Nedeljni horoskop: 16. - 22. novembar 2020.

Pročitano: 368 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 16. do 22. novembra 2020. godine!

Ovih dana vam posebno prijaju sve đakonije od mesa i mesnih prerađevina. Sve je to u redu, ali nemojte baš u potpunosti zaboraviti i na druge grupe namirnica, naročito na povrće koje u poslednje vreme izbegavate. Takođe – mleko i mlečni proizvodi.

Posao
Ne mogu da kažem da ste u savršenom periodu, ali ima pomaka u ovoj nedelji. Doduše, moguće je da nećete uspeti da pokrenete neku saradnju kojoj ste se nadali – ili da će rešavanje ovoga biti ostavljeno za sledeću sedmicu. Dolaze vam informacije koje će vas na kratko izbaciti iz takta ili uznemiriti, ali ćete brzo uspeti da se priberete i na pravi način se uhvatite u koštac sa njima. Imate podršku od strane autoriteta za promene koje želite da uvedete u poslovnom segmentu. Možda ne ide sve sjajno, ali ide...

Novac
Nepredviđeni troškovi vam mogu izbaciti lepu sumicu iz džepa u prvoj polovini nedelje.

Ljubav
Može biti savršeno, a može biti i totalno bezveze. Možete se voleti da sve puca, a možete i ljubomorisati i pokušavati da kontrolišete voljenu osobu. Možete provesti neke divne zajedničke momente, a možete se i povući, svako u sebe i u svoje misli i ćutati. U ovoj nedelji – nema pravila kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Sve može i ništa ne mora. Sve zavisi od partnera i vas – vaši postupci i izbori su vas do sada odredili kao par i odrediće i kako ćete proći. Slobodni Ovnovi – vaš je doživljaj da vas simpatija stavlja na muke i odugovlači, igra se pa se povuče. Ne odustajte, blizu ste cilja.

Zdravlje
Pojačana nervoza. Problemi sa stomakom zbog neadekvatne ishrane.

U ovoj ste sedmici dosta aktivni i brzo ćete se “trošiti”, pa je potrebno da svoju ishranu obogatite mesom, najbolje pilećim ili ćurećim. Povrće konzumirajte ili sirovo, kroz salate, ili kuvano na pari. Potrebno vam je više vitamina, zarad boljeg imuniteta.

Posao
Nervoza i pritisak vas prate ovih dana u poslovnom segmentu. Odnosi sa kolegama i poslovnim saradnicima mogu biti prilično intenzivni, a samim tim i iscrpljujući po vas. Vi ćete pokušavati da na svaki način izbegnete tenziju i rasprave, ali kao da će ove situacije juriti vas. Vi lično se često tokom ovog perioda možete osećati da ste na izmaku snaga, iznureni dešavanjima a verovatno nećete biti zadovoljni ni odnosom nadređenih prema vama. Budite skoncentrisani da ne biste pravili kikseve.

Novac
Evidentno je da dajete sebe do maksimuma, a da finansijski segment to ne prati adekvatno.

Ljubav
Kako ćete proći kroz ovu sedmicu debelo zavisi od toga kakva je suština odnosa sa partnerom i koliko je taj isti odnos stabilan. Ukoliko je vaš odnos načet i nestabilan.....pa, onda se držite dobro. Ovo je nedelja koja može izneti neke ne baš prijatne istine, saznanja i informacije na svetlost dana, doneti pojačanu ljubomoru i pritisak i prilično protresti vašu vezu iz temelja. Da li će je urušiti ili ne – opet, zavisi od mnogo faktora. Oni stabilni će malo nervirati jedno drugo i možda će imati problem da se uklope sa obavezama. Slobodni Bikovi – sada se ljubavne aspiracije teško ostvaruju, čak i ako se neko pojavi.

Zdravlje
Pad imuniteta može biti povezan sa iscrpljenošću i stresom.

U ovoj sedmici biste nešto da menjate, da malo eksperimentišete sa ukusima, začinima, receptima, načinima pripreme. Ništa to nije problem – a možda će i nešto od ovih novih ukusa postati „stalni gost“ na vašem meniju. Zbog zdravlja češće konzumirajte južno voće.

Posao
Polje poslovne svakodnevice je prilično uzavrelo i uskomešano ovih dana. Neke vam obaveze i kontakt sa određenim saradnicima funkcionišu zaista bez problema, lako i opušteno i onako kako ste se dogovorili....ali zato postoje situacije i osobe koje vas istinski izbacuju iz takta, donose vam stres i nerviranje. Može u ovoj sedmici biti neprijatnih informacija i promena u dogovorima koje će vam na kratko promeniti planove. Pokažite zrelost, odgovornost i ne dozvolite da vas situacije poljuljaju.

Novac
Solidno po pitanju priliva, ali vi morate biti odgovorniji prema novcu.

Ljubav
Vaš vladar Merkur u znaku Škorpije u prilično je intenzivnoj i za vašu dečiju dušu zahtevnoj poziciji – što se može u vašim emotivnim pričama odraziti kroz porast sumnje, ljubomore, kroz opterećenje informacijama koje će,hteli vi to ili ne – ovih dana s neba pa u rebra dolaziti do vas. Saznanja i odgovori koja ovih dana dolaze mogu u nekim emotivnim relacijama napraviti pravi mali džumbus i doneti vam glavobolju. Slobodni Blizanci – dok sa jedne strane imate podsticaj kroz druženje, izlaske i društvene mreže – sa druge teško da možete pokrenuti bilo šta ozbiljnije u ovom periodu. Flertovanje.

Zdravlje
Prehlade, infekcije, pojačan stres.

Supe, čorbe sa puno povrća i mesa izuzetno će vam prijati u ovim danima. Ne samo da ćete njima poboljšati svoj imunitet, već će i vašem organizmu dati dovoljno snage i energije. Takođe – mlečni proizvodi, naročito sirevi i kefir.

Posao
Ozbiljno ćete zaroniti u obaveze od samog početka radne nedelje. Sem redovnih, morate rešiti i neke situacije koje su zaostale i kojima je vreme da ih konačno privedete kraju. Budite spremni da date sve od sebe i da iznesete jak poslovni tempo koji će sada biti izuzetno prisutan. Bićete izuzetno brzi i ažurni, ali to nosi i svoje potencijalne probleme – naročito sredinom sedmice kada možete nehotice napraviti po koji propust ili grešku. Pokušajte da se prilagodite zahtevnim saradnicima koji žele sve sad i odmah.

Novac
Uglavnom ćete biti zadovoljni stanjem svojih finansija u ovom periodu.

Ljubav
Emocija i dalje funkcioniše, ali sve ostalo – ne. Nema tog mira u vašoj duši koji priželjkujete, nema opuštenosti, dnevne situacije sa voljenom osobom se odvijaju u nekoj formi grča i ova sedmica vam može doneti pojačanu nervozu i situacije u kojima se možete osećati pod stresom i tenzijom. Još ako se ljubomora i sumnja umešaju – ovo može biti prilično neprijatnih nedelju dana sa voljenom osobom. Slobodni Rakovi – jake mogućnosti za dublje povezivanje sa osobom koja vas interesuje. Saznanja koja će vam pomoći da shvatite da je potencijalni partner neko ko je vredan vašeg truda.

Zdravlje
Kontrolišite pritisak ukoliko spadate u stariju populaciju Rakova.

Totalno ćete živnuti od pred kraj ove nedelje i ovo vam je odličan trenutak da napravite neki zaokret – počnete sa dijetom, praktikujete zdraviji život i tako to….U ishrani u ovim danima – više mesa, ali i riba će vam jako prijati.

Posao
Zaista zahtevna i opterećujuća komunikacija sa saradnicima i kolegama prisutna je kod vas u ovoj sedmici. Iako na kraju stižete do cilja i rezultata, činiće vam se da ama baš sve mora da ide na teži način. Koliko vas to sa jedne strane iscrpljuje, sa druge vam budi onu vašu osnovnu potrebu da se dokažete i pobedite pa je izvesno da ćete krajnjim ostvarenjima biti više nego zadovoljni. Promene u rasporedu i u planovima će biti prisutne maltene na dnevnoj bazi, pripremite živce jer će vam biti potrebni.

Novac
Neočekivani troškovi, i prijatni i neprijatni tokom ove nedelje.

Ljubav
Miks stabilnosti i tenzije, mira i turbulentnih momenata biće jako prisutan u vašim partnerstvima tokom ove sedmice. Jake energije pod čijim ste sada uticajem najbolje je, ako je ikako moguće – pretočiti u strast. U suprotnom – postoji opasnost da se zaista neprijatna pitanja i razgovori pokrenu, izbiju na svetlost dana i naprave pravi mali karambol u odnosu sa voljenom osobom. Sumnja i ljubomora su jako naglašeni u ovom periodu. Slobodni Lavovi – dok se privlačnost prema jednoj osobi pojačava, u isto vreme se pojačavaju i prepreke, bilo kroz okolnosti bilo kroz vaše nedoumice i nesigurnosti.

Zdravlje
Povremeni problemi sa zglobovima, mišićima, tetivama.

Vaša ishrana treba da bude raznovrsna u ovom periodu, sa naglaskom na povrću i biljnim vlaknima. Takođe, izuzetno će vam prijati svi mlečni proizvodi – naročito tvrdi, stari sirevi i kiselo mleko. Što više možete smanjite brzu hranu i slatkiše.

Posao
Znate kako kažu – planovi postoje da bi se menjali? Ako je ikako moguće, usvojite ovo jer to je princip po kojem ćete funkcionisati u narednih nedelju dana. Ne računajte na opuštenost i neko lagodno funkcionisanje – bez obzira na to što ćete krajnjim rezultatima svega što radite biti zadovoljni, imaćete jako malo mira i normale – sve će uglavnom ići navrat nanos i uz veliko ulaganje vaše energije. Problem će vam donositi dogovori, oprečne informacije, komunikacija i sva papirološka pitanja.

Novac
Nedelja koja vam može prilično isprazniti novčanik ili bankovni račun.

Ljubav
Sa emotivnim partnerom će situacija biti stabilna, povezanost je jaka i tu nemamo šta posebno da pričamo. Ono što će vam mutiti vodu tokom ove sedmice jeste što sve što isplanirate sa voljenom osobom neće ići po vašim zamislima. To vam može donositi povremene talase jake nervoze, ali ćete uspevati da to potrošite na drugačiji način, a ne kroz konfliktne situacije sa osobom koju volite. Slobodne Device – brza i intenzivna dešavanja sa suprotnim polom mogu obeležiti ovu nedelju. Ljubavna iznenađenja i prijatna i ona uzbudljiva i nemirna, flertovanje i potreba za avanturom.

Zdravlje
Budite oprezniji u saobraćaju. Mogućnost povreda.

Pomešajte rendanu šargarepu, cveklu, celer, kupus, a možete ubaciti i drugo svoje omiljeno povrće…I uz malo začina i maslinovog ulja napravite em savršenu salatu, em vitaminsku bombu koja će vaš poljuljani imuntet dići i oporaviti. U ovoj nedelji za vas zaista važi – zdravlje na usta ulazi!

Posao
Ukoliko želite da koliko toliko normalno prođete kroz ovu sedmicu, moraćete da prihvatite onaj model – red, rad i disciplina. Odgovornost prema sebi, prema poslu i prema onima sa kojima sarađujete. Ne mogu da kažem da vam je ova nedelja lagana jer ćete čas biti opterećeni čas u nervirajućoj varijanti. Saznaćete informacije koje će vas iznervirati, imaćete problem u dogovorima, sa tehnikom, sa papirima, sami sa sobom, sa promenama u planovima, sa nesigurnošću i strahovima. Izguraćete, ne brinite.

Novac
Ova vas nedelja upozorava – ne igrajte se sa novcem! Pojačani troškovi i izdaci.

Ljubav
Vaša je vladarka većim delom ove nedelje stisnuta u hladnom Saturnovom zagrljaju. Sve ono što očekujete – ići će teško. Sve ono što želite – vrlo lako može da se desi da ne dobijete ili da ostvarite samo polovično. Vaš osećaj u svemu će biti polovičan, kao da vas neko konstantno poliva hladnom vodom. Prihvatite da sada ide tako kako ide – sitne momente sreće prigrlite a kada dođe ograničenje i blokada – sačekajte, proći će. Naravno da ovo sve važi i za one u vezama i za slobodnjake. Emotivnu stabilnost i ljubavno ostvarenje je sada teško dohvatiti. No, tuge, sećanja i blokade dođu i prođu....

Zdravlje
Prehlade, problemi sa želucem i hormonske tegobe.

Cvekla, spanać, zelena salata, karfiol, ali i crveno meso i riba – trenutno su Škorpijama potrebni da bi poboljšali krvnu sliku, ali i imunitet. Jedino što biste trebali da izbegavate jeste prevelika količina šećera i začina.

Posao
Bićete super ažurni, pa ćete se zakočiti. Napravićete odličan potez u jednom delu poslovnog segmenta, a onda ćete u nekom drugom napraviti opšti karambol i zbrku. Čas ćete biti maksimalno posvećeni i odgovorni, čas ćete funkcionisati i završavati obaveze brzinski, olako, bez ulaganja volje i energije u to. Čas ćete se odlično razumeti sa sagovornikom, čas ćete tražiti kavgu jer će vam biti potrebno da negativnosti koje vam se gomilaju u glavi izbacite iz sebe. Mentalno i fizički naporna sedmica po vas.

Novac
Nije problem u prilivima, problem je u vašim troškovima.

Ljubav
Ova će vas sedmica istresti iz cipela. One Škorpije koje imaju sreće – biće pozitivno iznenađene....a one druge će verovatno doživeti par ljubavnih šokova, sve pomešanih sa ljubomorom, strašću, sumnjama, tugom i mentalnim opterećenjem. Kako hendlovati sve ovo (ukoliko ste u grupaciji broj dva)? Pa, rečju, komunikacijom, suštinskim i otvorenim razgovorima. Vaše reči u ovoj nedelji imaju mogućnost da promene sve, da iz korena preokrenu i najturobnije i najteže situacije u vašim partnerstvima. Slobodne Škorpije – smenjivaće se talasi ekstaze sa talasima tuge i blokada. Zapamtite – strpljen, spašen.

Zdravlje
Loše spavanje, stres, problemi sa želucem i urogenitalnim traktom, glavobolje.

I kod Strelčeva postoji potreba za jačanjem imunog sistema, pa bi bilo dobro da svoju ishranu obogatite svežim voćem, naročito limunom, kivijem, pomorandžama, ali i povrćem i to cveklom, sargarepom, karfiolom.

Posao
Vi budite korektni, pošteni i odgovorni kada je posao u pitanju. Prepoznaće vas pravi ljudi i daće vam podršku. Na žalost, oko vas će u ovoj sedmici biti mnogo i onih koji bi želeli da vam naprave pometnju, da vas obmanu, da obećaju pa ne ispoštuju, koji generalno gledano – mogu da vam donesu pojačan stres i probleme u poslovnoj svakodnevici. Pokušajte da u svaki dogovor ulazite širom otvorenih očiju i bez velikih očekivanja, pogotovo onih nerealnih – jer je malo verovatno da će ista biti ostvarena.

Novac
Regulišite zaostale obaveze da vam ne bi napravile problem.

Ljubav
I kod vas situacija talasa kada su emotivna partnerstva u pitanju. Sve će biti dobro dokle god ne postoji nešto sakriveno, pod tepih zatrpano, nejasno i nerešeno – pogotovo ako su u pitanju druge osobe i opterećenost sumnjom i ljubomorom. Ako postoji – e onda postoji i potencijal za problem. Jer sve ono što je potisnuto sada pokazuje tendenciju da izađe napolje – jer jeste došlo vreme da se rešavaju pitanja koja su vas opterećivala kao par. Slobodni Strelčevi – i dalje ste u vrlo lagodnom fazonu kada su u pitanju pripadnici suprotnog pola – još uvek nije došlo vreme za ozbiljne stvari, samo je igranje i flert na tapetu.

Zdravlje
I za vaš fizički i mentalni deo – potrebno je da budete aktivniji, da se više krećete.

Vrlo često osećate da ste bez energije, umorni bez ikakvog pravog razloga. Pokušajte da vam obroci budu raznovrsniji, a najviše se usmerite na ribu, povrće, voće, žitarice. Takođe, potrebno je da unosite više vitamina C.

Posao
Doživećete neku neugodnu situaciju, neko razočarenje, neko potcenjivanje od strane onih sa kojima blisko sarađujete ili koji su vam nadređeni. Pokušaće da vas stave u drugi plan i da vaše zasluge prikažu kao nešto što se podrazumeva, ne kao ono što zaista jeste – veliko ostvarenje i trud. Neće vam ovo lako leći na želudac i možete na trenutak biti totalno smoreni i nezadovoljni. Ali, život ide dalje. Vi ste ipak u periodu kada blistate i kada pravite temelje za poslovnu budućnost. Pustite sitne duše.

Novac
Manje zarađujete nego što vaš rad vredi. To je svima jasno, pa i vama.

Ljubav
Još jedna sedmica u kojoj vi, i pored opterećenja i nesigurnosti i neostvarenih očekivanja kada je vaše partnerstvo u pitanju, ipak ostajete na visini zadatka i trudite se da sve funkcioniše koliko toliko normalno i skladno. Povremenih razočarenja će biti, povremenih stresova i nerviranja koje vi pokušavate da amortizujete i pretvorite u razumevanje, stabilnost, podršku. Nisu laki zadaci pred vama ali ćete ih uspešno okončati. Ne dižite ruke od svega, čak ni na onim najtežim preprekama. Slobodni Jarčevi – spremni ste za druženje, za flert, za kontakte sa novim osobama. Za sve ste spremni osim za prepuštanje

Zdravlje
Osetljiviji ste nego što to na prvi pogled izgleda.

Vodite računa da u ovoj nedelji ne pokvarite stomak, a itekako je moguće da ćete imati manjih problema sa probavom. Potrebno vam je više namirnica biljnog porekla, a mogli biste da izbegavate mleko i mlečne proizvode.

Posao
Provociraće vas situacije i ljudi. Svrbeće vas živci i jezik i imaćete tako finu želju da pustite da sve ono što je zatrpano u vama, izađe. Da sasečete jezikom i postupcima. Nemojte. Ako baš i morate – a vi pokušajte da budete odmereni. Da ipak malkicko balansirate. Ova vam nedelja ne dozvoljava da napravite plan, da imate rutinu, da organizujete sebe. Šalta vas sa svih strana i donosi vam talase nepredviđenih dešavanja – od problema u dogovorima, sa papirima, sa tehnikom, sa autoritetima. Budite stabilni, ne dajte se.

Novac
Mnogo novca stiže a još više odlazi. To bi otprilike bilo to.

Ljubav
Red mira, stabilnosti, ljubavi i strasti.....pa red šokova, tuge, mentalnih blokada, strahova. Ova sedmica je jedan prilično vijugavi rolerkoster kada je vaš emotivni život u pitanju i neće vam dati da sastavite ni 24 sata mira. Temelji nekih emotivnih priča mogu biti prilično uzdrmani tokom ovog perioda – to ne znači da će se porušiti, ali znači da je potrebno usmeriti svoju pažnju i biti fokusiran na sve zahteve koje vaše partnerstvo donosi. Slobodne Vodolije – osećaj da vam željeno sve više izmiče, da umesto da se približavate osobi koja vam je simpatija – sve više se udaljavate od nje. Prolazno je, ne padajte u bedak.

Zdravlje
U svemu imate tendenciju da preterate . I u hrani i u nerviranju i u energetskom trošenju i u nespavanju i u stresiranju.

Kada vam se preporuči kaloričnija ishrana, ne misli se na grickalice i slatkiše, samo da znate. Ove slatke i slane zalogajne varijante izbegavajte. Potrebno vam je više biljne hrane, mesa, ribe, jaja, mlečnih proizvoda, naročito tvrdih sireva.

Posao
Preforsiraćete se u ovoj nedelji, ali to nije ništa novo – to je nekako postao vaš model ponašanja jako dugo unazad. Očekivaćete da vam neko prizna zasluge, da vas pohvali ili da vam se oduži kroz povećanje finansijskog segmenta – ali teško je da će se to dogoditi. Ukoliko se i desi, biće polovično i nedovoljno. U ovoj nedelji pokušajte da se organizujete kako znate i umete, ali znajte da će to biti potežak zadatak za vas. Konstantno će dolaziti neka sitna stresiranja, promene i problemčići.

Novac
Nezadovoljstvo.

Ljubav
I opet će na dnevni red doći nešto što realno gledano – nema potrebe da na istom tom dnevnom redu bude. Opet će se pokrenuti neka pitanja, opet će se zatalasati vaše mirno more, opet će doći do stresa. Kada situacija prođe, shvatićete da je bilo besmisleno opterećivati se time, da je bilo besmisleno doneti nemir i voljenom biću i vama. Onda ćete moći dalje da funkcionišete bez problema, da se volite i poštujete. Slobodne Ribe – prizivali ili ne prizivali nove osobe i ljubavna iznenađenja – ona u ovoj nedelji svakako dolaze do vas. Da vas istrgnu iz letargije, da vam donesu talas očekivanja i emocija.

Zdravlje
Neadekvatna ishrana i preveliko energetsko trošenje.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava