Nedeljni horoskop: 25. - 31. decembar 2017.

Pročitano: 1583 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 25. do 31. decembra 2017. godine!

Ovnovi se polako pripremaju za novogodišnje veselje i „treniraju“ i kada je hrana, ali i kada je piće u pitanju. Ako imate u planu doček kod kuće, pogotovo ako ćete proslaviti sa voljenom osobom, onda vam predlažemo da dobro „začinite“ – neka ulazak u novu godinu bude sladak i vatren!

Posao
Da, znam – krenule neke situacije koje vučete već poodavno da se rešavaju i zahuktavaju baš pred novu godinu. Nemojte da sada kukate kako vam nije do posla, jer ste već u prazničnom raspoloženju, nego hvatajte priliku i dodatno poboljšajte poslovni saldo za 2017-u. Ne možete da kažete da je godina iza vas baš loša, jer ste ostvarili mnogo toga što ste planirali. Kada uđete u narednu godinu, budite sigurni – tek ćete da se naradite. Ali, taj rad neće biti bez opipljivih rezultata. Idu vam nove poslovne ponude. Srećno!

Novac
Sad ste našli da se stiskate i da štedite, a celu 2017-u godinu ste manje, više  proveli u prilično rastrošnom fazonu. Otvorite te novčanike, ipak je pred vama novogodišnja noć!

Ljubav
Ne džapajte se sa partnerom ili voljenom osobom oko novca, pogotovo ako je on vezan za doček nove godine. Samo ćete nervirati i sebe i njega. Pokušajte da nađete neki kompromis po ovim pitanjima, jer je to jedino što vas u ovoj sedmici može sprečiti da imate više nego dobar odnos sa osobom koju volite. Generalno gledano – dani ispred vas su baš fini, a vi i partner ćete dočekati ulazak u novu 2018-u u odličnom raspoloženju. Lepo se provedite i neka je sa srećom! Slobodnim Ovnovima je u polje posla ušetala jedna osoba koja ih je opčinila baš u velikoj meri. Možda je to novi kolega/koleginica ili neko sa kim ste od skora počeli da sarađujete. Ne odustajte ako odmah na početku naletite na „zid“.

Zdravlje
Biće vam dobro, i tu ne morate da brinete. Samo nemojte da tokom dočeka konzumirate previše alkohola, jer pokazujete blagu dozu neumerenosti....

Nadam se da ćete uspeti da za novogodišnje praznike negde otputujete, a ukoliko niste u prilici trenutno za tako nešto – verujem da će se vaši ukućani obradovati gozbom koju im spremate za doček. Uglavnom ćete se okrenuti nekim standardnim jelima, onim što je provereno dobro!

Posao
Pred vama je jedna mirna nedelja, što će biti odlično po vas, jer nećete imati razloga da se nervirate i žurite bilo gde. Taman fin period da se zaključi 2017-a godina, da se proveri šta ste uradili, dokle ste stigli, da se svedu računi. Trenutno se osećate prilično komotno kada je poslovni segment u pitanju. Ne mogu da kažem da ste baš u potpunosti zadovoljni, ali vrlo optimistično gledate na budućnost. Postajete svesni da su neki vaši potezi iz proteklog perioda bili baš pravi i da će vam doneti rezultate kakve želite.

Novac
Što se finansijskog dela tiče, pa....dosta „široko“....Ne, to ne znači da ćete biti obasuti parama, već pre znači da ćete troškariti i za ono što treba i za ono što ne treba....ipak, doček je....

Ljubav
Vaš partner je sa jedne strane, nežniji nego inače i u prilično romantičnom raspoloženju, ali još uvek su kod njega povremeno vidljivi ljubomora i pokušaji da vas kontroliše. Možda vam je to ranije i smetalo, ali u ovoj nedelji ili na to nećete uopšte obraćati pažnju ili ćete umeti sa tim da se na pravi način nosite. Vaša vladarka Venera i vladar partnerskih odnosa Mars u dobrom su aspektu tokom ove sedmice, tako da je izvesno da će u vašim bitnim relacijama vladati mir, sklad i dobro raspoloženje. Nadam se da ćete se zajedno odlično provesti za doček! Slobodni Bikovi su se dosta zagrejali za nekog sa kim možda imaju razliku u godinama, ali to ni jednoj niti drugoj strani ne smeta. Vaša priča ide polako, ako baš kako valja.

Zdravlje
Vodite računa da se negde ne okliznete i ne povredite. Takođe, ušli smo u zimu, vodite računa kako se oblačite, da se ne biste prehladili.

Još uvek mi niste u potpunosti „svoji“, kao da ne možete da se skroz oporavite i „dignete“ energetski. Sad će malo raspoloženje da vam se poboljša oko nove godine, pa će i apetit i imunitet profunkcionisati kako valja. Savet – manje alkohola tokom novogodišnje noći!

Posao
Nema tu šta posebno da se priča – mogu da vam garantujem da ćete zaboraviti neku važnu obavezu ili da ćete potpuno smetnuti sa uma bitan sastanak. Nemojte pamtiti, jer vam je mozak sada razvučen na sto strana, zapisujte! Napravite spisak važnih stvari koje morate uraditi i gledajte da ga ne zaturite negde....I pored vaše povremene lakomislenosti i „idi mi, dođi mi“ ponašanja, i ove sedmice vam se mogu otvoriti zanimljive mogućnosti preko osobe sa kojom ste već ranije sarađivali....

Novac
Imali ga u velikim količinama, ili ne – trenutno ne vodite računa o novcu uopšte. Rasipate i šakom i kapom, a posle se pitate – gde nestadoše pare?

Ljubav
Vaš vladar jeste krenuo direktnim hodom, ali još uvek postoje neke otežavajuće okolnosti kod vas, koje vam ne dozvoljavaju da se opustite na pravi način u svojim emotivnim i bračnim partnerstvima. Vi grešite, nikako da se fokusirate na zaista ozbiljne stvari koje vam partner govori, ponašate se detinjasto u nekim situacijama – jednom rečju, povremeno zaista izludite voljeno vam biće. Pogotovo ako partner računa na vas u nekim stvarima, a vi obećate i posle dva minuta zaboravite....Potrudite se da za doček „ispeglate“ neke situacije i u dobrom raspoloženju uđete sa voljenom osobom u novu godinu. Slobodni Blizanci će malo i malo više i mnogo da luduju. Kakva ljubav, kakvi bakrači – samo da je zabava dobra!

Zdravlje
Čuvajte grlo i pluća, jer ste u ovom periodu podložni i prehladama, ali i virusnim infekcijama. Stariji mogu imati tegoba sa varenjem – ne preterujte za doček sa teškom hranom!

Pritegao vas nešto umor početkom ove sedmice, a ni raspoloženje vam baš nije na vrhuncu. Sada se možete malo „tešiti“ hranom, što može da dovede do toga da ne možete da se uvučete u garderobu koju ste planirali za doček....nemojte da „kipi“ na sve strane – kontrolišite apetit!

Posao
Iako će vam nešto sve biti teško da uradite tokom ove nedelje, ipak ni malo nisu loši dani ispred vas. Pokušajte samo da taj odnos sa kolegama malo regulišete, ne ide ni vama ni njima u prilog da prebacujete odgovornost jedni na druge....I da – kada su obaveze u pitanju, mislim da bi stvarno bio red da završite ono što odlažete već mesec dana. Drugi su baš po ovom pitanju imali mnogo strpljenja za vas. Nećete proći bez novih poslovnih prilika, da znate – mogućnost za saradnju i dogovor stoji....

Novac
Vi i novac kao da ste u svađi tokom ovog perioda. Date pare za nešto što vam ne treba, a ono što vam je najbitnije da kupite i platite – potpuno zaboravite.

Ljubav
Što li ste li vi potonuli ovako, da mi je znati? Ulazite u ovu sedmicu u baš nekom čudnom raspoloženju, u velikom nezadovoljstvu i osećajem da u vašim partnerstvima ništa ne funkcioniše kako treba. U stvari, samo ste trenutno preemotivni, a kada ste takvi – onda uopšte ne gledate realno na situacije oko sebe. Nemojte da se povlačite i da se zatvarate u tišinu i neka svoja mračna raspoloženja....setite se da je doček blizu, da ćete ga provesti sa voljenom osobom i pokušajte da se malo „dignete“. Videćete da će u drugom delu sedmice situacija biti bolja....Slobodnim Rakovima neko vrlo ozbiljno nudi mogućnost za ulazak u odnos, koji ima itekako dobre predispozicije da postane trajna vrednost u vašem životu!

Zdravlje
U ovoj nedelji vam imunitet može malo „klacnuti“ – zato se dobro oblačite, odmarajte, uzimajte više vitamina kroz povrće i voće....

Niste medvedi, pa da se pripremate za zimski san i da gledate da natovarite što više sala na sebe. Vi ste Lavovi, heeeeej! Zato, probušite kašiku, prekinite da vršite napade na frižider svaki čas – nećete valjda zaokrugljeni na doček nove godine!

Posao
Lavovi su se razradili  i nemaju nameru da prestanu. Umesto da se polako opuštate i da kod vas počinje da preovlađuje praznično raspoloženje, vi sve jače i jače „grizete“ kada su obaveze u pitanju. Možda ste rešili da maksimalno sve raščistite pre nego što uđete u novu 2018-u godinu? Ili ste se setili svega onoga što ste propustili, pa sada hoćete da nadoknadite? Šta god da je u pitanju, funkcionisaćete jako dobro i biti zadovoljni sobom. A i nadređeni će imati samo reči pohvale za vas. Fina poslednja sedmica u 2017-oj.

Novac
Kad je novac u pitanju – ista meta, isto rastojanje. U prevodu – sve se nešto vrti oko nule....pozitivne ili negativne...kako kod koga...

Ljubav
Sa osobom koja vam se jako dopada se situacija razvlači, razvlači do u beskonačnost. Imate osećaj kao da vas je neko osudio na čekanje i da se ni ne nazire pravi početak ljubavne priče. Nemojte da patetišete, već razmislite – očekujete da druga strana baš sve sama uradi, a vi sedite i čekate da se nešto desi. Možda biste mogli malkice da se otvorite, da date vi nešto, da pokažete zainteresovanost? Verujem da biste tada mnogo brže došli do realizacije i početka veze sa osobom u koju ste zatreskani. Što se tiče zauzetih, vi ćete početkom nedelje da dignete nos i da se nadurite na voljenu osobu. Na svu sreću, pa vas to neće držati dugo, vrlo brzo ćete vi i partner zajednički planirati doček za novu godinu....

Zdravlje
Prikočite povremeno i uzmite nešto više vremena za sebe i svoj odmor. Kod starijih – moguće su tegobe sa kičmenim stubom.

Sa ovako lepo naglašenim poljem ljubavi, vi da isplanirate doček samo za vas i voljeno vam biće....ili simpatiju. Pa da uživate – red dobrih zalogaja, red poljubaca. Uopšte vam neće biti bitno šta jedete, bitno je društvo....a ono će biti više nego dobro....

Posao
Da, neke stvari će se konačno pokrenuti, i to verovatno one oko kojih se maltretirate mesecima unazad. Počeće kockice da se slažu, dogovori će profunkcionisati, u prevodu – počećete lakše da dišete jer ćete shvatiti da se univerzum nije urotio protiv vaših namera, već da ste samo na kratko bili zablokirani....za vaše dobro, verujte. No, vi ste i dalje u fazonu da s vremena na vreme letite kao muva bez glave i da se bakćete glupostima umesto da se fokusirate na ono što je važno. No, i to će se polako regulisati.....

Novac
Aleluja! Dokopali ste se konačno nekih para i sada možete da planirate ono što vam je bitno. Nije to mnogo, ali taman će pokriti troškove i obezbediti da uđete mirno u novu godinu....

Ljubav
Konjukcija Venere i Saturna koja se dešava u vašem polju ljubavi tokom ove sedmice, doneće slobodnima jednu ozbiljnu emotivnu priču, i uvesti u njihov život osobu sa kojom se ljubavno mogu ostvariti na duži vremenski period. Sve može krenuti prilično mirno, ali nemojte da vas ovo zavara – ovo je priča u kojoj će itekako biti velikih ljubavnih zanosa. Neka vam je sa srećom, jer na jako lep način ulazite u novu 2018-u godinu! Što se tiče onih u vezama i brakovima, vi ste mi em nešto neurozni, em zaboravni, em rasuti na sto strana. Vaš mozak i vaša razmišljanja sada ni vi sami ne možete da pohvatate, a kamoli mučeni vaš partner. Hajd sredite se malo i uđite kako valja u novu godinu....

Zdravlje
Živnuli ste i konačno imate više energije. Niste još uvek na svom vrhuncu, ali se osećate neuporedivo bolje nego u proteklom periodu.

Pa, šta da vam kažem – verovatno ćete novu godinu dočekati u krugu onih koji su vam najmiliji, što je super! Ono što nije super je to što ćete imati mnogo, mnogo dobar apetit....a više nego dovoljno đakonija da ga zadovolji....

Posao
Stabilni ste, nemate većih poslovnih problema i uglavnom sve funkcioniše kako treba. Doduše, sam je kraj godine, pa ni nećete baš da se „lomite“ da počinjete nešto novo, već ćete pre odrađivati ono što je potrebno da završite i zaključite 2017-u. Merkur je u vašem polju komunikacije krenuo direktnim hodom, ali još uvek je u nepovoljnim pozicijama, pa baš iz tog razloga nemojte praviti neke striktne i ozbiljne dogovore, jer je vrlo moguće da će oni itekako biti podložni promenama u narednom periodu.

Novac
Troškovi vam rastu, ali mora se priznati i da ih prilivi prate u stopu. Uspevate čak da ostavite i po koji dinar sa strane.....skupljate za doček, jel da?

Ljubav
Vaša vladarka Venera tokom ove sedmice ulazi u konjukciju sa Saturnom – zaljubljivanja i ljubavi sa razlikom u godinama, neka sudbinska dešavanja (vau!), počeci karmičkih priča....a možda samo ono – emotivni odnos koji ima osnovu da traje i postane jako, jako ozbiljan. U svakom slučaju, vi ćete biti drugačiji nego inače – nije vam do ludovanja i dokazivanja, želite da se sredite i smirite pored nekog...pa, neka vam je sa srećom, nadam se da će vam nova ljubav obeležiti ulazak u 2018-u godinu! Što se tiče zauzetih, vi ste sada skroz ok, volite se i podržavate sa voljenom osobom i nemate nikakvih nekih posebnih problema. Najviše će vam odgovarati da se sa partnerom zavučete u kuću i uživate....

Zdravlje
Ove nedelje ste mirni, mirni, premirni. Došlo je vreme da možete kako treba da se odmorite i opustite i vi ćete to vreme i iskoristiti!

Ručnu kočnicu da povučete i to obavezno što pre, da se ne biste na krofnu napravili. Ili – da dobrano pojačate tempo vežbanja i fizičkih aktivnosti. U prevodu – jedete, pa ne znate šta je dosta. A volite i da popijete nešto više alkohola.....

Posao
Ni po pitanju posla reč da ne zucnete, da se slučajno ne požalite! Favorizovani ste u ovom periodu, bolji ste od svih drugih znakova zajedno, i nemate pravo da kukate i da pričate kako vam nešto ne ide kako treba. Problem može da postoji jedino ako ste ga vi sami napravili, inače su okolnosti i ljudi apsolutno na vašoj strani. Bez obzira na to što je maltene sam kraj godine, vi ćete i ove nedelje uspeti da ostvarite odlične poslovne rezultate, možda i da napravite po koju novu saradnju ili ojačate postojeću....

Novac
I Merkur u vašem polju finansija ide direktnim hodom, donoseći pare koje ste čekali, ali i znatno oporavljajući vaš budžet. Doduše, on je i u proteklom periodu bio dobar, ali šta sad....

Ljubav
Sunce, Venera i Saturn u vašem polju kretanja, komunikacije, bliže okoline....a sve to u odličnom aspektu sa Marsom i Jupiterom u vašem znaku. Prevod? Pa zar vam je zaista potreban? Pa zar već niste ukopčali da je sve ono što je vezano za emotivni plan krenulo da se odvija ne velikom brzinom, već da jurca sto na sat? Novi ljudi, stare simpatije, osvajaju vas i vi osvajate njih, a strast na sve to samo ide uzlaznom linijom. Da vam kažem ja nešto – ako sada propustite priliku da se zaljubite do nosa i uđete u novu emotivnu priču, onda da se pokrijete ušima i da vas bude sram.....A zauzeti? Pa, zauzete baš briga za ceo svet – oni su sada u super fazi sa osobom koju vole i uživaju do koske u svakom danu i trenutku....

Zdravlje
I sa zdravljem – bez problema. Samo jedan savet – ne smete da budete neumreni, ni u hrani, ni u piću, ali ni u fizičkim aktivnostima – možete se povrediti....

Udri brigu na veselje – deviza je Strelaca u ovoj nedelji. U tom smislu – ama ni dva posto nećete voditi računa o tome šta jedete i kada jedete – uživaćete u hrani onda kada vam se i koliko vam se hoće. U prevodu – eto vama viška kilograma.....

Posao
Moguće je da će se obim poslova i obaveza u ovoj nedelji znatno pojačati, što jeste donekle čudno, obzirom da smo već ušli u pretprazničnu fazu i da je nova godina „iza ćoška“. Ipak, ako vas već hoće posao, ćutite i zgrabite ga. Doduše, stoji da ćete imati malih problema sa organizacijom i da ćete, više nego izvesno, kasniti na sve strane, ali šta sad....Pokušajte da se fokusirate koliko je to u vašoj moći. Evidentno je da ćete biti više nego traženi, pa sada koristite svaku priliku koja vam se otvori....

Novac
Venera ulazi u vaše polje novca i doneće vam sledeće – naplatu potraživanja iz prethodnog perioda, više priliva preko starih poslovnih saradnika....ali i želju da neki dinar ostavite sa strane, uštedite....

Ljubav
Vuku vas neka razmišljanja prema osobi sa kojom ste bili. Dok vi budete odlučivali hoćete li ili nećete da joj se ipak javite, druga strana će se sama oglasiti. Znate, dragi moji slobodni Strelčevi – evidentno je da nešto niste završili i da morate da se malkice vratite unazad. Sad, da li će se od svega ovog pokrenuti nov ljubavni početak ili će sve ostati samo na kontaktu i susretu, to je već pitanje....Što se zauzetih tiče – Merkur, koji vlada vašim emotivnim partnerstvima, krenuo je direktnim hodom u vašem polju ličnosti. Ovo označava da ćete vi i voljena osoba pokušati da rešite neka pitanja i da razvejete neke mračne oblake koji su do sada bili iznad vas. Bolje funkcionisanje sa partnerom vam sledi svakako....

Zdravlje
Kao što rekosmo, ishrana vam jeste problem, ali hajde da na to zažmurimo, obzirom da su praznici u pitanju......

Bolje raspoloženje, bolji apetit. Vi nećete biti neumereni, već ćete pre jesti sa većim zadovoljstvom i više uživati u hrani. Doduše, neki od vas će pojačati i konzumiranje slatkiša, ali obzirom na to da vam se ovo retko dešava....neće biti posledica po vašu kilažu....

Posao
Jako naglašeno polje ličnosti donosi vam potrebu da izbijete u prvi plan, da budete ambiciozniji i da konačno možda zatražite ono što vam po pravu i trudu pripada – unapređenje, povišicu, bolje radno mesto. Doduše, imate vi još uvek nekih svojih nedoumica i nesigurnosti, ali savet za vas je da krenete u napad – pravi je trenutak da rešite ono što vas opterećuje. Ušli se u period koji je odličan za vas i zato biste trebali da iskoristite svaku priliku koja vam se ukazuje....ili da te prilike sami stvorite....

Novac
Lakše okolnosti po pitanju novca, verovatno su prilivi redovniji ili ih ima u većem obimu. Doduše, i vi ste nešto u većem fazonu za trošenjem, pa nemojte baš isprazniti novčanik.....

Ljubav
Zauzeti Jarčevi imaju još nekih malih nedoumica, ili kriju neke stvari od voljene osobe. Stoji da vas ovo pritiska, ali evidentno je da je to u znatno manjoj meri nego ranije. Trudićete se da neke svoje sumnje, ukoliko one postoje, ne iznosite na dnevni red, već da sa partnerom funkcionišete harmonično i stabilno. Neki fini dani su ispred vas....Što se tiče slobodnih, sa Suncem i Venerom u polju ličnosti u odličnom ste periodu da osvajate srca suprotnog pola. Harizmatični ste, privlačniji nego inače, umete i da kažete i da pokažete ono najbolje od sebe. Nemojte se ustručavati da se aktivirate i da osobi koja vam se dopada pokažete koliko ste zainteresovani. Konjukcija Venere i Saturna može vam doneti veliku novu ljubav.

Zdravlje
Zdravstveni segment je odličan i tokom ove sedmice ne biste trebali da imate nikakvih većih problema......

Mesec je u vašem polju hrane početkom ove sedmice, što znači da će vaš apetit jako varirati. U suštini, zavisiće od vašeg raspoloženja, a ono će biti promenljivo tokom ovog perioda. Preporučuje vam se više citrusa, zbog imuniteta.

Posao
I Vodolijama poslovni segment u ovoj nedelji uglavnom donosi stabilne prilike i dobre kontakte sa onima sa kojima sarađuju. Šta više, možete ponovo pokrenuti neke stare saradnje, povezati se sa ljudima sa kojima ste radili nekada, a preko njih vam idu lepe poslovne ponude. Inostranstvo je i dalje stavka koja je jako naglašena kod vas, s tim što se nekim Vodolijama otvara i segment dalekog, prekookeanskog inostranstva. To bi bila baš lepa prilika da na pravi način zakoračite u novu 2018-u godinu....

Novac
Neki trošak početkom sedmice će vas malo sneveseliti, ali ostatak ovog perioda je dobar i nadoknadićete ono što ste izgubili....

Ljubav
Mirna nedelja u kojoj biste trebali da sa voljenom osobom ili bračnim partnerom funkcionišete bez većih problema. Doduše, pitanja finansija ili nekih dogovora može vam povremeno doneti razmimoilaženje u mišljenjima, ali to će biti samo kratkotrajni zastoji koji neće uticati na tok vašeg odnosa. Verovatno je da ćete novu godinu dočekati daleko od svih, ili sa partnerom u domu....ili oni srećniji – na nekom putovanju...Kako god i gde god bili, želimo vam lep ulazak u novu 2018-u godinu! Što se tiče slobodnih, vladar vašeg polja ljubavi Merkur, krenuo je direktnim hodom, pa će se komunikacija sa nekim ko vam je simpatija poboljšati i ubrzati. Takođe – mogućnost za nov ljubavni početak, ali u tajnosti....

Zdravlje
Manja prehlada ili problemi sa stomakom više su naglašeni kod starijih pripadnika znaka. Mlađima – dobro funkcionisanje.

Raspoloženje vam početkom nedelje baš i neće biti neko naročito, što će u velikoj meri uticati na vaš apetit. No, kako se budemo bližili kraju sedmice i dočeku nove godine, osećaćete se sve bolje...Pokušajte da pojačate unos namirnica bogatih gvožđem...

Posao
Polje podrške od strane drugih, prijatelja, polje budućnosti i dobrih prilika – izuzetno vam je naglašeno tokom ove nedelje, pa je itekako moguće da neke Ribe dobiju izuzetno dobre vesti, ali i poslovne prilike u poslednjim danima 2017-e godine....Neke nedoumice i problemi su krenuli ka raščišćavanju, a saradnja sa poslovnim partnerima, ali i kolegama, dosta je poboljšana u ovom periodu. Ono što je potrebno jeste da vi pokažete maksimalno zalaganje, ali i odgovornost, prema svim obavezama koje imate....

Novac
Još jedna nedelja u kojoj će priliva biti više nego inače. No, vidi se da malo rastrošno baratate novcem, pa očekujte da će jedan veći deo otići na troškove.....

Ljubav
„Stara ljubav zaborava nema“ – definitivno će i ove sedmice važiti kada su slobodne Ribe u pitanju. Ne samo da tog nekog bivšeg početkom nedelje nećete moći da izbacite iz glave, već postoje jake mogućnosti da naletite na tu osobu...ili da neočekivano ostvarite kontakt. Verujte u čuda – jer ona se ove nedelje mogu i dogoditi. Moguće je čak da će neki od vas obnoviti ljubavnu priču sa bivšom ljubavi....Što se tiče onih koji su zauzeti, Merkur – planeta koja vlada vašim partnerstvima, krenula je direktnim hodom, pa će se komunikacija sa voljenom osobom svakako poboljšati. Doduše, imate vi još mnogo pitanja i problema koje morate da rešite, ali makar je sve krenulo nekim normalnijim putem....

Zdravlje
Starije Ribe bi mogle biti osetljive na promenu vazdušnog pritiska. Mlađa generacija – utopljavajte se, moguće su prehlade.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava