Nedeljni horoskop: 23. - 29. novembar 2020.

Pročitano: 378 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 23. do 29. novembra 2020. godine!

Potencijalni problemi sa krvnim pritiskom mogu se javiti kod starijih Ovnova u drugom delu sedmice. Smanjite unos jako kaloričnih namirnica, masti i pokušajte da budete umereniji sa začinima. Za mlađe i one koji se tako osećaju – u datom periodu ne preterujte sa slatkišima ili ljutom hranom.

Posao
Dobra pozicija Merkura u ovoj radnoj nedelji daje vam priliku da ostvarite promene, da krenete put svojih planova, ali i da napravite dobre dogovore i skladnu atmosferu u svojoj poslovnoj svakodnevici. Stanje u vašem radnom okruženju se poboljšava, situacije se ubrzano čiste a ukoliko ste imali papiroloških problema ili tegoba sa raznoraznim dozvolama – ulazite u fazu rešavanja i završetaka istih. Neki zahtevi saradnika mogu biti iznenađujući po vas, ali ne znači da su automatski loši.

Novac
Sa novcem baš i nećete najuspešnije baratati u ovoj nedelji. Vodite računa o troškovima, pojačani su.

Ljubav
Polako se vraćate sebi. Energija, volja i optimizam su iz dana u dan sve jači – i sigurno je da će ovo pozitivno uticati i na partnera. Vaš najpre seksualni život bi mogao da se od ove nedelje poboljša i da u odnos unesete više strasti. Izbegavajte samo da te strasti odu u pravcu posesivnosti ili ljubomore. Malo obratite pažnju na drugi deo sedmice koji može na kratko zatalasati vaše ljubavno more. Slobodni Ovnovi – zanimljivi, ali najpre vatreni dani su pred vama ! Biće tu interesantnih kontakata i preko društvenih mreža a ne bi me čudilo da je više osoba aktuelno kod vas trenutno……

Zdravlje
Poboljšanje u zdravstvenom segmentu. Više povedite računa o ishrani.

Pokušajte da ishranom potpomognete izbacivanju toksina iz organizma, a ženska populacija – sređivanju hormonskog statusa. Orašasti plodovi, naročito golica i suncokret mogu vam pomoći u tome. Generalno gledano – dosta jak apetit u ovim danima, naročito vas privlači meso i mesne prerađevine.

Posao
U nekim se poslovnim relacijama u ovoj nedelji može pojačavati tenzija i možete se bez razloga osećati zabrinuto, ali zato ćete sa razlogom povremeno biti na ivici živaca. Ako zanemarimo pomalo naporan drugi deo nedelje kada su poslovne saradnje u pitanju, generalno gledano – vi ste u dosta korektnom poslovnom periodu koji obećava da će se u istom smeru nastaviti i dalje. Stižu vam informacije ili dokumentacija koja vam je bila potrebna da biste nastavili sa ostvarivanjem svojih ciljeva.

Novac
I pored pojačanih troškova, u ovom ste segmentu prilično zadovoljni.

Ljubav
Prelazak vaše vladarke u znak Škorpije pokreće intenzivna osećanja u vama, ali isto tako i intenzivna dešavanja sa emotivnim partnerom. Kod nekih će to biti simbolična borba za “život ili smrt” odnosa u kojem su, neki će se Bikovi boriti sa pojačanom ljubomorom, posesivnošću a neki će uspešno iznenađivati partnera (pozitivno ili negativno) kao i on njih. U svakom slučaju, nedelja koja može doneti velike preokrete u toku vaše veze. Slobodni Bikovi su sada otvoreni za avanturu, za ludovanje, za pozitivnu i strasnu inspiraciju koja im dolazi kroz drugu osobu (ili osobe….). Mnogo strasti, mnogo ludila..

Zdravlje
Mentalno opterećenje ne posustaje. Tegobe sa urogenitalnim traktom i žlezdama.

Kod nekih od vas problemi sa varenjem su jako prisutni, a drugi bi mogli malo da rasterete svoju jetru, pa vam se tokom ove nedelje preporučuje kupus, spanać, paradajz, cvekla i šargarepa kao neophodne namirnice u vašoj ishrani.

Posao
Bolje ste organizovani, komunikacija se lakše odvija sa saradnicima i generalno gledano – lakše vam je da u ovoj nedelji funkcionišete kvalitetno i date svoj maksimum na poslu. Može u drugom delu sedmice biti sitnijih nesuglasica sa kolegama, može biti čak i nekih formi podmetanja ili ogovaranja – ali to svakako neće uticati na vas u većoj meri. Ako možete funkcionišite po onom principu – na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo….Ne dozvolite da vas takve stvari nerviraju i skreću vam pažnju od obaveza.

Novac
Prilično solidna finansijska situacija u ovom periodu.

Ljubav
Dobar odnos vašeg vladara Merkura sa partnerskom planetom, Jupiterom – u ovoj nedelji će doneti korektan odnos sa osobom koju volite, povezanost i razumevanje, sklad. Da, vi još uvek imate neki čudan osećaj u stomaku i povremeno ste podozrivi prema partneru, ali realno gledano – uglavnom nećete imati nikakvih pravih razloga za to. Pustite neka sve ide svojim tokom i uživajte u ponovnoj bliskosti. Slobodni Blizanci – u vašu blizinu dolazi osoba koja na vrlo čudan način deluje na vas. Moguće su simpatije kroz poslovni segment, ali i preko društvenih mreža i kontakata sa prijateljima.

Zdravlje
Malo problema sa stomakom, kao i povremeno sa mišićima i spavanjem.

Lako možete pokvariti stomak ove nedelje, pa obratite više pažnje na kvalitet i ispravnost namirnica koje kupujete. Takođe, prijaće vam integralni hleb, ovsene pahuljice i pirinač, najbolje integralni. Preporučuju vam se i citrusi, zbog očuvanja imuniteta.

Posao
Ukoliko se bavite poslom koji od vas zahteva kreativnost, maštu, inspiraciju i mnogo pozitivne energije – ovu sedmicu ćete bez većih problema izgurati, nošeni talasom entuzijazma. Ako je vaš posao drugačiji – to ne znači da ćete proći loše, već pre da ćete imati više situacija u ovom periodu koje će vas pomalo energetski iscrpeti i doneti vam osećaj da konstantno morate da bijete poslovne “bitke”. Sedmica je dobra za dogovore, dobra za pokretanje planova, dobra za rešavanje papiroloških problema.

Novac
Troškovi za kuću i članove porodice su nešto pojačani u ovoj sedmici.

Ljubav
Dokle god je Saturn u vašem polju partnerstava, vaši odnosi će biti na svojevrsnom testu i proći će ga samo one veze i brakovi koje imaju budućnost i dobar temelj. No, taj test će nekako lakše biti podneti u nedelji koja je pred nama, nedelji u kojoj u vama mašta, ljubav i želja dolaze u prvi plan. Malkice obratite više pažnje u drugom delu sedmice – ne očekujte previše da se ne biste razočarali. Umesto toga – dajte vi ono najbolje od vas, iznenadite osobu koju volite. Slobodni Rakovi – ulazak Venere u vaše polje ljubavi dodatno podgreva situaciju i donosi zanimljive momente sa osobom koja vam je privukla pažnju.

Zdravlje
Ukoliko ste imali zdravstvenu problematiku – ulazite u fazu oporavka i dizanja.

Dobro se osećate, fino ste raspoloženi, a raspoloženi ste i za dobar zalogaj. No, savetuje vam se da više vodite računa o tome što jedete, jer možete imati problema sa krvnim sudovima ako ste stariji, ili varenjem ukoliko ste mlađi.

Posao
Možda se u poslovnom segmentu ništa neće promeniti na bolje preko noći, ali će se promeniti vaš odnos prema situaciji u kojoj ste, dobićete novi podsticaj i novu snagu….a ubrzo i dovoljno prostora da ostvarite ono što želite. Do tada – negujte saradnje koje imate i otvarajte nove komunikacijske kanale. Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekujte neorganizovanost i veće, iznenadne promene u drugom delu sedmice. Kratka uznemirenost, koju ćete ubrzo uspeti da rešite i završite.

Novac
Finansijska situacija se nešto malo poboljšava, stabilizuje.

Ljubav
Zajedno sa Suncem koje je ušlo u vatreni znak Strelca – Lavovi počinju istinski da sijaju i vraćaju se svojoj staroj energiji koja je u poslednje vreme tavorila i bila zatrpana. E sad, to što vi sijate ne znači da će sijati i emotivne priče u kojima ste ali ako ništa drugo – postoji prostor za bolju komunikaciju i za više vašeg truda i angažovanja oko partnera. Sem povremenih, sporadičnih varnica koje bi trebale da su prisutne u vašem odnosu u drugom delu sedmice – ne biste trebali da imate većih problema. Slobodni Lavovi – sada već postoji prostor da počnete da uvežbavate svoje zavodničke sposobnosti – trebaće vam ubrzo.

Zdravlje
Nešto promenite u načinu ishrane. Inače, dobro ste.

Imate osećaj težine, šta god da pojedete, i evidentno je da postoji i problem sa varenjem i nadimanjem. Probajte sa manjim, a češćim obrocima, kao i povećanjem kretanja i rekreacije da “probudite” i aktivirate na pravi način svoj želudac.

Posao
Vrlo aktivno polje komunikacije, ppokreta, dogovora, kraćih putovanja i informacija od značaja govori o tome da su Device u ovoj nedelji itekako spremne da se angažuju i ostvare ono što su zamislile. Vaš način gledanja na situaciju je dobar, umete da budete vrlo pronicljivi i da otkrijete pravi način komunikacije sa potencijalnim saradnikom da biste dobili najbolji mogući rezultat. Angažujte se – em možete otvoriti nove potencijalne dogovore, em možete učvrstiti postojeće poslovne relacije.

Novac
Prilivi su učestali, ali su na žalost i troškovi u ovoj sedmici brojniji.

Ljubav
Ono što je najbitnije jeste da u ovoj nedelji postoji posvećenost i razumevanje između partnera i vas. Da, sigurno je da neke situacije ni voljenoj osobi ni vama neće baš lako “pasti na želudac” ali ćete kroz kvalitetan i otvoren razgovor (doduše, sa vaše strane pomalo lukav – da “opipate” situaciju i izbegnete neke teme koje bi mogle kod partnera izazvati nervozu) sve to uspeti da na fin način završite. Mogućnosti za neke sitnije čarkice postoje, ali mislim da ćete to na mudar način izbeći. Slobodne Device – vama će svakako biti interesantno. Komunikacija sa suprotnim polom je odlična i inspirativna po vas.

Zdravlje
Manji problemi sa varenjem. Više se odmarajte.

Češće koristite med, matični mleč – ovo vam je potrebno radi očuvanja i jačanja imuniteta. Apetit vam je u ovom periodu promenljiv i dosta će zavisiti od vašeg raspoloženja. Pokušajte da ne konzumirate veću količinu hrane u večernjim satima….a imaćete potrebu za tim.

Posao
Krenuli ste u veliko raščišćavanje i sređivanje poslovnog sektora. Neće ovo ići baš lako i sigurno je da ćete se u ovoj nedelji suočiti sa povremenim stresnim situacijama i preokretima u onim dešavanjima za koja ste bili ubeđeni da će bez problema funkcionisati. No, nerviranja će doći i proći a vi ćete jakim tempom nastaviti dalje. Neke stvari se polako slažu, neki dogovori otpočinju sa realizacijom i sada će vam biti jasno zbog čega ste morali toliko dugo da čekate na njih. Budite organizovani i efikasni.

Novac
Novca će biti, ali koliko god da ga dođe – troškovi će vas ometati da budete stabilni.

Ljubav
Koliko toliko ste i mogli da balansirate u prethodnom periodu, mada se mora priznati da je to u protekloj nedelji bilo prilično zahtevno po vas. Sada, sa ulaskom vaše vladarke Venere u znak Škorpije vi započinjete fazu zvanu “sve ili ništa”. Intenzivna osećanja će vas šaltati – jake strasti, isključivost, drama (sa razlogom ili bez), posesivnost, ljubomora i tako redom – sve je to posledica želje da nešto promenite ili da izdefinišete odnos u kojem ste. Pa….svakako vam neće biti dosadni ovi dani….Slobodne Vage – i kod vas strasti punom parom rade i neće biti čudno ukoliko ih u ovoj nedelji “izlijete” na nekog…

Zdravlje
Želudac, pomalo uzdrman hormonski status, stres i potencijalni urogenitalni problemi.

Venera je ušla u vaš znak, pa će se potreba za slatkišima i većim količinama hrane aktivirati, naročito u drugom delu ove sedmice kada možete tamaniti sve što vam dođe pod ruku, najpre na nervnoj bazi. Imunitet vam je nešto bolji, ali još uvek biste trebali da jedete što raznovrsnije možete.

Posao
E sad onu gore pomenutu rečitost i magnetičnost ukrstite sa jakom intuicijom, lukavošću i mozgom koji vam je u ovom periodu u potpuno detektivskom fazonu – i dobićete udarnu kombinaciju za uspeh u danima koji su pred nama . I vaša kreativnost je izražena, pa su ovo super dani za realizaciju promena i pokreta u poslovnom segmentu. Ne samo da ćete vi biti na vrhuncu zadatka, već će vam se neke situacije i same od sebe otvoriti. Potreba da nešto menjate i unesete novine će biti jako izražena.

Novac
Sunce je ušlo u vaš sektor finansija – ali džabe ono sija i privlači pare, ako vi i dalje trošite nemilice.

Ljubav
Merkur i Venera su u vašem znaku. Merkur, u dobrim aspektima sa trijadom iz Jarca daje vam mogućnost da na pravi način kažete ono što imate, da vaše reči duboko prodiru u srce i misli ili partnera ili osobe koja vam se dopada. Venera je tu da dodatno začini stvari, da da efekat iznenađenja, preokreta, uzbudljivosti, čulne i magnetske privlačnosti ali istovremeno i da pojača posesivnost, donese ljubomoru i slatke ljubavne muke. Ukoliko ste zauzeti, ta iznenađenja i preokrete izbegavajte (osim ako su super pozitivna i donose dobra dešavanja). Ukoliko ste solo – pa….verovatno nećete to biti još dugo….

Zdravlje
Mars ubrzava kretanje, a vi se polako zdravstveno dižete. No, nije još vreme za opuštanje.

Strelčevi mogu imati većih problema sa probavom tokom ove nedelje. Pokušajte da u svoju ishranu uvrstite namirnice koje se lako vare i koje vam neće opteretiti želudac. Izbegavajte tešku, previše kaloričnu, masnu hranu, grickalice.

Posao
S jedne strane – situacije koje su vam bitne su krenule ka rešavanju i ovo jeste period za dogovore, za pokret, za neke nove projekte i zamisli. Čekao se pravi momenat za realizaciju a on bi mogao biti baš u ovoj nedelji. S druge strane pak – niste baš mnogo organizovani ovih dana, u mozgu vam bruji i nervirate se zbog kojekakvih sitnica i krupnica, što sve dovodi do toga da možete u presudnom trenutku izgubiti entuzijazam ili pak dići ruke od svega. Nemojte. Sve ide kako treba i dobićete ono što želite.

Novac
Mogućnost naplate zaostalih obaveza.

Ljubav
Ukoliko ste “čisti” i pred voljenom osobom i pred sobom (u prevodu – ako nemate neke emotivno-seksualno-flertujuće tajnice) ova nedelja bi trebala da vam uglavnom donese mir i skladne odnose sa dragim vam bićem. E sad, ako te neke tajnice ipak postoje, onda može doći do problema i do stresa vezano za otkrivanje istih. U principu, čak i da ne krijete drugu osobu nego neke troškove ili druge brljotine – to vam svakako može doneti glavobolju i nemir. Slobodni Strelčevi – sa ulaskom Sunca u vaš znak tek će se probuditi osvajački temperament u vama (bilo ga je i do sada, ali tek će da vas “puca”)…

Zdravlje
Još uvek će vas povremeno mučiti nesanica.

Ukoliko do sada niste razmišljali o promeni u načinu ishrane, bilo bi dobro da i to dođe na dnevni red. Trenutno bi vam najviše odgovarala ishrana sa više povrća, salata – može i turšija i kiseli kupus i sa više ribe, po mogućstvu rečne.

Posao
Vaše zamisli nisu ni malo loše, daleko od toga da su loši i potezi koje vučete u ovoj sedmici. Čak ćete moći da se pohvalite i realizacijom onoga što vam je bitno…..doduše, na mišiće, polako i uz puno vašeg čuvenog strpljenja i upornosti. Ono što je trenutno dosta važno jeste da imate osobe koje su prepoznale kvalitete koje nudite i koje su spremne da vam pruže pomoć i podršku. Već sada se otvaraju velike šanse da vam u narednom periodu neko svojim posredovanjem pomogne i skine vam brigu sa vrata.

Novac
Ne stojite po pitanju finansija najsjajnije, ali se uvek nekako iščupate u poslednjem trenutku.

Ljubav
Imate osećaj da se vaš emotivni život pretvorio samo u to da vi morate da dajete podršku, da razumete, da podržavate i shvatate – a da su vaše lično emotivne potrebe otišle u neki deseti plan. U ovoj nedelji situacija i nije toliko loša – voljena osoba će biti otvorenija i spremnija za svrsishodniju komunikaciju, onu koja bi mogla raščistiti i pokrenuti neke situacije koje su bitne u vašem odnosu. Gde je lepša i bolja komunikacija tu bi moglo da se provuče i nešto više strasti, pa…uživajte. Slobodni Jarčevi – jedan lep kontakt ste ostvarili, sada je moguće da priča krene u ozbiljnijem i inspirativnijem pravcu po vas.

Zdravlje
Ova nedelja donosi stabilizaciju, čak i poboljšanje po pitanju tegoba koje imate.

Prijaće vam lagana hrana i uravnoteženi obroci. Od svake grupe namirnica po malo – i bićete više nego zadovoljni time kako se osećate, ali i kako izgledate. Ono što je potrebno da izbegavate jeste prezačinjena i premasna hrana . I naravno – slatkiši.

Posao
Više ćete početi da se angažujete oko planova koje ste zamislili u prethodnom periodu ali do sada niste imali mogućnosti da ih pokrenete. Sve ono što zamislite i oko čega se aktivirate u ovom periodu itekako može ubrzo dati dobre rezultate. U međuvremenu, na dnevnoj bazi i u poslovnom okruženju imate po koji stresić i napetu situaciju sa saradnicima. Neke osobe vas mogu iznenaditi svojim postupcima, a ta iznenađenja mogu ići i u pozitivnom, ali na žalost i u negativnom pravcu….

Novac
Iznenadni prilivi, ali isto tako i iznenadni troškovi. Ipak, ovih prvih će biti više.

Ljubav
Mirniji ste nego u prethodnoj nedelji. U glavi i u mislima vam je mirnije, one nesigurnosti i strahovi koji su bili aktuelni polako odlaze u drugi plan ili dobijate prave odgovore i rešenja za njih. Voljena osoba i vi se lakše uklapate, lakše pronalazite prostor za neka fina dešavanja, za opušteniju komunikaciju i naravno – za više strasti . I partner je u znatno boljem raspoloženju i svojim entuzijazmom i optimizmom, kao i pojačanim aktivnostima prema vama vas diže. Slobodne Vodolije – imate lepu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada i sada već počinjete da osećate da se tu stvari pomiču na bolje…..

Zdravlje
Osećate se bolje. Po koji stresić, čisto da vas s vremena na vreme prodrma.

Mesec u vašem znaku na samom početku nedelje, donosi čudno raspoloženje, a samim tim i periode kada ne možete da se kontrolišete po pitanju ishrane. Izbegavajte u ovim danima tešku i premasnu hranu, jer vam nikako neće prijati. Takođe – vodite računa o kvalitetu namirnica.

Posao
Dobra komunikacija sa onima sa kojima sarađujete i poslujete . I trebala bi dodatno da se poboljšava kako budemo dublje gazili kroz ovu sedmicu. Svi planovi koji su iole bili realni sada mogu krenuti ka ostvarenju, a ukoliko ste imali bilo kakvih administrativnih ili papiroloških zavrzlama – trebali biste da ih uspešno okončate baš sada. Ono što će pomalo kvariti dobar utisak koji ova nedelja nosi jesu povremeni preokreti u nekim dogovorima ili problemi sa tehničkim sredstvima koji će vas na trenutak zakočiti.

Novac
Ne uspevate da kontrolišete troškove u ovoj nedelji.

Ljubav
U protekloj nedelji je bilo par “povuci potegni” situacija za koje se nadam da ste ih uspešno rešili. No, čak i ako niste – u ovom ćete periodu doći do tog mira koji vam je potreban i regulisati i smiriti odnos sa osobom koju volite. Zbog drugih ćete biti nervozni, pa gledajte da tu nervozu opet ne prenesete u komunikaciju sa partnerom. Imate sve predispozicije da se osećate dobro i mirno i da se bliskost između voljene osobe i vas pojača. Slobodne Ribe – i kod vas kreću lepi pomaci na bolje po pitanju emotivnog života. Ako se sve posloži kako treba – u sledeću sedmicu ćete ući kao “zauzeta” osoba.

Zdravlje
Poboljšanje, vraćanje energije, osećate se bolje.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava