Nedeljni horoskop: 12. - 18. april 2021.

Pročitano: 285 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 12. do 18. aprila 2021. godine!

Ova vam sedmica donosi red frke i žurbe, pa red opuštenosti, lenčarenja i uživanja. U prvim momentima bićete skloni preskakanju obroka i samo usput glocnuti po koji zalogaj....U drugim ćete se potruditi da sve propušteno nadoknadite....i preko toga...

Posao
Ako već do sada niste izbili u prvi plan, pa šta čekate? Ako se vaše ambicije, želje, volja i snaga nisu do sada probudili i ako niste i rukama i nogama krenuli da grabite ka svojim ciljevima, do kada tačno mislite da se nakanjujete? Ovo je vaš period i vaše vreme i treba ga iskoristiti. Neki Ovnovi u ovoj sedmici konkretno mogu doživeti ogromne poslovne promene. Završiti sa jednim radnim mestom, firmom, poslovnim projektom, saradnjom – i ući u nešto drugo, povoljnije i stabilnije za vas.

Novac
Finansije će krenuti uzlaznom linijom. No, troškovi su i dalje velika stavka koja vas koči.

Ljubav
Ovnovska energija se dodatno zahuktava mladim Mesecom u vašem znaku pod čijim uticajem ulazite u ovu nedelju. Odličan momenat za nove i podsticajne načine funkcionisanja sa partnerom. Pa gde je zamka onda, izgleda da je sve savršeno? Pa nije, jer ako ukačite da je samo vaše mišljenje bitno i samo vaši stavovi imaju važnost u partnerstvu – suočićete se sa prilično burnom reakcijom od strane voljene osobe. Prema tome, naučite da čujete ali i da ispoštujete i drugu stranu. Slobodni Ovnovi – ukoliko se u ovoj sedmici suočite sa odbijanjem, sami ste krivi. Ljubav nije trka, niti takmičenje. Ne jurcajte.

Zdravlje
Glavobolje, problemi sa sinusima i zubima.

Ove vas nedelje hrana privlači kao magnet, a vi ni ne pokušavate da joj se oduprete. Sve će vam prijati, a naročito kremastiji, sočniji, pa i po malo masniji zalogaji. A slatkiši će ove nedelje biti posebno vaša slaba tačka. Slatka Venera ulazi u vaš znak, a svi apetiti počinju da rastu…..

Posao
Umorno i pod pritiskom ulazite u novu radnu sedmicu i očekujte da će vas ovakva energija držati sigurno u njenom prvom delu. Može se dogoditi da čujete neke neprijatne vesti ili informacije kojima se ne radujete ili koje bi vas mogle iznervirati. Nakon burnog prvog dela, drugi deo radne nedelje je mirniji i stabilniji. Možete razmišljati da promenite neke situacije koje vas opterećuju, ali bi možda bilo dobro još malo sačekati. Pravo vreme za vaše planove i za promene tek dolazi. Budite fokusirani na obaveze.

Novac
Novac vam lako klizi iz ruku.

Ljubav
Od srede – vaša vladarka Venera je u vašem znaku i ljubavne zanimacije na vaš način i pod vašim vođstvom će moći da počnu. Do srede može da se dogodi da neka emotivna oluja protutnji vašim partnerskim nebom – što će biti posebno aktuelno kod onih koji su u nekom tipu tajnog odnosa ili kod onih kojima su ljubomora i posesivnost slabe tačke u vezi u kojoj su. No, od ulaska Venere dirigentska palica veze je kod vas – a vi se potrudite da muzika koja prija vašim ušima počne. Slobodni Bikovi – za avanturu i “idi mi, dođi mi” ljubav ovo su super dani. A da vi malo sačekate stabilnije emotivne prilike ?

Zdravlje
Stres, premor, problemi sa spavanjem.

Potrebna vam je uravnotežena i raznovrsna ishrana, što znači da ćete morati nekim navikama da kažete „stop“ tokom ove sedmice . I sami ćete primetiti koliko ćete se osećati lakše i bolje kada izbacite pojedine namirnice sa svog jelovnika....

Posao
Da će biti i posla i obaveza – ma hoće. No, biće i dobrih rezultata i rešenih situacija i segmenata u kojima lagano uspostavljate kontrolu i pored toga što će povremeno biti i sitnih nerviranja. Neke se promene dešavaju tokom ovog perioda, moguće je da ćete nekima od njih biti i zatečeni i iznenađeni, ali ne mora da znači da one neće biti povoljne po vas. Moguće je da će te promene biti i u vezi organizacije ili načina funkcionisanja. Pojedinim Blizancima stiže i nova poslovna ponuda – i to dosta solidna.

Novac
Nije savršeno, ali daleko od toga da je loše.

Ljubav
Ukoliko su vaše misli i emocije okrenute samo ka partneru, u ovoj nedelji biste trebali da imate uglavnom korektnu komunikaciju i stabilan, ali ujedno i vrlo živ odnos sa voljenom osobom. No, ukoliko imate običaj da švrljnete ili da lako upadate u iskušenja, onda ste zvanično ušli u “crvenu zonu” – jer se od ove sedmice aktivira vaše polje tajni i to slatkim zabranjenim voćem – planetom Venerom. Ne može se poreći da privlačite suprotni pol u ovom periodu, ali razmislite…..no, ako ste slobodni – bilo da je u pitanju tajna ili javna ljubav – vi je možete ostvariti i pokrenuti vrlo strasnu emotivnu pričicu.

Zdravlje
Skroz solidno.

Potrebno vam je više gvožđa u ishrani. Zato – prvom prilikom do pijace i nakupujte cveklu, paradajz, spanać! Jedite juneće ili konjsko meso, jedite džigericu (ne svinjsku), pijte sok od borovnice i crvenog grejpfruta.

Posao
Poslovno – situacija deluje prilično “nagužvano”. Iako se sve završava u roku, vi ipak osećate pritisak kroz poslovne okolnosti, ali i kroz ljude sa kojima sarađujete. Mlad Mesec u polju karijere sa kojim ulazite u ovu sedmicu označava početak konkretnijih dešavanja u ovom segmentu. Ulazite u fazu povećanog obima obaveza ali i povoljnijih prilika koje će krenuti da se otvaraju. Osećate da morate nešto promeniti, ali niste sigurni šta tačno. Savet ili podrška od strane prijatelja ili bitnog saradnika biće od pomoći.

Novac
Iako novac dolazi, imate osećaj da se za svaki dinar morate udarnički boriti.

Ljubav
Ukoliko je do sada situacija sa voljenom osobom bila korektna, na isti način će se i nastaviti tokom ove sedmice. Ukoliko ste pak imali talasanja – pa, uglavnom ćete bežati u posao ili se okretati ka prijateljima – da, stoji da izbegavate da pogledate nekim situacijama u oči, ali šta sad – to je neki vaš način. Bilo bi mnogo bolje da otvoreno porazgovarate, ali na vama je da li ćete to učiniti ili ne. Slobodni Rakovi – preko poslovnog segmenta neko vam šalje signale, simpatično vam je i slatko ovo – ali vas ne dotiče jer ste trenutno okrenuti drugim prioritetima. Osoba koja pokazuje interesovanje neće odustati od vas.

Zdravlje
Imate pojačanu potrebu za odmorom. Osetljivost disajnih organa.

Stalno ćete iz nervoze nešto grickati. Ako ne želite da pokvarite svoju liniju (a taman ste se malo stesali), onda grickajte jabuke, pomorandže, šargarepe....Smutite po neki smuti, ili cedite sokove od svežeg voća i povrća. Ne jedite u kasnim večernjim satima.

Posao
I pored dosta dobrih okolnosti koje su trenutno oko vas kada je posao u pitanju, evidentno je da postoji pritisak svakodnevice, da postoji određeno nezadovoljstvo time kako se neke bitne stavke odvijaju. Sada, kadai mate i više nego dovoljno mogućnosti da neke stvari menjate – uradite to. Kontakt sa saradnicima i poslovnim partnerima je dobar i može se pronaći rešenje koje vam je potrebno. Tokom ove sedmice slede vam dogovori sa osobom ili firmom koja bi mogla postati značajniji partner u poslu.

Novac
Ostvarujete pomalo klimavu stabilnost po pitanjima finansija.

Ljubav
Situacija sa partnerom je ok i stabilna je. E sad, da li ste vi time zadovoljni ili ne, to je već pitanje koje morate postaviti sebi. Komunikacija vam je dobra, dogovori i planovi funkcionišu. Ukoliko postoji nešto što vam smeta ili što vam ne dozvoljava da budete u potpunosti zadovoljni – to će vrlo brzo krenuti da dolazi na dnevni red. Zato bi možda bilo dobro da sada, kada je komunikacija sa voljenom osobom korektna – popričate o pitanjima koja vas interesuju. Slobodni Lavovi – i dalje je kod vas sve otvoreno za strasti, za interesantna flertovanja, pa čak i za nove ljubavne početke. Koristite ovu energiju, uživajte.

Zdravlje
Uglavnom korektna zdravstvena situacija.

Malo hedonizma nikome ne škodi, zar ne? Izgleda mi da je red da se tokom ove nedelje opustite i istinski uživate u dobrom zalogaju....pa i da pomalo preterate. Teško ćete u ovoj nedelji odolevati nekim kremastim, sočnim poslasticama. Slatkiši će biti vaša slaba tačka.

Posao
Uspeli ste da se uklopite u tempo dešavanja i sve lakše funkcionišete na dnevnoj bazi, i pored pojačanog obima obaveza i očekivanja od strane nadređenih da sve bude gotovo u roku. Odnos sa kolegama i saradnicima je u ovom periodu vrlo korektan – nije važno da li se volite, ali uspevate da sarađujete i poslovno podržavate jedni druge. Informacije koje vam dolaze su pouzdane i na njih se možete osloniti. Ukoliko je bilo problema sa bilo kom vrstom papirologije – ovo je period za rešavanje.

Novac
Od drugog dela sedmice – finansije ulaze u stabilniju fazu.

Ljubav
Možda se ne događa baš sve onako kako biste vi želeli u vašim emotivnim relacijama, ali ne možete poreći da trenutno neka stabilnost, kao i dobra energija – postoji. Uspećete i da pokrenete neka važna pitanja i možda donesete promenu u odnosu sa osobom koju volite. Doduše, to su male i sitne stavke, ali i malim koracima ipak se stiže do odredišta, zar ne ? Povremeno ste dosta nervozni i impulsivni, neka to voljena osoba ne oseti. Slobodne Device – flertovanje sa nekim vam postaje zanimljiva i vrlo inspirativna aktivnost. Dopada vam se vrcavost ove osobe, ali vam ona i intelektualno vrlo prija. Dugi razgovori.

Zdravlje
Glavobolje, sinusi, krajnici.

Ako je to ikako moguće, pokušajte da ne preterujete sa hranom – iako vaši redovni obroci nisu obilni, problem je u tome što između njih konstantno nešto grickate. Moguće je da svoje nezadovoljstvo po bilo kom pitanju trenutno davite u hrani.

Posao
Svi vas nerviraju i sve vas nervira. Opustite se, i vi nervirate druge pa nikom ništa. Morate da sarađujete, da se uklapate i da izvučete maksimum iz poslovnih okolnosti i situacija. Kada tu nervozu gurnemo na stranu – ova nedelja vam donosi itekako dobre mogućnosti da se povežete sa drugima, da pokrenete neke jače poslovne komunikacije i kontakte. Posebno lepo i aktivno vam je postavljeno sve što se vezuje za inostranstvo – pa bi to bila strana na koju bi se valjalo usmeriti. Završavanje papirologije, potpisivanja.

Novac
Konstantno ste tu negde na nuli.....ili čak u minusu.

Ljubav
Čudni dani za Vage u emotivnim relacijama – i kod partnera i kod vas u ovom se periodu mogu probuditi posesivnost, ljubomora, pa čak i potreba da kontrolišete odnos i drugu stranu – što može dovoditi do momenata kada je situacija zategnuta do ivice pucanja . I jedno i drugo možete tokom ove nedelje lepo zatalasati odnos, ali je malo verovatno da će doći do bilo kakvog „iskakanja“ iz koloseka i prekida. Samo vodite povremeno ljubavne ratove, a oboje negde u tome i uživate. Slobodne Vage – mlad Mesec u vašem polju partnerstava plus intenzivni aspekti Venere jednako je ljubavna strast i fatalnost.

Zdravlje
Sve se vrti u istom krugu – sinusi, glava, prehlade, alergije.

Velika su iskušenja pred vama. Stvarno ćete morati da budete karakteri da biste mogli da odolite slatkišima i slanišima koji će vas tako slasno mamiti da ih smažete sve. Držite se, ne odustajte od sređivanja svog organizma i svojih navika!

Posao
Ulazite u ovu nedelju sa mladim Mesecom u polju poslovne svakodnevice – pokreće se nova faza koja najpre govori o kontaktu, komunikaciji i dogovoru sa novim saradnikom ili poslovnim partnerom. Ili pak – pokretanje novog poslovnog projekta u koji ste vi uključeni. Sve u svemu – noviteti dolaze, a vi ćete u njima imati zapaženu ili pak vodeću ulogu. Realizacija planova sada je već više nego izvesna a još ako se oni vezuju za inostranstvo ili za saradnju sa stranim firmama – tim bolje.

Novac
Značajan priliv ili dogovor oko novca u prvom delu nedelje.

Ljubav
Ništa nije čisto ni jasno u vašim emotivnim relacijama i bar trenutno – vi ne možete ništa spektakularno uraditi povodom toga. Čak i da se na prvi pogled sve odvija fino i normalno – postoje unutrašnja previranja i nepoznanice kod vas. Možete pokušavati da razgovarate sa partnerom, ali je malo verovatno da će to doneti neku konstruktivnu ili iole veću promenu. Ipak, pokušavajte i dalje – vaši napori sada daće rezultate, ali kasnije u vremenu koje dolazi. Slobodne Škorpije – najpre preko poslovnog segmenta (mada ni ostali načini nisu isključeni) može vas pokrenuti i zainteresovati osoba sa kojom imate kontakt.

Zdravlje
Osetljivo je grlo, sinusi, sklonost alergijama.

Jaka potreba za uživanjima u hrani i piću i nemogućnost kontrolisanja apetita prisutni su tokom ove nedelje. Zaista ćete teško odolevati dobrim zalogajima i postoji velika verovatnoća da ćete nabaciti i po koje kilce...

Posao
Pravi potez u pravo vreme. Ili možda još bolje – pravi način komunikacije i spremnost za dogovor – donose Strelčevima prilike oko kojih se vredi potruditi. Ukoliko ste tokom ove sedmice u nekim pregovorima – postoji više nego dobra šansa da ih uspešno privedete kraju. Vaši postupci sada imaju veliku snagu i važnost, pa nemojte olako shvatati ništa niti vući impulsivne poteze. Pred vama je dobra sedmica u kojoj ćete završiti više nego što ste planirali a usput sebi otvoriti i nove poslovne prilike.

Novac
Mogućnost za novac od dodatnih poslovnih angažmana.

Ljubav
Odnos sa voljenom osobom varira od odličnog raspoloženja i vrcave energije do granice sukoba i rasprave. Strasti su jake, ali su prisutne i sumnje i nepoverenje a prisutno je i da oboje brzo menjate raspoloženja i non stop se igrate vruće – hladno situacija. Lek za sve ovo, to jest za dovođenje situacije u stabilnost je samo komunikacija – ona vam ide na ruku u ovoj nedelji, ali prosto rečeno – morate biti spremni i da saslušate šta druga strana ima da kaže, ali i da vi progovorite otvoreno i iskreno. Slobodni Strelčevi – ljubavne zanimacije, slatka iskušenja, flertovi i sve prožeto strastima i dobrom energijom.

Zdravlje
I dalje je grlo posebno osetljiva tačka kod vas.

Malo ćete vremena imati za sebe tokom ove sedmice . I vama je jasno da je potrebno da povedete više računa o ishrani, ali kao da se nikako ne otvara prostor za tako nešto. Potrudite se makar da vaši obroci budu raznovrsni i redovni.

Posao
Osobe sa kojima ste u poslovnom kontaktu su ispod vašeg nivoa znanja i radnog iskustva, ali to ne znači da ne možete od njih naučiti nešto novo. Isto tako – ne znači da sa njima ne možete ostvariti uspešnu saradnju i napraviti dogovor – vi ćete uneti element stabilnosti, a oni nov način funkcionisanja i nove ideje. Prosto rečeno – sada bi bilo dobro da budete otvoreni za nove stvari jer ste u fazi kada će one svakako dolaziti, svidelo vam se to ili ne. Morate biti otvoreniji za promene i novitete.

Novac
Novac će stići u trenutku kada vam je najpotrebniji.

Ljubav
Ni ova nedelja ne može doneti stabilnost koja vam je potrebna kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Šareniš od energija koje vam čas idu na ruku a čas vas sapliću. Neka slična ponašanja pokazuje i voljena osoba koja varira od otvorenog pokazivanja emocija i razumevanja pa do povlačenja, zatvaranja ili spremnosti za rasprave. Očekivati da partner bude stabilan faktor u vašem odnosu je sada potpuno nerealno – moraćete po ko zna koji put da to budete vi. Slobodni Jarčevi – ili prošlost ponovo počinje da se vrti oko vas ili ste u kontaktu sa osobom koja vas po nekim karakteristikama podseća na bivšeg/bivšu.

Zdravlje
Prehlade.

Nikako ne uspevate da odvojite dovoljno vremena za sebe, pa vam je najlakše da pripremite nešto na brzinu ili pak da se okrenete brzoj hrani, pecivima, grickalicama. Makar pokušajte da umesto čipsa ili slatkiša pojedete salatu ili neko voće...

Posao
Obaveze se gomilaju – nije problem, rešavate ih vi jednu po jednu ali vas svakako iznenađuje što pritisak nikako ne popušta već naprotiv – samo se pojačava. Cela nedelja je ispunjena ogromnim pokretom, konstantnom komunikacijom, prebiranjem po papirima i sređivanjem istih a na sve to – neće biti ništa čudno ukoliko se pokrenu i pregovori oko novog radnog mesta ili poslovnog projekta, angažmana. Sve u svemu – protrčaćete kroz ovu nedelju ali ćete isto tako biti i poprilično zadovoljni postignutim.

Novac
Pritisak troškova popušta.

Ljubav
Komunikacija je na tankoj granici između razumevanja i rasprave. Postoji dovoljno dobre energije u ovoj nedelji da biste je mogli pogurati na pravu stranu, ali to sada umnogome zavisi od toga koliko ste spremni da pređete preko nekih partnerovih infantilnih i samoživih postupaka i izjava. Ukoliko dozvolite da vam ego bude povređen i da se probudi vaša čuvena tvrdoglavost – e onda od razumevanja nema ništa. Slobodne Vodolije – neko će vas u potpunosti iznenaditi pokretanjem prema vama. Ili niste primećivali da je ova osoba zainteresovana za vas ili se niste nadali ovakvom razvoju situacije.

Zdravlje
Sinusi, prehlade, alergije, glavobolje.

Ova vam nedelja donosi promenljiv apetit i to da ćete ići iz krajnosti u krajnost po pitanju ishrane. Nećete moći da odolite slatkišima, to je više nego sigurno, ali nećete biti ni redovni sa nekim „regularnim“ obrocima.

Posao
Jedan deo poslovnog segmenta će funkcionisati savršeno, a drugi će vam konstantno donositi unutrašnji pritisak i nervozu. Možda jedan ili drugi način funkcionisanja zavisi od vas, a možda zavisi i od toga sa kakvim osobama sarađujete jer ćete se sa nekima super uklapati, a sa nekima odbijati. Ukoliko su ostale neke nezavršene obaveze, sada je vreme da ih privodite kraju. Takođe – svi papirološki problemi ili nejasnoće sa dokumentacijom sada mogu biti rešeni. Glava vam je sada hladna i brže razmišljate.

Novac
Povoljne informacije u vezi novca.

Ljubav
Reč po reč, dan po dan – situacija sa voljenom osobom se lagano smiruje i dolazi u neku normalu. Talasi nervoze, sumnje ili besa koji su vas u prethodnom periodu često preplavljivali sve manje su intenzivni i to najpre iz razloga što je komunikacija sa partnerom bolja. Lakše se dođe do dogovora, postoji bolja energija sa obe strane i spremnost da se prilagodite i izađete u susret jedno drugom. Slobodne Ribe – ukoliko postoji simpatija – treba joj dati šansu kroz što više razgovora – i dalje nije baš pravi trenutak da se naglavačke zaroni u bilo šta novo. Vreme radi za vas, zato nemojte nigde žuriti.

Zdravlje
Grlo, sinusi, glavobolje, alergije.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava