Nedeljni horoskop: 15. - 21. januara 2018.

Pročitano: 1257 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 15. do 21. januara 2018. godine!

Kod Ovnova je i dalje naglašena želja za jakom, teškom, žestoko začinjenom hranom. Iako vam to može doneti manje tegobe sa želucem, više biste ipak ove sedmice trebali da obratite pažnju na kvalitet namirnica koje koristite. Meso dovoljno termički obradite.

Posao
Ove sedmice sačekuje vas mlad Mesec u znaku Jarca i vašem polju karijere. Ako se do sada niste zahuktali punom brzinom, to će se sada aktivirati. Period je odličan za ozbiljne poslovne priče, za jake poteze, ali i za aktiviranje veza i kontakata, obzirom da se uključuje i vaše polje budućnosti i podrške od strane drugih. Tranzit Merkura donosi vam vesti koje ste očekivali, a nekima od vas i veliku satisfakciju kroz napredovanje ili dobijanje projekta koji je za vas od velike važnosti.

Novac
U ovu sedmicu ulazite možda kroz neke pojačane troškove, ali ćete tokom nje imati solidne prilive i uspeti da saldo svedete na „pozitivnu nulu“.

Ljubav
Za slobodne su i tokom ove sedmice naglašene mogućnosti za nove susrete i nova poznanstva sa zanimljivim pripadnicima suprotnog pola. Venera i Sunce, planete bitne za vaš emotivni život, ulaze u znak Vodolije i vaše polje prijatelja, izlazaka, ali i društvenih mreža i kontakata. Nije pitanje da li vi u ovom momentu tražite neku stabilniju priču, već pre na kakve ćete osobe „naletati“, a vrlo je moguće da one traže samo prolazne i neobavezne kontakte. Ovu nedelju biste trebali da shvatite kao igru, kao mogućnost za neka fina dešavanja i da se ne opterećujete da li će bilo šta od započetog potrajati....Što se tiče zauzetih, situacija nije niti loša, ali ni savršena. Ljubomora prema partneru je i dalje jaka....

Zdravlje
Vladar polja zdravlja u tranzitu kroz znak Jarca doneće mogućnosti za prehlade mlađim Ovnovima, dok će kod starijih aktivirati probleme sa kostima i zglobovima.

Izuzetno će vam prijati svi mlečni proizvodi, a naročito sir, kiselo mleko, jogurti. Trudite se da ne preskačete obroke, ali i da izbegavate slatkiše, čokolade, kolače. Takođe, sveže voće vam je potrebno radi dovoljnog unosa vitamina, naročito limun, kivi, pomorandže.

Posao
Mlad Mesec u znaku Jarca i vašem polju koje se vezuje za inostranstvo, proširenje poslova, ali i za jačanje temelja postojećih saradnji otvoriće pred Bikovima jedan plodonosan period. Sunce i Venera prelaze u vaše polje karijere, pa će sve ono što se vezuje za poslovni segment Bikovima postati neobično važno. Vreme je da pokrenete pitanja koja su vam bitna, ali i planove. Možete tokom ove sedmice biti nešto više opterećeni obavezama, pogotovo što će kolege pokazivati nameru da svoj posao prebace na vas.

Novac
Novčane prilike se znatnije stabilizuju i ulazite u nedelju koja obećava da ćete uspeti da rešite problem sa nekim zaostalim troškovima.

Ljubav
Napete situacije u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom aktuelne su i tokom prvih par dana ove sedmice. Osećate veliku potrebu da neke probleme ostavite iza sebe, ali kao da je sada nemoguće da oni u potpunosti budu rešeni. Iz tog razloga se možete više okrenuti sebi, svojim obavezama, naročito poslovnim i pustiti da se neke stvari između vas i dragog vam bića „slegnu“. Jutro je pametnije od večeri, zar ne? Izbegavajte impulsivnost, ona vam sada samo može škoditi. Što se tiče slobodnih – vaša vladarka Venera prelazi tokom ove sedmice u znak Vodolije, pa će potreba za druženjem i novim poznanstvima biti naglašenija nego do sada. Dajte malo sebi na volju, provedite se.

Zdravlje
Već izvesno vreme kod vas je pojačana nervoza koja mlađim Bikovima donosi probleme sa spavanjem, varenjem, kožom. Kod starijih – budite više u pokretu, previše ste statični.

Bilo bi dobro da iz ishrane tokom ove sedmice izbacite proizvode od belog brašna i slatkiše. Ono što vam je potrebno jeste mleko i mlečni proizvodi, meso, ali ne i mesne prerađevine, pogotovo industrijske. Zbog potrebe za jačim imunitetom i dodatnim unosom vitamina C jedite sveže voće, ali i paprike, kupus..

Posao
Mlad Mesec u znaku Jarca, vašem polju promena, ali i novca od drugih ljudi i od poslova koje radite, otvara pred vama period u kojem će se prvenstveno finansijske prilike poboljšati. Početkom nedelje budite nešto oprezniji što se tiče novih dogovora i nemojte se zaletati sa odlukama. Ostatak ovog perioda je izuzetno povoljan za sve vaše planove i ciljeve. U ovim danima može biti promena, ali te promene vam donose pozitivne okolnosti i bliže vas onome što ste zacrtali.

Novac
Sam početak sedmice može vam doneti neplaniran trošak ili izdatak na koji niste računali. Ipak, prilivi će se pojačati, a stoje mogućnosti i za dodatno poslovno angažovanje.

Ljubav
Slobodni Blizanci su ušli u period kada im površna zadovoljstva i neobavezni kontakti više neće predstavljati nešto što im je zanimljivo i u čemu uživaju. Ukoliko niste u mogućnosti da se sa nekim povežete dublje, nećete ni želeti da trošite svoje vreme na tu osobu. Jake mogućnosti da nekog tog tipa upoznate tokom ove nedelje zaista postoje, ali budite oprezni – naime, u isto vreme će se pojaviti i osobe koje žele samo slobodan kontakt sa vama, pa ćete morati da naučite da ih razlikujete. Što se tiče oniih koji su zauzeti, ušli ste u vrlo povoljan period za vaš odnos. Razumevanje je pojačano, oboje ste okrenuti tome da unapredite svoju vezu i želećete da provodite više vremena zajedno.

Zdravlje
Ukoliko iole vodite računa o sebi, u ovoj sedmici ne biste trebali da imate bilo kakvih većih zdravstvenih problema. Stariji neka nešto više obrate pažnju na grlo.

Ono na šta biste posebno trebali da obratite pažnju na sedmicu u koju ulazite jeste dovoljan unos vitamina, da bi se vaš imunitet pojačao. Potrebno vam je južno voće – kivi, ananas, pomorandže, limun. Takođe, nešto „jača“ hrana – dovoljno mesa, ali i sezonskih salata – naročito kiseli kupus.

Posao
Malo je verovatno da bi vam se tokom ovog perioda ono što vam je zaista važno i oko čega se trudite, moglo izmaći iz ruku. Naprotiv, vi pokazujete veliku spremnost da iskoristite povoljan poslovni period u kojem ste trenutno, a imate i okolnosti na svojoj strani, pa je malo verovatno da nećete krenuti put uspeha. Ono što je dobro jeste da će se situacija oko partnerstava koja su vam važna jako ubrzati i da ćete do kraja nedelje već imati konkretne dogovore. Otvorene mogućnosti za nove poslovne saradnje.

Novac
Prelazak Venere i Sunca u polje koje se bavi vašim finansijama, pa vam je ova nedelja vrlo povoljna za ova pitanja. Mogućnosti da solidno zaradite.

Ljubav
Mlad Mesec se tokom ove sedmice dešava baš u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka, pa vi i partner sada ulazite u jednu novu životnu fazu, koja može biti neuporedivo stabilnija nego do sada. Naravno, to se neće dogoditi samo od sebe i neće funkcionisati ako vi i dalje ne budete spremni na neke ustupke i korektno ponašanje prema voljenoj osobi. Možda smatrate da se vaša veza pretvorila u dosadnu svakodnevicu, pa bi bilo dobro da je oplemenite i pojačate nekim izlascima, zajedničkim aktivnostima....Što se tiče slobodnih Rakova, sreća po pitanju ljubavi je i ove nedelje na vašoj strani. Situacija se sa nekim može pokrenuti odjednom, plima emocija i strasti može vas povući u ljubav....

Zdravlje
Sem imuniteta, na koji sam vam već skrenula pažnju, kod mlađih Rakova se neće javiti neke dodatne zdravstvene tegobe. Kod starijih – mogućnost aktiviranja reumatskih tegoba.

Vaša je disciplina tokom ove nedelje vrlo promenljiva, pa ćete često skrenuti u neki „slatki greh“ kada je ishrana u pitanju. To i nije toliko veliki problem i da vam se oprostiti, ali se potrudite da vaši obroci budu raznovrsni i da sadrže osnovne grupe namirnica.

Posao
Mlad Mesec u polju svakodnevnih poslovnih aktivnosti, obaveza i odgovornosti doneće Lavovima potrebu da još jače krenu u nove radne pobede. Trudite se da budete disciplinovani i da sve završite na vreme, mada se mora primetiti da ćete u prvom delu nedelje povremeno „kaskati“ i žuriti da biste ispoštovali rokove koje imate. Komunikacija u radnom okruženju se popravlja, što će vam prijati, jer vam je već dosta tenzije koja se provlači na radnom mestu. Nove ponude za saradnju su takođe pred vama.

Novac
U velikoj meri ćete uspeti da se stabilizujete po pitanjima novca tokom ove nedelje, što će vam skinuti veliko breme sa leđa. Konačno možete da se malo opustite....

Ljubav
Prošla sedmica je u velikoj meri unela nemir kod Lavova u emotivnim vezama i bračnim zajednicama i tenzije još uvek postoje na ulasku period koji je pred vama. Nemojte raspirivati strasti, već se potrudite da ih stišate i da se ipak više prilagodite voljenoj osobi. Vladar vašeg znaka, Sunce, ulazi u drugom delu nedelje u polje partnerstava, što označava da ćete biti spremniji da tada „spustite loptu“. Ne, ovo ne znači da ćete igrati kako voljena osoba svira, već pre da ćete se potruditi da neke svoje primedbe ipak zadržite za sebe. Svrbeće vas jezik, ali izdržite....Što se tiče slobodnih Lavova, privlačenje prema jednoj osobi je izuzetno jako i može se tokom ove sedmice pokrenuti neki tip odnosa....verovatno neobavezan

Zdravlje
Mlad Mesec u polju zdravlja stavlja Lavove na jednu vrstu raskrsnice – potrebno je što pre praktikovati zdraviji način života, da biste sačuvali svoju vitalnost.

Trudite se i da održavate svoju liniju, ali i zdravlje i vitalnost time što vrlo obraćate pažnju na svoj način ishrane. Možda biste mogli da ubacite nešto više variva, supa, čorbi – kombinacija mesa i povrća jako će vam prijati. Uzimajte i više toplih napitaka – da, ovde dolazi u obzir i kuvano vino i rakija....

Posao
Sve vam je, što se posla tiče, dato na tacni. Vaše je samo da budete pametni kao što jeste i da izvučete maksimum iz okolnosti koje su trenutno totalno na vašoj strani. To ne znači da ste vi sada super zadovoljni svojim poslovnim statusom, već znači da radite u korist svoje budućnosti, a ta budućnost baš i nije toliko daleko kao što se to vama čini. U ovoj sedmici Venera i Sunce prelaze u vaše polje poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti, pa ćete i neke napornije radne zadatke završavati sa lakoćom.

Novac
Niste u poslednje vreme prošli savršeno po pitanju finansija, ali nemojte da se nervirate. Prilike se poboljšavaju i uskoro ćete biti mnogo zadovoljniji.

Ljubav
E, ovo već stvarno nije fer. Ne samo da je vaše polje ljubavi puno planeta, već ove sedmice imate u njemu i mlad Mesec. Pa dobro bre, slobodne Device, zar vam nije dosta? Toliko ljubavnih prilika, toliko novih poznanstava, toliko interesantnih dešavanja na emotivnom planu – pa ostavite nešto i za ostale znake zodijaka! Dakle, za vas u ovom periodu standardno – ako ste sami, zaljubićete se. Ako ste zaljubljeni, ući ćete u vezu....Novi počeci vam stoje – birajte mudro, jer birate osobu sa kojom ćete provesti dugo vremena! Što se tiče onih u vezama i brakovima, vi ćete biti odlično ukoliko ispoštujete par stvari – morate da poboljšate komunikaciju, i morate da uvedete više „akcije“ u vašu vezu....

Zdravlje
Čuvajte grlo i na prve znake prehlade odmah reagujte. Što se starijih tiče – aktuelni su problemi sa kostima, zglobovima, kičmom.

I Vage bi mogle da se više potrude oko svog imuniteta. Vitamin C možete naći u svežem voću, ali i u povrću iz turšije, kiselom kupusu, paprikama. Prijaju vam svi mlečni proizvodi, i trebali biste češće da ih konzumirate.

Posao
I pored nekih napetih momenata koji se vezuju za poslovni segment početkom ove sedmice, pred Vagama su prilično mirni, ali i plodonosni dani. Čak i one situacije koje će na početku delovati kao komplikovane, brzo idu ka razrešenju i pozitivnom završetku po vas. Ulazak Venere i Sunca u znak Vodolije i vaše polje kreativnosti i talenata, pokrenuće vas po pitanju novih ideja i idejnih rešenja. Komunikacija sa saradnicima, partnerima, ali i kolegama znatno će se poboljšati tokom ove nedelje.

Novac
Nešto više troškova se tokom ovog perioda vezuje za ukućane i održavanje domaćinstva. Prilivi će biti standardno dobri.

Ljubav
Vage u emotivnim vezama i bračnim zajednicama su prošle par napetih momenata tokom prošle nedelje i odnos sa voljenom osobom je blago poljuljan, ali brzo ćete vi to uspeti da sredite. Mlad Mesec u vašem polju doma i porodice daje vam priliku da odnos sa partnerom poboljšate i  da se više posvetite jedno drugom. Takođe, vi možete tokom ove sedmice uvesti jedan element zabave i dobrog raspoloženja, samo je potrebno da se malo potrudite....Što se tiče slobodnih, prelazak vaše vladarke Venere i Sunca u vaše polje ljubavi aktiviraće kod vas strast, potrebu za avanturom i želju da se opustite i uživate u životu. Možete se upoznati sa osobom koja je na istim talasnim dužinama kao i vi i koja će vam jako prijati.

Zdravlje
Od drugog dela sedmice zdravstvena situacija se znatnije popravlja. Osećate priliv pozitivne energije i želju da češće budete u pokretu.

Pojačana potreba za hranom je naglašena i tokom ove nedelje. Škorpijama će biti prilično teško da se uzdrže, ali morate se truditi da budete umereni. Ako je ikako moguće, izbegavajte slatkiše, mada će vam oni definitivno biti slaba tačka.

Posao
Situacije koje se vezuju za komunikaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima se znatnije popravljaju tokom ovog perioda. Ove nedelje imate i mlad Mesec u polju koje se vezuje za pokret, za kontakte, za kratka putovanja, što će pred vama otvoriti jedan period bogat šansama da otpočnete nešto novo. Vaše polje ličnosti je i dalje jako naglašeno, što znači da imate i dovoljno snage i volje i energije da „izgurate“ ono što želite. Trudite se da tokom ovih dana ispoštujete vremenske rokove i da ne kasnite....mnogo...

Novac
Svoj finansijski segment sada možete dodatno obogatiti nekim poslovnim angažmanima „sa strane“. I dalje stoji potreba da kontrolišete troškove.

Ljubav
Ako ste mislili da ste završili sa svojim ljubavnim šansama, grdno ste se prevarili. I ove sedmice zvezde su na vašoj strani, dajući vam priliku da ostvarite kontakt sa osobom koja bi vas jako privukla na prvi pogled. No, obzirom da Venera ulazi u znak Vodolije, moguće je da će odnosi koji su započeti u ovom periodu više vući na nešto neobavezno, slobodno, avanturistički. Da se razumemo, to ne znači da će biti manje lepi, niti znači da automatski moraju imati kratak rok trajanja. Što se tiče onih koji su u vezi ili u braku, vaše polje doma i porodice se aktivira, pa bi odnosi sa voljenom osobom trebali da budu prožeti jednom lepom energijom, ali i bliskošću i potrebom da više vremena provodite zajedno.

Zdravlje
Stariji pripadnici znaka bi mogli da obrate nešto više pažnje na bubrege i urogenitalni trakt. Kod mlađih Škorpija – korektna zdravstvena situacija.

Trebalo bi da namirnice kao što su industrijske mesne prerađevine, testa i slatkiše ipak konzumirate nešto umerenije nego do sada. Povrće i voće je trenutno jako retko na vašoj trpezi, a neophodno vam je da biste ojačali svoj imunitet.

Posao
Mlad Mesec u polju koje se vezuje za posao, ali i za finansije, otvoriće pred Strelčevima jedno pozitivnije razdoblje u poslovnom segmentu. Tokom ove sedmice, Venera i Sunce prelaze u vaše polje pokreta, dogovora, komunikacije i kraćih putovanja i doneće vam da se više aktivirate i da težite ka tome da ostvarite nove poslovne konekcije. Ovo je dobar period i da realizujete neke svoje ideje, ali i da otpočete sa dodatnim poslovnim angažmanima. Ljudi sa kojima ste sarađivali, krenuće da vas češće traže....

Novac
Finansijska situacija pokazuje tendenciju da od ove nedelje krene uzlaznom linijom. Ovo ne znači da možete da se opustite u potpunosti, ali ćete lakše disati....

Ljubav
Slobodni Strelčevi mogu tokom ove nedelje obnoviti kontakt ili sa bivšim partnerom ili sa nekim koga prilično dugo nisu videli. Neke varnice bi odmah mogle da se aktiviraju i period pred vama je dobar da od ove priče napravite i nešto konkretnije. Doduše, neki od vas mogu poželeti i da uđu u odnos sa osobom koja je ili zauzeta ili ima na neki način nerešenu emotivnu situaciju. Što se tiče onih koji su u vezama ili u braku – Merkur, planeta koja vlada partnerskim odnosima trenutno je u znaku Jarca, što potencira na potrebi da sa voljenom osobom uspostavite dobru komunikaciju i da pokušate da se složite po nekim, vama dvoma bitnim pitanjima. Potrebno vam je više zajedničkih aktivnosti, odnos je malo statičan....

Zdravlje
Promene vremena neće baš prijati starijim Strelčevima. Što se tiče mlađih pripadnika ovog znaka, promene u načinu ishrane i više pokreta su sada neophodnost.

Da, potrebna vam je kaloričnija hrana, ali ne smete otići u krajnost i preterati. Preporučuje vam se više kuvanih, barenih jela, supa i variva. Sve vrste mesa vam odgovaraju, ali bi najbolje bilo u kuvanoj varijanti, ili na roštilju, bez mnogo korišćenja ulja..

Posao
Ambicioznost se dodatno budi kod vas prisustvom mladog Meseca u polju ljubavi. Jarčevi kao da su rešili da stave tačku na svoje dosadašnje ponašanje po pitanju posla i odlučili da krenu mnogo prodornije i odlučnije ka ostvarivanju svojih ciljeva. Stoji da je pred vama velika količina obaveza, ali više je izvesno da ćete ih završiti kvalitetno i na vreme. Venera i Sunce ulaze tokom ove nedelje u vaše polje posla i finansija i sigurno je da će vam doneti nove, povoljne poslovne prilike u kojima možete lepo zaraditi.

Novac
Poslovi koje trenutno obavljate donose vam korektne isplate, a moguće je da se od ove nedelje prilivi i dodatno povećaju.

Ljubav
Mlad Mesec u vašem znaku tokom ove nedelje donosi vam da na drugačiji način sagledavate situaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. Bićete spremni da se više obavežete, da budete emotivniji, da pokažete voljenoj osobi prisustvo, nežnost i bliskost. Još uvek se povremeno kod vas javljaju neke žaoke ljubomore, ali uspevate da ih kontrolišete, jer ne želite da kvarite odnos kakav sada imate sa dragim bićem. Što se tiče onih koji su slobodni, nastavlja se period koji je dobar da upoznate nekog novog i da otpočnete emotivnu priču. Plenite svojim vedrim duhom, šarmantnošću i harizmom i zato nije ni čudo što postoje osobe koje su vrlo zainteresovane za vas. Imate dobre šanse za nove ljubavne početke.

Zdravlje
Mlađi Jarčevi će se osećati odlično. Što se starijih tiče, nešto ste osetljiviji, pa je potrebno više ojačati imunitet.

Trebali bi da se trudite da vaša ishrana bude umerena, da svakom obroku posvetite dovoljno pažnje i odvojite vreme da jedete „na miru“. Takođe, potrebno vam je više vitamina, koje možete pronaći u svežem voću – naročito jabukama i pomorandžama.

Posao
Još uvek je vaše polje tajni i podsvesti jako naglašeno, što prvenstveno baca akcenat na moguće dogovore koje ćete želeti da obavite sa potencijalnim partnerima daleko od radoznalih očiju. Neki od ovih pregovora mogu uroditi plodom već tokom ovog perioda i doneti vam prilično jaku poslovnu saradnju. Od ove ste sedmice vrlo „traženi“ – mnogi će želeti da stupe u kontakt sa vama i novi poslovi će vam se otvarati bez velikih problema. Koristite ovaj period, jer sreća je na vašoj strani.

Novac
Posle jednog kratkotrajnog perioda u kojem ste imali problema sa prilivima, situacija se normalizuje. Ulazite u dane koji će biti prilično profitabilni.

Ljubav
Ove sedmice Venera i Sunce prelaze u vaš znak i polje ličnosti, što će kod onih koji su zauzeti konačno staviti tačku na neke nesuglasice koje su bile posebno aktivirane u proteklih par nedelja. Sada je vreme da ispravite propuste, da poboljšate komunikaciju i osvežite odnos sa voljenom osobom. Doduše, i partner će biti spreman da vam posveti više pažnje, pa bi naročito drugi deo nedelje mogao biti ispunjen nekim zanimljivim zajedničkim aktivnostima. Što se tiče onih koji su slobodni, ako se do sada niste zaljubili i upoznali osobu koja vas zanima, to će se dogoditi od ovog perioda. Sa Venerom i Suncem koji vas podržavaju, prosto ćete zračiti i privlačiti poglede suprotnog pola. Uživajte u danima svoje vladavine!

Zdravlje
Još uvek ste prilično osetljivi, što će jednim delom krenuti da se popravlja od drugog dela nedelje. Ipak, postoji potreba da ojačate imunitet.

Definitivno pokušajte da kontrolišete svoju potrebu za slatkišima, jer ulazite u period kada će vam ruke „same ići“ ka kolačima i tortama....Primetili ste da u poslednje vreme konzumirate i više mesa, što nije veliki problem, dokle god izbegavate industrijske prerađevine...

Posao
Mlad Mesec se ove sedmice dešava u vašem polju podrške od strane drugih, ali i društvenih konekcija, veza, prijatelja. Pred Ribama je i dalje izuzetno pogodan period da napreduju, da se povežu sa jakim ljudima, ali i da ostvare odlične rezultate na poslu. Ukoliko ste nezaposleni, više je nego izvesno da možete krenuti u novu poslovnu priču, jer će vas prijatelji povezati sa ljudima kojima treba neko baš vašeg kalibra. Čak i oni koji već rade, mogu otpočeti sa nekim dodatnim poslovnim aktivnostima.

Novac
Nešto više pažnje obratite na dugovanja – moguće je da ste neke troškove ili račune propustili da platite. Što se priliva tiče, oni su korektni i redovni.

Ljubav
Koliko god da je dug i komplikovan period iza vas u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, izgleda da ste ga zaista u potpunosti ostavili iza sebe. Komunikacija sa dragim vam bićem funkcioniše iz dana u dan sve bolje, a evidentno je i da ste se vas dvoje konačno „promrdali“ i krenuli u neke zajedničke aktivnosti – u izlaske, neka kraća putovanjca, druženja sa prijateljima koji vam prijaju. Kako dani budu odmicali, i strast se može pojačati i postati vrlo bitan element u vašem odnosu. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, neko vam preko prijatelja, društvenih mreža ili pak izlazaka daje jasne signale da je zainteresovan i da bi želeo da sa vama pokrene emotivnu priču.

Zdravlje
Još uvek se dosta dobro „držite“ kada je zdravstveni segment u pitanju, ali ipak pokušajte da ojačate imunitet. Ulazite u dane kada su moguće manje prehlade....

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava