Nedeljni horoskop: 29. januar - 4. februar 2018.

Pročitano: 1049 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 29. januara do 4. februara 2018. godine!

Ovnovi su upravo ušli u jedan energetski vrlo jak i ispunjen aktivnostima period, pa je potrebno da konstantno dopunjavaju svoje snage kaloričnom hranom. Meso na prvom mestu, jaja, sirevi, ali i mnogo svežeg voća i povrća, zarad raznovrsnosti.

Posao
U poslovnom segmentu vam sleduje jedno veliko rasterećenje, pogotovo od drugog dela sedmice, kada Merkur pređe u znak Vodolije i neki komplikovani dogovori se konačno privedu kraju. Ovo je period koji takođe jako pogoduje nezaposlenim Ovnovima. Moguće je dobiti vrlo solidnu poslovnu ponudu, pa makar ona bila samo za honorarni posao ili na ugovor kraćeg roka trajanja. Opcije za saradnje sa inostranstvom se znatno pojačavaju, a neki od vas će biti spremni i na proširenje poslovanja.

Novac
Ove vam nedelje stoje prilivi i od redovnih, ali i od dodatnih angažmana. Neke od vas mogu iznenaditi i prilično velike sume na bankovnom računu.

Ljubav
I vama i partneru je potrebno rasterećenje, oboje možete osetiti da vas dosadašnji način funkcionisanja sputava i ne donosi vam potrebno zadovoljstvo. To ne znači da će doći do prekida sa voljenom osobom, jednostavno – daćete jedno drugom više prostora i slobode. Zato ćete odlično funkcionisati u svim zabavnim aktivnostima, češće izlaziti i na taj način se puniti pozitivnom energijom. Kod slobodnih – Venera i Sunce u polju društvenih dešavanja i mreža – pravi dobar aspekt na Urana u vašem znaku, što će u vašu blizinu doneti više osoba koje ćete upoznati ili prilikom izlazaka, ili posredstvom nekog od prijatelja, a možda i preko interneta. Prepustite se i uživajte u zanimljivim dešavanjima.

Zdravlje
Imate više energije, dobro se osećate i tokom ove sedmice ne biste trebali da trpite bilo kakvu zdravstvenu problematiku.

Da biste se osećali dobro, i funkcionisali sa dovoljno energije, ali bez težine – potrebno je da ove nedelje konzumirate isključivo laganu hranu, koju ćete rasporediti na što više malih obroka. Najviše vam prijaju salate, najbolje od svežeg povrća koje možete dodatno obogatiti raznim semenkama i začinima.

Posao
Tri planete u vašem polju karijere – Venera, Sunce i Merkur – svakako bacaju veliki akcenat na sve što se dešava u ovom segmentu. Zbog nepovoljnog aspekta koje prave na vaš znak, može biti povremenih nerazumevanja sa saradnicima i kolegama, a pogotovo nadređenima. S druge, pozitivne strane – ovo će vam doneti mogućnosti da napravite neke vrlo isplative dogovore i da se ti poslovi jako brzo pokrenu. Neke promene na radnom mestu nastupaju, iako će vas uznemiriti za kratko, one su dobre po vas.

Novac
Ove nedelje morate opreznije baratati novcem, jer postoji mogućnost za gubitke i neisplativa ulaganja. Ukoliko razmišljate o kreditu ili pozajmici – možda je bolje da sačekate malo....

Ljubav
Odnos sa voljenom osobom će biti dobar, dokle god vi lično budete spremni da pređete preko nekih situacija koje vam inače smetaju. Na žalost, sada ako budete isterivali svoje, dovešćete samo do disbalansa u odnosu. Zato je možda pametnije da te neke ozbiljnije priče ostavite za naredni period. Takođe, stare probleme nemojte ponovo iznositi na dnevni red, za sada stavite tačku na njih. Što se tiče slobodnih, Venera u aspektu sa Jupiterom i Uranom daje vam šansu za emotivnu priču, ali verovatno ne onakvu kakvu biste vi želeli. Ovo mogu biti najpre kontakti sa zauzetim osobama, ali i ulazak u vrlo površne odnose, koji bi se uglavnom zasnivali na strasti i uzbuđenju.

Zdravlje
Stres i nervoza će povremeno tokom ove nedelje biti jače prisutni kod vas. Kod starijih pripadnika znaka – potreba da promenite nešto u načinu ishrane.

Od prelaska vašeg vladara Mekura u  znak Vodolije polovinom nedelje – ponovo ćete se osećati pozitivno, dobro i sa više energije. Vaša bi ishrana trebala da sadrži od svačega po malo, u manjim obrocima, ali poseban akcenat stavite na voće i povrće koje će vam izuzetno prijati.

Posao
Izlazak Merkura iz znaka Jarca ćete dočekati sa olakšanjem, jer vam je u proteklom periodu doneo suviše ozbiljnih tema i teških poslovnih priča i dogovora. Sada je period da krenete sa realizacijom nekih vama važnih poslova, da preduzmete inicijativu i povučete prave poteze. Lakše ćete dolaziti do dogovora i kompromisa sa onima koji su vam poslovno važni, a vaše ideje i kreativnost sada mogu naići na dobar prijem. Sve vezano za inostranstvo se dosta pojačava i ovde biste trebali da se usmerite maksimalno.

Novac
Prilivi će vam ili kasniti, ili nećete biti zadovoljni visinom isplate. Takođe, ove nedelje povedite nešto više računa o svojim troškovima. Kontrolišite se.

Ljubav
Ovaj period lično vama jako odgovara, ali je pitanje koliko će biti pozitivan za odnos sa voljenom osobom. Možda u ovu nedelju ulazite u dobrom odnosu sa partnerom, ali vrlo brzo će vam zasmetati neka njegova ponašanja i možete početi da se sklanjate i više vremena provodite sa prijateljima. Ovo će biti pogotovo naglašeno, ukoliko voljena osoba počne iz nekog razloga da ljubomoriše i pokušava da vas ograničava i sputa. Za slobodne Blizance se nastavlja izuzetno dobar ljubavni period. ima tu više osoba oko vas, ali baš sa jednom od njih ćete lako komunicirati, shvatiti da imate pregršt zajedničkih tema, i sve će se odvijati baš onako kako vi volite – vrcavo, sa puno humora i zabave i lepih momenata....

Zdravlje
Mlađa populacija Blizanaca će se osećati izuzetno dobro. Kod starijih – trebalo bi obratiti pažnju na rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Maltene pa pun Mesec u vašem znaku početkom ove nedelje doneće Rakovima pojačan apetit, a posebno naglašenu potrebu za slatkišima i šećerom. U ovim danima možete lako nabaciti na sebe po koji kilogram viška, pa pokušajte da podignete ručnu kočnicu.....

Posao
Malo povedite računa o svojim postupcima prema kolegama ili poslovnim saradnicima, jer možete nehotice proizvesti neki disbalans i nerazumevanje. Ne žurite u ovim danima, ne trčite pred rudu sa nekim izjavama i davanjem informacija, jer je moguće da trenutno nemate pravu sliku dešavanja. Drugi deo nedelje donosi vam dobru mogućnost za dogovor, naročito ako je neki dodatni poslovni aranžman u pitanju ili ako tek tražite posao. U tim danima čeka vas i više obaveza i sastanaka.

Novac
Pomračenje Meseca u polju finansija upozorava vas da oprezno baratate novcem i da vodite računa u narednom periodu o ulaganjima, ali i da smanjite troškove.

Ljubav
Pun Mesec će vam doneti emotivnu preosetljivost, pa možete tokom ove sedmice češće upadati u neka čudna raspoloženja i prebacivati partneru kako vas zanemaruje i ne posvećuje vam dovoljno vremena. Pokušajte da razumete u kakvoj je situaciji voljena osoba, jer se ne vidi namerno distanciranje, već opterećenost obavezama lične i poslovne prirode. Bolje ćete funkcionisati u drugom delu nedelje. Što se tiče slobodnih Rakova, vama zanimljiva dešavanja kreću naročito preko poslovnog segmenta. Poznanstvo sa jednom vrlo interesantnom osobom (kod nekih će to biti nov kolega/koleginica) doneće vam pozitivno uzbuđenje i one slatke leptiriće u stomaku. Pustite da se ova priča spontano odvija.

Zdravlje
Trebali biste da se krećete više, i vama je to negde potpuno i savršeno jasno. Još samo da otpočnete, i sve će biti potaman. Starijima – reumatski problemi.

Budite umereni ove nedelje, pogotovo što će vam raspoloženje biti vrlo promenljivo, a u tim okolnostima se skloni da se „tešite“ hranom, pogotovo svim vrstama slatkiša, kolača i torti. Ovo izbegavajte u najvećoj mogućoj meri, a okrenite se voću.

Posao
U ovom periodu radite mnogo, ali vam prija što uspevate da prevaziđete probleme i postavite poslovni segment na neke stabilnije osnove. Ulazak Merkura u Vodoliju pokreće i jače aktivnosti i komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Neki od vas tokom ove nedelje mogu pronaći dodatni posao ili dobiti zaposlenje, ukoliko su nezaposleni. Sve ono što je vezano za inostranstvo i rad sa stranim firmama počeće da se odvija intenzivnije i bržim tempom, pa neke od vas čekaju poslovi vezani i za ovaj segment.

Novac
Postoji potreba da neka dugovanja što pre zatvorite, jer je već evidentno da vas previše opterećuju. Iskoristite ovu nedelju da napravite dogovor oko ovih dugova.

Ljubav
U vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka od sredine ove sedmice će biti tri planete – Venera, Sunce i Merkur, što će zauzetim Lavovima dati dobru priliku da se više povežu sa voljenom osobom. Doduše, biće i onih koji će smatrati da previše moraju da se prilagođavaju voljenoj osobi i da ne dobijaju dovoljno zauzvrat....takvima poručujemo – ne morate vi baš uvek biti u centru pažnje, neki put dozvolite i voljenoj osobi taj ugođaj....Kod slobodnih Lavova – Mars u polju ljubavi donosi vam da se pripadnici suprotnog pola baš aktiviraju prema vama. Doduše, vi niste spremni za nešto ozbiljno, ali ako je za utehu – nisu ni oni. Prema tome, lepo ćete se „igrati“ i flertovati i uživati u dešavanjima.

Zdravlje
Svaka vrsta preterivanja, bilo da je ono po pitanju ishrane, fizičkih aktivnosti (ili neaktivnosti), automatski će se odraziti na vaše zdravlje. Starijima ove nedelje i problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

Vaše polje zdravlja i životnih navika je sada već jako naglašeno, što skreće Devicama pažnju na potrebu da regulišu svoj način ishrane, i to što pre. Ne preterujte sa mlečnim proizvodima i mesom, pogotovo mesnim prerađevinama. Potrebna vam je riba i dosta svežeg povrća.

Posao
Obim obaveza se pojačava, a vama će povremeno biti teško da uhvatite korak sa njima. No, i pored komplikovanih dešavanja, uspevate da u ovoj nedelji povučete neke zaista kvalitetne poslovne poteze i ostvarite dogovore, mnogi od vas – sa inostranstvom i stranim firmama. Polje usluga vam je sada izuzetno naglašeno, što će pogodovati svima koji rade u ovom sektoru, sledi vam veliko povećanje obima poslova. Ušli ste u period u kojem je moguće napraviti promene koje priželjkujete.

Novac
Ako hoćete dodatnu zaradu, moraćete malo i da uložite. No, vodite se time da ne preterujete i ne dajete previše. Prilivi su standardno korektni.

Ljubav
Prelazak Merkura u znak Vodolije kod mnogih će Devica u vezama i brakovima doneti potrebu da više provode vreme sa prijateljima i da ne obraćaju toliko pažnje na potrebe osobe sa kojom su. Ne samo to, kod pojedinih će ovaj period, zbog naglašenog znaka Vodolije, aktivirati i flertovanja, pogotovo kroz poslovni segment. U svakom slučaju, čak i da ne odlutate u vode tajnih emotivnih dešavanja, više ćete vremena provoditi obuzeti poslom, a voljena osoba će ostati u nekom drugom planu....Kada pričamo o slobodnima, vama prijaju dešavanja, prijaju vam nova poznanstva i kontakti sa osobama koje su vam izuzetno zanimljive. No, u ovom periodu – nema mesta za neke ozbiljne emotivne priče i početke....

Zdravlje
Promenite neke navike – šetajte se, krećite se na svežem vazduhu, aktivirajte se fizički. Što se starijih tiče – problemi sa probavom, ali i kostima i kičmom.

Polje pokreta vam je naglašeno od ove nedelje, što znači da ćete se više trošiti i da će vam biti potrebna kaloričnija hrana. No, te kalorije neka idu kroz sve vrste mesa, ribu, jaja i mlečne proizvode, a ne kroz testa, slatkiše i pojačan unos šećera.....

Posao
Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati manjih problema sa autoritetima i nadređenima, ali ćete uspeti da ih prevazićđete, najviše na taj način što ćete se potruditi da komunikaciju sa njima vodite na jedan opušten, ali korektan način. Više ćete sada uživati u onome što radite, posao i kontakti sa ljudima će vam donositi zadovoljstvo, a biće vam pojačana i sposobnost idejnog i kreativnog razmišljanja. Neke nove mogućnosti i novi dogovori se otvaraju pred vama, dolazite u kontakt sa dosta ozbiljnim ljudima..

Novac
Niko ne kaže da ne zarađujete solidno, ali nekako previše lako u ovoj nedelji trošite i dajete pare....Uskratite sebi nepotrebne troškove.

Ljubav
Zauzete Vage će se zaista osećati dobro. Neki manji problemi  u komunikaciji sa voljenom osobom ili bračnim partnerom lako će se prevazilaziti i ostajaće dobro raspoloženje, gomila zajedničkih aktivnosti i ono što vi najviše volite – putovanja, izlasci, druženja. Pred vama su zaista lepi dani i potrudite se da u njima uživate do maksimuma. Slobodne Vage se osećaju zaista predivno. U vaše polje ljubavi i dobre zabave, pored Venere i Sunca, koji su već tu, od ove sedmice ulazi i Merkur. Izlazićete, flertovati, dolaziti u kontakt sa mnogo zanimljivih osoba, koje ćete sa zadovoljstvom osvajati. Sada mogu otpočeti neke fine i slatke ljubavne priče i pričice, koje se čak vremenom mogu razviti i u nešto ozbiljnije....

Zdravlje
Vrlo korektna situacija kada je zdravstveni segment u pitanju. Ako hoćete da se osećate još bolje – što više fizičkih aktivnosti!

Vi ste u odličnom raspoloženju od ove nedelje, a kada ste takvi – niste skloni da sebi uskraćujete bilo šta kada je hrana u pitanju. Šta god vam preporučivali i savetovali, vi ćete raditi ono što želite. Samo vodite računa da se zbog tih ugađanja sebi ne ugojite....

Posao
Pomračenje Meseca u vašem polju karijere mnogim će Škorpijama u dužem narednom periodu doneti mogućnosti za promenu posla. No, ono što se ove nedelje dešava vama na svaki način ide u korist. Prelazak Marsa u znak Strelca doneće vam jače aktivnosti sa inostranstvom, ali i potrebu za nekim dodatnim poslom, koji biste najverovatnije obavljali kod svoje kuće, moguće preko interneta. Druga polovina nedelje je odlična za sve vrste dogovora, ali i za rešavanje papiroloških problema.

Novac
Naglašeno polje finansija donosi vam dobre zarade i u ovoj nedelji. Nećete moći da se požalite na redovnost i visinu priliva.

Ljubav
Jednim delom, komunikacija sa voljenom osobom se poboljšala, ali to ne znači da ste sa svojim problemima u potpunosti završili. U ovoj će se nedelji naročito, kod vas povremeno javljati one žaoke ljubomore i posesivnosti, koje su vam i ranije donosile teškoće u odnosu. Takođe, partner može da vam prebaci da previše mislite na sebe po nekim pitanjima i da ne posvećujete dovoljno pažnje njegovim potrebama, ali i vezi uopšte. Ništa od ovoga nije strašno, samo treba malo promeniti stav i ponašanje....Što se tiče slobodnih Škorpija, udvarača imate, ali nisam sigurna koliko ste zadovoljni „ponudom“. Moguće je da vam se dopada neko ko je daleko od vas ili ko vas ne primećuje....

Zdravlje
Prelazak Marsa u znak Strelca daje vam jednu odličnu energiju i optimizam, koji bi najbolje bilo iskoristiti kroz kretanje i jaču fizičku aktivnost. Na taj način – osećaćete se više nego dobro!

Imate dovoljno energije, ali je potrebno da je održavate zdravom, kvalitetnom i raznovrsnom ishranom. Smanjite upotrebu brašna i šećera, i preorijentišite se na meso, ribu, mlečne proizvode – naročito mlad sir i kefir. Od povrća će vam najviše prijati kelj, karfiol, spanać i cvekla.

Posao
Naglašen znak Vodolije i vaše polje komunikacije, pokreta, dogovora, kratkih putovanja – itekako pogoduje Strelčevima da naprave neke fine poslovne dilove. Sa Marsom u polju ličnosti, imate jednu veliku podsticajnu energiju, koja će vam samo dodatno davati „vetar u leđa“ i gurati vas ka vašim ciljevima. Takođe, ovaj period je vrlo pogodan za one koji žele da promene posao ili su nezaposleni, jer će pravih prilika itekako biti. Ako radite sa strancima – očekujte veliko intenziviranje poslovanja.

Novac
Troškovi početkom sedmice će vas prilično oneraspoložiti, pogotovo što ste imali nameru da uložite novac u nešto drugo. Moguće je da će ovi troškovi biti vezani za porodični segment.

Ljubav
Sa voljenom osobom ili bračnim  partnerom imate korektnu komunikaciju i dobru razmenu energije tokom ove nedelje. Oboje ćete lakše rešavati zajedničke probleme i donositi jedno drugom dobro raspoloženje i zadovoljstvo. Ipak, ne može se poreći da jednim delom, kod vas postoje stvari koje potiskujete i koje tajite od voljene osobe. Bilo da je u pitanju neka druga emotivna priča, ili neke nedoumice i težina, ovo biste što pre trebali da rešite sami sa sobom, da vam ne bi donelo problem u odnosu sa partnerom. Što se tiče slobodnih, od ove nedelje vam em stoje naglašene mogućnosti za nova poznanstva sa  više osoba.....em možete konačno razrešiti neku ljubavnu prošlost koja vas opterećuje.

Zdravlje
Zdravstveni segment bi trebao da funkcioniše bez problema. Ukoliko želite da se osećate još bolje – potrebno je da budete fizički aktivni.

Jarčevi će u ovoj nedelji vrlo voditi računa o ishrani, jer su rešili da se posvete sebi i stanju svog organizma. Male porcije mesa ili ribe, u kombinaciji sa svežim ili barenim povrćem, izuzetno će vam prijati. Biće pojačan i unos tečnosti, naročito kroz čajeve.

Posao
U potpunosti ste usmereni na poslovni segment i možete tokom ove nedelje očekivati dinamične trenutke, ispunjene dogovorima, kontaktima i sastancima sa poslovnim partnerima i saradnicima. Prija vam ovaj pojačan tempo, i u njemu ćete se snalaziti kao riba u vodi. Odlični momenti vas čekaju u drugom delu nedelje, jer ćete uspeti da konačno pokrenete dogovor koji dugo čekate, ili ćete pak realizovati za vas vrlo značajan poslovni projekat. Nezaposlenima pomoć oko posla od strane prijatelja

Novac
Naglašeno polje finansija donosi Jarčevima dobre prilive, ali takođe ih i upozorava da vode računa prilikom investiranja, jer mogu potrošiti previše novca.

Ljubav
Mars se smestio u vaše polje tajni, pa bi zauzeti Jarčevi u narednom periodu mogli da se upuste u nešto strasno, erotsko, izuzetno jako, što će želeti da sakriju od očiju osobe sa kojom su. Jedan od razloga je i taj što u ovu nedelju ulazite u nekom distanciranom odnosu sa partnerom, što druga strana može dodatno otežati i pogoršati svojim ponašanjem koje će iskakati iz uobičajenog. Zadovoljstvo možete pronaći u kontaktu i flertu sa drugim osobama....Što se tiče slobodnih Jarčeva, počinje vrlo intenzivno da vas zanima osoba sa kojom imate povremen, površan kontakt, moguće preko društvenih mreža. No, neke od vas očekuje ponuda od strane zauzete osobe, koja će vam takođe biti vrlo primamljiva...

Zdravlje
Moguće je da će vam grlo i pluća u ovoj nedelji biti nešto osetljiviji, pa vodite računa o oblačenju i pokušajte da izbegavate gužve i dešavanja sa puno ljudi, zbog virusa.

Vaš znak je vrlo naglašen planetama u ovom periodu, što vama donosi potrebu da maksimalno uživate....ali i da u tim uživanjima itekako preterate. Morate sebi uskratiti neke namirnice i izbegavati proizvode od brašna, premasno, ali i veće količine slatkiša.

Posao
Naglašeno polje ličnosti, pogotovo što u njega tokom ove nedelje ulazi i planeta Merkur, doneće da Vodolije u svakom smislu izbiju u prvi plan kada je posao u pitanju. Komunikacija, koja vam je do sada predstavljala problem sa nekim osobama, znatno će se poboljšati, i vi ćete konačno uspeti da napravite prave dogovore koji vam idu u korist. Informacije koje čekate pristižu do vas, a ukoliko se vezuju za dobijanje nekih dozvola ili ugovora – možete da budete mirni, jer ovo završavate vrlo brzo....

Novac
Nikakav vam problem nije da zaradite, ali imate velikih teškoća prilikom raspodele tog novca. Nekako uvek prevelika količina ode, a da ni sami ne možete da se setite gde ste ga potrošili....

Ljubav
Vi ćete imati dosta promenljiva raspoloženja, što povremeno može jako uticati na odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. S druge strane, imate više nego dobre mogućnosti da funkcionišete u dobrom raspoloženju i sa puno pozitivne energije, pa praktično od vas zavisi u kom pravcu ćete pogurati vašu vezu ili brak....Ukoliko se iole potrudite, dani u koje ulazite doneće vam dobar odnos sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici ovog znaka privlače ljubav, privlače udvarače, privlače dobar provod i zabavu u svoj život. Uživajte u danima koji su pred vama, jer ćete se provesti odlično, a vrlo verovatno – i jako zaljubiti. Nemojte samo da sedite na više stolica, to se neće pokazati kao dobar potez.....

Zdravlje
Dok će se mlađe Vodolije osećati više nego dobro tokom ove nedelje, stariji  pripadnici znaka bi mogli imati većih problema sa pritiskom i krvnim sudovima.

Ušli ste u period koji će trajati nešto duže, skoro mesec i po dana, kada se možete lako ugojiti, i kada će se sve ono što pojedete momentalno „lepiti“ za vas. Baš iz tog razloga, već sada biste trebali da primenjujete neka osnovna pravila – mali obroci, raznovrsni, bez belog brašna, slatkiša....

Posao
Mars u vašem polju karijere u ovoj će nedelji itekako raditi za vas. Možete ostvariti dobre dogovore sa poslovnim partnerima, ali i sa nadređenima doći do nekih rešenja koja će vam itekako pogodovati. Nekima od vas biće najavljeno unapređenje ili promena radnog mesta koja će nastupiti u narednih par nedelja. Nedoumice koje imate po pitanju nekih poslovnih projekata ili osoba biće prisutne i tokom ove sedmice. Ne dozvolite da vas drugi izbacuju iz takta, radite svoj posao i ne obraćajte pažnju na distrakcije

Novac
I dalje ste u periodu kada se neki troškovi bukvalno „kače“ jedan na drugi. Samo polako, izaći ćete iz ovog nepovoljnog perioda ubrzo....

Ljubav
Ove nedelje i Merkur prelazi u vaše polje tajni, što neće pogodovati zauzetima ni na koji način. čak iako izbegnete opasnosti tajnih ili paralelnih veza koje bi najpre išle preko poslovnog segmenta, sigurno je da nećete uspeti da pobegnete od manjka kvalitetne komunikacije sa voljenom osobom. Razgovori će ići teško, često ćete upadati u faze kada ne uspevate da se dogovorite ni oko onih najosnovnijih stvari, a oboje ćete tražiti krivca u onom drugom. Što se slobodnih Riba tiče, možete se zaljubiti u nekoga koga ćete smatrati „pravom prilikom“ ne videći na pravi način mane i vrline te osobe. Takođe, to što nazivate emocijama, verovatno je samo jaka hemija i strast....Male su šanse za ostvarenje ozbiljnog odnosa...

Zdravlje
Maksimalno ste se ulenjili i uporno izbegavate da krenete sa bilo kakvim vidom rekreacije. Ovo vam je neophodno da bi vaše zdravlje funkcionisalo kako treba....

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava