Mediteranska ishrana važi za jednu od najzdravijih na svetu. Otkad je Njujork Tajms objavio studije koje pokazuju da je ovaj tip ishrane bolji za srce od ishrane bez masti, mediji…
1699
Ovaj sir se počeo proizvoditi u južnoj Italiji, od bivoljeg mleka. Ime mocarela potiče od italijanske reči "mozzare" što znači "seći". Mocarela se proizvodi tako što se masa slična surutki…
1346
Zamislite da ste sposobni da napravite ovakav sendvič! Deca bi bila oduševljena, a i sami biste uživali u svom umetničkom delu. Ove neverovatne kreacije delo su Ide Skivenes, izvanredno talentovane…
Gotovo da nema žene koja bar jednom nije pomislila kako treba da promeni nešto u vezi sa svojom težinom. Slavne žene nisu izuzetak, čak su i pod većim pritiskom da…
1143
Začini su neizostavni u kuhinji, a osim što čine da hrana ima bolji ukus, oni imaju i dodatne zdravstvene dobrobiti. Međutim, neki od uvoznih začina mogu negativno da utiču na…
2218
Čips i perece su grickalice za koje se često odlučujemo, ali kad razmislimo o njihovoj nutritivnoj vrednosti, šta je bolja opcija? Logičan odgovor bio bi "ono što ima bolji ukus",…
1204