Nedeljni horoskop: 19. - 25. februar 2018.

Pročitano: 1454 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(1 Glas)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 19. do 25. februara 2018. godine!

U ovoj ćete sedmici istinski uživati u dobrom zalogaju, pogotovo što ćete često biti okruženi prijateljima, a znate i sami – u društvu se slađe klopa! Doduše, nekima od vas će i noćni „izleti“ do frižidera postati navika koje teško mogu da se otarase.

Posao
Pritisak na vas preko poslovnog segmenta je nešto naglašeniji ove nedelje, naročito na njenom početku, ali je takođe naglašena i vaša potreba za inicijativom i ambicija. Najbolje će proći oni Ovnovi koji sarađuju sa inostranstvom, koji rade u družavnim i javnim firmama i medicinari. Vama se otvaraju neke dodatne mogućnosti, ali i zanimljive informacije dolaze do vas. Generalno gledano – nešto lošiji odnos sa kolegama i poslovnim partnerima. Takođe, vrlo aktivna konkurencija i treba biti obazriv.

Novac
Ovo su dani kada vam novac lakše nego inače klizi iz džepova, i vrlo je moguće da često nećete znati ni na šta ste ga potrošili.

Ljubav
Konjukcija Venere sa Neptunom i kvadrat između nje i vašeg vladara – ukazuju na to da će tokom ove sedmice uglavnom poverenje i vernost predstavljati kamen spoticanja između vas i emotivnog partnera. Da, definitivno se ovde nešto „iza brda valja“, pa bez obzira da li je u pitanju laki flert sa drugom osobom ili odista ulazak u tajnu vezu – i vi i voljena osoba osećate da se nešto dešava....Ukoliko ste slobodni, baš ste u fazonu inicijative ove nedelje. Želja za provodom i zabavom kod vas se jako probudila, a i prilično ste zagrejani za nekog ko vam onako, slatko izmiče i mami vas. U ovom je periodu lako zaljubiti se na brzaka i poleteti, a ne vidim da će vam biti problem da ostvarite svoje emotivne želje...

Zdravlje
Stariji Ovnovi bi trebali da obrate pažnju na ishranu, ali i da se pridržavaju saveta lekara, pogotovo ako imaju probleme sa krvnim sudovima. Kod mlađih – dobra energija i raspoloženje.

Ako ste na nekom režimu dijete ili je potrebno da vodite računa o svojoj ishrani – to će vam tokom ove sedmice prilično teško pasti. Volja vam je slaba, a apetiti poprilično veliki, pa se makar potrudite da koliko toliko držite sebe pod kontrolom….

Posao
Vaše polje prijatelja, budućnosti, društvenih i socijalnih organizacija od ove je nedelje prosto nakrcano planetama, pa je moguće da dobijete neku ponudu za posao ili predlog za saradnju, koji ima perspektivu i mogućnost trajanja. Problem će vam biti da se dogovorite, jer će pregovori ići dosta teško, uz mnogo nerazumevanja i ponavljanja. Generalno gledano – Bikovi bi ove nedelje trebali da obrate pažnju baš na komunikaciju sa saradnicima, jer je ona izuzetno loša i može dolaziti do zbunjujućih situacija.

Novac
Evidentni su problemi sa novcem – ili veliki troškovi, ili čak imate mogućnosti za gubitak, nestanak ili krađu. Trenutno uopšte ne umete da baratate svojim finansijama.

Ljubav
Kada su u pitanju partnerski odnosi, čini mi se da u ovoj nedelji zaista previše očekujete. Vašu potrebu za emotivnom sigurnošću, ali i za nežnošću i nekim romantičnim momentima – voljena osoba teško da će moći da ispuni. Nije čak ni važno da li neće ili ne može, poenta je u tome da nećete dobiti ono što vam je potrebno. Neki će se zatvoriti u sebe i tiho patiti i maštati o onoj idealnoj ljubavi, drugi će potražiti utehu u društvu prijatelja…..Što se tiče slobodnih Bikova, neka hemija postoji između vas i jedne osobe. Sad, čini mi se da vi i druga strana potpuno drugačije gledate na ovo. Osoba koja vam se dopada bi najradije samo avanturu, a vi već maštate u fazonu “I živeli su srećno i zadovoljno do kraja života”….

Zdravlje
Promene vremena vam ne prijaju, pa može dolaziti do problema sa spavanjem, a često ćete se osećati iscrpljeno i smoreno. Stoje i mogućnosti za alergije. Ne koristite lekove na svoju ruku.

Možda niste u potpunosti “svoji” što se raspoloženja tiče ove nedelje, ali ste za dobar zalogaj i punu trpezu itekako voljni i spremni. Preporuka za vas je da se potrudite da na vašem meniju češće budu zastupljene supe, čorbe, variva – generalno – kuvana i barena hrana.

Posao
Jako naglašeno polje karijere, što ne znači da će sve u poslovnom segmentu funkcionisati lagano. Imate neke nove ponude, predloge, ali ni sami ne znate koliko se u ovom periodu možete osloniti na njih. Obzirom na to da je trenutno vaš vladar u ne baš dobroj poziciji u znaku Riba, savetuje vam se da pre bilo kakvih bitnijih odluka, potražite savet osobe koja je neutralna i koja može racionalno sagledati ono što vam se nudi. Obratite pažnju i na dokumentaciju, jer možete izgubiti važne papire ili pogrešiti.

Novac
Finansijski segment nije ni malo loše postavljen, što znači da će priliva biti. No, vi kao da ne umete da raspolažete novcem u ovom periodu, pa ćete večito presipati iz šupljeg u prazno…

Ljubav
Nije lako doći do emotivnog sklada u ovoj nedelji. Stoji izvesna nestabilnost, mogućnosti za rasprave koje neće biti dugotrajne, ali će i vas i partnera ostavljati isceđene i nesigurne u nastavak odnosa. Čak i ako budete ćutali i povlačili se, da biste izbegli svađu, partner će to pogrešno protumačiti i optuživati vas da nešto muljate, krijete, tajite od njega. Najbolje ćete funkcionisati u spavaćoj sobi, pa bi možda bilo mudro da se više okrenete ka tom “segmentu”. Što se tiče slobodnih, vama se pojavljuje neko ko je izuzetno šarmantan, zanimljiv, misteriozan i prema kome osećate jaku seksualnu hemiju. Ukoliko vam se ta osoba pojavljuje preko posla, više je nego izvesno da ćete otpočeti neku priču sa njom…

Zdravlje
Problemi sa pritiskom stoje starijim Blizancima, naročito u prvom delu nedelje. Mlađa populacija je u dobrom zdravstvenom periodu.

Izuzetno pozitivno raspoloženje od samog početka nedelje, pa su pred vama dani kada ste aktivni i energični, a samim tim – neophodna vam je i nešto kaloričnija hrana. Možete pojačati unos mesa, jaja, tvrdih sireva, ali i češće sebe “počastiti” nekim slatkišem…

Posao
Što se posla tiče, neke neugodne situacije ste pretumbali preko glave tokom prošle nedelje i sada ulazite u nešto mirnije razdoblje. Doduše, početkom nedelje će biti užurbanosti i velikih aktivnosti, ali imate dovoljno energije i volje da ovo “ispeglate” bez velikih problema. Neki poslovni saradnik vas može na kratko iznervirati, ali mu nećete dozvoliti da poremeti vaš tok dnevnih obaveza. Saradnje sa strancima i državnim i javnim ustanovama su trenutno u fazi napredovanja i velikih aktivnosti.

Novac
Novac vam dolazi neplanirano i nenajavljeno, i to u prvom delu nedelje. Ovo ne znači da možete da se opustite, jer su vam još uvek naglašena ulaganja i troškovi…

Ljubav
Ova sedmica je izuzetno dobra za sva emotivna dešavanja, bilo da ste sami ili imate partnera. Naravno, za one koji su u vezama – to ne znači da povremeno neće doći do nekih manjih trzavica, ali u ovom periodu vam je jednostavno da ih prevaziđete, jer je emotivnost naglašena, pa je lako svađu okrenuti u nežnost i ljubav. Što se slobodnih Rakova tiče – mešavina zanosa i hemije trenutno vlada kod vas, pa je itekako moguće otpočeti sa ljubavnom pričom. Naglašeno deveto polje govori o tome da postoji šansa da ova osoba bude iz daleka, ali i da je upoznate prilikom nekih seminara, kurseva. Takođe, potencirano je i polje posla, pa ovo može biti osoba sa kojom poslovno sarađujete.

Zdravlje
Mlađim Rakovima je ovo odličan period, osećate se savršeno, puni energije. Što se starije populacije tiče, dobar je trenutak da češće proveravate krvni pritisak.

Bar u prvom delu nedelje, nećete ni razmišljati o hrani. Ješćete šta stignete, kada se setite ili kada vas stomak opomene….Tokom ostatka ovog perioda, najviše će vam prijati jela “na kašiku”. Izbegavajte prženo, pohovano, previše začina.

Posao
Promene kojima težite nastupaju nešto brže nego do sada, ali vi još uvek ne vidite na koji način ćete uspeti da sve obavite onako kako želite. Dobijate neke informacije, neka obećanja, ali niste sigurni da li na to možete da se oslonite. Ovo nije negativan period za vas, ali će vam se povremeno činiti da vam realizacija izmiče iz ruku. Morate biti strpljiviji. Imate dobar kontakt sa postojećim saradnicima, ali ako budete pokušavali da otpočnete neku novu saradnju ili dogovor, imaćete teškoće da se sporazumete.

Novac
Možete naplatiti neko staro potraživanje, ali u ovom periodu možete i refinansirati dugovanja ili uzeti kredit, pozajmicu.

Ljubav
Naglašeno polje strasti neće ostaviti ravnodušnim ni slobodne ni zauzete pripadnike ovog znaka. Ako ste u vezi, najbolja vam je varijanta da tu hemiju aktivirate sa partnerom, jer ako budete pokušavali da švrljate sa strane, više je nego izvesno da idete u problem. Možda biste u početku i uspevali da sakrijete od voljene osobe ono što se dešava, ali vrlo brzo ćete ući u fazu kada vas partner može “pročitati”….a onda, naravno – sledi frka u najavi. Zato slobodni Lavovi mogu da se opuste i da uživaju. Švrljajte, brljajte, zavodite i budite zavedeni. Da, možda se možete zaneti više nego što biste vi to voleli, ali šta sad – i to je za ljude. Neki od vas će možda poželeti i da sede na dve stolice – i to je skroz ok, ako vam prija.

Zdravlje
Starijima stoje tegobe sa pritiskom ili glavobolje u prvom delu sedmice. Ostatak perioda je povoljan u zdravstvenom segmentu.

I ove ste nedelje u nekom čudnom raspoloženju, a samim tim – imaćete i velika variranja kada je apetit u pitanju. Pokušajte da obroci budu izbalansirani, ali ne toliko obimni i da ih uzimate u jednakim vremenskim razmacima, da biste izbegli problem sa varenjem.

Posao
U prvim danima ove sedmice očekuju vas neki napeti, ali u isto vreme vrlo podsticajni momenti u poslovnom segmentu. Da, možda ćete raditi pod pritiskom, ali ćete završiti i više nego što ste planirali. Generalno gledano – naglašeno polje poslovnih partnerstava i saradnji govori o potrebi da se prilagodite onima sa kojima radite i da učinite ono što je u vašoj moći da sve teče bez problema i stabilno. Što se novih poslova i dogovora tiče, budite nešto oprezniji i nemojte donositi odluke na brzinu.

Novac
Neka obaveza ili dugovanje iz prethodnog perioda dolaze na naplatu u prvom delu nedelje. Što se priliva tiče – bićete zadovoljni.

Ljubav
Pokušajte da se prepustite dešavanjima u emotivnom segmentu. Mozak isključite, ionako vam u ovom periodu racio nije naglašen, i prepustite se onome što osećate. Biće nekih situacija sa partnerom koje mogu da vas poljuljaju i iznerviraju, ali sada ih je lako prevazići. Sto se više usmeravate na osećanja, na neke fine ljubavne momente, bolje ćete funkcionisati sa voljenom osobom. Što se slobodnih Devica tiče, ovo je odličan period da se otpočne nešto trajno i vredno. Moguće je da imate ružičaste naočare na nosu, ali ovaj zanos koji osećate nije bez pravih osnova. Možda ćete se na samom početku ustručavati i biti nesigurni,ali će vam druga strana brzo dati “vetar u leđa” otvorenim pokazivanjem zainteresovanosti

Zdravlje
Mlađa generacija je stabilna po pitanju zdravlja. Kod starijih Devica – manji problemi sa kičmom ili venama.

Kao da će se pred vama iz dana u dan otvarati mogućnosti da uživate u omiljenim slanim i slatkim zalogajima. Iskušenja će vas mamiti sa svih strana, a vi nećete čak ni želeti da im se oduprete. Na sve ovo – ni ne krećete se dovoljno, pa slobodno računajte na koje kilce viška….

Posao
Energetski ste u nekom čudnom periodu – posla i obaveza imate preko glave, a vama se ne mili ni da prstom mrdnete. Sve radite ofrlje i nadate se da to niko neće primetiti. Ako radite u sektoru usluga, možete izgubiti neke klijente na ovaj način. Dogovori idu nešto teže nego inače, teško uspevate da pronađete zajednički jezik sa partnerima i saradnicima. Zapitajte se da li ste trenutno nerazumni i da li tražite više nego što je to realno. Biće ovo jedna spora i teška nedelja za vas.

Novac
Koliko god novca da vam dođe u ruke, a to će biti fina količina, vi ćete to uspeti sve da do poslednjeg dinara potrošite.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, trenutno vas “puca” romantično raspoloženje, zanosite se nekim razmišljanjima o idealnoj osobi, maštate i snevate i ne možete sami sebe da prepoznate. S druge strane pak, ništa vam se ne nudi čak ni približno onome što biste vi voleli. Ako hoćete da ludujete i da budete u nekoj avanturi, nekoj seksualnom hemijom prožetoj vezi – e to već može. Dakle, ili smanjite očekivanja…ili i dalje sanjajte na javi i čekajte tog nekog idealnog kojeg trenutno nema ni od korova. Ako ste zauzeti, vaša vladarka Venera u kvadratu je sa vladarom partnerskih odnosa, planetom Mars. Ove aspekte možete da koristite za strast, što bi bilo idealno….ili da se raspravljate i terate inat jedno drugom. Na vama je.

Zdravlje
Češće se nego inače osećate bezvoljno, statično, svaki čas vam je potrebno da prilegnete i da se odmorite. Više bi vam prijalo da se krećete ili vežbate, ali to zaobilazite u širokom luku….

Vrlo ste aktivni i ako ste imali problem sa kilogramima, primetićete da se u ovoj nedelji oni bukvalno “tope”. Iako ćete imati problem sa vremenom i organizacijom, potrudite se da ne  preskačete obroke i da pijete dovoljno tečnosti.

Posao
Imate više sreće nego pameti ove nedelje. Čak i ako vi lično uspete da zabrljekate nešto, sve će se rešiti i srediti, pozitivnom igrom slučaja ili posredovanjem nekih osoba. Ako vam nešto nije jasno ili ne znate na koju stranu da se okrenete, nemojte sami da odlučujete, niste trenutno sposobni za tako nešto. Bolje pitajte – ima u vašoj okolini mudrih i razumnih ljudi koji će vam otvoriti oči i ukazati vam na pravi put. Vi pravite planove, trenutno ste u tome najbolji, a realizaciju ostavite za neki drugi put….

Novac
Džabe što vam novac puni džepove, kada ih vi istom brzinom praznite. Kako god okrenuli, saldo vam je negde oko nule non stop….

Ljubav
Ljubav vas hoće. Samo je pitanje da li vi hoćete nju. Ili – da li umete uopšte da se snađete ili prepoznate pravu ljubav? Ako ste dugo čekali emociju, tom čekanju je definitivno kraj. Ono što dolazi vezaće vas i obavezati, umotati vas u meke ljubavne okove i više bežanja od toga nema….E sad je problem – da li ste vi spremni da se odreknete svoje slobode ? Ili – da li ste spremni da priznate da ste zaista zaljubljeni do koske, ili ćete i dalje to što osećate nazivati hemijom i strašću i « samo seksom » ? Odgovore na ova pitanja astrolog vam ne može dati, samo vi možete odgovoriti na njih….Što se tiče zauzetih Škorpija, pustite da vas voljena osoba vodi i da ima glavnu ulogu u vašoj vezi. Ona trenutno zna bolje od vas.

Zdravlje
Moguće su neke sitne alergije ili kod starijih – problemi sa venama. Neki od vas imaće i problema sa spavanjem.

Ograničite konzumiranje slatkiša, ali i sve druge hrane koja je prezačinjena i suviše masna. Možda baš i ne obožavate ribu i plodove mora, ali to bi trenutno bila najbolja hrana za vas. Ili probajte da spremate kuvanu, barenu hranu a da preskačete prženo i pohovano.

Posao
Posla ćete imati prilično, ali ćete ga uglavnom obavljati sa lakoćom. Doduše, odnos sa kolegama će biti veoma napet, i tu nećete uspevati da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju. Ako se bavite privatnim poslom, računajte na veliko povećanje obaveza i više novca u vašem novčaniku. Ukoliko ste od skora počeli da radite na nekom novom projektu, ili na novom radnom mestu, imaćete manjih problema sa obavezama koje je osoba koja je tu pre vas radila, ostavila kao nedovršene.

Novac
Sav vam novac ode na neke troškove ili ulaganja vezana za kuću ili za članove porodice. Na svu sreću pa su prilivi ipak redovniji nego ranije.

Ljubav
Emotivni odnosi su u nešto boljoj fazi, ali to se ne odnosi na Strelčeve koji su u braku. Kod vas situacija umesto da se sređuje, samo se dodatno zakuvava. Možda bi se nešto moglo regulisati ukoliko biste se vi i partner okrenuli ka sređivanju problema u spavaćoj sobi . Ako se ne budete « trošili » na ovaj način, onda ćete to raditi kroz rasprave i svađu. Pa vi sad birajte šta vam je milije. Što se tiče onih koji su slobodni, vi ste sada pravi magnet za suprotni pol. Sigurno je da više osoba pokušava da vas osvoji, a vi ćete dati prednost onoj prema kojoj osećate najjaču seksualnu hemiju. Non stop vam stoje nova poznanstva, svako zanimljivije od prethodnog. Definitivno ćete uživati u svojoj popularnosti.

Zdravlje
Više se odmarajte, jer je evidentno da i pored velike energije koju trenutno posedujete, ipak često funkcionišete na granici iscrpljivanja.

U ovom je periodu potrebno da se na vašem stolu često nađe dovoljno svežeg ili barenog povrća. Naročito – spanaća, kupusa, zelene salate, karfiola. Hranu pripremajte sa što manje ulja ili masti, a od mlečnih proizvoda – trenutno vam najviše odgovaraju stari, tvrdi sirevi.

Posao
Prošla sedmica je bila burna i povremeno tenzična, ali u ovu ulazite u potpuno drugačijem fazonu. Vaše polje komunikacije i dogovora je jako naglašeno, pa je vreme da saslušate šta drugi imaju da vam kažu i da vam predlože. Može ovde biti lepih dogovora i početaka nekih finih poslova i saradnji. Ako ste privatnik, nemojte se zaletati, pogotovo ako su poslovi sa inostranstvom u pitanju, prvo dobro pročitajte ugovor, da ne biste propustili neke veoma bitne stavke. Više obratite pažnju na dokumenta i papire.

Novac
Ušli ste u period kada će novca od dodatnih poslovnih angažmana biti više nego inače. Očekuju vas lepe zarade.

Ljubav
Koji god problem da iskrsne između vas i voljene osobe – lepa reč i razumevanje će ga « ispeglati » očas posla. Ponedeljak i utorak donose jednu nešto burniju energiju, već posle toga – u potpunosti ćete se okrenuti jedno drugom, kao da nikakva tenzija nikada nije ni postojala. Do kraja sedmice vas očekuju sklad i harmonija. Neki od vas mogu isplanirati i zajedničko, kraće putovanjce. Što se tiče slobodnih Jarčeva, neko ko je u vašoj blizini, možda čak i u komšiluku, pokazuje jasno i otvoreno zainteresovanost za vas. Mars u polju podsvesti vas malo « bode », ubacuje vam u glavu nesigurnost, tera vas na ishitrene poteze – nemojte da ga slušate, neka se stvari odvijaju same od sebe, to je sada najbolje….

Zdravlje
Kod mlađih je i dalje problem sve ono što se vezuje za psihu i stres. Starijoj generaciji Jarčeva stoje manji problemi sa venama.

U vašem polju hrane je sada koliko god hoćeš planeta, što u prevodu znači – ništa od tih vaših dijeta i vođenja računa o tome kako se hranite. Pre podne ćete biti na nekom režimu, a popodne ćete se zatrpavati slatkišima i onim što volite….

Posao
Polje posla i novca je super aktivno u ovom periodu, pa bi bilo divno da svu svoju snagu usmerite na taj segment, jer možete proći odlično. Doduše, nešto više pažnje obratite na dogovore, pogotovo ako su novi poslovni partneri u pitanju, jer ćete imati zbunjujućih situacija i pogrešnog razumevanja. Nekima od vas stiže ponuda koja se vezuje za inostranstvo ili za državne i javne ustanove, što svakako vredi uzeti u razmatranje, ali tek posle dobrog analiziranja svih stavki u ugovoru…

Novac
Što se novčane situacije tiče, ne biste trebali da imate nikakvih problema. Naplata je dobra, prilivi su redovni i stabilni.

Ljubav
Slobodnim Vodolijama sve što je vezano za posao i prijatelje može pokrenuti emocije. Više će osoba biti u vašoj blizini, ali će vašu pažnju privući verovatno baš ona koja je zauzeta. Iskreno rečeno – ako očekujete da uđete u nešto ozbiljnije u ovom periodu, slobodno računajte da nema ništa od tog posla. Ako vam se sviđa ono što vam se nudi, to je ok….ukoliko vam se baš i ne dopada, e onda izvolite pa čekajte neki bolji period za vas. Ukoliko ste zauzeti pripadnik ovog znaka, trenutno ste u nekoj stabilnoj fazi. Daj Bože da ovo potraje, jer je i vama i partneru već preko glave konstantnih trzavica i rasprava. Uživajte u danima koji vam slede i potrudite se da dodatno učvrstite svoj odnos.

Zdravlje
O ishrani moraju da povedu računa i mlađi i stariji pripadnici ovog znaka. Što se tiče ovih drugih, trenutno ste i nešto više podložni virusima.

Posao i obaveze će vam oduzimati dosta vremena, pa nećete baš uvek moći da se posvetite pravilnoj ishrani. Nemojte zamenjivati obroke grickalicama, slatkišima ili se hraniti po fast fudovima. Potrudite se da uvek pronađete po koji trenutak za raznovrstan i hranljiv obrok.

Posao
Mars iz polja karijere u neskladu je sa planetama u vašem znaku, što znači da ćete morati da se nešto više prilagodite i ljudima, ali i okolnostima u poslovnom segmentu. Više lepih manira i takta, manje inata i tvrdoglavosti i sve će biti apsolutno u redu. Ne provocirajte saradnike niti odgovarajte na njihove provokacije, jer od toga neće ništa pozitivno ispasti. Blaga nervoza je prisutna početkom sedmice, verovatno zbog obaveza koje su se nagomilale, a sada ih treba završiti za kratko vreme.

Novac
Povoljan period za finansije – em će prilivi biti jači ove nedelje, em ćete neke troškove uspeti da svedete na najmanju moguću meru.

Ljubav
Vaše polje ličnosti je izuzetno naglašeno, jer se u njemu trenutno nalaze Neptun, Venera, Merkur i Sunce. Ukoliko ste u vezi ili u braku, valjalo bi da razmislite da li ste previše obuzeti sobom i da li ispravno razmišljate kada tvrdite da vas partner namerno ignoriše po nekim pitanjima. Itekako je moguće da ne vidite stvari na pravi način. Baš iz tog razloga – više se usmerite na emotivni, onaj nežni i ljubavni deo, a rasprave i pridiikovanja ostavite za neko drugo vreme. Što se tiče slobodnih, i ova nedelja, ali i naredni period izbacuju vas u prvi plan. Oči suprotnog pola biće okrenute prema vama i samo od vas zavisi kome ćete i da li ćete uopšte dati “zeleno svetlo”.

Zdravlje
Ako ste stariji pripadnik znaka – pridržavajte se saveta lekara i nećete imati većih problema. Kod mlađih – postoji potreba da promenite nešto u načinu ishrane.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava