Nedeljni horoskop: 17. - 23. jun 2019.

Pročitano: 797 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 17. do 23. juna 2019. godine!

Svedite meso i suhomesnate proizvode na najmanju meru. Da biste se dobro osećali akcenat u ovoj sedmici stavite na ribu, na zeleno povrće – spanać, zelenu salatu, kupus, krastavac. Od voća – trešnje, jagode, višnje i lubenice.

Posao
Imate osećaj da sve ono što radite, bilo da su to postojeći poslovi ili nove opcije koje tek pokušavate da otvorite za sebe – mora u ovom periodu da ide na najkomplikovaniji i najsporiji mogući način. Sve uz težinu, a gde je težina i otežavajuće okolnosti, tu je i vaša nervoza – pa njome samo sebe saplićete i dodatno usporavate. Pričajte, dogovarajte, radite sve ono što je do vas – a pustite da realizacija dođe sama od sebe – ukoliko se to ne dogodi u ovoj nedelji – uskoro će, ne brinite.

Novac
Imate konstantne prilive novca, ali sve su to male sume koje vam sada nisu dovoljne.

Ljubav
Neke situacije ste partner i vi uspeli da prevaziđete, ali u ovoj nedelji se mogu otvoriti novi „frontovi“ na kojima ćete voditi bitke. Ukoliko želite da pokrenete neka pitanja sa voljenom osobom, birajte reči i gledajte na koji način to prezentujete – ne budite nervozni i razdražljivi – da ne biste umesto poboljšanja dobili pogoršanje odnosa. Nedelja u kojoj se mogu rešiti vrlo važna porodična pitanja, ukoliko samo budete imali više takta i strpljenja. Slobodni Ovnovi – malo je verovatno da u ovom periodu ne postoji osoba (ili osobe) koje su vam privlačne. Isto tako – i vi morate biti pod budnim okom suprotnog pola. No, lako se može desiti da se mnogo priča a malo istinski „radi“....

Zdravlje
Bolovi u stomaku, nadimanje i teskobe sa želucem ipak traže da odete kod lekara.

Dosta mlečnih proizvoda u ishrani prijaće vam a istovremeno vas i osvežavati. Drugi deo sedmice može doneti pojačane apetite, bićete skloni da preterate sa brzom hranom i sa slatkišima. Slatkiše zamenite bobičastim voćem. Dozvoljen je i sladoled, ali u umerenim količinama. Ljubav Možda trenutno niste u fazonu niti u pravom raspoloženju da se posvetite onim pitanjima koja prave tenziju ili problem u vašem odnosu. Želite da promenite teme, da promenite sredinu, da pobegnete iz okolnosti, da pobegnete od razgovora u kojima ili vi ili voljena osoba budete na neki način povređeni. Mnogi od vas će ili otpočeti sa planovima za putovanje ili čak otići na put do kraja sedmice. To bi bio dobar potez za stabilizaciju i za bolje odnose u vašoj emotivnoj priči. Slobodni – ovu sedmicu bismo mogli da okarakterišemo kao vrlo zanimljivu jer postoji ogromna šansa da vam neko zapadne za oko. Moguća su brzinska zaljubljivanja a flertovanja će svakako biti na više strana.

Posao
Mogućnost priliva iz dva izvora. Pred kraj nedelje troškovi se pojačavaju.

Novac
Slaba tačka su disajni organi. Takođe – manji problemi sa pritiskom i stomakom.

Ljubav
Ukoliko se u ovim danima borite sa papirologijom, sa dokumentima, sa dozvolama – izdržite i ne odustajte jer se rešenje već nazire. Situacije će se ubrzati u drugom delu sedmice. Tempo dešavanja će se odraziti na vašu stabilnost i mir i u ovom periodu se potrudite da u kontaktima sa saradnicima i poslovnim partnerima budete pribrani i racionalni. Može doći do povremenih varnica pa nemojte dozvoliti da ovi momenti utiču na odnose koji su vam važni.

Zdravlje

Osetljivo grlo i stomak – izbegavati hladne napitke, naročito one koji su gazirani. Prijaće vam domaća kuhinja, roštilj, grilovano povrće. Možete i malo eksperimentisati u kuhinji – pripremiti neka nova jela ili stara na nov način, koristiti više „neobičnih“ začina....

Posao
Provući ćete se kroz iglene uši po nekim pitanjima. Iako će situacije delovati dosta ozbiljno, ipak je sreća na vašoj strani u ovom periodu i uz njenu pomoć – ipak će sve na kraju biti u vašu korist. Po nekim pitanjima moraćete da se suočite sa blokadama i ograničenjima, ali po drugim – kao da će se sva vrata sama od sebe otvarati pred vama. Iz tog razloga gledajte gde usmeravate svoju energiju i trud. Nemojte pred kraj nekog projekta ili dogovora početi da gubite snagu – ne odustajte.

Novac
Komplikovana finansijska situacija, ali pronalazite prava rešenja do kraja nedelje.

Ljubav
Pred zauzetima je jedna dosta promenljiva nedelja u kojoj će se i vaša raspoloženja, ali i situacije sa voljenom osobom menjati bukvalno iz minuta u minut. Ovo su dani u kojima je sve moguće – i da se fantastično provedete i budete puni ljubavi u jednom trenutku, ali i da vam budu povređena osećanja pa da iz tog razloga napravite svađu ili jednostavno – zaćutite. No, suštinski – Venera, planeta ljubavi, sklada i lepote u vašem znaku uvek će na prvo mesto i pored problema ipak izbaciti ljubav....Slobodni imaju veliku šansu da se zaljube, ali i da uđu u novu emotivnu priču. Obostrana jaka privlačnost može vas u drugom delu sedmice opiti i pokrenuti zanimljiva dešavanja sa simpatijom.

Zdravlje
Nervoza želuca. Manji problemi sa grlom.

Vrlo ste aktivni u kuhinji tokom ove sedmice i ugađaćete i sebi i onima koje volite. Više ćete bacati akcenat na kolače, torte, slatkiše, razne sladolede – u osetljivom ste životnom periodu i prosto vam je potrebno da svoj život „zasladite“.

Posao
Bićete mirođija u svakoj čorbi u poslovnim dešavanjima – ne zato što vi to želite već zato što će vas drugi uporno gurati i ubacivati u priče za koje vi u prvom trenutku nećete biti uopšte sigurni da li možete da ih izvedete i izgurate. Možete. Neuobičajeno ste mentalno i fizički aktivni, moždane vijuge vam rade punom parom i pronaći ćete put čak i tamo gde drugi ne vide ništa sem zatvorenih vrata. Iskoristite ovu energiju i da pokrenete poslovne priče ili projekte koji su vam važni.

Novac
Solidno. Prilivi u drugom delu sedmice.

Ljubav
Prva polovina nedelje donosi komplikacije u odnosu sa emotivnim partnerom. Kao da ni vi sami u ovim danima niste sigurni šta je ono što želite, vrludaju vam osećanja, opterećujete se nekim pitanjima na koja odgovor ne možete da dobijete od voljene osobe. Čas ste presrećni, čas vas neke situacije „ohlade“ i nateraju vas da se zamislite. Drugi deo ovog perioda već donosi smirivanje i poboljšanje. Slobodni – miksuju se sadašnjost i prošlost i lako se može dogoditi da istovremeno i obnovite komunikaciju sa bivšim partnerom, ali i da upoznate osobu koja će vas momentalno zainteresovati. Ukoliko niste sigurni na koju ćete stranu, onda poslušajte savet – prošlost je prošla....sadašnjost je ono što je pravo za vas.

Zdravlje
Prehlade, osetljivost disajnih puteva, alergijske reakcije.

Izuzetno ste probirljivi u ovom periodu a vaši izbori uglavnom će se vrteti oko roštilja, grilovanog mesa, brze hrane – a sve zatrpano velikom količinom začina . I voće i povrće preskačete skoro pa u potpunosti, a to vam je velika greška – sada vam je ono potrebnije nego meso.

Posao
Laganim ali sigurnim tempom – ona pitanja kojima ste posvećeni počinju da se rešavaju. Obratite pažnju na drugi deo sedmice jer će vam on otvoriti prilično neočekivanu priliku da jednim potezom okončate više gorućih pitanja. Mnogobrojni kontakti su pred vama, možda i poslovna putovanja. Za razliku od prethodne sedmice – ovaj tempo će vam prijati. Period je dobar i za nezaposlene Lavove kojima će prijatelji ili ukazati na dobru poslovnu ponudu ili ih protežirati i pomoći im.

Novac
Moguć jači priliv na samom početku nedelje.

Ljubav
Ključaju neka pitanja u vašoj glavi, ali koliko god se trudili ili pokušavali – prave odgovore ne uspevate da dobijete. Taman pomislite da ste pronašli odgovor ili rešenje, a onda shvatite da ste na stramputici. Ne razbijajte glavu i ne mučite sebe – više se usmerite na dogovore sa partnerom koji su vezani za neku uživanciju, opuštenciju, provod. Ili pak u društvu prijatelja olakšajte sebi dušu i poboljšajte raspoloženje. Slobodni – sve vrca od zanimljive komunikacije, od mnogobrojnih kontakata sa suprotnim polom. Super vam je i u svemu ovome uživate. Aktivirali ste se i u društvenim dešavanjima – prija vam da ste u pokretu i da upoznajete nove i zanimljive osobe.

Zdravlje
Tegobe sa kičmom, zglobovima, pritiskom. Manji problemi sa spavanjem.

Ove sedmice vam je stomak pomalo „nervozan“ pa bi bilo dobro umiriti ga laganim čorbicama, potažima od povrća. Generalno – povrće će vam najviše prijati, naročito ono zeleno lisnato. Takođe, uzimajte više tečnosti, ali ne gaziranih napitaka niti alkohola. Ljubav Emotivniji ste i osetljiviji nego inače, ali iz nekog razloga – u ovoj će nedelji postojati par trenutaka u kojima ćete dobiti „hladan tuš“ od strane voljene osobe. Ne mora da znači da će vas ona svesno i namerno povrediti – već može da označi i da jednostavno nećete imati dovoljno vremena sa voljenom osobom, bar ne onoliko koliko vam je to sada potrebno. U svakom slučaju, pred kraj sedmice ćete shvatiti da ste se nervirali bez razloga. Slobodni – prošlost počinje da šalje signale. Na vama je da li ćete na njih odgovoriti. U ovoj sedmici takođe ima prilika za više novih poznanstava, a može vas privući i osoba sa kojom imate razliku u godinama ili koja ne živi u vašem gradu.

Posao
Lepe šanse za zaradu. Krajem sedmice više povedite računa o troškovima.

Novac
Nervoza, preosetljivost, razdražljivost. Starijima problemi sa kičmom.

Ljubav
Morate da prevaziđete još par prepreka, da se izborite sa nekim teškoćama koje će biti aktivne u prvom delu nedelje – ali kada ovo uspešno rešite više je nego izvesno da ćete neka vama vrlo bitna pitanja uspeti da pomerite sa mrtve tačke. U ovoj sedmici takođe možete dobiti ponudu od bivših poslovnih partnera ili će vam se javiti osoba sa kojom ste ranije sarađivali. Iako ćete imati svoje nedoumice, ovaj dogovor bi mogao vremenom postati vrlo povoljan po vas.

Zdravlje

Uživaćete u minijaturnim obrocima – sve po par zalogajčića – sada ne želite da gubite mnogo vremena ni na pripremu obroka, a ni na njegovu konzumaciju. Prijaće vam piletina, zelena salata, grilovano povrće a od voća – najviše kajsije, pomorandže, breskve, mandarine.

Posao
Iako se jednim velikim delom komunikacija sa saradnicima i poslovnim partnerima poboljšala tokom prošle sedmice, opet ćete u nekim trenucima ući u fazu nerazumevanja i tenzija. Pokušajte da vas ovo ne ometa u obavljanju vaših svakodnevnih aktivnosti. Prosto rečeno – ne primajte sve previše k srcu. Iako je vaša radna energija trenutno dosta jaka, ne zatrpavajte se poslom jer ćete verovatno na kraju biti u zaostatku sa vremenom. Informacije od bivšeg poslovnog saradnika otvaraju vam zanimljive mogućnosti.

Novac
Zahtevan finansijski period.

Ljubav
Sigurno je da partner ima nekih svojih mana i nedostataka, ali je isto tako sigurno da ste vi skloni da ih preuveličavate u ovoj nedelji. Komunikacija je zategnuta pa je moguće da dođe do povremenih varnica i napetosti između vas dvoje. Problem je u tome što niti vi možete ubediti voljenu osobu niti ona vas – tako da će biti prisutno obostrano tiho nezadovoljstvo. Slobodni pripadnici ovog znaka su u periodu kada se nove osobe pojavljuju u vašem životu. Iako ste svesni da su mnogi zainteresovani za vas, ipak bih savetovala da sa odlukama i konkretnijim počecima emotivnih priča malo sačekate. Osim naravno – ukoliko niste trenutno u fazonu opuštenosti i uživanja bez razmišljanja o tome šta budućnost nosi.

Zdravlje
Respiratorne infekcije. Manji problemi sa alergijama.

Odjednom ste upali u period u kojem ste bez apetita i sada bez problema možete organizovati neki zdraviji način ishrane. Prijaće vam grilovano povrće, jako malo mesa i mesnih prerađevina, a voće ćete bukvalno tamaniti.

Posao
Vaš trud iz prethodnog perioda počinje da daje rezultate. Situacije oko kojih ste se trudili počinju u drugom delu nedelje da se raspetljavaju i rešavaju. Očekuju vas mnogobrojni kontakti i mogućnost da se odlučite za ponovno pokretanje jedne poslovne priče. Škorpije koje vode privatne poslove dobiće šansu za proširenje poslovanja a moguće je da će otvoriti i nova tržišta koja se vezuju za inostranstvo i druge prostore. Ne propuštajte prilike zato što na prvi pogled deluju komplikovano i zahtevno.

Novac
Ne možete da se požalite na prilive, ali se ipak osećate nesigurno po pitanju novca.

Ljubav
Napetost i osetljivost u odnosu sa voljenom osobom polako će se spuštati kako sedmica bude odmicala. Možete u jednom momentu imati napad ljubomore za koji ćete vrlo brzo shvatiti da je bez ikakvog pravog razloga. No, u tim momentima možete pritiskati partnera i na kratko doneti tenziju u vezu. Ipak, kraj nedelje će obeležiti topla, nežna i romantična atmosfera sa osobom koju volite. Slobodni – sve vam se trenutno vrti oko daljina, oko putovanja, oko osoba koje ne žive blizu vas. Takođe, neko za koga ste smatrali da se povukao i da vam se više neće javiti – baš ove sedmice može da vam pošalje poruku. Ovom osobom ste jako privučeni, ali ste svesni da to ne bi bila kvalitetna emotivna priča...

Zdravlje
Osetljive regije su kičma, stomak i pluća.

Jogurt, nemasno meso, riba, integralni pirinač i dosta povrća – na ovome bukvalno možete bazirati celokupnu svoju ishranu tokom ove sedmice. Preporučuje vam se lagan doručak od ovsenih pahuljica sa dodatkom sezonskog voća.

Posao
Iako želite da se pokrenete ka novim ciljevima, ispada da ćete se u ovoj nedelji uglavnom vrteti oko onoga što je staro ili što je već neki duži vremenski period na čekanju. Možda vam se ovo ne dopada, ali sagledajte situaciju sa druge strane – dosta toga možete rešiti u ovom periodu. Dobijate šansu da ostvarite ono što odavno priželjkujete. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, papirologija oko koje ste gubili mnogo vremena i živaca, sada se konačno privodi kraju.

Novac
U periodu ste finansijskog opterećenja. Veći troškovi pred kraj sedmice.

Ljubav
Sa malo usaglašavanja i puno pozitivne energije koju i vi i voljena osoba imate u ovom periodu – svaka nesuglasica, problem ili tenzija će se rešiti lako. Doduše, verovatno ćete oboje imati osećaj da vi dajete više sebe u ovom odnosu, ali istina je verovatno negde na sredini. U drugom delu sedmice, naročito u danima vikenda očekuju vas neka lepa zajednička dešavanja, opustite se i uživajte u njima. Slobodni pripadnici ovog znaka – obnavljanje kontakta sa osobom iz prošlosti trenutno deluje kao vrlo podsticajno za vas – i to je u redu, dokle god ne očekujete previše, makar u početku. U ovoj sedmici i neke nove osobe mogu se pojaviti u vašem životu – uživaćete u komunikaciji i blagom flertovanju.

Zdravlje
Problemi sa alergijama. Povedite više računa o ishrani.

Mladi sir, mleko, kiselo mleko, čak i kajmak – uz neki fin integralni hleb i malo po mogućstvu domaćih suhomesnatih proizvoda – i vaš prvi obrok za dan je spreman! Za ručak i večeru možete konzumirati meso ili ribu uz dodatak spanaća, rotkvica, paradajza ili cvekle. Ljubav Ne odustajte od pokušaja da poboljšate odnos sa voljenom osobom i da se uskladite u komunikaciji, mada se mora priznati da će u ovoj sedmici to biti prilično zahtevan zadatak. Ne savetuje vam se da se povlačite u sebe, da ćutite i da puštate da se sve reši samo od sebe, jer se to neće dogoditi. Više razumevanja, više tolerancije i naravno – više emocija....i sve će se srediti ako ne pre, a ono u danima vikenda. Slobodni pripadnici ovog znaka – zatvorili ste se i sada je jako teško dopreti do vašeg srca. A mora se priznati da pokušaji postoje – i to verovatno od strane više osoba. Ako vam je u mislima neko ko ne živi blizu vas, razmislite da li biste se dobro snašli u toj priči i da li je to uopšte za vas....

Posao
Troškovi vezani za kuću i članove porodice.

Novac
Mogućnosti za povrede u nepažnji. Takođe – starijima manji problemi sa kičmom.

Ljubav
Čini vam se da se vrtite u nekom začaranom krugu – pokušavate da razrešite pitanja koja već dugo nosite u sebi, pokušavate da konačno regulišete neke dogovore, pokušavate da se izborite sa papirološkim problemima koje vučete već mesecima unazad. Iako sve deluje kao da će se opet prolongirati i odložiti, ipak drugi deo sedmice daje odlične mogućnosti da makar neke stavke precrtate sa svoje liste. Za ostalo će vam biti potrebno još malo strpljenja.

Zdravlje

Posle kratkotrajnog „pada“ kada su slatkiši u pitanju, vi se opet vraćate režimu ishrane koji vam najviše odgovara – što više povrća, integralne žitarice, smanjeni mlečni i mesni proizvodi i voće u neograničenim količinama.

Posao
I ova je sedmica rezervisana za velika i mnogobrojna dešavanja u poslovnom segmentu. Nešto od ovoga će biti vrlo podsticajno po vas, davati vam energiju i donositi želju da se još više trudite....Doduše, biće i onih situacija koje će vas, makar na kratko izbacivati iz takta, nepredviđenih situacija, informacija koje vam se ne dopadaju i napetih osoba sa kojima blisko sarađujete koje kao da samo žele da istresu na vas sve svoje frustracije. Borite se, snagu i energiju, volju imate. Komplikacije sa papirologijom.

Novac
Standardno stanje sa vašim finansijama – novac dolazi, novac odlazi.

Ljubav
Sve funkcioniše prilično skladno, normalno, bez ikakvih opterećenja i nepredviđenih situacija između vas i osobe koju volite. Šta više – pred vama su neki prilično lepi momenti – više zabave, smeha, uživanjja, a možda i poneko kraće putovanjce. Uživajte u ovim danima i napunite se pozitivnom energijom koja će vam dati snage za ostale životne segmente. Slobodni pripadnici ovog znaka – izuzetno zanimljivi momenti sa suprotnim polom. Primećujete i primećeni ste – vaše samopouzdanje je na vrhuncu i istinski uživate u svemu što se dešava. Mnogo izlazaka, društvenih dešavanja, mnogo provoda i dobre energije očekuje vas u sedmici koja je pred nama.

Zdravlje
Osetljivost stomačne regije. Manji problemi sa varenjem.

Izbegavajte punomasne mlečne proizvode, više konzumirajte kiselo mleko, mladi beli sir i jogurt – u klasičnoj varijanti ili sa dodatkom svežeg voća – i kao obrok i kao slatkiš. Takođe, prijaće vam paste sa raznoraznim prelivima i naravno – riba.

Posao
Budite pažljivi u komunikaciji sa onima sa kojima sarađujete. Postoji nervoza i napetost na radnom mestu, pa uradite ono što je do vas da to ostanu usamljeni, kratkotrajni slučajevi. S jedne strane – imate zaista mnogo obaveza, ali sa druge – negde vam čak i prija da ste non stop aktivni. Dešavanja vas podižu i pokreću i daju vam više energije. U drugom delu sedmice postaju aktuelna papirološka pitanja koja ste pokrenuli u prethodnom periodu. Sada ovo možete rešiti i staviti tačku na opterećenje koje nosite.

Novac
Troškovi vezani za članove porodice ili uređenje doma.

Ljubav
Iako se mnogo bolje „kopčate“ sa voljenom osobom u ovim danima, ipak će povremeno kod vas dolaziti do osećaja neispunjenosti, nedovršenosti. Ovo je možda realna situacija, ali je itekako moguće da vi previše očekujete od partnera i tražite od njega da u svakom momentu bude „vaš“. Postojaće par trenutaka u ovoj sedmici kada će voljena osoba biti napeta, teška i sebi i drugima – kad dođe do ovakvih situacija, zapamtite – borite se ljubavlju, ne rečima. Slobodni pripadnici ovog znaka primećuju nečije poglede koji postaju sve intenzivniji i prodorniji.....a mora se priznati i da počinju da otapaju led oko vašeg srca. Ako vam baš prija – uživajte. Ukoliko niste baš stopostotno sigurni – sačekajte još malo...

Zdravlje
Povoljna zdravstvena situacija. Stariji – manji problemi sa prehladama.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava