Nedeljni horoskop: 27. april - 3. maj 2020.

Pročitano: 370 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 27. aprila do 3. maja 2020. godine!

Manite slatkiše, grickalice i brzinske obroke. Vama sada treba kvalitetna hrana, da sednete kao čovek i da u svakom zalogaju uživate. Da se kvalitetnim kalorijama i energijom snabdete, da biste isto tako kvalitetno mogli i da ih potrošite.

Posao
Neke situacije, naročito dogovori i papirološka pitanja baš i neće ići onako kako ste vi to lepo zamislili. Prepreke u ovoj nedelji postoje, ali one koje treba samo pametno preskočiti ili ih naravno – rešiti. A imate više nego dovoljno kefala da to i uradite. Ukoliko je potrebno – malo ćete izmuljati, malo ćete zaobići pravila, malo ćete napraviti neku, samo vašu kombinaciju – i očas posla dolazite do cilja. Nedelja u kojoj vam je mozak uključen sto na sat. Ako, samo radite, potrebno vam je da se trošite....

Novac
Neke situacije oko novca će vas iznervirati, ali će se sve brzo vratiti u normalu.

Ljubav
Vi ste dobro, pa da ne kvarimo. Partner jeste malo čudnjikav, bez energije, usporio je ali generalno gledano – vaš odnos će biti ok. Bar u onoj meri koliko vi budete imali vremena za drugu stranu. Takođe, može da se desi da je vaše drago biće jako na rečima a na delu baš i ne, ali šta sad....Zato ste vi tu da dižete, da bodrite, da gurate i da donosite pozitivnu energiju. Šta vam teško. Da ne zaboravim – neki od vas imaju priliku i da zabrljekaju „sa strane“ – moj savet je nemojte, a vi kako god vam drago. Slobodni Ovnovi – više priča i flertića se baš lepo razvija. Prija vam i uživate u svakom trenutku.

Zdravlje
Pazite da se ne povredite i nešto više obratite pažnju na ishranu.

Gde je više pokreta i dešavanja, tu je i više stresa, nervoze i nerviranja. A kada je ovo prisutno – onda je nekako najlakše i najlepše smiriti se uz uživanje u klopi koju vi najviše volite. U ovoj sedmici samo malo pripazite da li je namirnicama koje koristite istekao rok trajanja. Pogotovo mesnim proizvodima.

Posao
Šefovi će presirati, vi ćete se opirati. Nećete se baš najbolje razumeti ili jednostavno – nećete želeti da se razumete. Jedino što kontate trenutno jeste da ste natovareni i da ovi iznad vas imaju nameru da vam još malo dodatnog tereta nametnu. Ako vam ne nameću teret kroz obaveze, onda će kroz prisustvo i kroz milion i jednu bajnu ideju kako najbolje organizovati posao. Popustiće ovaj pritisak do kraja nedelje, ali ćete vi verovatno do tada biti kao izduvan balon.

Novac
Više ne znate ni kolika vam je plata ni kad je dobijate ni koliko zarađujete. Samo znate da imate troškove

Ljubav
Venera u Blizancima nije vaša Venera – vama kada je ljubav u pitanju treba nešto „opipljivo“, stabilno, osoba na koju možete da se oslonite, gde pogledi i dodiri govore mnogo više od reči. A sa trenutnom pozicijom Venere u Blizancima – sve se nešto samo vrti oko priče. Pričate sa voljenom osobom noću, pričate danju, pričate dok radite, pričate dok odmarate – toj priči izgleda nikad kraja. Možda baš i nije vaš fazon, ali priznajte – nije baš toliko loše, zar ne? Slobodni Bikovi se muvaju, više im je preko glave tog muvanja i ne vide gde to sve i da li uopšte negde vodi. Vodi, vodi – samo zaobilaznim putevima...

Zdravlje
Krvni pritisak i cirkulacija kod starijih Bikova. Mlađi – psiho fizički umor, previše stresa.

Neće vam baš sva hrana prijati, pa nemojte mnogo eksperimentisati tokom ove sedmice. Takođe, dobro proveravajte ispravnost i rok trajanja namirnica. Neki od vas čak mogu imati i alergijske reakcije i to najpre na voće ili na sredstva kojima su prskana.

Posao
Dobre ideje, mogućnosti da napravite neke konkretne promene u poslovnom segmentu. Možda u početku neće sve funkcionisati po vašim zamislima ili će biti prepreka – ali rešenje evidentno postoji. Za situacije koje vas eventualno zbunjuju ili u kojima niste sigurni šta da uradite – savet je da ne žurite i ne pravite nagle odluke i preseke. Sačekajte još malo, u narednih par nedelja bi trebalo da se pojavi rešenje i pravi putokazi za vas.

Novac
Šarena sedmica. Troškovi su nešto jači nego inače. Ne rizikujte previše sa ulaganjima.

Ljubav
Sa Venerom u svom znaku i polju ličnosti lakše i lepršavije izlazite na kraj sa bilo kakvom, iole neprijatnom situacijom sa voljenom osobom. Ako ništa drugo – u eventualno napetim momentima sve ćete okrenuti na šalu. A tu vam niko ne može parirati niti odoleti vašem šarmu. Nervozu koju i dalje nosite negde duboko u sebi izbacite kroz zabavne aktivnosti i dobru energiju sa partnerom. Slobodni Blizanci – možete imati komunikaciju sa više osoba, ali vi ste se mentalno „zakačili“ samo za jednu – i to verovatno za onu koja vas svojim ponašanjima i postupcima totalno zbunjuje.

Zdravlje
Alergije, problemi sa pritiskom.

Što više budete aktivni, bolji ćete apetit imati. Oscilacija raspoloženja kojima ste vi tako podložni biće i u ovoj nedelji, ali ne u tolikoj meri kao do sada. Više ćete ugađati sebi i uživati u omiljenoj klopi. Pojačajte unos povrća, najpre kroz raznovrsne salate – vitaminske bombe vas dodatno dižu.

Posao
Promene su pokrenute, ali vi kao da još uvek stojite na raskrsnici nespremni da zaista zakoračite u njih. Čas napravite korak napred, čas korak unazad – previše preispitujete sve i time sebe kočite. No, hteli ili ne hteli – podrška i „guranje“ koje dobijate od onih koji su vam bitni na kraju će vas zaista aktivirati. Iako je pred vama jedna pomalo čudna nedelja, u kojoj će biti čas žurbe čas kočenja – ne možemo da kažemo da ćete loše proći u njoj. Naprotiv. Kako dani budu odmicali, vi ćete biti sve aktivniji.

Novac
S jedne strane – okupirani ste stanjem svojih finansija. S druge – ne vodite ni malo računa o troškovima.

Ljubav
Sve ono što ste negde unutar sebe sakrili počinje da žulja i okupira vam misli. Kod nekih zauzetih Rakova je to druga osoba i razmišljanja o njoj, kod drugih je preispitivanje koliko se zaista osećaju srećno i ispunjeno u postojećem odnosu. Šta god da je u pitanju – u nekim momentima ćete uspevati da držite pod kontrolom, u drugim će vam donositi nemir što će se primetiti u odnosu sa partnerom. Dakle, nedelja talasanja, najpre u vama a zatim i u vašoj vezi. Slobodni Rakovi – čas ste u prošlosti, čas u sadašnjosti koja donosi nove ljubavne prilike – ali je sve što se dešava još uvek jako nedefinisano.

Zdravlje
Povremeni problemi sa nesanicom. No, generalno gledano – dobro ste.

Polako se vraćate sebi a samim tim – vraća se i onaj vaš ritam na koji ste navikli po svim pitanjima, pa i ishrani. Više uživate, više ste skloni da ugodite sebi i sada je samo potrebno da budete aktivni jer će vam to em dodatno otvarati apetit, em činiti da se bolje osećate.

Posao
Pored Sunca i Urana koji su već u vašem polju pozicije, karijere – početkom ove sedmice i Merkur ulazi u isto polje dodatno pokrećući sva pitanja koja se vezuju za posao. No, obzirom na aspekte koji su trenutno aktivni – veliko je pitanje da li ćete baš u ovoj nedelji pronaći sva rešenja za probleme koje imate i da li ćete startovati onako kako planirate. Meni pre izgleda da vam tek naredna sedmica donosi taj pravi, veliki nov poslovni početak i istinsko pokretanje vama važnih pitanja i situacija.

Novac
Sve što je vezano za finansije sada vas stiska i opterećuje. Neće dugo, ne brinite.

Ljubav
Odnos sa partnerom je čas rutina koja vam se ni malo ne dopada a čas kada dođe do nekog talasanja – bilo unutar vas, bilo u kontaktu sa partnerom – za tom istom rutinom čeznete i želite da je vratite. Nije lagana nedelja pred vama – postoji neko lomljenje unutar vas – neke Lavove može „krckati“ trenutna situacija, neke to što ne znaju koji potez je za njih pravi, neke što imaju problem u komunikaciji sa voljenom osobom. Sitne prepreke, ali dovoljne da se osećate nemirno. Slobodni Lavovi – komunikacije sa suprotnim polom ima sa više strana. Problem je u tome što je sve nedefinisano, najpre u vama.

Zdravlje
Fizički ste uglavnom dobro. Mentalno – tu je potrebno vreme da se stabilizujete.

U glavi vam je „šareno“ a automatski i apetiti prate ovo osećanje, donoseći vam velike oscilacije. Neki od vas će jesti neredovno, drugi će se zatrpavati grickalicama i slatkišima. Ukoliko je moguće, izbegnite da jedete s nogu i u prolazu – preskočite brzu hranu – od sendviča se ne živi.

Posao
Nedelja prenaglašene odgovornosti i pritiska obaveza na vas. Prvi deo sedmice će vam proći u žestokom rmbanju i verovatno ništa neće ići po vašim planovima ili će se odvijati na najsporiji mogući način. Imaćete problem u komunikaciji i sa nadređenima i sa kolegama, saradnicima. Ukoliko je potrebno da završite neka papirološka pitanja – pripremite živce jer će vam trebati. Potrudite se da ne budete previše impulsivni i da donosite odluke na brzinu. Drugi deo je već nešto lakši i moći ćete da malo odahnete.

Novac
Nerviranje oko novca koji ste pošteno zaradili a nikako da vam bude isplaćen.

Ljubav
To što Device žulja u postojećim emotivnim odnosima, žuljaće i na dalje . I partner i vi funkcionišete čudno – čas se otvarate čas zatvarate jedno prema drugom. Neki odnosi su u fazi jake nedefinisanosti, kada se prosto ne zna šta će doneti dan, a šta noć. Realno je da će počevši od prošle nedelje pa sve tamo negde do polovine maja meseca – neka partnerstva prestati da postoje. Ukoliko možete nešto da uradite da učvrstite svoju vezu – uradite to. Slobodne Device–da ljubavnih prilika imate, to svakako. Da li su to prave prilike ili su možda neprilike – e to je već veliko pitanje i ne možemo sada dati odgovor na njega

Zdravlje
Fizički – problemi sa kičmom. Mentalno – dosta stresa i nervoze.

Ili brzinski gubite kilograme jer zaboravljate da jedete i nemate apetita, ili ste u fazonu da doručkujete, ručate i večerate najpre slatkiše. U ovoj ste nedelji nekako nedefinisani, čudni, mutni. Potrebno vam je nešto da vas zaista pokrene, a to se trenutno ne dešava.

Posao
Zbunjeni ste razvojem poslovnih situacija. Na prvi pogled sve je u redu, ne može se reći da niste stabilni. No, kao da vam nekako fali zaključak, kao da vam fali potvrda koja će vama dati osećaj da sve funkcioniše kako treba. Neke od tih potvrda možete dobiti u drugom delu ove nedelje. Poenta je u tome da vi niste ni malo loši, ni u ovom a ni u prethodnom, vrlo ograničavajućem periodu ali kao da vam je potrebna dodatna sigurnost da biste mogli da rasterećeno nastavite dalje.

Novac
Početak nedelje ne obećava. Kasnije će se stvari po pitanju finansija srediti.

Ljubav
Kako vreme prolazi, čini vam se da sve manje znate šta je ono što zaista želite od odnosa i od voljene osobe. Ne bih rekla da je partner trenutno problem – on funkcioniše kao i do sada, šta više – može vam čak pokazivati više naklonosti nego inače. Problem definitivno postoji u vama – nešto vam smeta i to je kristalno jasno, samo je pitanje da li ćete i kada da se dogovorite sami sa sobom i da donesete zaključak da je to sitnica, ili pak – da je vreme da odete dalje. Slobodne Vage – ili nema nikoga na vidiku i niko vas ne interesuje ili ste u ozbiljnim razmišljanjima o prošlosti ili se ludo zezate. Pa kako se kome zalomi.

Zdravlje
Alergije, manje tegobe sa grlom, problemi sa kožom.

Potrebno vam je nešto da vas pokrene jer kad god ste aktivni, vi se odlično organizujete i po pitanju ishrane. No, prvi deo nedelje baš i nje takav i verovatno će vam doneti manjak apetita i to da na hranu potpuno zaboravite. Kasnije ste bolje, vraćate se sebi.

Posao
Sve što je vezano za posao vas čas presira, čas gura napred. Više ni sami ne znate šta je najpametnije – prepustiti se toku dešavanja gde god vas ona odvela, ili pokušavati da uspostavite kontrolu nad događajima. Savet – povijajte se kako vetar duva. Kada vas nešto sprečava, zastanite, priberite se i razmislite gde grešite. Kada vas nešto tera napred – prihvatite talas pozitivne energije i jurnite. Na žalost, u ovoj nedelji nema čistih i potpuno otvorenih puteva. Sve mora preko prepreka i uz nervozu.

Novac
Generalno gledano - u ovom segmentu ste stabilni. Da li ste mirni? Ne, nikako.

Ljubav
Gomilanje planeta u vašem polju partnerstava naravno da ima dvojak efekat – za neke emotivne odnose dobar, za druge baš i ne. Bilo kod jednih, bilo kod drugih – prvi deo nedelje donosi zastoj i problem u komunikaciji. Ovo se može prevazići, ukoliko postoji volja i želja, naravno. Neke će Škorpije rešiti bitna pitanja sa voljenom osobom. Druge će pak same sebi dati domaći zadatak – da sačekaju još malo i vide da li celokupan odnos vredi truda. Slobodne Škorpije – nečija inicijativa će vas iznenaditi, možda čak nećete u prvom trenutku umeti da odgovorite adekvatno na nju. Sačekajte, ne žurite nigde. Razmislite.

Zdravlje
Upale sinusa, krajnika. Mentalno – stres, napetost, nervoza.

Pritisak okolnosti na vas, neki neraščišćeni problemi ili osećaj zablokiranosti mogu kod Strelčeva izazivati potrebu da utehu traže u hrani. Nije samo pitanje izgleda i kilograma, kod nekih od vas ovo ni zdravstveno nije baš najbolje. U periodu ste promena po pitanju životnih navika. Učinite nešto.

Posao
Ogromna reorganizacija kreće kod vas tokom ove sedmice. Početni momenat nije ni malo lagan i verovatno će vam doneti dosta komplikacija i u dogovorima i u organizaciji. Promene koje se dešavaju su neophodne, koliko god da ste vi nespremni za njih. U kasnijem periodu ćete shvatiti da su ipak bile pozitivne po vas. U poslovno partnerskom segmentu očekujte velike aktivnosti – do vas mogu stići ponude koje će vas itekako naterati da se zamislite i odlučite da li ih prihvatiti ili ne.

Novac
Troškove je sada prilično teško kontrolisati.

Ljubav
Jednim delom – odnos sa voljenom osobom funkcioniše i izgleda kao da tu ne postoje neki veći problemi. U suštini, vama mnogo toga smeta i po mnogim pitanjima niste zadovoljni ali kao da tapkate u mestu pokušavajući da pronađete pravi model ponašanja na dalje. U prevodu – neće biti velikih oscilacija između partnera i vas, sve još uvek stoji ispod površine. Slobodni Strelčevi – emotivnih ponuda ima i to sa više strana. Ima tu i pravih, iskrenih osoba ali ima i onih koji samo donose veo iluzije i obmane. Pravi je zadatak odrediti ko je ko i šta želi od vas.

Zdravlje
Ishrana je trenutno slaba tačka. Takođe, potrebno vam je više pokreta i fizičkih aktivnosti.

Sve bi bilo u redu da niste nervozniji nego inače, što vam donosi probleme sa varenjem i težinu nakon svakog obroka. Pokušajte da jedete lakšu hranu, najpre baziranu na povrću. Obroci ne bi trebali da budu teški, prezačinjeni i premasni. Unosite i više tečnosti.

Posao
Nije vam uopšte jasno zašto morate svoje vreme trošiti na neke obaveze koje su po vašem mišljenju potpuno nepotrebne. No, bojim se da vas niko ništa ne pita i da ćete morati da im posvetite vreme, koliko god vam to teško padalo. Posle početne faze zastoja, doći će do ubrzavanja i lakšeg funkcionisanja i ako ništa drugo – do kraja nedelje ćete moći da kažete da ste jedno ogromno breme skinuli sa sebe. U ovoj vas sedmici očekuje rad, red i disciplina – pa izvolite, navalite.

Novac
Svaki neplanirani trošak sada vam donosi nerviranje.

Ljubav
Promenljiva raspoloženja u vašim partnerstvima. Kao da situacija krene, pa stane. Čas ste oboje u fazonu neke živosti, podsticanja, dešavanja, akcije – a čas se zatvorite pa je komunikacja otežana i ne osećate potrebu da reč progovorite jedno s drugim. Bilo bi dobro da se ne ćuti, da postoji što više razmene misli i energije između vas dvoje. Pa čak i da se posvađate – sve je bolje od povlačenja u sebe i tišine. Slobodni Jarčevi – i neka prošlost ali i neki noviteti mogu se u ovoj nedelji ničim izazvano pojaviti. Ne delujete trenutno otvoreno i spremno da automatski zakoračite u bilo šta. Potrebno vam je vreme da razmislite.

Zdravlje
Nervoza. Sve ostalo je uglavnom pod kontrolom.

Nije toliko problem ishrana u ovoj sedmici. Vi tu imate neki kontinuitet i neku formu redovnosti. Uglavnom će se problemi vezivati za probavu – to može biti posledica unutrašnjeg stresa pod kojim ste trenutno. No, za svaki slučaj – kontrolišite ispravnost i trajnost namirnica koje koristite.

Posao
Poslovno totalno šarena sedmica. U njenom prvom delu – koliko god vi požurivali situacije – one će ići nekim svojim tempom što u vašem prevodu znači – presporo, preteško. Oko svega ćete morati da se nervirate i da se polomite. U drugom delu ove nedelje stvari će se pokrenuti brže, ali ako mislite da će nerviranje nestati – e tu se varate. Ono vas prati u stopu. Nastupaju velike promene, užurbanost, problemi u komunikaciji ili sa tehnologijom. Iznenađenja, neki put prijatna a neki put baš i ne.

Novac
Čas ste optimistični čas pesimistični po pitanju finansija. No, realno gledano – niste loši.

Ljubav
Šta god da se dešava u vašem ljubavnom životu i kako god da se situacija sa partnerom odvija – vi imate čudan osećaj u glavi i stomaku. U jednom momentu se opustite i tada ste velika podrška osobi koju volite, u drugom se pak utišate, mudrujete neke svoje misli i osećate duboko unutrašnje nezadovoljstvo. Delujete totalno neodlučno, kao da čas pravite korak unapred, čas unazad. Boga pitaj koji će krajnji rezultat svega ovoga biti, ali to vam tek dolazi tokom maja meseca. Slobodne Vodolije – zanos je super stvar, samo proverite da li ste zaneseni osobom koja je zauzeta....

Zdravlje
Upalni procesi. Tegobe sa krvnim pritiskom.

Nervoza vas trenutno sprečava da po pitanju ishrane budete stabilni. Veliki skokovi i variranje u raspoloženju dovode do takođe velikih skokova i promena u apetitu. Slatkiši su još uvek stavka broj jedan na koju morate obratiti pažnju. U prevodu – kontrolisati, ne podsticati.

Posao
Sve se vezano za posao dodatno ubrzava a pitanje je koliko ste vi zaista spremni na to. Moraćete jako da obratite pažnju i na organizaciju i na svaki detalj dogovora sa saradnicima jer postoji tendencija da se stvari zakomplikuju. Stvari u ovoj nedelji izgleda radite na teži način . Ili morate da preskačete prepreke ili da sve radite minimum dva puta da biste mogli uspešno da privedete kraju. Ljudi vas nerviraju, okolnosti vas nerviraju, nervira vas što čas morate da jurite, a čas da čekate.

Novac
Uglavnom korektna situacija u ovom segmentu.

Ljubav
Čas ste zaneseni, čas opterećeni. Neki i teški i napeti momenti mogu postojati u odnosu sa voljenom osobom tokom ove sedmice. Iskreno rečeno, meni se čini da ste trenutno vi veći problem nego partner. Kod vas lično postoji velika neusaglašenost i misaona opterećenost koja proizvodi čudne situacije i oscilacije u odnosu. Ne gurajte ka rešavanju i raščišćavanju i ka raspravama. Nema potrebe. Realno gledano, sve je u redu i nemojte previše da talasate. Slobodne Ribe – vrlo je važno da realno sagledate i situaciju i osobu koja vam se dopada. Bilo kakva vrsta iluzije ili tajne samo može doneti problem.

Zdravlje
Mogućnosti za sitnije povrede. Mentalno – pod stresom ste.

Autor horoskopa: venerasapapilotnom.com
Astrolog: Olga Savić

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava