakoćom, a već u nekom sledećem momentu – teško vam je kao da su od vas tražili da brdo golim rukama pomerite. Da, stoji da se nezadovoljstvo nekim privatnim, ličnim životom itekako odražava na vaš način funkcionisanja u poslovnom segmentu. No, i pored toga se trudite da izgurate, pa makar i na mišiće ono na šta ste se obavezali. Nov dogovor o saradnji je pred vama.

Novac
Novac će dolaziti i odlaziti u talasima. Čas će ga biti previše, čas premalo.

Ljubav
Ono što vi očekujete i čemu se nadate i ono što dobijate – dve su potpuno različite stvari i što pre shvatite da neće biti po vašem pa da ste još toliki – biće vam lakše. Vi sada očekujete posvećenost, razumevanje i ljubav a partner je u nekim potpuno drugačijim filmovima i ne može da vam da to što vam je potrebno. Polako, stići ćete vi i do drugačijeg načina funkcionisanja – ali sada prihvatite da je stanje takvo kakvo je. Partnera ćete dobijati na kašičicu, zato uživajte u svakom zalogaju i svakom trenutku. Slobodni – kod vas se kao nešto dešava, ali vam ta dešavanja ne daju pravi podsticaj i motiv.

Zdravlje
Moguće su lakše prehlade i alergijske reakcije. Budite u pokretu, prijaće vam. Naročito blizu vode.

Više tečnosti, voćnih sokova, čajeva, kao i namirnica sa povećanim procentom vode – izbegavajte gazirane napitke i one sa previše šećera. Dalje – manji a češći obroci, lagana hrana bogata vlaknima, povrće. Na ovaj način – osećaćete se odlično!

Posao
Sve možete dovesti u red, sve srediti i napraviti prave poslovne poteze. Sve možete, samo ako ne budete previše zagriženi, previše gluvi na tuđe reči, previše ubeđeni da ste jedino vi u pravu. Ako odigrate kako treba – odličan je momenat da se otpočne sa novim projektom ili poslovnom saradnjom. Ili da nešto oko čega ste se dugo borili i angažovali konačno uobličite, pokrenete i poentirate! Možete biti povremeno napeti zbog ponašanja onih sa kojima sarađujete – uključite mudrost i strpljenje koje itekako posedujete

Novac
Finansijski momenat je solidan, ali su u najavi troškovi oko kuće i ukućana.

Ljubav
Koliko god smatrali da ste u pravu po nekom pitanju – možda i nije najbolji trenutak da se čvrsto držite svojih stavova. Neki put je bolje od „biti u pravu“ – biti u miru i stabilnosti, šta mislite o tome? Ovaj period od vas zahteva da budete razumniji, mudriji, da umete da popustite i da se prilagodite voljenoj osobi, pa čak i onda kada smatrate da se ponaša nezrelo i prezahtevno. Jer nije važno samo ko će pobediti SADA, valjda je važnije sutra, prekosutra i budućnost odnosa. Slobodni Strelčevi – interesantna komunikacija koja se može pretvoriti i u ozbiljniju priču. Takođe – prošlost ne prestaje da odjekuje.

Zdravlje
Sklonost alergijama.

Izbegavajte brzu hranu, ali i lako kvarljive namirnice jer možete pokvariti stomak. Pijte dosta tečnosti, jedite raznovrsno povrće, a sa mesnim i mlečnim proizvodima budite obazrivi – u malim količinama, povremeno.

Posao
Poslovno ćete prolaziti lakše nego emotivno. Ne znači da će u ovom segmentu biti sve savršeno, ali tu ste nekako prizemniji, prisutniji, manje vas situacije dotiču, a mozak vam radi brže i svrsishodnije. Još jedna stvar – dobijaćete na dnevnoj bazi potvrde od drugih da su vaši postupci i način rada pravi. Takođe, imaćete više ponuda u ovom periodu – da li su to neki potencijalni novi saradnici, da li neki od ranije žele da obnove saradnju sa vama – u svakom slučaju osećaćete se dobro i motivisano za rad.

Novac
Korektno u finansijskom segmentu.

Ljubav
U ovu nedelju ulazite pod aspektima koji zahtevaju prilagođavanje. Dokle više prilagođavanja – pitate se vi. Šta da radim kad vam je takav horoskop – odgovaram ja. U prošlom nedeljnom sam vam objasnila – bio Mars u polju partnerstava u najboljim mogućim aspektima za vas – Mars je Mars. A gde je Mars tu je ubod, rat, prevelika energija, a u najboljem slučaju – preosetljivost i nervoza. Da možete da ispeglate sve – možete. Čak možete i da unesete lakšu i opušteniju energiju u odnos. Zbunite Marsa strpljenjem. Slobodni – obratite pažnju na segment posla i svakodnevice. A obratite pažnju i na prošlost, zove vas.

Zdravlje
Mogućnosti za blaže prehlade ili alergije.

Dosta energetskog trošenja, a veliki broj vas će se tokom ove nedelje odlučiti i na neki vid rekreacije. U prevodu – biće vam potrebni proteini i nešto kaloričnija hrana. Pod obavezno konzumirajte više povrća i voća, jaja, pilećeg mesa, ribe, mlečnih proizvoda, integralnih žitarica.

Posao
Prvi dani u ovoj sedmici mogu biti naporni – ili će sve ići suviše sporo ili će se od vas očekivati nemoguće. A možda jednostavno nećete biti baš u raspoloženju za posao. Šta god da je – preguraćete i izguraćete. Težine će zameniti lakoća, napor i trud će zameniti ostvarenja. A kroz sve će se provlačiti vaša sposobnost da istrajete, da ne odustanete, da strpljivo i istrajno idete ka svojim ciljevima. A sa Saturnom u vašem znaku – ti ciljevi su veliki i dugotrajni. Dočekaćete kraj radne sedmice zadovoljni.

Novac
Sa Jupiterom u polju novca – mnogo će vam istog dolaziti. A vi se potrudite da nešto i ostane.

Ljubav
Između partnera i vas počeće polako, nekim baš baš laganim, ali finim tempom da se raspliću situacije. Svaka data ili primljena reč i postupak će biti jedan novi stepenik, novi korak jedno ka drugom. Bolje ćete se osećati kako dani budu odmicali i češće će kod oboje biti prisutan osmeh. Ovo ne znači da ćete automatski izbrisati period koji je iza vas a koji vam je doneo mnogo problema – ali ćete to početi da ostavljate iza sebe. A ispred vas će stajati ljubav. Slobodne Vodolije – sve dođe onda kada treba. Nešto dolazi u ovoj nedelji, a još više – u periodu koji je ispred vas. Nešto novo, nešto staro – vaš je izbor.

Zdravlje
Što više budete u pokretu, u prirodi, aktivni – osećaćete se bolje.

Znate onu rečenicu – nije važno šta jedete, važno je ono što jede vas? Ako znate, onda vam je sve jasno. Vaša raspoloženja, nemiri, strasti i bure i na dalje upravljaju vašim apetitom. Probajte da uvedete sebe u red....

Posao
Nemojte insistirati na nekim raspravama, dokazivanjima da ste u pravu. Dovoljno je komplikovana i zahtevna za vas poslovna situacija i bez toga. Uvek će i na svakom mestu biti teških i nerazumnih ljudi – ne pecajte se na provokacije i ne pravdajte svoje postupke drugima. Vaš rad govori za sebe. Pronađite mir u sebi, jer jasno vam je da celokupan prethodni period i sve ono što ste postigli – dovoljan pokazatelj. U ovoj se nedelji suočavate sa nezrelim ljudima, budite iznad toga.

Novac
Troškovi su vezani za porodicu i dom.

Ljubav
Drage Ribe – Jupiter je u vašem znaku – i on treba da vam donese mudrost, veru, spoznaju. Treba da donese da shvatite da ne može baš uvek onako kako mi želimo, da možda nije trenutak. Treba da vas nauči da je vera u sebe jednako vera u partnerstvo i osobu koja je sa vama. Treba da vam pokaže da je snaga ljubavi uvek jača od svega. Zato, ne padajte na sitnim preprekama i sitnim, nezrelim postupcima druge strane. Razumite i dajte ono što je u vama – beskrajnu emociju. Slobodne Ribe – mnogo prošlosti koja je još uvek ostala u vašem srcu, ali i mnogo novih puteva koji se otvaraju pred vama. Birajte.

Zdravlje
Bićete više skloni alergijama.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava