Hotel u kojem iz slavina curi pivo

copyright
Copyright: brewdog.com
Pročitano: 614 puta
Kategorija: Zanimljivosti
Ocena teksta:
(0 glasova)

Škotski proizvođač piva "BrewDog" je na samo par meseci od otvaranja svog prvog hotela koji će se nalaziti u škotskom gradu Aberdinširu.

"DogHouse" će, po svemu sudeći, imati 26 soba u kojima će biti slavine iz kojih curi pivo, a čak će i u kupatilima, pored tuš kabina, biti instalirani frižideri u kojima će se čuvati hladno pivo, za sve one koji žele da uživaju u ovom piću čak i dok se tuširaju.

Izgradnja ovog zanimljivog objekta finansirana je od donacija ljubitelja piva širom sveta, i iako nije postignut cilj od 25 miliona funti (do sada je prikupljeno 19 miliona), investitori će zbog ovako velikog interesovanja ipak imati prednost na tenderu prilikom prodaje zemljišta na kojem je planirana izgradnja hotela.

No ipak, "BrewDog" nije prva pivara na svetu koja otvara svoj hotel. Pre njih je to uradio "Wheterspoon" i to davne 1998. godine. Iz ove pivare kažu kako ih "konkurencija uopšte ne plaši, čak štaviše, motiviše da postignu još bolje rezultate u ovoj branši."

Ako ništa drugo, turisti više neće morati da brinu o tome kako će pozvati taksi i doći do svog smeštaja, u slučaju da malo preteraju s pivom.

Priredio: 
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava