Šta sve izaziva stres?

copyright
Copyright: faktor.ba
Pročitano: 855 puta
Kategorija: Zdravlje
Ocena teksta:
(0 glasova)

Migrene - bol koji se sa slepoočnica neretko širi do samog potiljka, pa i kičme i uništava vašu koncentraciju je ponekad uzrok konstantnog stresa i napetosti. Jedino rešenje - nađite način da se opustite!

Često patite od grčeva u stomaku? Ponekad su bolovi toliko jaki da ste praktično "vezani" za krevet? Velika količina stresa ponekad utiče na sistem za varenja i sposobnost da telo apsorbuje hranljive materije. Budite oprezni, ponekad grčevi mogu prerasti u ozbiljnije probleme kao što su čirevi i razne bakterije.

Postali ste skloni aknama, raznim oblicima ekcema koji su iritirajući i bolni? Imuni sistem je usled stresa oslabljen, i verovali ili ne, to se odražava i na vašu kožu.

Učestale nesanice koje dovode do problema sa koncentracijom su takođe uzrokovane stresom? To dalje može uticati na probleme sa krvnim pritiskom, probleme sa disajnim organima i brojne kardiovaskularne probleme. Utičite na sopstveni način života i izborite se sa stresom kako biste doprineli poboljšanju vašeg celokupnog zdravlja.

Priredio: 
Tagovi:
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava