Nedeljni horoskop: 2. - 8. april 2018.

Pročitano: 1276 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 2. do 8. aprila 2018. godine!

Ako ste planirali da svoju liniju „stešete“ , bojim se da vam ova nedelja i nije najpogodnija za početak dijete. Jeste da su vaš karakter i volja jači nego inače, ali i apetit ih sledi u stopu, pa će rezultat biti vrlo neizvestan. Teško ćete odolevati gurmanlucima, a slatkišima naročito.

Posao
Potrčali biste vi „sto na sat“ ka svojim ciljevima, samo da su okolnosti nešto više na vašoj strani. A nisu. Non stop vas nešto vraća unazad, na doradu, ispravljanje, ponavljanje. Tera vas da idete brzinom puža. Dogovori se ponavljaju, stalno vam fali baš taj jedan papir da biste kopletirali dokumentaciju i završili posao. Jedan  savet – morate da usporite, da sami sebe sputate malo. Sa onima oko sebe nemojte da se kačite, jer je malo verovatno da ćete pobediti. Neko će vas „poklopiti“ a vi nećete znati šta da kažete...

Novac
Po pitanju posla jeste u fazonu korak napred, korak nazad – ali zato finansije počinju da funkcionišu odlično. Ima nekih finih priliva ove nedelje, lepo ćete zaraditi....

Ljubav
Neko iz prošlosti vas se setio...ili ste se vi možda setili te osobe? Šta god da je od ova dva, nije ni važno – rezultat će biti isti – iako početni momenat može biti dobar i vas dvoje se podsetiti nekih lepih zajedničkih vremena, suština je da ovo poglavlje života treba zatvoriti. Negde ste i vi sami toga svesni, zar ne? Venera je od ove nedelje u trigonu sa vladarom vašeg znaka, Marsom, pa je mnogo bolje da se okrenete drugim osobama, koje su verovatno već neko vreme blizu vas. Segment posla vam nudi odlične predispozicije za ljubav, ali svakako su dešavanja moguća i u drugim prilikama. Onima koji su zauzeti, konačno sledi smirenje. U ovoj nedelji vi i partner možete povratiti bliskost, ali i međusobnu strast.

Zdravlje
Stariji Ovnovi ni ove nedelje ne mogu da računaju na popuštanje hroničnih tegoba. Što se mlađih tiče, vi ste dobro, jedino bi mogli da malo korigujete ishranu...

I dalje ste u fazonu da jedete na nervnoj bazi, mada mi se čini da to jednim delom koristite kao izgovor, jer u stvari, trenutno – istinski uživate u hrani. Doduše, stoji da vi višak kilograma izuzetno lepo „nosite“, ali biste ipak mogli da malo probušite kašiku....

Posao
Ukoliko vas to uopšte interesuje – posao će funkcionisati uglavnom dobro. Možda se neki vaši planovi ne odvijaju onim tempom koji biste vi želeli, ali ni vama se trenutno ne žuri. Imate svo vreme ovog sveta. Poslovna partnerstva i saradnje su stabilne i sve ide u prilog tome da tako i ostane u ovoj sedmici. Odnosi sa kolegama su se u potpunosti normalizovali i možete mirne glave da idete na posao. One stvari koje vas muče još uvek ne možete završiti, ali već vidite naznake da se može doći do rešenja uskoro.

Novac
Posao je možda dobro, ali finansijski segment baš i nije. Ili vam novac kasni, ili imate problem da naplatite dugovanja i potraživanja.

Ljubav
Nije vam baš pravo zbog nekih situacija u emotivnim vezama i brakovima, i dalje će vas bosti u mozak i terati vas da s vremena na vreme gunđate sebi u bradu, ali ste zarad mira i stabilnosti rešili da pustite da se stvari slegnu.... U ovoj sedmici je odnos između vas i partnera vrlo korektan i stabilan, ali samo vi znate koliko vam treba samokontrole da sve funkcioniše baš ovako. No, videćemo koliko ćete izdržati...A slobodni Bikovi imaju priliku za nešto novo, ako naravno dozvole sebi da se prepuste. U ovom ste periodu izuzetno šarmantni i privlačite suprotni pol kao magnet, ali vam u glavi i dalje stoje neki prošli ljubavni bolovi, koji vas mogu zakočiti. Nemojte da dozvolite da vas ono što je bilo zaustavi....

Zdravlje
Sem ishrane, koju morate menjati, ove nedelje imate predispozicije i za probleme sa urogenitalnim traktom. Čuvajte se mokraćnih infekcija.

Izbegavajte brzu hranu, industrijske mesne prerađevine, proizvode od belog brašna. Ionako imate povremeno problema sa probavom, a ovi proizvodi će vam je samo dodatno pogoršati. Jedite raznovrsno, ali umereno.

Posao
Na početku nedelje izgledaće vam kao da ne postoji teorijska šansa da se izborite sa problemima i obavezama koje će se sručiti na vas. No, iako je početni momenat naoko komplikovan, evidentno je da ćete uspeti sve da privedete kraju. Doduše, ne očekujte lagan put do toga, jer će se non stop nešto postavljati da vas zakoči – problemi sa mobilnim telefonima, kompjuterima, zaturanje ili gubitak važnih dokumenata i tako dalje. Čuvajte živce, jer će vam baš trebati, i ne dajte da vas teškoće zaustave...

Novac
U finansijskom segmentu – budite vrlo, vrlo odgovorni ove sedmice. Ako se samo malo stisnete, moći ćete da zatvorite obaveze ili dugovanja koji vas jako dugo pritiskaju...

Ljubav
Kvadrat Merkura sa Saturnom i ove nedelje potencira na prošlosti. Možete u izlasku ili u druženju sa prijateljima naleteti na bivšu ljubav. Iako će početni momenat biti pomalo zategnut i možda čak neugodan, na kraju će vam biti drago što ste se susreli, popričali. Ima ovde mogućnosti da se to „druženje“ sa prošlošču i nastavi...ali to već zavisi od vas. Nešto novo – da definitivno! Možete krenuti da se muvate sa kolegom/koleginicom, ili ćete baš lepo odreagovati na nekog koga upoznajete preko posla. Sve u svemu, jedna fina nedelja je pred vama....Što se ne bi moglo reći za one koji su u vezama i braku. Neki problemi vas muče oboje, ali to ne znači da trebate da dodatno zatežete situaciju. Iako će vam ponekad biti teško da razgovarate, to je za vaš odnos definitivno mnogo bolje od ćutanja i povlačenja.

Zdravlje
Vrlo neugodan kvadrat Saturna na vladara vašeg znaka, potencira na hroničnoj problematici kod starijih, a kod mlađih može doneti pad imuniteta.

Nedelja za uživanje u svemu, pa i u dobrom zalogaju. Umećete povremeno i da preterate, naročito kada su u pitanju slatkiši ili vaša omiljena hrana, ali ćete se uglavnom truditi da imate meru. Vašem imunitetu bi odgovaralo da češće konzumirate med i ostale pčelinje proizvode.

Posao
Poslovno nebo se baš lepo razvedrava za Rakove tokom ove sedmice. Vaše pozicije su trenutno stabilne, a postoji i velika mogućnost za poboljšanje ili napredovanje. Vi ćete biti dosta angažovani, povremeno pomalo razapeti između obaveza, ali ćete uglavnom sve završavati na vreme. Nekih manjih teškoća hoće biti i to prilikom dogovora sa saradnicima, ali i kroz ispravljanje greškica koje će dolaziti na dnevni red. Više obratite pažnju na papirologiju, a možete imati i neke „gafove“ sa kompjuterima i telefonima.

Novac
Finansijski segment je svakako rasterećeniji u ovoj sedmici. Ukoliko radite sa strancima, moguće je kašnjenje novčanih priliva.

Ljubav
Nedelja koja je mnogo stabilnija za one koji su u emotivnim vezama ili braku. Šta više, neki od vas mogu poželeti i da dodatno učvrste odnos ili će pak razmišljati o prinovama. Posle opterećujućeg perioda koji je iza vas, ova nedelja vam donosi dobro raspoloženje i kvalitetan odnos i komunikaciju sa voljenom osobom. Takođe, zajednički izlasci, neka kraća putovanjca ili druženja sa prijateljima oboma će vam jako prijati. I za slobodne Rakove ova je sedmica vrlo obećavajuća. U segment prijatelja, izlazaka, budućnosti ušla je planeta Venera i svojim vas uticajem podržava da se pokrenete, da se provodite i da uživate u kontaktima sa zanimljivim osobama koje će se u ovom periodu pojaviti.

Zdravlje
Poboljšanje zdravlja kod starijih Rakova. Hronične tegobe će se još uvek provlačiti, ali u manjoj meri. Kod mlađih – dobra zdravstvena situacija.

E, ovog puta ste zaista odlučili – bićete zdravi i zgodni! Doduše, još uvek niste odredili dan kada počinjete sa novim načinom života, ali i to će se desiti, pre ili kasnije...evo, još samo da pojedete ovu činiju sutlijaša i koliko od sutra – krećete!

Posao
Sve one informacije koje su kasnile ili koje ste dugo čekali, ove nedelje stižu. Doduše, neke od njih vas baš i neće obradovati, a neke će vas samo vratiti korak unazad. No, brzo ćete se vi oporaviti od neprijatnih dešavanja i okrenuti se budućnosti. Shvatićete da nešto ne može sada, ali da nešto drugo može, i ne samo to – da vam se otvara u potpunosti. Imate priliku da napravite par vrlo zanimljivih dogovora i saradnji, i to onih koji mogu potrajati i na duži rok vam donositi stabilnost.

Novac
Neko će vas podsetiti na dug, i izvesno je da ćete morati da ga vratite. Možda ste se nadali da ovo još uvek možete da prolongirate, ali male su šanse za tako nešto...

Ljubav
Emotivno – bračni odnosi se popravljaju. Reći ćete jedno drugom šta imate, nešto od toga ste dugo prećutkivali, ali šta sad – bolje ikad, nego nikad. Razgovori koje ćete voditi mogu vas malo prodrmati, ali i otrezniti, oboje. Shvatićete neke stvari i biti spremni da polako spuštate loptu. U drugom delu sedmice sve ovo će se dodatno ubrzati, i već oko vikenda biste trebali da funkcionišete „kao po loju“. Što se tiče slobodnih Lavova, neko iz prošlosti ko vas je davio i gnjavio, konačno će ukapirati da nema šta više da traži i skloniće se, a vi ćete odahnuti. Što se noviteta tiče, obratite pažnju na poslovni segment ovih dana, može tu doći do zanimljivih novih poznanstava i obostrane zainteresovanosti sa jednom osobom.

Zdravlje
Neki problemi polako počinju da popuštaju, što će naročito biti vidljivo kod starijih pripadnika ovog znaka. Mlađi – vreme vam je za rekreaciju.

Tokom ove sedmice istinski ćete uživati u hrani, ali ćete uvek imati pravu meru i umeti da se zaustavite onda kada je najslađe. Umete da kontrolišete svoj apetit, a ukoliko smatrate da vam je potrebna dijeta, bilo zbog zdravlja ili linije – sada je pravi momenat da je otpočnete.

Posao
Odlični aspekti za posao tokom ove sedmice. Pogotovo će dobro proći svi koji rade u obrazovanju, sa inostranstvom ili u državnim i javnim ustanovama ili pak imaju saradnike iz ovih sektora. No, zbog retrogradnosti vašeg vladara Merkura i kvadrata sa Marsom i Saturnom koje pravi tokom ove sedmice, vi lično možete biti najveći neprijatelj sami sebi. Dobro se proverite i preispitajte pre nego što pokrenete nešto. Trudite se da ne budete impulsivni u potezima i odlukama. Tri puta merite, jednom secite!

Novac
Nedelja pred vama odlična je što se zarade tiče. Nemojte nekim rizičnim potezima da pokvarite sami sebi šanse. Takođe, potrudite se da dug koji vas opterećujete, skinete jednom za svagda sa vrata.

Ljubav
Mogućnosti za ljubav se tokom ove sedmice vezuju za posao, inostranstvo ili putovanja. Možete i upoznati nekog ko zbog posla često putuje, ili ko je poslom došao u vaš grad. Ili ćete vi pak poslovno otići negde van svog mesta i upoznati nekog ko će na vas ostaviti veliki utisak. U svakom slučaju, ukoliko u ovoj sedmici otpočinjete sa nekom ljubavnom pričom, ona ima predispozicije da traje, mada će je pratiti i neki blagi karmički elementi, što može doneti vezanost, emociju i strast ali i povremenu problematiku. Za one u vezama i brakovima – jedna „šarena“ nedelja, sve u zavisnosti od toga kako se vi postavite prema partneru. Ukoliko budete spremni na kompromis i neke ustupke – sve će biti u redu...

Zdravlje
Kičma, zglobovi, reumatični bolovi, problemi sa nogama. Sve ovo itekako može pritiskati stariju generaciju Devica. Kod mlađih – glavobolje.

Vaša vladarka je u tranzitu kroz znak Bika, znak koji itekako ume i može da uživa u hrani....Nešto mi izgleda da ćete vi često tokom ove sedmice imati baš lepa iskušenja i da će vam biti potrebna sva vaša volja i upornost da im odolite....

Posao
Problema će biti i to, koliko god se trudili i želeli, ne možete da preskočite. Vaše je da duboko udahnete, ne dozvolite da se iznervirate i da rešavate, jedan po jedan. To ne znači da je ova sedmica loša, naprotiv – materijalno i finansijski jeste povoljna po vas, ali ćete sve ono što osvojite i što završite to uraditi na mišiće i sa puno truda. Moraćete da uključite svoje moždane vijuge na maksimum i da očeličite živce. Spremite se na prepreke i na rešavanje istih. Ako išta drugo znate, znate da se snalazite!

Novac
Odlična nedelja za zaradu. Uspećete tokom ovog perioda i da stabilizujete svoju finansijsku situaciju, ali i da stabilizujete sebe i konačno se naterate da bolje raspolažete novcem.

Ljubav
Vaša vladarka Venera u trigonu je sa Marsom, planetom koja vlada partnerskim odnosima.  Ovaj aspekt svakako će pomoći onim Vagama kojima je već preko glave trzavica sa partnerom. No, postoji jedna „zamka“ za vas tokom ove sedmice – kvadratura retro Merkura sa Saturnom i Marsom „bošće“ i vas i partnera u mozak i gurati vas da izvučete ponovo neke stare priče, stare probleme na površinu. Ni ovo nije bez rešenja – porazgovarajte, ali budite spremni na kompromis. Slobodne Vage, sa ovako lepo aktiviranim poljem strasti, mogu baš da se zagreju za jednu osobu. Ovo je neko po vašoj meri, ko će na vašu inicijativu uzvratiti na isti način, i još tri puta više. Koliko vidim, smeše vam se neka lepa dešavanja..

Zdravlje
Zdravstveni segment se poboljšava i kod starijih i kod mlađih Vaga. Samo povedite računa o ishrani, sve ostalo je u savršenom redu.

Nezgodan je taj Jupiter u vašem znaku, zar ne? Baš vam otežava, dovodi vas u iskušenja, čini da teško uspevate da održite režim zdravijeg života koji se trudite da praktikujete. Imate vi i volju i karakter, ali imate i odličan apetit....a ta dva je sada pomalo teško usaglasiti....

Posao
Jedna totalno čudna nedelja je pred vama. Biće problema sa papirologijom, sa odnosom sa kolegama, sa završavanjem obaveza. Neke stvari će vam teško ići, možda ćete morati da ih ponavljate i ispravljate. Nešto što ste trebali da odradite, a niste, zakočiće vas. No, i pored ovih situacija koje nećete moći da izbegnete, vi se nećete dati – nastavljaćete dalje, uporno, u potpunosti ubeđeni u svoj uspeh. I on neće izostati. U prevodu – ovo je period teškoća, ali teškoća koje vi savladavate i realizujete zacrtano.

Novac
Prilivima ćete više nego sigurno biti zadovoljni. No, kada se sagleda u celosti – finansijska situacija vam je dosta nestabilna.

Ljubav
Trigon vašeg vladara Marsa sa Venerom, planetom partnerskih odnosa, polako dovodi vas i partnera u stabilnost. Ne samo da ćete se razumeti bolje nego u prethodnom periodu, već će se između vas dvoje ponovo razbuktati plamenovi strasti. Ovo može biti nedelja za uživanje i za sklad, prepustite se jedno drugom! Ovaj će aspekt profunkcionisati i kod slobodnih Škorpija, ali osim što donosi nove osobe u vaš život, on može pokrenuti i dešavanja vezana za prošlost. Možete se susresti sa starom simpatijom ili sa osobom za koju ste ranije bili zainteresovani, ali u tom trenutku niste pokrenuli emotivnu priču. Kako god okrenuli, pred vama su neki lepi dani sa dobrim prilikama za miks ljubavi i strasti.

Zdravlje
Jednim delom ćete se osećati i funkcionisati bolje. Ipak, kod pojedinih Škorpija postoji tendencija da se zdravstveni problemi ponavljaju i vraćaju.

Od ove nedelje moći ćete da napravite promenu u životnim navikama, pa i u načinu ishrane. Shvatate da vam dosadašnje funkcionisanje u ovom segmentu donosi više štete nego koristi i spremni ste nešto da menjate. Pravi je trenutak za promene, vi to možete!

Posao
Možda neke situacije u ljubavnom i porodičnom segmentu ne uspevate da sredite, ali zato vam sve ono što se vezuje za posao itekako ide od ruke. Venera koja je ušla u vaše polje svakodnevnih poslovnih aktivnosti donosi vam da realno i praktično gledate na sve situacije oko sebe i da uspevate da izvučete najbolje od njih. Ukoliko radite u sektoru usluga, obim posla će se znatno povećati, a samim tim i prilivi. Pred vama je vrlo dobar poslovni period, i pored nekih sitnica koje vas mogu nervirati.

Novac
Odlična nedelja za sve ono što se vezuje za finansije. Prilivi su pojačani, pored redovnih sada možete ostvariti i neke zarade „sa strane“.

Ljubav
I ova nedelja potencira na onome što je bilo, a što pokušava da vam se vrati. Možda je to osoba, a možda su i misli o njoj koje vi terate od sebe, a one se javljaju iznova i iznova.  Neke enigme, ni tuđe ni svoje, ne možete sada rešiti, zato je možda bolje da se posvetite poslu. Ne samo iz razloga da biste zaradili, već zato što vam neke super ljubavne prilike idu baš preko ovog segmenta. Neko će vam slati jasne signale da je zainteresovan, vi možete malo oklevati u početku, ali biste ipak trebali da se prepustite i uživate. Što se tiče Strelčeva u emotivnim vezama i brakovima, vi i partner pokušavate da prevaziđete probleme, ali je evidentno da je kod oboje nezadovoljstvo i dalje prisutno. Iako jednim delom možete situaciju držati pod kontrolom, malo je verovatno da će doći do pravih kompromisa i rasterećenja.

Zdravlje
Dosta bolja situacija po pitanju zdravlja. Stariji Strelčevi se polako oporavljaju, a mlađa generacija sada funkcioniše više nego dobro.

Obroci su vam pomalo jednolični i izvesno je da ne unosite dovoljnu količinu vitamina i minerala. Obogatite svoju ishranu većom količinom povrća i svežeg voća. Naročito vam se preporučuje zeleno lisnato povrće – zelena salata, spanać, zelje, blitva.

Posao
Zaista naporno radite u ovom periodu i to vam se zaista ne može osporiti. Vaš trud daje pozitivne rezultate, ali ne onakve kakve ste, svojim radom, i zaslužili. Da, promene se pokreću ali uz bitne kočnice, ali već ste primetili da je to nešto što vas baš prati u poslednje vreme. Ono što je dobro je da ćete tokom ove nedelje neke neprijatnosti vezane za papire i dogovore uspeti da regulišete. Imate odlične ideje i jako naglašenu kreativnost, pa se potrudite da pronađete one koji bi vas podržali i pomogli vam.

Novac
Prilivi jesu krenuli uzlaznom linijom, ali je moguće da ćete tokom ove nedelje morati da platite neko zaostalo dugovanje ili kaznu.

Ljubav
Mars i Saturn u vašem znaku i polju ličnosti, a Venera u vašem polju ljubavi....i ove planete u trigonskom aspektu...pa šta ćete bolje od ovoga da vas podstakne, pogura, da vas ubaci u pravo raspoloženje? Vreme vam je da se malo družite, da izlazite, da date sebi priliku da upoznate nove osobe....ali i da otvorite svoje srce za nove mogućnosti. Ova nedelja vam je „udarna“ po tom pitanju i nemojte da je propustite! A zauzeti Jarčevi će imati donekle bolju situaciju sa voljenom osobom, ali neće moći da se pohvale da su u potpunosti prevazišli neugodnosti koje im je ovaj period doneo. No, i vi i partner trenutno imate više strpljenja jedno za drugo, pa će oporavak odnosa ipak biti primetan....

Zdravlje
Zglobovi, kičma, kosti, zubi, ekstremiteti, reumatski bolovi – sve ovo vas može mučiti, u manjoj ili većoj meri, i to pogotovo stariju generaciju Jarčeva.

Ove ste nedelje u nekom kreni-stani fazonu kada je ishrana u pitanju. Jednog dana vodite računa o tome šta i koliko jedete, već sledećeg navalite na omiljenu hranu...Teško ćete se boriti sa hedonističkim porivima koji su sada baš jaki...

Posao
Evidentni su problemi u komunikaciji sa saradnicima, a imaćete i nekih neprijatnih situacija koje će vas kočiti. Mogući su problemi sa papirima, sa kompjuterima i mobilnim telefonima, sa kašnjenjima. Umorićete se, ali nećete moći da kažete da niste zadovoljni krajnjim rezultatima. Najbolje će doduše u ovoj nedelji proći privatnici i oni koji sarađuju sa inostrantvom ili državnim preduzećima. Vama itekako stoje mogućnosti za proširenje poslovanja, napredovanje i zaista dobru finansijsku korist.

Novac
Ove nedelje očekuju vas prilivi iz više izvora. Takođe, uspećete da naplatite jedno manje, zaostalo potraživanje.

Ljubav
Iako neke sitnice još uvek narušavaju odnos sa voljenom osobom, ulazak Venere u vaše polje doma i njen trigon sa Marsom donekle će popraviti situaciju između vas dvoje. Doduše, ova primirja u kojima ste trenutno su vrlo krhka i zaista bi trebali da se potrudite da ih ne ugrozite. I ova nedelja može doneti neke neprijatne teme na dnevni red, ali će vam biti lakše da ih prevaziđete. Što se tiče slobodnih Vodolija, ne mogu da kažem da nemate ljubavnih prilika, ali je pitanje koliko ste vi u ovom periodu zaista spremni da im se posvetite. Imaćete dosta kontakata sa suprotnim polom, ali kao da će sve ići finim tokom do jedne granice...a tu granicu će biti teško preći. Male šanse za nove ljubavne početke...

Zdravlje
Mogućnosti za povrede ili istegnuća mišića sportistima i rekreativcima. Takođe, trebalo bi da proverite stanje zuba i desni.

U nekom dužem vremenskom periodu i apetit i kilaža vam dosta variraju. Možda bi bio pravi trenutak da se odlučite i otpočnete sa nekim zdravijim režimom ishrane, da uvedete nove navike da biste se osećali i izgledali bolje.

Posao
Iscrpljujete se na poslu, neko veliko breme odgovornosti je na vama. Trudite se da u do detalje završite sa obavezama, ali uvek će se pojaviti nešto što mora da se ispravi ili što ste zaboravili. Naporno vam je sve ovo, ali nemate nameru da odustajete. Komplikovane situacije vas možda usporavaju, ali istovremeno jačaju vašu volju da sve odradite kako treba. Od ove nedelje, neki od vas otpočeće sa pregovorima koji ih vode ka novom poslovnom angažmanu ili unapređenju na postojećem.

Novac
Neke troškove, koliko god to želeli, u ovom periodu ne uspevate da kontrolišete. Dobro je što su prilivi stabilni, mada možete očekivati neka manja kašnjenja.

Ljubav
Od samog početka nedelje, postaćete meta udvaračima. Više osoba će se svojski potruditi da vas zainteresuje i osvoji. Mora se priznati da su neke od njih prilično interesantne, ali će eventualno produbljivanje odnosa zavisiti samo od načina na koji vam te osobe priđu. Nadmene i impulsivne osobe će vas odbijati, koliko god „navaljivale“, a biće takvih ove sedmice. No, postoji šansa da vas neko osvoji svojom ležernošću, harizmatičnošću, humorom....da vam pristupi u jednom opuštenom fazonu i bude spreman da sačeka da se otvorite...Ribe u emotivnim vezama i brakovima želeće da stabilizuju svoju vezu, ali se mora priznati da to neće biti baš lako izvesti. I ova nedelja vam je pomalo komplikovana..

Zdravlje
Od ove sedmice, energetski ćete biti jači, mada još uvek niste u potpunosti izašli iz nepovoljnog zdravstvenog perioda.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava