Hotel Srbija Vršac

Pročitano: 14833 puta
Kategorija: Putopisi
Ocenite ovaj članak:
(8 glasova)

Hotel SRBIJA se nalazi u samom centru Vršca, grada sa burnom prošlošću, o čemu svedoče brojni kulturno-istorijski spomenici, i bogatom kulturnom tradicijom koji ima šta da ponudi onima koji u njega dođu i žele da se u njemu izvesno vreme i zadrže.
Hotel je idealno polazno mesto za obilazak svega što Vršac može ponuditi. Svojom ponudom zadovoljićemo kako potrebe poslovnih gostiju tako i gostiju koji dolaze u Vršac kao turisti.

Hotel SRBIJA je otvoren 1983. godine a od 2008. godine posluje u sastavu španske hotelske kompanije EIX Hotels sa Majorke. Iako smo kategorisani sa tri zvezdice uverićete se da naša usluga u nekim segmentima prevazilazi našu kategorizaciju. Hotel raspolaže sa 80 soba od kojih su 6 apartmani. Sve sobe su opremljen po savremenim svetskim standardima i nude gostima Wi-Fi internet konekciju, LCD televizor, direktnu telefonsku liniju, klima uređaj sa individualnim podešavanjem i mini bar. Takođe posedujemo i sobe koje su u potpunosti prilagođene osobama sa posebnim potrebama.

Dodatni sadržaji koji će upotpuniti Vaš boravak i pružiti Vam kompletnu uslugu su recepcija sa menjačnicom koja radi 24 časa, business corner u lobiju hotela gde su Vam na raspolaganju dva desktop računara sa brzim internetom, skenerom, faxom i štampačem, “Verde bar”, Caffe&Gelateria “Buon Giorno” , hotelski parking (uz najavu), auto perionica, dečja igraonica i fitness klub “8”.

U restoranu “Alcudia” služe se jela nacionalne i internacionalne kuhinje, dok je naša vinska karta sa preko 100 vrsta vina pažljivo odabranih kako bi Vaš gastronomski ugođaj bio savršen. Restoran je otvorenog tipa i pored pansionskih obroka koji se služe u njemu gostima hotela nudi i mogućnost naručivanja obroka po A la Carte principu. Radno vreme restorana 07.00-23.00.

Konferencijski kapacitet hotela SRBIJA čine tri sale kapaciteta od 10 do 200 osoba, opremljene savremenom audio i video opremom. U svakoj od sala moguće je napraviti potrebnu postavku u skladu sa potrebama gosta. Sve sale su klimatizovane i poseduju  Wi-Fi internet konekciju.

U našoj ponudi posebno mesto je ostavljeno za Vaše svečanosti. Bilo da se radi o proslavi rođendana, krštenja, svadbe, mature, godišnjice braka i sl. za Vas smo sa pažnjom pripremili pakete naših usluga kako bi Vam olakšali organizaciju i ulepšali taj svečani trenutak.

Želimo da hotel SRBIJA bude mesto gde ćete se uvek vraćati s osmehom na licu i toplinom u srcu znajući da Vas tu dočekuju Vaši prijatelji.

Napisano: 

Kontakt detalji

  • Pun naziv: Srbija d.o.o.
  • Adresa: Svetrosavski trg 12, Vršac, Srbija
  • Telefon: +381 (0) 13 834 170, +381 (0) 13 835 545
  • e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • WEB: www.hotelsrbija.rs

Video

Sledeći putopis
Vinarija Vinik
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava