Nedeljni horoskop: 6. - 12. avgust 2018.

Pročitano: 1057 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 6. do 12. avgusta 2018. godine!

Odlična nedelja u kojoj možete napraviti velike promene po pitanju ishrane – samo vam u jednom trenutku može „kliknuti“ u glavi! Ne bi me ništa čudilo ako biste ovaj period „izgurali“ samo na salatama – ići će nešto teže prva dva dana, ali posle – kao podmazano!

Posao
Venera u polju javnosti i poslovnih partnerstava daje dobre preduslove za kvalitetnije saradničke odnose, ali i za vaš konkretniji “izlazak” pred partnere sa nekim idejama i rešenjima. Konjukcija Sunca i retro Merkura donosi vam ponovljenu šansu, a više nego izvesno i realizaciju poslovnog dogovora ili projekta. Takođe, odličan je period da se propusti lako isprave i da se završi sa papirologijom koja se već izvesno vreme oteže.

Novac
Uran kreće retrogradno u polju novca dajući vam iznenadne, jako povoljne šanse da naplatite neko potraživanje ili dug.

Ljubav
Opa! Upade Venera u vaše polje partnerstava i napravi trigonski aspekt sa vašim vladarom – sve kroz vazdušne znake, pa će ova sedmica dati znatno bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Ovaj aspekt baš onako fino gura i u strast, ali će vas hemija “raditi” prvenstveno na mentalnom nivou. U smislu – ako se dobro verbalno uklopite, erotski ćete se uklopiti još bolje….Što se tiče Ovnova slobodnjaka vi ćete tako fino da se kuckate i dopisujete i čantrate i sa nekim novim, ali i sa “starim” osobama u vašem životu. Jednim korakom ste u prošlosti, jednim u budućnosti – a na koju ćete stranu, to samo vi znate….Delimično pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi “traži” nešto novo, samo da znate….

Zdravlje
Nešto ste ni tamo ni ovamo. Dobro vam je, ali ne baš potpuno. Čas ste puni energije, čas kljoknete i mrzi vas da se pomerite.

Vaša vladarka prelazi u znak Vage i vaše polje životnih navika, pa će u narednom periodu biti lakše postići balans po pitanju ishrane. Kao da će vaš organizam sam prepoznavati šta i koliko mu je potrebno od namirnica. Malo, ali slatko – to će biti vaš moto za narednu sedmicu.

Posao
Tokom ove sedmice moraćete ponovo sa saradnicima da prođete kroz neke detalje vezane za dogovore, možda da ispravite dokumentaciju ili rešite neku sitnu problematiku. Takođe, u jednom momentu ćete imati nešto lošiji odnos sa šefovima jer će smatrati da niste dovoljno ažurni i da niste na vreme završili svoje obaveze. Bitan period za one koji imaju privatne poslove – mogućnost realizacije jače poslovne saradnje o kojoj već neko vreme pregovarate.

Novac
Nedelja koja je dobra za naplatu potraživanja i dobijanje novca preko poslova koje ste odradili u prethodnom periodu.

Ljubav
Jednog dana ljubavna idila, drugog – rat svetova. Baš na taj način  ćete vi i partner funkcionisati u nedelji koja je ispred vas.  U suštini – smetaće vam kod voljene osobe sve ono što vam je i do sada smetalo (jer se neke stvari neće popraviti), ali ćete povremeno i pored svega uživati u njenom društvu (a i u hemiji koja će sada biti posebno jaka). Ako ste solo, vašoj vladarki ide u susret retro Mars, ali i retro Saturn, a vladar polja ljubavi vam je, zamislite – retrogradan takođe….Teško da tu može da se provuče neka nova osoba, ali i ako se nešto tog tipa desi, ona će vas po ponašanju ili po izgledu podsećati na prošlost. Ako vam taj neki novitet upada u život, onda će to biti iznebuha, neočekivano i bez ikakve najave…

Zdravlje
Manji problemi sa kožom – moguće su alergijske reakcije, osipi, ekcemi. Kod starijih Bikova – uzimajte više tečnosti.

Nedelja u kojoj vam je izuzetno potrebna redovna ishrana, jer ćete se energetski dosta trošiti. Pored tri redovna obroka, trebali biste da uključite i užine – najbolje kombinaciju jogurta sa voćem, voćnih salata ili šake orašastih plodova.

Posao
Spaljenost Merkura od strane Sunca i delimično pomračenje Sunca u polju komunikacije i dogovora upozoravaju vas da u ovoj nedelji morate biti izuzetno fokusirani u pregovorima, papirološkim pitanjima, ali i svojim izjavama. Odlučujte razumski, ne impulsivno i na prvu loptu – na ovaj način mogli biste da postignete poslovni dogovor dosta bitan za vas ili da ugovorite povoljne nove uslove u postojećem. Mozak vam je trenutno najjače oružje – iskoristite ga!

Novac
Iako ćete se iz svake, iole “guste” situacije sa novcem tokom ove sedmice izvući, ipak bi bilo dobro da povedete više računa o svojim troškovima.

Ljubav
Verujte mi da možete izabrati mnogo suptilnije načine da voljenoj osobi kažete ono što mislite. Vaš metod je ove nedelje – bez dlake na jeziku i “posred srede”, što partneru baš i neće biti milo, jer će to shvatiti kao da mu pridikujete i držite predavanja i kad treba i kad ne treba. Doduše, jeste vi malo ove nedelje baš u tom fazonu, ali povremeno se ugrizite za jezik ili stavite roze mašnu na ono što želite da kažete – izbeći ćete neke neugodne momente ili rasprave. Ukoliko ste usamljeni, baš vas je “krenulo”. Sa svih strana prosto iskaču udvarači, i oni stari i oni novi. Venera se u vašem polju ljubavi smestila i samo privlači i priziva ljubav u vaš život. Vi se dobro provedite i zabavite i ne žurite sa izborima…

Zdravlje
Oprez u saobraćaju tokom ove nedelje. Kod starijih Blizanaca – krvni sudovi su opterećeni. Izbegavajte vrućinu i više se odmarajte.

Stomak vam je dosta osetljiv ove nedelje, pa ne biste trebali da ga forsirate jakom ili previše začinjenom hranom. Odgovaraće vam supice, čorbice, neka lagana variva, kao i salate od više vrsta povrća, začinjene limunom i maslinovim uljem.

Posao
Delimično pomračenje Sunca u polju posla doneće nedelju ispunjenu aktivnošću i dešavanjima. Bitno je da sada sve ono sa čime ste u zaostatku, posebno ako je u pitanju dokumentacija, dozvole – pokrenete, jer je više nego izvesno da ćete uspeti da završite. Oni koji su privatnici neka obrate pažnju na odnos sa poslovnim partnerima, jer mogu imati nekih manjih distrakcija ili problema u poslu, posebno ako na vreme ne ispoštujete svoje obaveze koje imate prema njima.

Novac
Imate mogućnosti za solidnu zaradu, ne samo od redovnog poslovanja, već i neke vanredne prihode od dodatnih poslovnih angažmana.

Ljubav
Tokom ove sedmice Venera u kvadratu sa retrogradnim Saturnom koji vlada vašim partnerstvima govori da će se neka forma emotivnog nezadovoljstva provlačiti u odnosu sa voljenom osobom. Možda imate razloga za takvo razmišljanje, a možda ste samo u ovom periodu preosetljivi i sve doživljavate previše lično. Rakovi koji su usamljeni imaju neke zanimljive kontakte preko prijatelja, izlazaka ili eventualno putovanja. Komunikacija sa suprotnim polom vam prija i osećate se dosta dobro, ali se ne otvaraju pravi uslovi za ulazak u ljubavnu priču. Takođe, neki od vas će biti pod jakim aspektima koji ih vuku u prošlost i čine da se osećate nostalgično. Mogući su kontakti sa bivšim emotivnim partnerima.

Zdravlje
Mogući su problemi sa varenjem, generalno – stomačnim delom. Kod starijih Rakova – više se odmarajte.

Malo ste se opustili, a kilogrami se onako, neprimetno lepe za vas. Kada budete shvatili da vas omiljeni komad garderobe steže na najnezgodnijim mestima, momentalno ćete se opasuljiti i udariti po salatama, grilovanom mesu, voću. Ako se neki sladoled “provuče” – pa dobro, malo sebi i ugodite.

Posao
Doći ćete u neke situacije u kojima ste i ranije bili. Ponovljena dešavanja, ali ovog puta sa drugačijim ishodom – opametili ste se i naučili na sopstvenim greškama, tako da ne sumnjam da ćete uspeti da napravite pravi odabir i povučete odgovarajući potez. Venera u vašem polju komunikacije daje vam priliku da u kontaktima sa poslovnim partnerima pokažete i samouverenost ali i potreban nivo diplomatije da biste dobili ono što želite.

Novac
Promenljiva novčana situacija. No, uspećete da naplatite jedno značajno potraživanje i da malo napunite svoje džepove.

Ljubav
Da ne biste vrteli jedne te iste teme i dileme sa emotivnim partnerom (pogotovo što od rešavanja istih trenutno nema ništa), vas dvoje bolje da organizujete neka druženja, neke zabave, neko putovanjce, pa makar bilo na par dana. Budite u pokretu, manje pričajte – više se volite. Na taj način nećete stići da se posvađate. Usamljeni Lavovi su ove sedmice samo u slikama prošlosti. Vi i retro Merkur se susrećete, pa je sigurno da će doći do kontakta ili susreta sa ex partnerom ili sa nekim koga poznajete od ranije a ko vam je baš onako ostao kao lepa uspomena. Kod pojedinih – kolega ili koleginica sa posla potpuno neočekivano će vas pozvati na kaficu ili neko druženje posle posla – biće zanimljivo, prihvatite!

Zdravlje
Imate dosta energije, ali nemojte preceniti svoje mogućnosti i dovesti sebe do iscrpljenosti. Naučite da, pored posla, mora da postoji i vreme za odmor.

Sada je moguće postići pravi balans kada je ishrana u pitanju, jer će vaše telo samo prepoznavati šta i koliko mu je potrebno. Neki od vas, zbog povremene nervoze i stresnih situacija, mogu utehu tražiti u našto većoj količini slatkiša.

Posao
Desiće se neke situacije na poslu koje će vas na kratko destabilizovati. To mogu biti i slučajnosti – kao što je gubitak dokumenta ili kvar na programu na kojem radite. No, mogu ići i na drugu stranu – da neki posao ili dogovor ne krene baš onako kako ste očekivali, jer će se prepreke pojavljivati jedna za drugom. Takođe – teškoće u komunikaciji sa poslovnim partnerima. I pored svega ovoga – vi lično ste totalno dobro, tačno znate šta vam je činiti i uspećete da ih svih ovih problema izađete neoštećeni.

Novac
Venera je ušla u vaše polje novca i donosi dobru energiju i obećava bolje finansijske prilive na dalje. U ovoj sedmici, na žalost, čeka vas još jedan veći trošak koji ne možete da izbegnete.

Ljubav
Device koje nešto taje od emotivnog ili bračnog partnera – pogotovo ako je u pitanju komunikacija ili susreti sa drugom osobom, trebale bi da oprez uključe na maksimum. Ne znači da će vas partner otkriti, ali će osetiti, naslutiti nešto – bićete mu čudni i onda može krenuti da “kopa” i istražuje. A znate i sami – gde postoji naglašena sumnja, tu postoji i mogućnost da se nešto otkrije. Ukoliko ste sami, neko preko poslovnog segmenta je zainteresovan za vas. Iz nekog razloga, samo vama znanog, vi nećete biti voljni da ovu priču iole širite. Okupirani ste i dalje nekim drugim, jednom osobom koja trenutno stoji “zakucana” u vašim mislima, a itekako je moguće da se ona vezuje za prošlost.

Zdravlje
Grlo, ali i stomak će vam biti dosta osetljivi. Ne konzumirajte previše hladne napitke, jer se lako možete prehladiti.

Venera ulazi u vaš znak i doneće vam prvenstveno potrebu da izgledate najbolje što možete. Naravno, to će automatski biti povezano i sa ishranom, pa ćete u ovoj nedelji itekako voditi računa šta i kako jedete. Mali obroci, lepo aranžirani, ukusni – i to više puta na dan.

Posao
Neko će vam ponuditi da obnovite saradnju ili da ponovo počnete sa poslom koji ste ranije radili. Iako će vaš prvi impuls biti da prihvatite, kasnije ćete se dobro zamisliti i pitanje je kakvu ćete zaista odluku doneti. Ova sedmica će vam doneti skokovito funkcionisanje – u jednom momentu će se sve odvijati glatko i bez ikakvih zastoja, a u sledećem ćete imati problem sa komunikacijom sa ljudima koji su vam izuzetno bitni. Umete sada da se postavite na pravi način, samo nemojte žuriti…

Novac
Mogućnosti za prilično velike zarade vam stoje ove nedelje. No, budite obazrivi – pogotovo kada su ulaganja novca u pitanju. Takođe, troškarenje na dnevnoj bazi kao da vam je postalo hobi….

Ljubav
Ukoliko ste u braku ili u dužoj vezi – kvadrat Saturna na vašu vladarku Veneru doneće neku formu emotivnog zahlađenja ili distanciranosti sa voljenom osobom. No, iako se možda nećete osećati baš najbolje, strast će itekako raditi između vas dvoje, pa pokušajte da tu pronađete utehu i “izduvni ventil”. Oni koji su slobodni – trigon retrogradnog Marsa na vašu vladarku daje mogućnosti za avanturu, za dobar erotski spoj ili iznenadan ulazak u emotivnu priču. Ipak, retrogradnost potencira na “već viđenom”, tako da nemojte biti iznenađeni ukoliko je ovo neko iz vaše prošlosti ili neko ko jako podseća na osobu sa kojom ste bili. Na prošlosti, ali i karmičkim dešavanjima potencira i kvadrat retro Saturna…

Zdravlje
Problemi sa grlom, jake mogućnosti za prehlade, vrlo osetljiva koža. Kod starijih – štitna žlezda, problemi sa hormonima, manje teškoće u radu bubrega.

Ove nedelje idete iz krajnosti u krajnost kada je ishrana u pitanju. U jednom momentu ne stižete da jedete uopšte, u sledećem se već toliko natovarite da ne možete da dišete. Preporučuje vam se mnogo povrća, biljnih vlakana – da bi  pokrenule želudac koji je takođe malo uspavan…

Posao
Neka pola-pola nedelja je ispred vas. S jedne strane – imate i volju i energiju i organizovanost – pa ćete lako završavati obaveze, pogotovo ako su to neke zaostale, iz prošlosti ili nešto što vam je do sada bilo zatvoreno. S druge – imaćete promenljiv odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima i u jednom momentu ćete doći u situaciju da nikako ne uspevate da se uklopite i dogovorite. Sa autoritetima je isto – čas vas hvale, čas vas nešto prekorevaju i zvocaju vam.

Novac
Novčana situacija u potpunosti prati poslovnu. Budite sigurni da ćete zaraditi, ali isto tako – budite sigurni da ćete veći deo i potrošiti.

Ljubav
Voljenu osobu čas dižete u nebesa, čas kao da je polivate bokalom hladne vode nekim svojim neodmerenim izjavama i postupcima. U suštini, problem je kod vas – čas volite ludo, čas ste sumnjičavi, čas brinete sa razlogom ili bez. Em sebi šaltate mozak sve u šesnaest, em to radite i osobi koju volite. Hajde malo iskulirajte, možete vi to. Ukoliko ste sami, tako slatko možete naleteti na nekoga koga ste ranije poznavali, ili čak bili krišom po malo zaljubljeni u tu osobu. Ili pak – možete upoznati nekog novog, ali će ta osoba evocirati razmišljanja o prošlosti kod vas, možda svojim izgledom ili ponašanjima koja vas podsećaju na neku bivšu ljubav. Šta god da je – ma opustite se i “zagrizite” – snažno!

Zdravlje
Raspoloženje vam vrlo varira, pa ste čas odlično, a čas negde u bunaru. Kod starijih Škorpija – krvni pritisak i dalje pravi probleme.

Neko će vam usputno prokomentarisati kako ste se baš “fino zaokruglili”, što će biti veliki udarac na vaš ego. Iako ćete želeti da sebe gledate kroz ružičaste naočare, nećete moći da ne primetite da vam ogledalo baš i nije prijatelj ovih dana. Jel sad mislite da je vreme da menjate nešto?

Posao
Neko vam svojim savetom može pomoći da razrešite jednu pomalo neprijatnu ili zbunjujuću situaciju na poslu. Takođe – imate jednu vrlo dobru poslovnu ponudu, ali vi iz nekog razloga sumnjate i nikako da prevagnete i odlučite se. Ako se ovo vezuje za inostranstvo – savet je da ne oklevate. Iako početni momenat neće biti baš savršen, kasnije će vam ovaj posao itekako doneti dobrobit. Pojedini Strelčevi sada mogu pronaći i neki dodatni posao ili se zaposliti na određeno vreme.

Novac
Nikako ne pozajmljujte novac drugima, a ukoliko vi trebate da pozajmite od nekog – dobro razmislite da li ćete i kada biti u mogućnosti da vratite.

Ljubav
Vrlo pažljivo posmatrate voljenu osobu ovih dana. Biće vam izuzetno sumnjivo što ona neke stvari ponavlja ili što su njeni odlasci na kafu sa društvom maltene pa svakodnevni. Merićete svaku njenu reč i iz prikrajka pratiti šta se dešava. Samo jedna napomena – itekako je moguće da debelo preuveličavate sve što se dešava, pa bi bilo dobro da ne iznosite neke optužbe pre nego što se zaista uverite. Oni koji su usamljeni, sledi vam jedan zanimljiv kontakt preko prijatelja ili društvenih mreža. Ovu osobu ste već i ranije viđali ili imali neki povremen kontakt sa njom, ali sada će se priča baš onako dobro zahuktati i navesti vas na razmišljanja da ste možda pronašli baš ono što vam je potrebno.

Zdravlje
Sada ste već preumorni i iscrpljeni. Vreme vam je za odmor, a ukoliko to niste u mogućnosti – potrebno je da na dnevnoj bazi pronađete vreme za svoje opuštanje.

Vi ionako niste nešto naročito ješni, a u ovoj nedelji kao da ćete još dodatno svesti obroke na minimum. Iako se vi ovako osećate dobro, ipak se potrudite da na vašem meniju bude riba, salate ili čorbe sa više vrsta povrća, a od voća – lubenica, breskve, šljive.

Posao
Kreni – stani situacije u poslovnom segmentu. Neke stvari i situacije se otvaraju, daju vam mogućnost rešenja i profita, a druge i dalje koče. Takođe – sa poslovnim partnerima možete naići na kamen spoticanja u dogovoru, i biće potrebno dosta truda da ovo bude rešeno na obostrano zadovoljstvo. Sa autoritetima imate trenutno čudan odnos – nema tenzije, šta više – izuzetno ste fini i ljubazni jedni prema drugima, ali se vidi da iza svega toga postoji neko nezadovoljstvo i hladnoća.

Novac
Naplatićete nešto što vam je od velikog značaja. Takođe, prilivi koji su kasnili, ove nedelje stižu na realizaciju.

Ljubav
Vi i emotivni ili bračni partner imate iste interese, iste ciljeve i u ovom periodu se možete lako usaglasiti po bilo kom pitanju. Taj “tehnički” deo sada funkcioniše super, ali kada je u pitanju onaj emotivni – e tu je onako – mrtvo more. No, ne bih rekla da to trenutno smeta bilo vama bilo voljenoj osobi. Ukoliko ste usamljeni, više opcija za vas ove sedmice. Neko koga znate od ranije može vas vrlo prijatno iznenaditi svojim kontaktom, i probuditi u vama želju za susretom i nastavkom odnosa. Dalje – možete preko poslovnog segmenta upoznati osobu koja je u nekoj formi odnosa (bilo da je brak ili veza u pitanju), ali to neće uspeti da zakoči vaše simpatije i neku čudnu energiju koja vas vuče jedno prema drugom.

Zdravlje
Mislite da imate dovoljno energije za sve, ali nemojte da precenite svoje snage tokom ove sedmice. Odmor vam je neophodan.

Sve mlečne proizvode zaobiđite tokom ove sedmice. Neka se vaša ishrana bazira na voću i povrću, na žitaricama, orašastim plodovima, medu. Mesne prerađevine takođe izbacite, a meso pripremajte na roštilju, sa minimalno ulja.

Posao
Pod jedan – sa autoritetima i nadređenima samo fino i polako. Biće nekih napetih situacija, ali one svakako idu u vašu korist, pa nemojte da « talasate » bespotrebno. Dalje – aktiviraćete nešto što je bilo u zastoju ili što ste već trebali da odradite i to vrlo uspešno. Dakle, bacite se na sve ono što vučete iz prošlosti – odličan je trenutak da se stvari reše ! Još nešto – iako imate nekih svojih nedoumica oko jedne poslovne saradnje, najverovatnije sa inostranstvom, trebali biste ipak da prihvatite.

Novac
U jednom trenutku vas prilivi zatrpaju, već u sledećem – sve vi to lepo uspete da « raščistite » i potrošite….možda biste konačno mogli da naučite da na drugačiji način baratate novcem ?

Ljubav
Emotivno – onako. Čas super, čas nikako. Partner menja raspoloženja svaki čas, a ni vi se baš ne možete pohvaliti stabilnošću i smirenošću. Zato vam je odnos u ovoj nedelji totalno šaren – obojen najlepšim bojama, a onda siv i taman. Pa ispočetka. Vrtite se u krug i nikako da se svrtite. Ukoliko ste usamljeni, kad Venera iz Vage trigonskim aspektom « čačne » tog vašeg Marsa u polju ličnosti – biće ljubavnog vatrometa ! Malo stvari mirišu na prošlost, malo na budućnost, ma ko bi to umeo tačno da kaže ! Vaši su emotivno – partnerski aspekti sada toliko zapetljani, da lepo čovek ne može da vas usmeri šta je to tačno i u kom pravcu će ići. Najpre sve zavisi od vaših natalnih aspekata i bitnih tačaka, naravno….

Zdravlje
Imaćete više energije nego inače, a i raspoloženje će vam se znatno popraviti. Stariji – neka ne budu previše na suncu i neka vode računa o pritisku.

Dosta namirnica će vam teško « pasti » na stomak i možete imati problem sa varenjem. Zato morate da konzumirate male obroke koji će biti lako svarljivi. Takođe, u ovoj nedelji vam je neophodno više tečnosti.

Posao
Stvari se na poslu odvijaju bez vaše kontrole ili uticaja i jedino što vi možete uraditi jeste da pokušate da se prilagodite i izvučete najbolje iz svega. Sa kolegama – pa šta da vam kažem – već neko vreme traju nesuglasice, a za sada se još uvek ne vidi rešenje problema u radnom okruženju. Ako možete – distancirajte se od priča na poslu i ne dozvolite da budete uvučeni u neke rasprave – ništa nećete postići, a samo ćete se u procesu iznervirati. Radite svoj posao, imate mnogo toga što morate odraditi.

Novac
Džabe se nervirate oko nekih troškova ili neredovnih priliva. Sta da se radi – sada je takva situacija kakva je. Ubrzo ćete izaći iz ovih problema.

Ljubav
Iako možda ni vi ni partner to ne želite – tokom ove sedmice mogu se izdešavati neke situacije koje će doneti distrakciju u vaš emotivni život. To može biti kratkotrajno razdvajanje ili neki problem u komunikaciji, ili u krajnjem slučaju – okolnosti koje vam ne idu na ruku. Bitno je da zapamtite da, šta god se postavi kao prepreka, može biti prevaziđeno. Ukoliko ste usamljeni, neko koga vi doživljavate kao prijatelja, pokušava da vam se podvuče pod kožu i stalno vas poziva na piće, izlazak, šetnju. Vi ćete se izgovarati poslom, a realno gledano – niti sada imate vremena niti posebno volje da se upuštate u nešto sa ovom osobom. Mnogi od vas su mislima daleko, a gde tačno – to samo vi znate.

Zdravlje
Vodite računa o ishrani, ali i o svojim životnim navikama. Ne preterujte ni u čemu. Takođe, previše se energetski trošite – češće se opuštajte i odmarajte.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava