Nedeljni horoskop: 4. - 10. maj 2020.

Pročitano: 565 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 4. do 10. maja 2020. godine!

Iako znate da kad ste gladni umete biti nestrpljivi kao dete i težiti da želudac primirite nekom brzom hranom, grickalicama ili slatkišima – u periodu ste kada biste to definitivno trebali da izbegavate. Bilo bi divno da na vašem stolu u ovoj sedmici bude neuporedivo više salata nego inače.

Posao
Ne biste trebali da imate iole većih problema tokom ove sedmice, osim sa organizacijom. Imaćete teškoće da organizujete sebe, druge, da se uklopite, imaćete teškoća da organizujete svoje obaveze i vreme. Ovo jeste stavka koja će kočiti, ali koja će samo donositi da se povremeno žestoko iznervirate i dodatno zatvrdoglavite da je rešite. Ne pravite neke velike planove i ne računajte baš mnogo na neke dogovore jer je itekako moguće da sve ovo bude podložno promenama.

Novac
Moguće je da novac koji vam je potreban nećete dobiti odjednom, nego u delovima.

Ljubav
Dokle god između partnera i vas postoji prava komunikacija i želja da se dogovorite, dokle god ste svesni šta značite jedno drugom – neće postojati šansa da vaš odnos iole ozbiljnije bude uzdrman tokom ove nedelje . I pored napetosti koja će se provlačiti, i pored mentalne istrošenosti i umora kod oboje – vas dvoje ćete funkcionisati dobro. Oboje imate svoje loše momente kada je potrebno da vas druga strana razgovorom, lepom energijom i osmehom „podigne“. Slobodni Ovnovi – mnogo priče i lepih dešavanja vas očekuje i u ovoj sedmici. Kuda i da li bilo gde vodi – zar je zaista važno, ukoliko uživate?

Zdravlje
Razmislite da se više fizički aktivirate.

Da biste izbegli zamku „dupliranja obroka“ koja itekako postoji u ovoj nedelji, pokušajte da svaki vaš obrok bude dovoljno i obilan i kvalitetan da ne biste bili gladni već posle sat vremena. Najbolja je trenutno kombinacija mesa i povrća. Prijaće vam i mlečni proizvodi, naročito kiselo mleko i grčki jogurt.

Posao
Podvlačenje crte po nekim pitanjima vas očekuje u ovoj sedmici. Ukoliko do sada niste radili – vreme je da počnete. Ukoliko ste pak radili, sada je trenutak da se naprave neke promene i funkcioniše na drugačiji način. Bilo prvo, bilo drugo – sigurno je da baš i nećete biti ekstatični. Teško vam je da se u ovim danima pomerite i date sve od sebe. Nekako ste polovični, pa će vam sve posebno teško padati. Uglavnom ćete funkcionisati na mišiće i iz čiste tvrdoglavosti i onog fazona – tako mora.

Novac
Ok ste po pitanju finansija. Voleli biste da je bolje, ali tako je kako je.

Ljubav
Pun je Mesec u vašem polju partnerstava, pa se odnos sa voljenom osobom u ovoj nedelji može zatalasati. Oboje možete biti nemirni i nespokojni, mogu biti rečene neke reči koje ne mislite zaista ali samo od vas zavisi da li ćete ovaj kratkotrajni stres tvrdoglavo produbljivati ili izabrati mnogo lakši put kroz razumevanje. Poboljšajte raspoloženje jedno drugom, bar to sada možete. Slobodni Bikovi – nečije porukice ili reči će vam probuditi maštu, neki kontakti sa suprotnim polom mogu pokrenuti strasti u vama. Bićete na raskrsnici između žudnje i pitanja koja postavljate sebi – Da li vredi usuditi se?

Zdravlje
Problemi sa kožom i alergijama.

Sveže povrće, naročito ono zelenolisno ja sada obavezna stavka kod vas kada je ishrana u pitanju. Takođe, trebali biste i da unosite dovoljno voća, naročito pomorandži ili bobičastog voća. Izbegavajte mesne prerađevine i u širokom krugu zaobilazite slatkiše i grickalice.

Posao
Vreme je da se stvari pokrenu, da se krene iznova. Ipak, kod vas postoji određeno oklevanje, nesigurnost pa ćete u ovoj nedelji funkcionisati po principu – korak napred, korak nazad. Pun Mesec u vašem polju poslovne svakodnevice nagoveštava da ste stigli do kraja jednog perioda i da je vreme da nastavite tamo gde ste zaustavljeni. Evidentno je da kod vas nema prave volje i dela, bar onih istinskih. Sve ste vi u svojoj glavi složili savršeno – samo je potrebno da to zaista i uradite.

Novac
Novac koji očekujete stiže u drugom delu sedmice.

Ljubav
Venera u vašem znaku sve više usporava i nije u nekoj bajnoj poziciji, ali to je ipak Venera i svakako će vam, možda uz nešto više truda nego u proteklim nedeljama – doneti korektan odnos sa voljenom osobom. Ok, možda nećete imati baš toliko volje i pozitivne energije da se bavite partnerom, ali ćete pronalaziti motive u sebi. Bolje ćete se osećati ukoliko kao par budete imali više aktivnosti, druženja, zajedničkih akcija. Slobodni Blizanci – nastavak neke komunikacije ili flertovanja koja je u proteklom periodu krenula sada zavisi samo od vas. Ako je to ono što želite – pokrenite je.

Zdravlje
Fizički ste uglavnom dobro. Stres stoji ispod površine.

Znate i sami da kada god je pun Mesec na nebu (a pogotovo sada ovaj u znaku Škorpije i vašem polju ljubavi) vi upadnete u neko čudno raspoloženje i onda sednete i počistite svaku fioku sa slatkišima. Pokušajte da sada to izbegnete – prijaće vam morska ili rečna riba i gomila salata.

Posao
Sve se još tokom prošle nedelje skockalo da vam donese promenu i pokret u poslovnom segmentu. No, iz nekog samo vama znanog razloga – moguće je da ćete tek u drugom delu ove nedelje zaista napraviti pravi iskorak. Još uvek niste sigurni šta da uradite po nekim pitanjima – moguće je da treba definisati neke saradničke odnose, videti da li možete da računate na neke ljude ili ne. To još uvek ostaje da visi u vazduhu i moguće je da ćete baš konkretno ove situacije dodatno odložiti.

Novac
Nije sjajno, ali ste ipak u prilično stabilnoj situaciji.

Ljubav
Mir i harmonija u vašim emotivnim relacijama zavisiće od toga kako se vi osećate . I pored punog Meseca u znaku Škorpije šansa za taj vaš dobar osećaj postoji, pogotovo ako energiju usmerite na strast, na neke lepe, kvalitetne i aktivne promene u odnosu. Pronađite način da voljenoj osobi pokažete koliko je zaista volite – i rečju i delima. Slobodni Rakovi – taj isti pun Mesec u polju ljubavi govori o tome da postoji osoba ka kojoj vaše misli lete. No, od tog „letenja misli“ teško da ćete imati vajde. Poenta je u tome da vi razmišljate, ali ne radite ništa konkretno. A druga strana takođe ćuti.

Zdravlje
Uglavnom dobra zdravstvena situacija

Za Lavove dajte malo konkretniju hranu u ovoj nedelji! Sve je to lepo – taj zeleniš, povrće i tako to ali sada vam je stvarno potrebno meso. Svih vrsta, na sve načine – ako nema mesa, može da prođe i riba, ali da se više začini i jače ispeče....

Posao
Nedelja za pravi poslovni pokret. Još uvek su ovde vaši koraci lagani, oprezni, još uvek niste u pravom radnom raspoloženju i funkcionišete kroz težinu – ali ipak možemo da kažemo da je došlo vreme da ozbiljnije prionete na posao. Odnos sa autoritetima će biti povremeno kompleksan i trebaće vam više truda i snage – ali ćete se na kraju razumeti i naći kompromis. Organizacija vam neće biti savršena – koliko god da vam se žuri, nemojte trčati pred rudu ali ni požurivati one koji su oko vas.

Novac
Niste trenutno zadovoljni finansijama. Sve se pokreće previše sporo.

Ljubav
Pun Mesec u vašem polju doma upozorava i Lavove i njihove partnere da u ovoj nedelji ne talasaju baš mnogo. Nezadovoljstvo koje je vremenom nakupljeno može biti izbačeno na površinu i iako možda neće dovesti do nekih ozbiljnijih problema – ipak će stvoriti negativnu atmosferu u vašem odnosu. Ovo nisu dani da se izađe sa nekim konkretnijim odlukama i izjavama – pogotovo ako o njima niste dobro promislili ili su one izrečene u brzini, impulsu. Slobodni Lavovi – rascep između želja i mogućnosti sve više će biti prisutan i sve više ćete ga osećati.

Zdravlje
Pomalo ste tromi, ali se generalno gledano osećate dobro.

Ova nedelja će, na žalost doneti da Device uglavnom konzumiraju ono za šta sigurno znaju da im ne prija. Bilo da je u pitanju brza hrana, previše suhomesnatih proizvoda, zatrpavanje slatkišima, mnogo začina – ono što biste trebali da jedete kao što je povrće i voće – nekako ćete zaobilaziti.

Posao
Generalno gledano – u ovoj nedelji će sve ono što je vezano za posao ići dosta mirno. Postoji šansa da ćete zabiti glavu u obaveze i nećete obraćati pažnju ni na šta oko sebe. To je možda i ono što vam se preporučuje. Sve ono što biste u ovoj nedelji želeli da pokrećete ili da menjate – budite sigurni da ćete se suočavati sa preprekama, sa usponima i padovima. Najviše ćete vremena izgubiti na papirološka pitanja – kao da su se neke stvari nagomilale i da sada morate da ih rešavate.

Novac
Uglavnom se snalazite i imate taman onoliko koliko vam treba.

Ljubav
Sve se pomera, samo vaš osećaj po pitanju partnerstva u kojem ste stoji zakucan i dalje. U jednom trenutku vam se učini da je tu sve u redu, u drugom debelo analizirate ponašanje voljene osobe i tu vam nešto ne miriše baš kako treba....Vrlo je moguće da ćete u drugom delu nedelje pokrenuti razgovore baš o tome što vas žulja – no, ili vam se odgovor ni malo neće dopasti ili na kraju nećete dobiti ništa konkretno. Slobodne Device – koliko god da vam se neko dopada – nemate trenutno pravu sliku o ovoj osobi i nisam sigurna da je za vas najpametnije da žurite u emotivnu priču. Sačekajte malo.

Zdravlje
Fizički ste dobro. Mogući su problemi sa spavanjem.

Sa punim Mesecom u polju hrane teško je da ćete vi biti uspešni u obuzdavanju svojih apetita. No, ukoliko uspete u tome – vama bi u ovoj sedmici najviše odgovarala morska ili rečna riba, integralni pirinač, spanać i ostalo raznovrsno povrće.

Posao
U ovoj nedelji funkcionišete razapeti između lepršavosti i zablokiranosti, težine. Moguće je da ćete u početnim fazama bilo koje poslovne priče biti izrazito raspoloženi za akciju, da biste kako vreme odmiče sve više padali i sve će vam teže biti da funkcionišete. Ili će pak sve ići obrnuto – prvo težina, a onda ćete uspeti sebe da naterate da se pokrenete i jednom kada to uradite nećete moći da stanete. U svakom slučaju, ovi dani će vam biti i fizički i mentalno prilično zamorni.

Novac
Novčana situacija je dosta stabilna.

Ljubav
I dobra i loša nedelja. Dobra, zato što će odnos sa voljenom osobom funkcionisati kako treba. Loša, zato što se vi nećete osećati najbolje. Značajno usporavanje vaše vladarke Venere pred retrogradni hod i kvadrat sa Neptunom koji trenutno pravi govore o dve stvari – Prva je da vi ne znate šta želite trenutno od odnosa u kojem ste. Druga je da je moguće da postoji neko ka kojem vaše misli idu sve više. Slobodne Vage – ko god vam se dopadao i koliko god da vam se ta osoba sviđa – sada zaista nije trenutak da bilo šta konkretizujete, realizujete. Ono što želite i što biste dobili nije isto.

Zdravlje
Iako nećete imati nikakav konkretan zdravstveni problem, bićete njanjavi.

Energetski jaka hrana - meso, mlečni proizvodi, naročito mladi sir i jogurt, a od povrća – najviše će vam trenutno prijati tikvice, zelena salata, blitva, cvekla i celer. Suhomesnate proizvode izbegavajte, kao i preteranu upotrebu začina.

Posao
Čudna nedelja je pred vama . Imaćete mnogo posla, a što ga više budete imali – više ćete želeti da pobegnete od njega i stavite tačku na sve. Naravno, te tačke nema ni u najavi, aspekti samo govore o tome da ste prezasićeni i da je potrebno da promenite nešto da biste se resetovali. Nije vreme da pravite bilo kakve ozbiljne preseke, a kamoli da lomite situacije preko kolena. Pre ili kasnije, shvatićete da ste napravili pogrešku i da se morate vratiti korak unazad. Radite, ćutite i čekajte pravi trenutak.

Novac
Drugi deo nedelje vam donosi prilive koji će vas smiriti.

Ljubav
Pun Mesec u vašem znaku prvo mora da zatalasa vas, a onda i da napravi omanji cunami u vašim partnerstvima. Škorpije su prilično drastične u ovoj nedelji i samo će od ponašanja i stavova voljene osobe zavisiti da li će se sve brzo slegnuti....ili će se podići još veća prašina. No, obzirom da je partner sada sklon da vas primiri, uljuljka – itekako je moguće da sem trenutne tezije ništa spektakularnog neće biti u ovoj nedelji. Slobodne Škorpije – možda mislite da znate šta želite, ali to je malo verovatno. Možda mislite da ste provalili ko je i kakva je osoba preko puta vas, ali to je još neverovatnije.

Zdravlje
Problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Ne preskačite konstantno sveže voće i povrće – pogotovo ovo drugo. Jasno je da volite da pojedete konkretno, ali ne možete svoje obroke zasnivati samo na mesu i mesnim prerađevinama. Eksperimenta radi – pokušajte da jedete više ribe, integralnog pirinča, barenu hranu....

Posao
Niste sigurni koliko se istinski možete osloniti na neke osobe sa kojima sarađujete i koliko će oni ispoštovati ono što ste se dogovorili ali trenutno ne možete da uradite mnogo po ovom pitanju, osim da sačekate. Za vas bi, realno gledano – bilo mnogo bolje da se držite trenutnih okvira i dogovora koji već duže vreme funkcionišu. Ova nedelja će vam doneti povećanje obima obaveza ali će vam to jednim delom i prijati. Najbolje se osećate kada zabijete glavu u posao i radite ono što najbolje znate.

Novac
Uspevate da u ovom segmentu održavate stabilnost.

Ljubav
I partner i vi ste sve više svesni da se mora progovoriti po mnogim pitanjima. Ipak, kao da oboje još uvek u širokom luku zaobilazite baš one najosetljivije tačke za koje ste svesni da mogu doneti problem. Znate, nećete još dugo moći tako. Pre ili kasnije, stvari koje oboje sakrivate, bilo od sebe bilo od voljene osobe – izaći će na svetlost dana. A u ovoj nedelji ostaje vam da još uvek održavate privid da sve funkcioniše ustaljeno....Slobodni Strelčevi – osoba koja vam se dopada verovatno nije iskrena prema vama ili je vi doživljavate drugačijom nego što zaista jeste. Nije vreme da žurite sa ulaskom u ljubavnu vezu.

Zdravlje
Fizički ste dobro. Manji problemi sa nesanicom i nervozom.

Svedeni i jednostavni obroci, na koje nećete potrošiti mnogo vremena, a koji u sebi sadrže sve ono što je vašem organizmu neophodno da bi funkcionisao – raznorazne paste, kombinacije svežeg povrća sa tunjevinom ili mesom, bogate salate. Potrebno vam je više voća.

Posao
Polovična nedelja. Neki će dogovori funkcionisati savršeno, dok ćete za druge verovatno shvatiti da od njih morate odustati. Neke vaše ideje ćete moći da primenite i realizujete, a od nekih drugih ćete morati da se oprostite. Poenta je u tome da se u ovom periodu stvari čiste – ono što otpadne, za tim nemojte žaliti jer vam verovatno ni ne bi donelo ništa posebno. Vaša snaga, kreativnost, entuzijazam i dobra energija će se pojačavati prolaskom kroz ovu sedmicu. Radite i zaradite.

Novac
Dosta korektna nedelja po pitanju finansija.

Ljubav
Nešto bolja komunikacija postoji između partnera i vas tokom ove sedmice. Lakše se uklapate, lakše dogovarate a postoje tu i pomaci i zajednički planovi. Ono čega trenutno nema jeste ta neka, suštinska povezanost – ona izostaje i sve se dešava samo na površinskom nivou. Zapitajte se šta je to tačno što fali i pokušajte da pokrenete stvari u pravom smeru. Slobodni Jarčevi – nije problem u tome da li postoji osoba ili osobe. Problem je u tome da li su te osobe prave, da li su iskrene i da li vredi ulaziti u bilo šta ozbiljnije sa njima. Velika očekivanja i iluzije mogu doneti i velika razočarenja.

Zdravlje
Uglavnom ste dobro.

Više mlečnih proizvoda, koje možete kombinovati i sa svežim voćem i semenkama, pa praviti ukusne, zdrave ali i energetski jake šejkove. Neka začina bude što manje, pogotovo izbegavajte ljuto. Izbegavajte mesne prerađevine i grickalice.

Posao
Šta god da radite, kasnite. A to kašnjenje je verovatno iz razloga što uporno hoćete da stvari radite na svoj način i ne odustajete od toga. Promena dolazi u poslovnom segmentu i ta promena vam neće prijati ukoliko ne smirite svoje nemire i ne prilagodite se onome što se od vas traži. Trenutno ste izgubili onaj vaš polet, elan, kreativnost – uglavnom otaljavate obaveze i gledate da što pre pobegnete od njih. Autoriteti i saradnici vrše pritisak na vas i to vam se ni malo ne dopada.

Novac
Bolje finansije u drugom delu sedmice.

Ljubav
Pun Mesec u vašem polju statusa ne govori samo o poslu, već i o vašem emotivnom statusu i poziciji. Neke Vodolije su trenutno na velikoj emotivnoj raskrsnici i čak neće biti čudno ukoliko neki odnosi prestanu da postoje. No, ja moram da kažem da postoji velika šansa da sve ovo donese samo trenutnu oscilaciju i brzo vraćanje u normalu. Do prekida će doći samo i isključivo ukoliko vi budete potencirali na tome i ne odustajali. Slobodne Vodolije – više ne znate šta da mislite o osobi koja vam se dopada. Kao da ste u nekom vakuumu – sve se vrti oko mašte i osećanja a realizacije ni od korova.

Zdravlje
Uglavnom korektno, iako se vi ne osećate baš savršeno dobro.

Morska i rečna riba, meso i povrće koji su bareni ili blanširani bi vam baš prijali tokom ove nedelje. Voće možete konzumirati u neograničenim količinama, kao i kombinaciju suvog voća i semenki, da biste donekle utolili potrebu za slatkim.

Posao
Kad biste i u ljubavi bili toliko praktični kao što ste na poslu – gde bi vam bio kraj....No, ova nedelja donosi Ribama u poslovnom segmentu mnoštvo dobrih situacija i dešavanja. Sve nekako kreće da se rešava brže nego do sada. Doduše, biće prisutna nervoza ali to je nešto od čega trenutno ne možete da pobegnete, pa izvolite – prilagodite se. Iznenadiće vas inicijativa nekih saradnika prema vama, kao i predlozi koji budu došli sa njihove strane. Za sada nemojte donositi nikakve konkretne odluke.

Novac
Niste loši po pitanju finansija.

Ljubav
Odnos sa partnerom i nije toliko loš koliko vi volite povremeno sebi da predstavite. Komunikacija sada može početi da se poboljšava, ali biće potrebno da se aktivno uključite u nju, a ne da sedite i čekate da vam padne sama, sa neba. Ukoliko ste napravili neke poteze koji i nisu baš bili kako treba prema voljenoj osobi, sada je vreme da ovo ispravite. Malo se spustite na zemlju i realnije sagledajte i sebe, ali i odnos u kojem ste. Slobodne Ribe - u ovom periodu vam ja nikako ne bih savetovala da se zalećete u neke ljubavne priče. Previše ste osetljivi i previše skloni tome da pravite ideal i tamo gde ga nema.

Zdravlje
Dobra zdravstvena situacija. Mogli biste više da budete fizički aktivni, tromi ste.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava