Nedeljni horoskop: 13. - 19. avgust 2018.

Pročitano: 1170 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 13. do 19. avgusta 2018. godine!

Nepovoljni aspekti koji se vezuju za ishranu, a pod kojima ulazite u ovu nedelju, skreću vam pažnju na to da će svaka vrsta preterivanja ili nevođenja računa o tome šta i koliko jedete, dovesti do tegoba sa varenjem i crevima. Makar izbacite grickalice za kojima često posežete, kao i veću količinu slatkiša.

Posao
Vaš vladar se vratio u retrogradnom hodu u polje karijere, pa će se dodatno aktivirati sve ono što je vezano za prošlost – nekadašnji poslovi, poslovni partneri, ponude od ranije, a moguće i nešto na šta čekate već mesecima da se realizuje. Da se razumemo, teško je da ove nedelje može biti nekog konkretnog pomaka, ali može biti pregovora koji bi tokom naredne sedmice već imali osnov za pravi početak. U odnosu sa nadređenima budite posebno oprezni, ipak ste vi na njihovom “terenu”.

Novac
Finansije možda i ne bi bile loše, da vi ne vučete neke čudne poteze, novac vam nekontrolisano odlazi, a moguće je i da neke pare tokom ove nedelje izgubite….ili da vas pokradu.

Ljubav
Venera koja vlada vašim partnerstvima oslobodila se kvadratnog zagrljaja Saturna, i slobodno šeta kroz znak Vage, što će doneti da je voljena osoba više usmerena i okrenuta ka vama, sa naglašenom željom da se dodatno podstakne sklad i zajedništvo u odnosu. Vaš vladar Mars vratio se u znak Jarca, što na žalost, donosi da ste vi, pogotovo po pitanju pokazivanja i iskazivanja emocija pomalo stegnuti i kruti. Emotivna veza ili brak nije samo dogovor i stabilnost, neophodno je i podsticati i gajiti emociju, pružati i primate ljubav. Mislite malo i o tome….Ukoliko ste slobodni, kao da ste se još više zatvorili za ulazak novih osoba u vaš život – kontakti postoje, ali sa vaše strane nema niti otvaranja, niti inicijative.

Zdravlje
Problem sa varenjem, na koji vam je već ukazano u odeljku za hranu i koji možete relativno lako regulisati. Energetski ste pomalo nestabilni i potrebno vam je da se odmarate više.

Na prvom mestu bi trebala da bude hidratacija – sem vode, možete uzimati i nezaslađene ledene čajeve, sokove od svežeg ceđenog voća, blago mineralnu vodu. Dobar je period za salate u kombinaciji sa mladim sirom i kiselim mlekom, sa manje mesa i mesnih prerađevina.

Posao
U poslovnom segmentu je trenutno jedna mirnija i opuštenija faza. Da se razumemo, pritisaka od strane drugih ima i dalje, ali ili su oni popustili, ili ste vi našli način kako da to prevaziđete bez većih problema po sebe. Sve ono što se vezuje za stvari koje su vam važne, a što se dosta dugo razvlači, trenutno je  u nekoj fazi pred završetak. Moguće je da ćete do kraja stići tokom ove sedmice, a ako ne – onda u prvim danima naredne nedelje. Korektan odnos sa kolegama, ali i autoritetima – neke tenzije su splasnule.

Novac
Privlačićete novac i moguće je da prilivi budu solidni tokom ovog perioda. Ono što je malo problematično jeste jedno veće dugovanje ili trošak koji morate regulisati ove sedmice.

Ljubav
Jedna osoba se već neko vreme mota oko vas, povremeno jasno pokazujući da je vrlo zainteresovana za produbljivanje vašeg poznanstva. Vi lično ste mi u celom tom slučaju nedefinisani –baš biste voleli da se zaljubite i budete “u paru”, ali postoje neke stvari koje vas odbijaju od ove osobe – možda vam je iz nekog razloga čudna ili jednostavno – ne možete da je doživite kao nešto više od prijatelja. Itekako je moguće da su mnogima od vas misli ipak okrenute ka bivšem partneru. Ukoliko ste u vezi ili braku – i jeste i niste zadovoljni. Jasno vam je da se voljena osoba više okrenula ka vama i to vam prija. Ono što vam ne odgovara jeste to što i dalje mislite da dajete mnogo više od druge strane…

Zdravlje
Ukoliko su se neke tegobe javile tokom protekle sedmice,  u ovoj ćete naći način da ih regulišete. Generalno – povoljna zdravstvena situacija.

Nedelja u kojoj vam se kilogrami mogu lako zalepiti, a posle će ih biti teško skinuti. Da, potrebno vam je da se energetski dižete, jer ste trenutno u padu, ali kroz ishranu « konkretnim » namirnicama – mesom, ribom, povrćem…izbegavajte slatko, ali i brzu hranu, grickalice…

Posao
Neke vas situacije na poslu baš nerviraju i zbog toga gubite živce i energiju, jer se onako fino jedete u sebi. One stvari koje ne možete promeniti i na koje ne možete uticati, morate pustiti – da se reše same od sebe, na ovaj ili onaj način. Vi ste pri kraju sa nekim poslovima ili projektima i uskoro ćete moći da rasterećeni nastavite dalje. Od nekih teškoća i problema već odlazite, iako se vama može činiti da se situacije dodatno komplikuju. Samo polako, izlazak iz zastoja je sada već blizu…

Novac
Prilivi su poboljšani tokom ove nedelje, ali to ne znači da ćete moći da se opustite. Neplanirani troškovi vezani za kuću ili nekog od članova porodice.

Ljubav
I pored jakih emocija, koje evidentno postoje u odnosu sa partnerom, problem je i dalje deo koji se vezuje za komunikaciju i dogovore. Vi ćutite onda kada trebate da pričate, a pričate onda kada je bolje zaćutati. I pored ovoga, nekako zajedničkim snagama gurate dalje. Ako ništa drugo, čak i ti povremeni nesporazumi ili tenzični momenti, lako se i brzo prevaziđu. Moguće je da ste i vi dosta naučili i o sebi i o voljenoj osobi u prethodnom periodu, pa ćete ovo znanje umeti da primenite na dalje. Ukoliko ste slobodni, neko vas vrlo slatko i ljupko muva, a vi se nećkate i pravite se teški za osvojiti. Da se ne lažemo, sve što se dešava vama itekako prija, ali prosto – puštate ovu osobu da se istinski potrudi oko vas…

Zdravlje
Problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom dosta mogu opterećivati starije Blizance u ovoj sedmici. Kod mlađih – hroničan umor.

U dosta nervoznom i čudnom raspoloženju ulazite u ovu nedelju, a vi i sami znate – što veće promene u raspoloženjima, to veća nestabilnost kod vas po pitanju ishrane. Zato ćete u ovom periodu imati vrlo skokovit apetit i biće vam teško da postignete balans. Mogući problemi sa varenjem iz tog razloga.

Posao
Merkur, koji vlada vašim dogovorima, u ovoj je sedmici stacionaran i priprema se za svoje direktno kretanje, pa je malo verovatno da ćete uspeti bilo šta novo da pokrenete po pitanju posla. Sastanci mogu biti odloženi ili čak otkazani. Zato je ovo odličan trenutak da se konačno privede kraju sve ono što vas već neko duže vreme muči. Baš po pitanju tih eventualnih novih dogovora -  čak i ako uspete da ih pokrenete, budite izuzetno oprezni, jer sve može biti prenaduvano, a sagovornici neiskreni.

Novac
Naglašene isplate, pogotovo od nekih dodatnih poslova. No, nemojte da se iznenadite ukoliko dobijete samo deo zarađenog novca.

Ljubav
Rakovi koji su slobodni i dalje su nekako razapeti između prošlosti i novih osoba u svom životu. Kao da ste se zaglavili ni tamo ni ovamo i ne možete da presečete i konačno odlučite šta ćete da uradite. U ovoj sedmici taj pritisak na vašu podsvest, bar kada je prošlost u pitanju, može se samo dodatno pojačati i malo je verovatno da ćete uspeti da u potpunosti prenebregnete neke ljude ili sopstvene impulse koji vas vuku ka njima. Ukoliko ste u vezi ili braku, neke stare razmirice mogu ponovo oživeti. Možete jedno na drugo vršiti pritisak i igrati igrice koje ne idu na ruku stabilnosti vašeg odnosa. Biće malo teže uskladiti se, ali ne i nemoguće. Ono što vam je potrebno je komunikacija i razgovor o stvarima koje vas muče.

Zdravlje
“Nervozna” creva i problemi sa varenjem. Takođe – osetljivo vam je grlo i respiratorni putevi. Izbegavajte hladne napitke.

U ovoj nedelji će vam prijati lagani obroci koje ćete uzimati češće tokom dana. Ukoliko ste u mogućnosti – neka to budu tri glavna obroka i makar tri manje užine koje se mogu sastojati i od šake orašastih plodova ili male činije voćne salate.

Posao
Imaćete osećaj da u ovoj sedmici funkcionišete po principu – dva koraka napred, jedan unazad. U prevodu – napredujete svakako, ali mnogo sporije nego što očekujete i što se nadate. Merkur je tokom ove nedelje stacionaran u vašem znaku, pa će se neki poslovi i dogovori zakočiti, ali samo na kratko. Mars se vraća u vaše polje poslovne svakodnevice, pa se neki manji problemi ili trzavice sa kolegama mogu ponovo probuditi. Takođe, na dnevni red će doći sve ono što ste propustili od obaveza.

Novac
Više sitnijih priliva, a moguće je i da će vam neko vratiti novac koji vam duguje. No, u ovoj nedelji vam se pare lako izvlače, pa treba voditi računa o troškovima.

Ljubav
Izlazak Marsa iz polja ozbiljnih partnerstava označava kraj dugog perioda intenzivnih nesuglasica i kratkih mirnih predaha sa voljenom osobom. Stvari će između vas i partnera tokom ove nedelje polako početi da dolaze na svoje mesto. Doduše, imate vi još situacija i pitanja koje treba raspetljavati, ali polako – ima vremena za njih, doći će na dnevni red kad tad. Za sada – uživajte sa voljenom osobom, jer vam ova sedmica daje baš za to mogućnosti! Ukoliko ste slobodni, maknite se iz kuće, budite u pokretu, kafenišite sa prijateljima, izlazite, družite se! Venera u vašem polju komunikacije, pokreta, putovanja, okoline – traži da malo pojurite za njom da biste je sustigli! Naglašena flertovanja, a gde je flert – i ljubav je blizu!

Zdravlje
Period kada treba biti oprezan kada je fizička aktivnost u pitanju – sportistima i rekreativcima moguće povrede. Starijima – problemi sa kolenima i kičmom.

Više tečnosti – voda sa malo limunovog soka vas može baš lepo osvežiti, kao i sokovi bez dodatog šećera i ledeni čajevi. Takođe – lubenice, dinje, belo grožđe. Generalno – više sezonskog voća i povrća će vašem organizmu pogodovati.

Posao
Venera u vašem polju posla radi u vašu korist, pa će se sve situacije, koliko god u početnoj fazi bile komplikovane, ipak rešiti povoljno po vas. Vi lično možete biti faktor koji unosi zastoj u ovom periodu, a sve iz razloga nefokusiranosti i nedovoljno dobre organizovanosti. Imate osećaj da u svemu kasnite, a to ni nije toliko daleko od istine. Merkur koji vlada vašim znakom, stacionaran je pred svoje direktno kretanje, pa je ovo poslednja prilika da završite sa zaostacima ili rešite papirološka pitanja.

Novac
Povoljnije okolnosti su prisutne, ali vi ste daleko od osećaja sigurnosti po pitanju finansija. Povećani troškovi na dnevnoj bazi.

Ljubav
Emotivni partner i vi niste na istim talasnim dužinama, i kao da se u ovom periodu mimoilazite ne samo po bitnim pitanjima, već i u nekim svakodnevnim situacijama. Vi ste dosta tihi, povučeni – okupirani nekim svojim mislima, razmišljanjima, planovima, opterećenjima….a voljena osoba funkcioniše potpuno drugačije – zahteva pažnju i posvećenost, što vi u ovom momentu ne možete da joj pružite. Ovo nisu situacije koje mogu dovesti do nekih svađa, ali definitivno ne prijaju ni vama ni drugoj strani. Oni koji su slobodni – jedino što vam je trenutno “otvoreno” jeste ono što se vezuje za prošlost ili eventualno neka forma tajnog odnosa. Ako ste zainteresovani za bilo šta od ova dva – samo napred…

Zdravlje
Problemi sa spavanjem mogu biti prisutni i kod starije i kod mlađe generacije Devica. Stres i nervoza su takođe dosta prisutni.

Vrlo ćete voditi računa o svom načinu ishrane, a ukoliko ste na nekom režimu dijete – to vam neće ni malo teško pasti, jer ćete jako brzo videti rezultate. Vaša slaba su tačka – slatkiši i povremeno zaista ne možete da odolite ukusnim kolačićima ili parčetu torte. Neka to bude vaš slatki, povremeni greh…

Posao
Iako niste nezadovoljni svojim poslovnim statusom i situacijom u ovom segmentu, ipak ste u razmišljanjima na koji način nastaviti dalje. Neke stvari vas muče i jasno vam je da ćete pre ili kasnije morati da im se posvetite i rešite ih. U ovom trenutku zaista nije vreme za realizaciju novih poslova ili ideja, ali jeste dobar trenutak da obnovite veze i kontakte sa ljudima koji bi vam mogli biti bitni na dalje. Takođe – budite više posvećeni obavezama na dnevnoj bazi, suviše olako se odnosite prema njima.

Novac
Malo vas brine sve ono što se vezuje za finansijski segment, iako ne stojite loše. No, neka prethodna loša iskustva su vam donela dozu opreza, pa sada razmišljate unapred.

Ljubav
Generalno gledano – u ovoj ste nedelji u skladu i miru sami sa sobom. To ne znači da je u partnerskim odnosima sve savršeno, ali kakva god da je situacija, vi sada na neki lakši način gledate na nju, možete da se uskladite i prilagodite voljenoj osobi. Ili pak – da nađete sebi drugu zanimaciju koja će vam skrenuti misli sa nekih negativnosti. Bitno je da vas loše stvari u ovoj nedelji ne dotiču, čak iako ih bude. Ukoliko ste slobodni, moguće je da se probudila kod vas zainteresovanost za osobu koju ste u nekom prethodnom periodu upoznali preko poslovnog segmenta. Za sada je to samo flert, zanimljiva komunikacija, ali postoji šansa da se ovo vremenom pretvori i u konkretniju priču.

Zdravlje
Zdravstveno stanje se poboljšava, bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik znaka. Gledajte da se posvetite što više sebi – da se odmarate i spavate dovoljno.

Čim ste malo poveli računa – primećujete da vam je varenje bolje, da vam želudac nije toliko opterećen i da više niste naduveni i tromi. Potrebno je da nastavite sa nekim zdravijim režimom ishrane, a ako ništa drugo – makar svedite na najmanju meru mlečne i mesne proizvode.

Posao
U ovoj sedmici možete završiti sa nekim papirološkim problemom, ugovorom ili rešenjem. Takođe, postoji šansa za neki prekid – da li dogovora ili saradnje, nešto što ste već duže vreme očekivali i što će vas rasteretiti i doneti vam mir u glavi. I dalje ste u periodu kada ste dosta nervozni i napeti, mada možda i nema pravih razloga za to – sve to što vam donosi nemir može se rešiti i bitno je da polako raščišćavate sve ono što se godinama gomilalo kao negativnost ili pritisak na vas.

Novac
Odličan period da naplatite dugove i potraživanja. Iako će situacija biti neizvesna do poslednjeg trenutka, rešenje i realizacija vam predstoji.

Ljubav
Ukoliko želite da podstaknete promene u svojim emotivnim ili bračnim relacijama – moraćete vi da budete inicijator. Partner već odavno čeka na neke vaše reči i postupke, koje mu vi uporno uskraćujete ili čuvate za sebe. Vi lično morate biti otvoreniji, pružiti voljenoj osobi ono što joj je potrebno, da biste dobili istu takvu povratnu reakciju. Ukoliko se budete povlačili u sebe, druga strana će se okrenuti nekim svojim interesima. Škorpije koje su slobodne i dalje najviše privlače prošlost u svoje živote. Osoba koju ste možda i pre par godina upoznali preko poslovnog segmenta, sada se može ponovo pojaviti u vašem životu i dosta vas pozitivno iznenaditi. Ukoliko već imate simpatiju, odjednom ćete se naći u dvoumljenju

Zdravlje
Kod pripadnica lepšeg pola mogući su hormonski problemi koji dolaze kao posledica stresa koji je duže prisutan kod vas. Generalno gledano – uglavnom hronične smetnje kod Škorpija.

Potrebna vam je raznovrsna ishrana i redovni obroci, a vi u ovom periodu zaista ne funkcionišete na taj način. Naravno da nije u redu ako imate samo jedan ili dva, preobilna obroka tokom dana. Ne preskačite doručak, ali zato biste mogli sebi da uskratite večeru ili da makar ona bude izuzetno lagana.

Posao
U ovom periodu samo radite, radite, radite. Čini vam se kao da se vaš život u potpunosti pretvorio u posao, da svu svoju energiju i volju ulažete samo u ovaj segment. Mars se u retrogradnom hodu vraća u vaše polje posla, pa vam sledi aktiviranje ponuda od ranije, ali isto tako – sledi vam i momenat kada morate privesti kraju neku poslovnu problematiku. Nemate još puno vremena za to, pa je vreme da se ovome itekako posvetite. Sada ste organizovaniji i bolje funkcionišete, pa će vam biti tim lakše.

Novac
Dobijate obećanje o isplati koju vam neko duguje. No, nemojte se iznenaditi ukoliko ovo opet bude prolongirano. Ulažete veliku snagu u to da sredite finansije, isplatiće vam se, ali je potrebno vreme…

Ljubav
Pritisak i napetost su malo popustili kada su vaša emotivna partnerstva u pitanju i sada je čak moguće da i napravite neki pozitivan korak i promenu. Neće ovo ići lako, već pre na mišiće, ali bitno je da se makar dašak dobrog raspoloženja vrati u vaše ljubavne ili bračne relacije. Ukoliko ste od onih Strelčeva koji imaju aktiviran paralelni odnos, budite dosta oprezni, ne samo tokom ove nedelje, već sve do kraja avgusta. Do partnera mogu doći neke informacije o vašim “aktivnostima” a to ne bi bilo ni malo dobro. Oni koji su usamljeni, mogu imati avanturu ili prošlost, mogu imati i neku tajnu pričicu sa zauzetom osobom, ali ono što ne mogu imati u ovom periodu jeste pravi početak nečega što je istinski trajno i vredno.

Zdravlje
Nešto se malo bolje osećate, ali dok ne sredite ishranu i dok ne pronađete više vremena za odmor – imaćete promenljive faze i na dalje.

Trošićete se više, pa vam je potrebna jača i konkretnija hrana da biste održavali potreban nivo energije i osećali se dobro. Jedino što biste trebali da izbegavate jesu proizvodi od belog brašna i brza hrana. Meso, kvalitetne mesne prerađevine, jaja, proizvodi od meda, sirevi.

Posao
Period za završetke – bilo da su u pitanju obaveze, poslovi, projekti, dogovori, saradnje. Imate osećaj da kockice polako dolaze na svoje mesto, pogotovo što se od ove nedelje može aktivirati i osoba koju ste davnih dana zamolili za uslugu ili posredovanje u nečemu što vam je bitno. Imate odlučnost, imate volju i energiju i potrebno je da ih uložite u poslovni segment, jer ste na pragu nekih preokreta i velikih promena. Najava unapređenja kod nekih, ali moguće sa “odloženim rokom” – od septembra.

Novac
Imaćete više prilika da zaradite, a stoji naplata i potraživanja iz prethodnog perioda. Neki od vas mogu biti prijatno iznenađeni i najavom većeg priliva.

Ljubav
Partner ima neke svoje teme i dileme, vi takođe imate svoje. Malo je pravih, zajedničkih stvari koje vas spajaju. Ima tu nekih planova, ali nema konkretizacije – sve ostaje nedefinisano ili u fazonu « dogovorićemo se kad za to bude vreme ». Ulazak retrogradnog Marsa u vaše polje ličnosti govori o tome da biste trebali da preuzmete inicijativu i napravite neke pozitivnije pomake, unesete više živosti i dobre energije u vaš odnos…naravno, ukoliko to želite. Oni koji su usamljeni – neko koga poznajete od ranije ili bivši partner dolazi u vašu blizinu ili ponovo pokreće kontakt sa vama. Prošlost je aktuelna na svaki mogući način, a od vas zavisi sada da li će se podvući crta ili eventualno nastaviti dalje…

Zdravlje
Dodatni priliv energije, bolje ćete se osećati. Za mlađe – vreme je za više rekreacije i sporta. Stariji – lakše izlazite na kraj sa hroničnim problemima.

Naglašeniji stomačni problemi, čak i mogućnost da pokvarite stomak neispravnim namirnicama. Iz tih razloga – morate striktno voditi računa o tome šta jedete, proveravati rok trajanja namirnica i truditi se da one budu dobro termički obrađene.

Posao
Tenzije u poslovnom segmentu se smiruju, ali vama se i dalje savetuje da nikako ne reagujete na provokacije ili na postupke onih koji žele da vas ubede ili vam dokažu da su u pravu, a vi ne. Jedino što je potrebno jeste da gledate svoja posla i pustite druge da se bore sami sa sobom, ne sa vama. Vreme je da neke ideje koje imate polako pripremate za realizaciju, ali bez ikakve žurbe – ona bi vam sada samo škodila. Gledajte da se ne iscrpljujete na poslu, ono što možete završite, što ne možete – ostavite.

Novac
Neka isplata koju očekujete će ili biti prolongirana, ili će osoba koja treba da vam plati pokušati da « izvrda » dogovor. No, ne brinite – stvari ubrzo dolaze na svoje.

Ljubav
Jednim delom, atmosfera u vašim emotivnim ili bračnim relacijama će se popraviti. Neke napetosti će splasnuti i u odnos će ući bolja energija i više živosti. Doduše, vi ste svesni da voljena osoba želi da obavi jedan ozbiljan razgovor sa vama, ali nadaćete se da isti možete izbeći tokom ovog perioda. Ukoliko možete, izbegavajte teme novca, jer se tu nećete moći dogovoriti. Oni koji su slobodni – ulazak retrogradnog Marsa u polje tajni može aktivirati ljubavni odnos koji želite da sakrijete od očiju javnosti. Takođe, sve planete koje se vezuju za vaš emotivni život sada su retrogradne, pa je malo verovatno da biste mogli lako otpočeti nešto što je potpuno novo u vašem životu.

Zdravlje
Pored stomačnih problema koje većim delom možete rešiti promenama u ishrani, tokom ove nedelje ne biste trebali da imate značajnijih tegoba.

Ono što bi vam najviše prijalo tokom ove sedmice jesu sve vrste supica od povrća i sa malo mesa, kao i variva i salate. Ne bi valjalo da preskačete obroke, a još gore – da kasnije « nadoknađujete » preobilnom ishranom ili grickalicama.

Posao
Nešto vam je obećano – da li unapređenje, da li promena radnog mesta ili pak povećanje finansijske nadoknade za rad. Na ovo obećanje možete da se oslonite, ali ne u ovom periodu. Ono mora biti prolongirano, ili za sam kraj avgusta ili početak septembra meseca. Čekajte i dočekaćete. Situacija u kolegijalnom okruženju se sada malo smiruje, moguće zbog veće količine posla, pa ni vi ni kolege ne stižete da se bavite međuljudskim odnosima, jer morate požuriti da završite sve na vreme.

Novac
Neko ko je davnih dana pozajmio novac od vas, sada se aktivira i spreman je da ga vrati. To je skroz u redu – ali ako neko želi da tek pozajmi pare od vas – ne pristajte na to.

Ljubav
Ukoliko ste u vezi ili u braku, tokom ove nedelje potrebno je više kompromisa i usklađivanja sa partnerom. Takođe, pošto postoji mogućnost nerazumevanja i pogrešno protumačenih reči i postupaka, potrudite se da budete otvoreniji u komunikaciji i da jasno definišete svaku situaciju. Ukoliko dođe do neke tvrdoglavosti kod partnera, nemojte potencirati na svađi, iskulirajte i sačekajte malo da stvari dođu na svoje i usijane glave se ohlade. Oni koji su slobodni svakako jako privlače pažnju suprotnog pola u ovom periodu. No, vi trenutno ostavljate utisak nedodirljivosti ili se jednostavno – samo ponašate prijateljski prema onima koji bi da ostvare neke jače pomake u kontaktu sa vama.

Zdravlje
Onako. Niti ste dobro niti niste. U suštini – jednog dana funkcionišete sasvim ok, već drugog nešto klonete, osećate se neraspoloženo i iscrpljeno.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava