Nedeljni horoskop: 12. - 18. mart 2018.

Pročitano: 1373 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 12. do 18. marta 2018. godine!

Nedelja u koju ulazite donosi mnogobrojne izazove, lepe i one manje lepe, pa i veliko trošenje energije. Vaš metabolizam i varenje kao da nisu u svojoj punoj snazi, pa bi trebali da uzimate laganiju hranu, ali da se trudite da  ona zadovolji potrebe vašeg organizma.

Posao
Komunikacija sa kolegama i šefovima će se poboljšati vrlo brzo, i moći ćete da funkcionišete bez ikakvih pritisaka na sebe. Baš iz tog razloga, imaćete dovoljno snage i entuzijazma da završite i neke poslove koji su vam u prethodnom periodu predstavljali opterećenje ili ste se u njima jednostavno „zakočili“. Dogovori vezani za inostranstvo se privode kraju, a ulazak vašeg vladara Marsa u znak Jarca i polje karijere, obećava vrlo pozitivan nastavak svih situacija u poslovnom segmentu.

Novac
Zastoj u prilivima će biti kratkotrajan. Vrlo brzo vam sledi rasterećenje. Jedino što će vas i na dalje opterećivati jeste sklonost ka preteranom trošenju.

Ljubav
Vaš optimizam po pitanju emotivnog ili bračnog partnera i vašeg odnosa, početkom ove nedelje je ravan nuli. U jednom trenutku ste iznervirani, u drugom u daunu, kao da ste vi i voljena osoba trenutno u nekoj formi blokade. Može da se dogodi da komunikacija prvih par dana bude nategnuta i štura. No, vrlo brzo će vaš prirodni optimizam prevagnuti, a vi kada rešite da „dignete“ i sebe i voljenu osobu, za vas prepreke ne postoje. Ostatak nedelje je fenomenalan i bićete ispunjeni, srećni i zadovoljni. Slobodni Ovnovi možda imaju neku nedoumicu po pitanju osobe koja im se dopada, ali nemaju nameru da odustanu od osvajanja. Uspećete da srušite sve prepreke i dodatno se približite osobi koja vam se sviđa

Zdravlje
Početak sedmice je zdravstveno nepovoljan, naročito za starije pripadnike znaka. Ostatak perioda donosi olakšanje tegoba.

Čudno ste raspoloženi, a to utiče i na vaš apetit, ali i na varenje. Nemojte preskakati obroke ili zadovoljiti glad grickalicama, brzom hranom. Potrebne su vam žitarice od celog zrna, meso u manjim količinama, voće i što više svežeg povrća.

Posao
Poslovni segment, koji je na kratko bio u zastoju, počinje da se oporavlja i odvija nekom standardnom brzinom. Obaveze ponovo završavate lako i na jednostavan način, ali se mora priznati da sve radite pomalo automatski, ne unoseći sebe u posao. Ovakav način funkcionisanja može doneti da vam promakne po koja greškica, koju čak nećete ni primetiti, ali bi vam u narednom periodu mogla doneti probleme. Zato obavezno proveravajte više puta sve što radite i pokušajte da se više skoncentrišete.

Novac
Neke svoje troškove teško uspevate da stavite pod kontrolu, mada se mora priznati da je novca sada više nego u prethodnom periodu.

Ljubav
Partner i vi ste trenutno na različitim talasnim dužinama. Vi možete podići „ograde“ i distancirati se, povući se u neki svoj svet, i održavati samo osnovnu komunikaciju. Kao da ste se malo sklonili i ostavili voljenu osobu da razmisli o načinu na koji je do sada funkcionisala prema vama. Što se tiče slobodnih, polako izlazite iz nekog napornog perioda i ostavljate tamne dane iza sebe. Vrlo brzo će se vaš prirodni optimizam i energija probuditi i ponovo ćete biti u kontaktu sa prijateljima i poznanicima. U ovoj nedelji emotivno vas ne očekuje ništa više od lakog flertovanja i površnih poznanstava sa suprotnim polom. Ako i postoji neko ko vam je simpatija, vrlo je moguće da je to zauzeta osoba...

Zdravlje
Obratite više pažnje na grlo i kompletan respiratorni sistem. Takođe, bilo bi dobro da prekontrolišete stanje štitne žlezde.

Potrebna vam je jača hrana i redovni obroci. Neki Blizanci mogu imati manjih problema sa probavom, ne žurite kad jedete, svaki zalogaj lepo  sažvaćite i na taj način pomozite svom želucu. Uvedite u svoje obroke juneće meso, ribu, dosta svežeg povrća.

Posao
Iako ste prilično usmereni na poslovni segment, primećujete da sa nekim obavezama polako zaostajete. Ili se vi usporavate, ili je obaveza u ovom trenutku previše. To će biti naročito primetno početkom sedmice, a u ostatku perioda pokušajte da date sve od sebe da ovo nadoknadite. Iako planeta koja vlada vašim znakom polako usporava, pripremajući se za svoj retrogradni hod, još uvek možete da stignete da obavite sve ono što vam je od velike važnosti. Komunikacija sa saradnicima se znatno poboljšava.

Novac
Sam kraj sedmice može vam doneti priliv kojem se nadate, a nekima od vas i neočekivanu novčanu isplatu.

Ljubav
Jupiter, vladar polja partnerstava, u svom je retrogradnom hodu, a i vaš vladar Merkur, sprema se za „put unazad“. U suštini, pravi je trenutak da i vi i voljena osoba potražite više pažnje i razumevanja jedno u drugom, da na dnevni red izvučete pitanja koja su vam bila kamen spoticanja i da pokušate zajedničkim snagama da ih rešite. Niko ne kaže da će biti lako, ali bolje i to nego razdvajanje i razjedinjenje. Slobodni Blizanci – nastavlja se period lepih ljubavnih šansi za vas. Trenutno se osećate vrlo dobro u svojoj koži, prijaju vam druženja i izlasci. Osoba koja je zainteresovana za vas je vrlo ozbiljna u svojim namerama i možda biste trebali da joj pružite priliku....

Zdravlje
Jednim delom će se zdravstvena situacija poboljšati, naročito kod mlađih Blizanaca. Stariji – obratite pažnju na hronične tegobe.

Ulazite u ovu nedelju kroz nervozu i stres, što će se odraziti i na rad želuca i nešto teže varenje. Konzumirajte hranu koja se lako vari i koja vam neće opteretiti probavu. Uzimajte male obroke na svakih par sati.

Posao
Poslovno ste prilično opterećeni, ali vam ovaj segment ipak tokom ove sedmice donosi vrlo zanimljive ponude i dogovore. Iako početkom sedmice može izgledati da nećete uspeti da isplivate iz nekih obaveza ili loše komunikacije sa saradnicima, sve će vrlo brzo početi da se rešava i da dolazi na svoje mesto. U suštini, u sve ono što je vezano za posao sada ulažite najveće snage i trud, jer će vam se brzo isplatiti. Vrlo zanimljive informacije dolaze do vas u drugom delu sedmice. Šansa i za nezaposlene Rakove.

Novac
Nove prilike za zaradu od ove sedmice. Dobijate šansu da pokažete koliko ste sposobni i koliko vredite. Ne pozajmljujte novac drugima, malo je  verovatno  da će vam ga vratiti ubrzo.

Ljubav
Dok je partner „mrtav hladan“ po nekim pitanjima, vi se pojedoste od nervoze. To što različito gledate na neke situacije ne znači da ne možete da se uklopite i rešite ih zajednički. Potrebno je samo nešto više volje da bi se prepreke savladale i vas dvoje poboljšali komunikaciju po svim pitanjima koja sada dolaze na dnevni red. Slobodni Rakovi – u vašem emotivnom životu preokreti će se dešavati maltene na dnevnoj bazi. Blic poznanstva, kratkotrajni kontakti sa nekim osobama preko društvenih mreža, u jednom trenutku ćete se dići, već u sledećem ćete odustati i otići na neku drugu stranu. Neko ko vam se ranije dopadao sada se može ponovo aktivirati i ova bi vas priča i mogla zaintrigirati...

Zdravlje
Jači imunitet mlađim Rakovima. Kod starije generacije period naglašenijih hroničnih tegoba. Takođe – povremeni problemi sa kijavicama i prehladama.

Izbegavajte prženo, pohovano, mlečne proizvode sa visokim procentom mlečne masti. Umesto toga – u svoju ishranu češće uvrstite ribu, više povrća – naročito kelerabe, karfiola, brokolija, cvekle. Ukoliko niste do sada – koristite maslinovo ulje za pripremanje obroka.

Posao
Sve vezano za dogovore poboljšava se, naročito tokom drugog dela sedmice. Sada je lakše napraviti pravu priču sa nekim ljudima i doći do konkretizacije i rešenja. Možda će vas neke situacije još malo kočiti, ali i to ćete vrlo brzo uspeti da prevaziđete. Ulazak Marsa u polje poslovne svakodnevice i obaveza na samom kraju nedelje doneće vam veću usmerenost na ovaj segment, ali i bolje poslovne rezultate. Nastavite tempom kojim ste krenuli, promene su bliže nego što to možete i da zamislite.

Novac
Malo ćete tokom ove nedelje uspeti da „prodišete“ kada su finansije u pitanju. Nekih ste se dugovanja rešili i sada lakše funkcionišete.

Ljubav
Makar u prvom delu sedmice, komunikacija i odnos sa emotivnim partnerom neće funkcionisati ni lagano ni skladno. Kod oboje postoji nesigurnost, a u isto vreme – lako planete i pokušavate da tvrdoglavošću isterate svoje. Tek u danima oko vikenda situacija bi mogla početi da se smiruje. Pokušajte da promenite svoja ponašanja jedno prema drugom. Slobodni Lavovi idu jedan korak napred, jedan korak unazad. Ili birate pogrešne osobe ili vam jednostavno nije vreme da se zaljubite i ostvarite neki trajniji i stabilniji odnos. Ako se sa nekim viđate povremeno, čisto zabave i opuštenih momenata radi, to će funkcionisati, ali vam sa druge strane – više čak ni to ne donosi pravo zadovoljstvo.

Zdravlje
Zdravstveni segment se popravlja, naglašeno kod mlađih pripadnika znaka. Stariji – mogućnost za češće hronične tegobe.

Hranu je i dalje potrebno da raspoređujete u češće obroke, količinski manje. Takođe, u periodu ste kada vam je potrebno više hidriranja, pa ne uskraćujte svom organizmu dovoljnu količinu tečnosti. Od povrća bi vam jako prijale cvekla, šargarepa, karfiol.

Posao
Vaš vladar je izašao iz kvadrata sa Saturnom, ali vladarka polja posla i novca, još uvek je u nezgodnom aspektu sa ovom planetom, što vas mora makar u prvom delu sedmice kočiti i otežavati vam sve bitne situacije. Ovo se može odraziti kroz povećanje broja obaveza ili neki pritisak od strane nadređenih i poslovnih partnera. No, bitno je da je vaša energija sada prilično jaka i da ćete uspevati da rešite sve što se postavi pred vas. Možda ste nešto usporeniji nego inače, ali još uvek funkcionišete dosta dobro.

Novac
Da, stegnutnost po pitanju finansija će svakako biti prisutna. Vodite računa da ne opteretite svoj budžet dodatno nekim potpuno nepotrebnim troškovima i kupovinama.

Ljubav
Planeta koja vlada partnerskim odnosima, Jupiter, u svom je retrogradnom hodu, a i vaš vladar Merkur polako se sprema za svoju retrogradnost takođe. Voljena osoba i vi lagano ulazite u period promena koje će se odvijati naglašeno u narednih mesec dana. Ako je vaš odnos do sada bio korektan, sada će se pojaviti prvi znaci problema i neslaganja. I vama i partneru će biti potrebno više strpljenja i razumevanja druge strane, pa nemojte ni u jednom trenutku žuriti sa svojim odlukama. Slobodne Device su već u vrlo strasnom periodu, što će dodatno biti potencirano Mesecom u polju ljubavi početkom ove nedelje. No, iako tvrdite da vas jedna osoba samo seksualno privlači, pitanje je da li lažete sami sebe....

Zdravlje
Jednim delom se zaista osećate bolje, ali to ne znači da trebate da zanemarite svoje zdravlje. Mogući su manji problemi sa probavom.

Izbacili ste grickalice između obroka, izbacili ste brzu hranu, sveli masnoće na najrazumniju moguću meru, a teška srca ste se odrekli i omiljenih slatkiša....I zaista vam nije jasno zašto vaša kilaža nije otišla ni jedan gram naniže? Drage Vage, vage vam nisu prijatelji ove nedelje....Pokušajte da se krećete više....

Posao
Jupiter je u vašem polju posla u svom retrogradnom hodu, pa je potrebno više pažnje obratiti na poslovni segment. Neke obaveze ćete morati da ponavljate, greške da ispravljate, a ni komunikacija sa saradnicima neće funkcionisati savršeno. Mogu vam promicati bitne stvari, i to samo iz razloga što previše brzate i žurite. Pokušajte da budete više skoncentrisani i fokusirani, da biste izbegli ozbiljnije greške. Ako sarađujete sa strancima, tu će dogovori posle početnog zastoja, ponovo krenuti....

Novac
Iako su finansijski prilivi još uvek vrlo stabilni, budite svesni da ste ušli u period kada morate više pažnje obratiti na ovaj segment. Ne rasipajte novac.

Ljubav
Skloni ste dramatičnim i vrlo bučnim ispadima tokom ove nedelje, ali vam ni partner neće ostajati ni malo dužan, tako da ćete u jednom momentu ratovati, a već u sledećem se oboje povući uvređeno, svako u svoj ćošak ringa. Na svu sreću, pa će vam ove situacije oboma vrlo brzo dosaditi, tako da se u drugom delu nedelje pozitivna energija polako vraća u vaš odnos..Slobodne Vage sada ne razmišljaju, racio ste ubacili u neku fioku, bacili ključ daleko od sebe i samo funkcionišete po osećaju....A taj osećaj vas sada uvlači u priče i pričice koje su strašću i ludom energijom obojene. Doduše, pojedine Vage će biti malo prodrmane kontaktom sa bivšim partnerom na koga će sasvim slučajno naleteti....

Zdravlje
Osećate potrebu za fizičkom aktivnošću, a nikako sebe ne uspevate da naterate da se pokrenete. U drugom delu nedelje je pravi momenat za tako nešto.

Doručak pre prve jutarnje kafe je za vas sada obavezna stavka. Tri obroka, sa dve manje užine koje se mogu sastojati od voća ili koštunjavih plodova bi vam bile najbolja „mera“ da biste se osećali, ali i izgledali dobro...

Posao
Vrlo nervozan početak sedmice. Kao da se sve odjednom strovalilo na vas i prosto nećete znati gde ćete pre da se okrenete i čemu ćete da posvetite pažnju. Polje poslovnih obaveza je dosta naglašeno u ovom periodu i sigurno je da ćete morati najveći deo svoje pažnje da posvetite svemu onome što morate završiti na dnevnoj bazi. Ukoliko do sada niste postigli sporazum ili dogovor koji vam je bitan, a naročito ako je on vezan za inostranstvo, moraćete da budete strpljivi, jer se to ni ove nedelje neće pokrenuti.

Novac
Neočekivani troškovi prilično će načeti vaš budžet. Takođe, pojaviće se i obaveze iz prethodnog perioda koje morate izmiriti što pre.

Ljubav
Ove nedelje, poslovni segment slobodnim Škorpijama donosi vrlo zanimljive osobe. Malo je verovatno da se sada samo jedna osoba mota oko vas, mada će vama lično biti najinteresantniji neko ko je pomalo misteriozan i tajanstven. Sad, možda ta osoba i nije toliko misteriozna koliko se to vama čini, ali biće vam vrlo zabavno i podsticajno da otkrivate sve njene tajne...Neko ko je malo mlađi od vas pokušava da vas osvoji i ne odustaje od toga, ali vi tu osobu trenutno doživljavate kao detinjastu i nezrelu. Škorpije koje su u vezama i brakovima imaju manji problem u komunikaciji sa partnerom. Moguće je da se voljena osoba trenutno oseća uskraćeno za dovoljnu količinu vaše pažnje i iz tog razloga se duri i povlači....

Zdravlje
Problemi sa kičmom, naročito sa vratnim delom kod starijih Škorpija. Mlađi – potrebna je promena u životnim navikama.

I vama bi prijali češći, a količinski manji obroci. Od mesa, trenutno vam najviše odgovaraju piletina i junetina. Takođe, neka u vašoj ishrani češće budu jaja, jogurt, cvekla, šargarepa, svo zeleno lisnato povrće...

Posao
Promene u dogovorima i nervoza obeležiće prvu polovinu ove nedelje. Moraćete da se borite sa drugima, ali i sa okolnostima koje na kratko neće biti na vašoj strani. Obratite pažnju da ne napravite veće greške i propuste, jer ste u periodu kada ne funkcionišete najbolje, pomalo ste usporeni i dekoncentrisani. U drugom delu nedelje najveći deo problema će se raščistiti. U tim danima očekujte i korektan odnos sa šefovima i kolegama. Privatnici mogu otpočeti poslovnu saradnju sa strancima.

Novac
Vaši živci će biti na velikom testu ove nedelje, jer će finansijski segment biti vrlo nestabilan. Zarade će biti dobre, ali će troškove biti nemoguće kontrolisati.

Ljubav
Voljena osoba ili bračni partner i vi se trenutno razmimoilazite po suštinski važnim pitanjima. Vaš vladar ide retrogradnim hodom, a i planeta koja vlada partnerstvima uskoro ulazi u istu fazu. Vreme je da vi i voljena osoba konačno prođete još jednom sve situacije koje vam prave problem i da pokušate da pronađete kompromisno rešenje. Ukoliko ste slobodni, evidentno je da vam se neko jako dopada. Šta više, ta osoba prilično otvoreno pokazuje da vam je naklonjena, i sada se samo čeka pogodan momenat da bi priča mogla da se pokrene i zaista otpočne. Doduše, pojedini Strelčevi tokom ove nedelje imaju povratak kontakta sa bivšim emotivnim partnerom. Sami vidite da li želite da se uplićete u ovo....

Zdravlje
Starijim pripadnicima znaka, naročito onima koji imaju hronične tegobe, ovo može biti dosta zahtevan period. Mlađa generacija – prilično solidno.

Dosta naporna nedelja je pred vama, pa morate nadoknaditi gubitak energije, ali se potruditi i da vaš imunitet ne varira. Najviše će vam odgovarati obroci koji su raznovrsni, ali ne treba preterivati sa količinama. Prijaju vam junetina, ćuretina, svo povrće, jogurt, kefir.

Posao
Promene u poslovnom segmentu će nastupiti tolikom brzinom i intenzitetom, da ćete imati problem da se ispočetka prilagodite potpuno novim okolnostima. Ne brinite dragi Jarčevi, Mars na samom kraju nedelje ulazi u vaš znak, gde ima izuzetno jaku poziciju i snagu, i budite uvereni da ćete moći da se ne samo snađete u svemu, već i da napravite još veće pomake u poslovnom segmentu. I privatnici ove nedelje imaju šansu da započnu vrlo profitabilnu novu saradnju koja može biti dugoročna.

Novac
Od drugog dela nedelje polako ćete početi da izlazite iz nepovoljnog finansijskog perioda kojeg vam je već preko glave....

Ljubav
Prilično nepovoljna situacija kod Jarčeva koji su u emotivnim vezama ili braku, naglašeno u prvom delu nedelje. Šta više, vi i partner se možete na kratko distancirati jedno od drugog, odnos može zahladneti, jer ćete se oboje povući, svako u svojim mislima i nedoumicama. Ne dozvolite da ovo zahlađenje utiče na vaš odnos, potrudite se da ga što pre prevaziđete. Slobodni Jarčevi – sedmica u kojima će vam vrlo često na pameti biti bivši partneri i ljubavnici. Ako se pitate da li možete ostvariti kontakt sa osobom iz prošlosti, odgovor je definitivno – da. Sada je samo pitanje da li vas to interesuje zato što ste usamljeni ili zato što istinski želite da se vratite staroj ljubavi...

Zdravlje
Kod mlađih Jarčeva već tokom ove nedelje doći će do znatnog energetskog jačanja. Stariji i dalje imaju problema sa hroničnim tegobama.

Potrebno vam je više tečnosti, ali i namirnica koje su bogate vodom. Takođe, izuzetno će vam prijati svo voće, a naročito citrusi, jabuke i banane. Ne preterujte sa mesnim prerađevinama, više se okrenite ka čistom mesu - ribi, piletini, junetini.

Posao
Jupiter u vašem polju karijere kreće se retrogradnim hodom, što će vašu pažnju skrenuti na dovršavanje poslova i dogovora koje ste u prethodnom periodu otpočeli, pogotovo ako se oni vezuju za inostranstvo. Malo vam je sam početak nedelje protkan nervozom, jer ćete pokušavati da završite sto poslova odjednom, a vremena će vam manjkati. Merkur ulazi u fazu stacionarnosti u vašem polju komunikacije, pa obratite više pažnje na sve nove dogovore i poslovne kontakte. Ne brzajte sa odlukama.

Novac
Možete naplatiti jednu zaostalu obavezu ili dugovanje. U svakom slučaju, imaćete sreće sa finansijama ove nedelje....

Ljubav
Ako vi i partner ne budete pokretali neka pitanja koja su i ranije pravila problem u vašem odnosu, kroz ovu sedmicu ćete proći lako i bez ikakvih trzavica. No, ako se budete vraćali  u prošlost i „čačkali“ neke bolne teme, nikako nećete moći da se uskladite i dogovorite. Sve ovo se može lako pretvoriti u međusobna optuživanja, koja će kasnije biti teško smiriti. Što se slobodnih Vodolija tiče, vama se prvo preporučuje da konačno stavite tačku na neki kontakt sa partnerom iz prošlosti. Sve ostalo vam je na volju – lako privlačite pažnju suprotnog pola i ove sedmice se mogu dogoditi vrlo zanimljivi susreti koji će biti ispunjeni odličnom komunikacijom i varnicama privlačnosti. Uživajte u periodu koji je pred vama!

Zdravlje
Kod starije populacije i dalje će biti aktuelni problemi sa kičmom i ekstremitetima. Kod mlađih Vodolija – prolazne respiratorne infekcije...

Pokušajte da iz svoje ishrane izbacite ili da svedete na najmanju moguću meru određene namirnice. Slatkiši, mesne prerađevine, grickalice, proizvodi od belog brašna, premasna i prezačinjena hrana. Potrebni su vam meso, povrće, žitarice, mlečni proizvodi...

Posao
Trigon Sunca iz vašeg znaka sa Jupiterom, vašim vladarom koji je trenutno u Škorpiji, kod Riba će pokrenuti kontakte sa inostranstvom. Ako ste u prethodnom periodu radili na nekom dogovoru i saradnji ovog tipa, sada će doći i do realizacije. Generalno gledano – vaše polje posla je izuzetno jako i sigurno je da vas i u narednom periodu očekuju veliki pomaci u ovom segmentu. Obzirom na to da ove nedelje imamo i mlad Mesec u vašem znaku – vreme je da saradnicima pokažete koliko ste jaki!

Novac
Očekivana isplata ili priliv će izostati, i moguće je da ćete morati da sačekate narednu nedelju da se u većoj meri „oparite“.

Ljubav
Vaš vladar Jupiter već je krenuo retrogradnim hodom, a uskoro će ga slediti i Merkur, planeta koja vlada vašim emotivnim i bračnim partnerstvima. Vi i voljena osoba sada ćete morati da se vratite „korak unazad“ i rešite pitanja koja su unosila povremeno pometnju u vaš odnos. Komunikacija će ove nedelje ići solidno, iako će početkom perioda biti nekih manjih trzavica. No, oboje ste, a vi naročito, sada odlučni u nameri da ne dozvolite da dođe do većih rasprava i zahlađenja odnosa. Slobodne Ribe imaju jako aktiviran segment posla, i nije ni čudo što emotivne prilike sada mogu ići baš preko njega. Doduše, neki od vas će biti pomalo zaneseni prošlošću i na pokušavati da ostvare kontakt sa bivšim partnerima.

Zdravlje
Od vikenda će zdravstveni segment početi da se poboljšava. Kod starijih Riba – manji problemi sa nogama.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava