Nedeljni horoskop: 3. - 9. jun 2019.

Pročitano: 879 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 3. do 9. juna 2019. godine!

Potreba za kremastijom, sočnijom, začinjenijom hranom....ili za obilnijim obrocima biće posebno naglašena tokom ove sedmice. Ukoliko planirate da otpočnete sa dijetom ili novim, zdravijim režimom ishrane – dani vikenda su već pogodni za tako nešto.

Posao
Počinjete sa „otvaranjem frontova“ na više strana – ukoliko ste nezaposleni, jako ste se aktivirali u traženju posla, a čak i ako isti imate – tražite nove i nove mogućnosti da poboljšate postojeće stanje. Zaokupiće vas neka papirologija koju ćete, iako uz više truda nego što ste mislili – ipak uspešno rešiti. Mlad Mesec u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije – nova je prilika za vas da se pokrenete, da ostavite dobar utisak, da tražite i da budete traženi....

Novac
Delimično se rešavate finansijskog opterećenja i počinjete lakše da dišete.

Ljubav
Porodične peripetije kreću da se intenziviraju, što će vam oduzimati dosta vremena i živaca. Od vaših reakcija i sposobnosti da donesete mir i stabilnost zavisi mnogo toga, pa gledajte da ne raspirujete strasti, već da ih stišavate. Emotivni partner će ove sedmice biti dosta zahtevan i težak, a može vas u nekim trenucima i gušiti svojom posesivnošću i ljubomorom. Strasti još uvek funkcionišu baš kako treba, pa se okrećite na tu stranu. Ukoliko ste slobodni – kontakt sa novom osobom u vašem životu deluje vrlo podsticajno na vas. Smišljate sto i jedan način kako da intenzivirate komunikaciju i otvorite prostor za jača dešavanja. Iako druga strana deluje zatvoreno, samo budite strpljivi....

Zdravlje
Alergije, problemi sa sinusima i stomakom.

Mlad Mesec u polju koje, između ostalog vlada i ishranom donosi vam nove podsticaje da ovaj segment sredite i budete zadovoljni sobom. Što više namirnica biljnog porekla, riba, a od voća – jabuke, pomorandže. Zasladite se jagodama i prvim trešnjama.

Posao
Razmišljate o svojim potezima u proteklom periodu, pitate se da li ste odigrali sve kako treba i da li vaši planovi i namere idu ka ostvarenju. Iako vam prvi deo sedmice ne daje neke velike naznake, već u drugom delu može biti zanimljivih dogovora – ukoliko vam se prilika pruži, ne oklevajte da odgovorite momentalno! Vaša sposobnost za pregovore se pojačava, pa savetujemo i nezaposlenima da se više aktiviraju ili makar pripreme za „juriš“ od sledeće sedmice.

Novac
Neke troškove uspevate da rešite, ali zato druge obaveze polako pristižu na naplatu...

Ljubav
Ogromna količina emocija, istovremeno lepih, nežnih, ali i strasnih i burnih – prosto ključa u vama. S druge strane – stisnuli ste se, zatvorili i zaključali i nemate nameru da bilo šta od ovoga pokažete partneru ili osobi koja vam je privlačna, simpatična. Na drugoj strani ostaje da pronađe ključ do vašeg srca i da učini da se otvorite, mada se mora priznati da će to u ovoj nedelji biti prilično teško. Ukoliko i progovorite – to bi moglo biti u danima vikenda. Ako ste u vezi ili braku – vaše ćutanje je samo odraz nezadovoljstva koje osećate zbog nekih partnerovih postupaka, skorih ili u prošlosti. Ako pak nekoga „simpatišete“ – i pored intenzivne privlačnosti, niste spremni da napravite prvi korak.

Zdravlje
Alergijske reakcije, najpre na koži vrata i dekoltea. Osetljivost disajnih puteva.

Mlad Mesec u vašem znaku daje vam izvanrednu priliku da otpočnete ili sa detoksom organizma, ili da iz korena promenite način ishrane. Koristite dane koji su pred vama da svoj frižider i ostavu snabdete većom količinom povrća.

Posao
Mlad Mesec u vašem znaku donosi novu energiju, budi kreativnost i potrebu da se aktivirate, da date najbolje od sebe, da budete primećeni i priznati. Odličan period za dogovore, za pregovaranje, za sva papirološka pitanja koja želite da pokrenete. Imate dobar osećaj za posao i umete da prepoznate prilike koje su povoljne po vas. Ispoštujte obaveze koje imate, ne gurajte ih na stranu da se u sledećoj sedmici ne biste našli u nezavidnoj situaciji i iskritikovani od strane saradnika ili nadređenih.

Novac
Velika šansa da napravite dobar dogovor i pribavite sebi finansijsku korist.

Ljubav
Venera u zoni Algola u vašem polju tajni može u vaš život doneti osobu kojoj je jako teško odoleti i koja će predstavljati veliko iskušenje za vas, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Slobodni – ne letite odmah, sačekajte makar neko vreme da otkrijete da li je ovo prava priča oko koje se vredi potruditi. Ionako Venera na kraju sedmice ulazi u vaš znak i budite sigurni da je pred vama još mnogo ljubavnih prilika u narednom periodu. Zauzeti – vama se savetuje da iskušenje ovog tipa preskočite, najpre zbog toga što u narednom periodu može dodatno aktivirati probleme u vašem odnosu. Generalno gledano – sa partnerom ovo može biti mirna sedmica, bez velikih dešavanja.

Zdravlje
Povremeno problemi sa stomakom.

Uhvatila vas je manija spremanja, kuvanja, svaki čas krčkate neko novo jelo ili pripremate poslasticu po novom receptu. Prija vam da se igrate sa namirnicama, ukusima, začinima....a da se ne lažemo – prija vam i da uživate u hrani...

Posao
Vrlo zanimljive informacije dolaze do vas tokom ove sedmice, a kod nekih Rakova – ovo su vesti o velikim promenama ili poslovne prilike koje se ne dešavaju baš tako često. Iako je pritisak obaveza na vas i dalje prilično velik i ne može da prođe dan a da se ne otvori neki razlog za nervozu – ipak vi u ovoj nedelji dosta dobro funkcionišete i ne dozvoljavate da baš tako lako budete izbačeni iz takta. Jačanje organizacionih sposobnosti, fokusiranosti i koncentracije.

Novac
Ne trošite previše u ovom periodu, da se ne biste ubrzo pokajali.

Ljubav
Tranzitnog Marsa i Merkura u polju ličnosti koristite na pravi način – na inicijativu za lepa dešavanja, na potrebu da se otvorite i iskreno pričate sa osobom koju volite. Da, imate momente kada ste nervozni – ali zaista nema potrebe da partner tu vašu nervozu oseti kroz napade ili pritiske sa vaše strane. Slobodni Rakovi – strasti u vama su iz dana u dan sve jače, a ljubavna iznenađenja kao da nemaju nameru da prestanu. Posle jedne osobe koja vam se baš dopala, u ovoj sedmici se pojavljuje i druga pa ćete ili „podeliti pažnju“ ili biti u nedoumici šta da uradite na dalje. Jedna preporuka – bilo kakvo okretanje ka prošlosti ili ulazak u odnos sa osobom koja vas podseća na bivšeg partnera – se ne preporučuje.

Zdravlje
Koristite svaki trenutak za odmor – i fizički i mentalni. Potrebno vam je više opuštanja.

Riba – morska, rečna, grilovana, pržena, u čorbi, u kombinaciji sa raznovrsnim povrćem kao jača salata ili glavni obrok – pripremite je na način koji će vama prijati. Od povrća će vam najviše prijati tikvice, a od voća – jagode i trešnje.

Posao
U ovoj sedmici previše lako gubite energiju, podsticaj. Previše lako odustajete od nekih svojih planova ili poslovnih priča koje ste pokrenuli, previše lako ostavljate stvari koje morate odraditi za sutra....ili za malo sutra....Prosto, negde ste izgubili onu vašu fokusiranost, usmerenost, organizaciju ali i volju. Čini mi se da je ovo samo posledica umora i dugotrajnog perioda ispunjenog velikim brojem obaveza i mislim da ćete u narednoj sedmici već biti kao novi. Do tada – gledajte da ne prpustite nešto što vam je važno.

Novac
Ni sami ne znate na šta vam sve novac odlazi.

Ljubav
Čas ste nervozni, čas odlično raspoloženi. Čas biste čavrljali sa partnerom bez prestanka, čas samo tražite razlog da „sručite“ na njega talas nezadovoljstva i da mu „odzvocate“ jednu partiju. Uvek nalazite opravdanje za sebe i za ova lošija ponašanja i uvek je u vašoj glavi partner taj koji je nešto uradio pogrešno ili skrivio. Ništa od ovih vaših dramskih predstava nije toliko strašno da bi dovelo do većih problema ili čak prekida u odnosu, ali svakako deluje loše i na vas i na osobu koju volite. Slobodni Lavovi – vi održavate komunikaciju na jedno šest strana, malo flertujete, malo niste sigurni da li vam se neko zaista dopada ili vam je samo zabavno u priči sa njim....U prevodu – pričate, ništa ne radite....

Zdravlje
Pojačana nervoza, mogući su problemi sa spavanjem.

Nemojte dodatno opterećivati svoj želudac i varenje, koje je već neko vreme pomalo problematično time što ćete jesti konzervirane namirnice, suvu hranu, previše suhomesnatih proizvoda...Prijala bi vam riba, više biljnih vlakana u ishrani i lagani obroci više puta tokom dana.

Posao
Kako god okrenuli – od neke papirologije ne uspevate da pobegnete. Taman završite jedno, a već morate svoju pažnju posvetiti drugim situacijama koje zahtevaju vašu punu angažovanost. Smeta vam i što je mnogo toga što vam je važno još uvek nedefinisano. Ukoliko je potrebno da donesete neke bitnije odluke, pitanje je da li ćete to u ovoj nedelji uspeti da „prelomite“. Mlad Mesec u vašem polju karijere otvara period promena koje će nastupiti verovatno pred kraj ovog meseca.

Novac
Niste najzadovoljniji materijalnom situacijom – dosta troškove vezanih za porodicu.

Ljubav
Oseteljiviji ste, emotivniji što je i dobro i loše, zavisi sa koje strane se gleda. Mogu vas više pogađati, više doticati neke situacije sa emotivnim partnerom, ali sa druge strane – sada ste i više spremni da se posvetite osobi koju volite, da joj se nađete pri ruci i podelite sa njom neke lepe i nežne momente. U ovoj sedmici vas mogu dodatno zbližiti neke, ne baš tako prijatne situacije vezane za vašu ili za partnerovu porodicu. Slobodne Device – nekoga ste „primetili“ u proteklom periodu, ali do sada niste imali prilike da se toj osobi približite. Sada se otvara šansa da se započne komunikacija koja će vam prijati....pa ćemo videti u kom pravcu ona ide na dalje....

Zdravlje
Osetljiv stomačni deo, promenljiv pritisak.

Jedino što biste istinski trebali da izbegavate jeste preterano uživanje u slatkišima. Probajte da ih zamenite voćem, voćnim salatama ali sa prirodnim zaslađivačima. Vašem organizmu trenutno odgovara više konzumiranje ribe nego mesa, pogotovo ne crvenog.

Posao
Ove nedelje će vas baš stisnuti sa svih strana kada su obaveze u pitanju. Ne samo da morate pozavršavati sve ono što se vezuje za posao, već imate i neke lične prioritete koje morate odraditi što pre. Manjak vremena za sve stvara višak nervoze, pa gledajte da se ne „pogubite“ u dešavanjima. Naučite da se iskontrolišete jer bi sada nestrpljivost i impulsivnost bile potpuno kontraproduktivne. Koliko god želeli, nije trenutno pravi trenutak da pokrećete nove poslovne projekte.

Novac
U ovoj sedmici ne postoji „zlatna sredina“. Ili imate velike prilive, ili se zatrpavate troškovima.

Ljubav
Toliko se ništa podsticajno ne dešava u vašem odnosu sa partnerom, da to već počinje da vas jako opterećuje i guši. Menjate raspoloženja svakog časa, povlačite se u sebe, a mora se priznati da ste počeli da primećujete i druge osobe. Jednostavno, kao da vam je potrebno da vas nešto „prodrma“ i izvuče iz pasivnosti u kojoj ste trenutno. Partner vam ni u ovoj nedelji neće biti neka velika pomoć, jer je previše usmeren na svoje probleme. Budite češće u kontaktu sa prijateljima – to će vas opustiti. Slobodne Vage – osoba koju znate preko prijatelja ili društvenih mreža ostavila je veliki utisak na vas i sada pokušavate da pronađete način da joj se približite. Komunikacija se intenzivira u drugom delu sedmice.

Zdravlje
Hormonski problemi. Osetljivost grla i disajnih puteva.

Prijaće vam sve vrste ribe – ali najpre rečna, kao i mlečni proizvodi i to naročito jogurt, mladi sir, kiselo mleko i kefir. Slobodno pojačajte unos povrća i to naročito tikvica, paradajza, krastavaca, spanaća, blitve i zelja. Od voća – najpre jabuke, kruške, pomorandže.

Posao
Osećate se zarobljeno u trenutnim okolnostima koje se vezuju za posao i svesni ste da u ovom periodu ne možete uraditi mnogo da biste bilo šta promenili. Zato teška srca prihvatate da morate sačekati na pravi trenutak. U međuvremenu – uglavnom se suočavate sa zahtevnim saradnicima, sa kratkim rokovima i velikom žurbom – sve uspevate da završite na vreme, ali vas to poprilično iscrpljuje i čini da ste pod stresom.

Novac
Finansijske turbulencije su prošle, u jednom ste dosta mirnom periodu.

Ljubav
Više vremena sa voljenom osobom i neki vrlo inspirativni i zanosni trenuci između vas dvoje učiniće da se vaša nervoza jednim velikim delom smiri, ili da makar u zajedničkim momentima zaboravite da imate problema preko glave. U periodu ste kada vam prija nežnost i kada ste istu spremni i da pokažete osobi koju volite . I partner ima svojih momenata kada je težak i zahtevan, ali ćete ipak uspevati da se usaglasite na terenu koji vam oboma odgovara – u spavaćoj sobi. Slobodne Škorpije – neko vas je prilično zaintrigirao i gorite od znatiželje u kom pravcu će se nastaviti kontakt između vas dvoje. Strasti su se raspalile i trenutno i ne pokušavate da ih kontrolišete.

Zdravlje
Malo varenje, malo pritisak, malo hormonski problemi....od svega po malo...

Trebali biste da pojačate hidrataciju organizma. Unosite više tečnosti, čajeva, voćnih sokova ili onih od kombinacije povrća i voća, vode – obične ili one blago mineralne. Od tečnosti jedino izbegavajte alkohol i preteran unos kafe i gaziranih napitaka.

Posao
Poslovna svakodnevica se dodatno ustalasava – poslovi i obaveze se samo nižu jedna za drugom i vi ćete morati u velikoj meri da se posvetite ovom segmentu da biste sve stigli da odradite na vreme. Moguće je da će u ovom periodu do vas doći neki predlog ili ponuda – ali je teško da ćete uspeti da ovo do kraja dogovorite i realizujete. Možda je i bolje da sačekate, jer vam još uvek nisu u potpunosti jasni uslovi koji se vezuju za ovo što vam je ponuđeno.

Novac
Finansijski segment se u velikoj meri stabilizovao.

Ljubav
Mlad Mesec u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava u ovoj će nedelji uneti dosta pozitivne energije u vaše ljubavne relacije. Iako je u vašem odnosu još uvek prisutna neka vrsta tenzije ili problema, bilo da su oni manji ili veći – ipak ćete u ovom periodu više pažnje obraćati jedno na drugo i lakše komunicirati. Ukoliko imate neke situacije koje su nerešene a koje vas muče – ostavite ih ove sedmice da miruju, rešavajte ih neki drugi put. Sada se samo opustite. Slobodni Strelčevi – vi ste prilično neaktivni u ovoj nedelji. Čak i ako postoje osobe koje vas zanimaju, sve to ostaje na „dugačkom štapu“ ili zbog toga što vi nemate vremena...ili zato što jednostavno nemate dovoljno pravog podsticaja i volje...

Zdravlje
Stres i nervozu nosite u sebi – pronađite izduvni ventil kroz pojačanu fizičku aktivnost.

Neka vaš doručak bude na vreme i obilniji od ostalih obroka. Jaja, sir, kvalitetni suhomesnati proizvodi, hleb sa semenkama. Možete slobodno dodati i malu porciju ovsenih ili ražanih pahuljica sa svežim voćem i kiselim mlekom. Ostali obroci neka budu duplo manji.

Posao
Čini vam se da ste u periodu u kojem se stalno ponavljaju neka obećanja, ali vi realizaciju ne vidite. Takođe, pokušavate da pronađete rešenje za pitanja koja vas muče, ali dobijate neodređene odgovore ili savete sa kojima ne znate šta da uradite. Za to vreme, u poslovnoj svakodnevici – stvari se ubrzavaju, poslovi se prepliću a vremena je premalo da biste sve stigli da završite bez unutrašnjeg pritiska i tenzije. Samo polako, do kraja sedmice će se mnogo toga obaviti i rešiti.

Novac
Troškovi koji se uglavnom vezuju za kuću ili članove porodice samo „iskaču“.

Ljubav
U nekim emotivnim pričama ovo će biti vrlo zanimljiva sedmica jer donosi vesti o prinovama.... Generalno gledano – postoji šansa da se između vas i partnera otvore pravi trenuci za neke priče i neka pitanja koja ste do sada možda izbegavali ili koja su vam pravila tenziju. Sada imate mogućnosti da otvorenije popričate o svemu, pa je iskoristite. Sredinom sedmice više vodite računa o partnerovim osećanjima – biće dosta povredljiv pa merite svoje reči i postupke. Slobodni Jarčevi – neko je vrlo privučen vama i šalje vam signale o svojoj zainteresovanosti. No, nije ovo jedina osoba koja se u ovom periodu mota oko vas. Postoje još minimum dve – na vama je kojoj ćete se prikloniti....i da li ćete....

Zdravlje
Bolovi u ekstremitetima, osetljivi disajni putevi.

Ne komplikujte previše – vaša ishrana treba da bude svedena i lagana i jedino je bitno da sadrži i dovoljno gradivnih materija, ali i vitamina i minerala. Meso sa grilovanim povrćem i salatama, pirinač i riba – sami iskombinujte ono što vam najviše prija i što volite.

Posao
Mars i Merkur u vašem polju poslovne svakodnevice donose nove obaveze, ali i nove poslovne šanse. Kako god okrenuli – ispada da vi ne uspevate da isplivate već da ste konstantno do guše u rešavanju situacija koje moraju biti završene „koliko odmah“. Neke od osoba sa kojima ćete biti u kontaktu će vam zaista ići na živce, ali vi to nekako uspevate stoički da podnesete i odradite sa osmehom na licu. Sve planove koje imate za nove projekte prolongirajte na još neko vreme....

Novac
I dalje ste u periodu pojačanih troškova, koji vas sačekuju bukvalno iza ćoška....

Ljubav
Uglavnom ćete funkcionisati u nekom ritmu koji je ustaljen i koji vama odgovara. Partner će imati par trenutaka tokom sedmice u kojima će biti kao muva bez glave i kada neće moći da obraća puno pažnje na vas, ali će vam to čak i odgovarati. Imate i vi svoje momente ove nedelje kada vam je potrebno malo mira i da budete sami sa sobom. U drugom delu ovog perioda voljena osoba će imati neki zanimljiv predlog za vas – prihvatite, pogotovo ako je to izlazak u većem društvu ili kraći put. Slobodne Vodolije – mlad Mesec u vašem polju ljubavi otvara mogućnost za nove emotivne prilike. Ima šanse da se nešto od ovoga pokrene već sada, a od sledeće nedelje – sigurno je da će toga biti više!

Zdravlje
Pokušajte da se odmarate što više. To vam je zaista potrebno.

Dijeta vam nije potrebna iako ste nabacili koje kilo viška – lako ćete vi to skinuti ukoliko samo malo povedete računa o ishrani. Izbacite obroke a naročito slatkiše i grickalice u večernjim satima i neka na vašem tanjiru bude više povrća.

Posao
U prvoj polovini sedmice ćete imati osećaj da se igrate gluvih telefona sa saradnicima. Niti ćete vi čuti i razumeti njih, niti oni vas. Takođe, informacije koje budete dobijali će biti neproverene i nesigurne i nemojte bilo kakve bitnije odluke zasnivati na njima . I tempo u poslovnoj svakodnevici će biti prilično žestok. Sve će se ovo u drugom delu nedelje primiriti i doći na svoje mesto, ali do tada ćete se pošteno oznojiti pokušavajući da stignete na sve strane i rešite sve prioritete.

Novac
Korektna finansijska situacija ove sedmice.

Ljubav
Rešili ste da se više ne nervirate zbog gluposti i da sebe ne opterećujete kojekakvim sitnicama koje se vezuju za emotivnog partnera. Potrebna vam je ljubav, potrebno vam je da i vi na voljenu osobu izlijete sve ono što osećate i da što više vremena provodite sa njom. Zato ćete u ovoj nedelji pričati o ljubavi, uživati u ljubavi – gledaćete da u svakom trenutku budete sa osobom koju volite. Da će biti fino – hoće. Šta da vam kažem osim – uživajte. Slobodne Ribe – u vašem vidokrugu će u ovoj sedmici biti više osoba. Neke vam dolaze preko prijatelja, neke će se raspitivati za vas, a neke će povući i konkretnije poteze – sve u želji da vam se više približe. Uživanje vam je na domak ruke, ukoliko vi to odlučite.

Zdravlje
Variranje pritiska, nesanica, manji problemi sa alergijama.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava