Nedeljni horoskop: 3 - 9. jul 2017.

Pročitano: 2162 puta
Kategorija: Horoskop
Ocenite horoskop:
(0 glasova)

Predstavljamo Vam nedeljni horoskop za period od 3. do 2. jula 2017. godine!

Prijaće vam lagane supe – najbolje od pilećeg mesa ili samo od povrća sa rezancima. Takođe – i variva tipa pilava, ćušpajza. Natovarite se i raznoraznim salatama a meso u većim količinama – zaboravite.

Posao
Planete menjaju znake – ove sedmice su to i Venera i Merkur – i ova promena će doneti Ovnovima u poslovnom segmentu lakše funkcionisanje i produktivnije razgovore i susrete sa partnerima i saradnicima. Vi još uvek nemate dovoljno snage da napravite neke drastične promene, ali možete računati na povoljne okolnosti koje će vam otvarati put ka onome što želite. Nezaposleni neka se aktiviraju u većoj meri, jer ulaze u fazu u kojoj će lakše doći do posla. Mogući su problemi sa papirima, dozvolama ili teška komunikacija – ali samo u prvim danima ovog perioda.

Novac
Očekuje vas jedan veći trošak, ali ćete dobiti priliku i za neke dodatne poslovne angažmane. Ipak, generalno – niste zadovoljni svojim finansijama.

Ljubav
U ovu sedmicu ulazite sa direktnom opozicijom vašeg vladara Marsa sa Plutonom. Dodatno naglašen znak Škorpije tranzitnim Mesecom doneće vam dane koji su protkani velikim intenzitetom, dramatičnim promenama raspoloženja i osećajem da neke situacije ne možete da izdržite. Naročito će biti naglašeni posesivnost, ljubomora, opsesivnost – cela paleta fatalnih osećanja koja mogu napraviti itekakvu zbrku u vašim emotivnim vezama i bračnim partnerstvima (naročito ovim drugim). Sve ovo će biti potencirano u jačem intenzitetu u prvom delu nedelje – u tim danima budite spremni da povučete ručnu kočnicu i da se ne uplićete u većoj meri u rasprave sa partnerom. Od drugog dela sedmice ulazite u mirniju zonu i dobijate način da rešite probleme. Ukoliko ste usamljeni – ulaskom Venere u vaše polje komunikacije, pokreta, novih kontakata – dobićete priliku za nova poznanstva, flert i zanimljive razgovore sa suprotnim polom. Verujem da će neko ubrzo privući vašu pažnju.

Zdravlje
Dobijate nešto bolju energiju ove nedelje, ali to još uvek niste „stari vi“. Umor i iscrpljenost pratiće vas i tokom ovog perioda.

Vreme vam ne prija i često nemate ni neku naročitu želju za jelom. Započnite dan sa nečim osvežavajućim – na primer – jogurtom ili kiselim mlekom sa svežim voćem i ovsenim pahuljicama. Tokom ostatka dana prijaće vam supe i obrok-salate.

Posao
U prvom delu nedelje – nervoza, nervoza, nervoza. Vi ste „laki na jeziku“, a ne izgleda mi da će vaši sagovornici imati nameru da vam popuštaju. Očas posla se može doći do sukoba, do pucanja nekih dogovora. Pokušajte da merite reči, ne funkcionišite impulsivo....i možda i prođete ovih par dana kako treba. E, drugi deo nedelje donosi već potpuno drugačiju priču. Vaša vladarka Venera ulazi u znak Blizanaca i moći ćete na lakši način da postignete dogovore sa partnerima i saradnicima. Bićete izuzetno šarmantni, spremni na pregovore, ali i na kompromise i ovi dani vam mogu doneti zanimljive priče.

Novac
Vaša vladarka je ušla u polje finansija, tako da je sigurno da ste u periodu kada ćete lakše dolaziti do novca i moći da napravite neke dobre poslovne angažmane.

Ljubav
Vaša je vladarka na ulasku u ovu sedmicu na fiksnoj zvezdi Algol, koja donosi intenzivna osećanja i ponašanja, a u isto vreme Mesec je u znaku Škorpije – polju koje kod vas vlada emotivnim i bračnim partnerstvima. Ako kažemo da je i vladar partnerstava Mars trenutno u dosta „neudobnoj“ poziciji, jasno vam je otprilike kakva je sedmica pred vama – neće se znati ko je opsesivniji i ljubomorniji – da li vi ili voljena osoba. Oboje možete imati vrlo dramatična i promenljiva ponašanja, emotivno ucenjivati jedno drugo i naravno – jako destabilizovati odnos. Za bilo kakva razrešenja i „obračune“ sačekajte drugi deo nedelje – tada će se strasti između vas dvoje stišati i biće moguće normalno razgovarati. Slobodnim Bikovima se, vrlo moguće – dopada više osoba u ovom trenutku. Sa jednom od njih mogli biste iznenada odlučiti i da otpočnete nešto – ali odmah upozoravam da se pripremite da će ovo biti kratkotrajno. Trenutno ne možete dobiti ništa posebno, osim avanture ili pričice za jednu noć....eventualno par njih...

Zdravlje
Obratite pažnju na grlo, jer vam je ove nedelje jako osetljivo. Moguće su prehlade, infekcije. Neki od vas mogu imati i tegobe sa štitnom žlezdom.

Iako i dalje stoji potreba da obratite pažnju na ishranu i izbegavate namirnice za koje znate da baš i ne prijaju vašem želucu, od ove sedmice možete konzumirati više mesa. Ipak, i dalje stoji potreba da smanjite unos mesnih prerađevina.

Posao
Posle početne nervoze u poslovnom segmentu, koju će vam ova nedelja svakako doneti, ulazite u jedan lakši i šansama ispunjeniji period. Što se prvih par dana tiče, jedan savet za vas – očas posla možete urušiti nešto što ste dugo pokušavali da izgradite i možete sebe dovesti čak i do finansijskog gubitka, ukoliko ne budete umeli da stanete. Ostatak ovog perioda doneće vam potrebne sposobnosti, ali i otvorene prilike da pokrenete neke nove poslovne priče. Imate dovoljno i snage i inicijative, ali ste i slatkorečivi i lako ćete „obrlatiti“ one sa kojima ste u pregovorima. Vreme je i da nezaposleni krenu u intenzivniju potragu za adekvatnim zaposlenjem.

Novac
Možda ćete na samom početku nedelje imati neki veći trošak ili gubitak, ali ostatak ovog perioda vam ipak donosi nove, dobre šanse za zaradu.

Ljubav
Vaš vladar Merkur je početkom ove sedmice u kvadratu sa Uranom, što će definitivno uticati na vaše raspoloženje. Bićete jako nervozni i sve shvatati kao emotivni pritisak na sebe, a na neke izjave ili postupke od strane voljene osobe možete dosta burno reagovati. Bar u prvim danima ovog perioda potrudite se da iskulirate onda kada je to potrebno. Možda bi najbolje bilo da se okrenete drugim prioritetima – naročito onim poslovnim i finansijskim, a da emotivni segment stavite na dnevni red tek kada malo ohladite glavu. Pošto ove nedelje Venera ulazi u vaš znak i polje ličnosti, sve ono što hoćete partneru da kažete, možete, ali na neki mnogo lepši, jednostavniji, lepršaviji način. Prisustvo ove planete slobodnim Blizancima privući će u život mnogo udvarača i novih ljubavnih prilika. Sada ćete lako ostvarivati kontakte sa suprotnim polom. Iz ovih dešavanja mogu se izroditi i neke lepe i zanimljive priče.

Zdravlje
Nervoza će još uvek biti prisutna – nekima od vas od stresa može i „proraditi“ čir. Od drugog dela nedelje osetićete smirenje i pad tenzija.

Unutrašnja nervoza vas i dalje jako „radi“ što se itekako odražava na rad stomačnog dela. Pomozite svom želucu time što ćete unositi namirnice koje su lako svarljive. Od sezonskog voća – najviše će vam prijati kajsije.

Posao
Dosta izazova i napetosti vas očekuje u prvim radnim danima. Ne budite brzopleti – za vas je bolje da u ovom periodu ne žurite, jer je više nego izvesno da ćete u žurbi napraviti grešku. Naravno, obratite pažnju na svoj „dugačak jezik“, ali vodite i računa ako radite sa papirima, dozvolama, važnom dokumentacijom. U drugom delu nedelje Merkur ulazi u vaše polje posla i finansija i doneće vam veliku angažovanost, mnogo dogovora i otvorenije prilike da pokrenete neke nove poslovne priče. Ukoliko ste privatnik, moguća su veća ulaganja u ovoj nedelji.

Novac
Što se novca tiče, nećete moći da se požalite na prilive, koji će od drugog dela nedelje biti redovniji. Ipak, ne možete da pobegnete od povećanih troškova za kuću ili za nekog člana porodice.

Ljubav
Mars u vašem znaku je u tačnoj opoziciji sa Plutonom iz polja ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava početkom ove sedmice. Dani koji su pred vama ne mogu vam doneti zadovoljavajući odnos sa osobom koju volite, jer će i kod vas i kod nje biti jako prisutni i nervoza i isključivost, a da ne pričamo i o posesivnosti i ljubomori koje će takođe biti vrlo aktuelne. I vi i voljena osoba možete preterivati u nekim zahtevima jedno prema drugom i pokušavati da ostvarite dominaciju i kontrolu u vezi. U ovakvim danima najbolje je ne raditi ništa, jer je malo verovatno da bilo kakva akcija i upadanje u rasprave može bilo šta rešiti...naprotiv – samo možete doći u još goru poziciju. Ukoliko ste usamljeni, Venera ulazi u vaše polje tajni, a aktivira vam se i poslovni segment. Moguće je da gajite tajnu simpatiju prema nekome sa kim ste poslovno povezani. Doduše, ovi aspekti se kod nekih od vas mogu manifestovati i kroz flertove sa više osoba ili ulaskom u avanturu sa nekim za koga znate da nije slobodan.

Zdravlje
I dalje ste dosta nestabilni po pitanju zdravlja i jedino što vam mogu preporučiti jeste da nađete dovoljno vremena za odmor i opuštanje. To vam je sada zaista potrebno.

Šta god da pojedete, koliko god da vodite računa o svojoj ishrani – čini vam se da vam non stop manjka energije, da se osećate pospano i statično. Pokušajte da jedan dan jedete samo voće ili samo povrće – na taj način ćete malo detoksikovati svoj organizam.

Posao
Nepovoljni aspekti početkom ove nedelje mogu doneti prekid komunikacije sa poslovnim partnerom, čak i same saradnje. Takođe, problemi u planovima koje ćete morati da rešavate u hodu. U suštini, prvi dani nedelje će vam doneti veliku dinamiku, užurbanost i jedan jak tempo sa kojim ćete se prilično teško boriti. Ulazak Merkura u vaš znak u drugom delu sedmice doneće vam dobre mogućnosti da se pričom izvučete iz svake situacije, ali će vas i pokrenuti u pravcu stvaranja novih poslovnih kontakata. Angažujte se, jer ovo što radite sada vrlo brzo će dati svoje rezultate. Vreme je i da se nezaposleni pokrenu.

Novac
Red troškova, red priliva. I tako do kraja nedelje. Kada budete sve sabrali i oduzeli, malo je verovatno da ćete biti zadovoljni stanjem svojih finansija.

Ljubav
Početkom nedelje ste nervozni „za sve pare“ i bilo bi baš fino kada biste te svoje nemire usmerili na neku drugu stranu, a ne ka voljenoj osobi ili bračnom partneru. Doduše, ni ostatak nedelje vam nije baš bajan, ali tu se ne može trenutno ništa posebno učiniti – pokušajte da održavate postojeće stanje u svojim emotivnim relacijama i nadajte se boljim danima, koji uskoro dolaze. Savet za one koji vole da flertuju ili koji imaju neku priču „sa strane“ – prilično su ovo nepovoljni dani za takvu vrstu aktivnosti, pa pokušajte da ne napravite dodatni problem time što ćete biti neoprezni. Naime, postoji velika šansa da vas voljena osoba „uhvati na delu“ ili u nekom porukanju, dopisivanju....nemojte posle da kažete – nismo znali....Ukoliko ste usamljeni, Venera ulazi u vaše polje prijatelja, društvenih mreža, izlazaka i druženja. Itekako je moguće da neko „baci oko na vas“, a ne bih rekla ni da ćete vi biti ravnodušni. Pokrenite priču, pa vidite – vredi li se truditi ili ne.

Zdravlje
Stres uzima danak kod nekih od vas i možete se osećati prilično iscrpljeno, a kod pojedinih Lavova se mogu pojaviti i problemi sa kardio vaskularnim sistemom.

Više sezonskog voća i povrća vam je sada zaista potrebno u ishrani. Možete pojačati unos mesa i mesnih prerađevina, ali nemojte preterivati. Od mlečnih proizvoda – mladi sir i kiselo mleko.

Posao
Nestabilnost, nervoza, promene koje vam se ne dopadaju – sve je to aktuelno u poslovnom segmentu u prvom delu nedelje. Ništa neće ići po vašim planovima, saradnici će vas iznenađivati svojim postupcima ili zahtevima i generalno gledano – moraćete dosta da se uzdržavate da bi se sve ovo na zadovoljavajući način „ispeglalo“. Venera u drugom delu sedmice ulazi u vaše polje karijere. Iako pravi nepovoljan aspekt na vaš znak, ovo je tip energije sa kojim se vi dobro snalazite, tako da možete očekivati porast komunikacije sa saradnicima, ali i mogućnosti za neke nove dogovore.

Novac
Primetićete da se stanje vaših finansija polako popravlja. Iako vam i dalje stoje troškovi koji se najvećim delom vezuju za porodični segment, sada je lakše izboriti se sa njima.

Ljubav
U prvih par dana ove sedmice vaš vladar Merkur je u aspektu kvadrata sa Uranom. U emotivnim vezama i brakovima ovo može doneti nervozu, iznenadne situacije i odluke zbog kojih biste se mogli kasnije pokajati. Takođe, kod nekih od vas može se pokrenuti i želja za avanturom i ulaskom u nešto od čega će vas kasnije samo glava boleti. U ovim danima najbolje je povući se iz konflikta sa voljenom osobom, jer ne može doneti ništa dobro. Sačekajte drugi deo nedelje kada je situacija dosta mirnija i kada sa emotivnim partnerom možete razgovarati hladne glave i u mnogo opuštenijem maniru. Ostatak ovog perioda doneće jačanje povezanosti između vas i voljene osobe. Ukoliko ste usamljeni, teško odoljevate nečijim „napadima“. Mogući su kontakti preko društvenih mreža, avanture za jednu noć, ali i ulazak u priču sa zauzetim osobama.

Zdravlje
Stres je prisutan, a imunitet i nije baš najbolji. Lako ćete u ovoj nedelji biti podložni virusnim, bakteriološkim infekcijama, prehladama. Takođe, imaćete problema i sa varenjem. Od drugog dela nedelje sledi vam blago poboljšanje.

Vaša vladarka Venera u tranzitu kroz znak Blizanaca „zahteva“ lakše obroke, češće a manje i raznovrsnu ishranu. Nemojte jesti „s nogu“ i smanjite definitivno konzumiranje brze hrane i peciva.

Posao
Vrlo je moguće da ćete u prvim danima ove nedelje imati izrazito lošu komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete. Obratite veliku pažnju na kontakt i na odnos sa autoritetima i šefovima, jer može doći do „varnica“ i napetih razgovora. Neke promene se dešavaju koje vam ne odgovaraju, ali u ovom trenutku nećete moći da utičete na njih. Stišajte se malo, pa pokušajte u drugom delu nedelje, kada energija i okolnosti već idu u vašu korist. Ne budite drastični po nekim pitanjima, možete pronaći kompromisno rešenje. Vaše polje karijere još neko će vreme biti uzburkano, ali polako izlazite iz najkomplikovanijeg perioda.

Novac
Troškovi će vas „napasti“ sa svih strana. Nema tu nekih posebnih saveta – platite ono što morate, a što ne morate – odložite. Prilivi će biti dosta promenljivi.

Ljubav
Vladar partnerskih odnosa, planeta Mars, početkom je nedelje u tačnom aspektu opozicije sa Plutonom, dok je vaša vladarka Venera na fiksnoj zvezdi Algol. Realno gledano, ovo nisu ni malo dobri aspekti za mir, stabilnost i emotivni balans između vas i voljene osobe ili bračnog partnera. Naprotiv – itekako je moguće da u prvim danima ove sedmice oboje budete strašno napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i dramatični. U tim danima valjalo bi izbegavati bilo kakve opterećujuće ili čak konfliktne situacije i čekati drugi deo nedelje, koji će doneti mirniju energiju i rasterećenost. Ulazak Venere u znak Blizanaca vama savršeno odgovara, jer je to vama srodan znak i učiniće da ste nekako ponovo „svoji“ – lepršavi, optimistični, entuzijastični. Ukoliko ste usamljeni, sada možete mešati posao i ljubav, što se na duži rok neće pokazati kao dobro. Ako putujete, već postoje realnije šanse da sretnete nekoga ili upoznate osobu koja će vam biti jako zanimljiva.

Zdravlje
Mogući su problemi sa grlom, prehlade i infekcije disajnih puteva. Ako imate problema sa štitnom žlezdom – mogli biste na kontrolu kod lekara.

Napravićete neki veliki preokret u svom režimu ishrane. Škorpije će se okrenuti zdravoj hrani, jer shvataju da moraju da pomognu svom organizmu što pre.

Posao
Moraćete da napravite velike promene u svojim planovima, jer je evidentno da oni sada ne mogu biti realizovani. Shvatate da morate da funkcionišete na drugačiji način i da nađete nove pristupe problemima koji su aktuelni. Može početkom nedelje biti nekih varnica i napetosti između vas i kolega, pa pokušajte da ne dolivate ulje na vatru, već da smirujete situaciju. U drugom delu nedelje Merkur ulazi u vaše polje karijere i znak Lava – očigledno je da polako počinjete da ostvarujete svoje poslovne ciljeve. Slede vam bitni dogovori sa više poslovnih saradnika, koji bi trebali da budu dosta uspešni po vas.

Novac
Još uvek vas more dugovanja i krediti i od toga ne možete istinski da pobegnete u ovom periodu. Dobro je što će se vaši prilivi od drugog dela nedelje pojačati.

Ljubav
Sam početak nedelje može duboko prodrmati i vas, ali i partnera, a svakako će imati jedan jak uticaj na stanje u vašim emotivnim vezama i brakovima. Postoji ogromna, suštinska potreba da se nešto promeni jer shvatate da na ovaj način više nećete moći da funkcionišete. Doduše, da se ne lažemo – i vi i voljena osoba ćete jednim delom sve ovo predramatično shvatiti – kao da je borba na život i smrt, a ne za uspostavljanje nekog mira i stabilnosti u vašoj vezi. Vi ste preosetljivi, partner je prezahtevan – možda bi bilo najbolje da iskulirate par dana i jedno i drugo, pa da ponovo razgovarate kada se strasti smire. Drugi deo nedelje će donekle poboljšati situaciju između vas dvoje, ali daleko ste još uvek od ravnoteže koja vam je potrebna. Ukoliko ste usamljeni, shvatate da je kranje vreme da uvedete neke promene kod sebe. Niste zadovoljni svojim emotivnim životom i niti jedna osoba vas sada zaista ne „dotiče“. Ili idite negde na odmor i ispraznite glavu u potpunosti....ili se bacite na rekreaciju. I jedno i drugo će vam prijati.

Zdravlje
Preosetljivost, velike promene raspoloženja, promenljiv pritisak, nesanica i nervoza – sa svim ovim ćete se suočavati tokom ove nedelje.

Polako ulazite u balans kada je ishrana u pitanju. Još uvek imate povremene „ispade“ jer ne možete da odolite namirnicama za koje znate da vam teško „padaju“ na želudac, ali se trudite da to kontrolišete.

Posao
Nikako početkom ove nedelje ne možete da se usaglasite sa poslovnim partnerima i saradnicima. Dolazi do neočekivanih promena, naravno – u poslednjem trenutku, što dovodi u pitanje i vašu voljnost da radite, ali i sam projekat ili dogovor. Izgurajte kako znate i umete prvi deo nedelje, trudite se da budete pribrani i smireni. Ostatak ovog perioda već donosi bolje uslove za rad i kvalitetniju komunikaciju i dogovore sa onima sa kojima sarađujete. Ako ste pokrenuli neke priče vezane za inostranstvo, sada se aktivirajte više, jer brzo možete doći do kvalitetnih rezultata.

Novac
Novca nema i to je to. Mislim, ima ga – ali nije dovoljan za vaše potrebe, troškove, dugove. Pokušajte da ono što imate raspodelite na najbolji mogući način.

Ljubav
Prvih par dana ove sedmice može biti posebno naporno za Strelčeve koji su u dužim emotivnim vezama i bračnim zajednicama. Neki od vas čak mogu doći i u fazu da prekinu odnos u kojem su. Potrudite se da ne provocirate voljenu osobu, ali i da ne povlačite neke drastične poteze. Stvari će krenuti ka smirenju u drugom delu ove nedelje kada ćete vi i voljena osoba lakše uspevati da se nađete po svim pitanjima i kada će komunikacija biti neuporedivo bolja. Razmislite o svojim odlukama, jer je moguće da nećete moći da ih povučete.....Ukoliko ste usamljeni pripadnik znaka sada ćete mnogo lakše ostvarivati kontakte sa suprotnim polom. Jedna osoba već počinje da vam jasno daje do znanja da joj se istinski dopadate i na svaki mogući način se trudi da dopre do vas. Mogli biste da razmislite o tome da joj date šansu.

Zdravlje
Krenuli ste da pravite neke promene i u svojim životnim navikama, ali i u odnosu prema svom organizmu i zdravlju. Vrlo brzo će krenuti da se ispoljavaju pozitivni rezultati. Očekujte porast energije i poboljšanje zdravstvenog stanja već u drugom delu nedelje.

Veće količine mesa, prezačinjena i premasna hrana nikako nisu za vas tokom ove nedelje. Potrebno vam je sveže povrće, sezonsko voće, med, a od mlečnih proizvoda – sir, jogurt, kefir.

Posao
Da bar na poslu imate mira, pa da možete da se odmorite kao čovek....Šalim se naravno, ali razumete poentu – ni poslovni segment u ovom periodu nije stabilan i sigurno je da će vam biti potrebno mnogo živaca da prvih par dana ove nedelje izgurate kako treba. Mnoštvo obaveza će vas „napasti“ sa svih strana i trebaće vam prilično truda da sve ovo „ispeglate“ i odradite kako treba. Naravno, moguće su i greške, pa se potrudite da budete pažljivi i da se organizujete....ako je to ikako sada moguće. Drugi deo nedelje doneće smirenje i rasterećenost i konačno ćete moći malo da odahnete.

Novac
Biće u narednom periodu više prilika da se zaradi, i to je jedino što je bitno. Da li ćete prilivima biti zadovoljni, to je već drugo pitanje. I da li ćete uspeti da pokrijete troškove i dugove....e pa to je sada jako malo verovatno....

Ljubav
Šta to beše mir u vašim emotivnim vezama i brakovima? čini mi se da ste i vi sami zaboravili kako to izgleda kad sa voljenom osobom funkcionišete bez napetosti i bez dramatičnosti u svakom trenutku. Na žalost, ako očekujete neka bolja predviđanja za ovu nedelju – ništa od toga. Nestabilno stanje se nastavlja i dalje, s tim što vam prvih par dana ovog perioda može biti zaista naporno. Vi i partner ćete uspeti makar jednom, onako ljudski da se „dokačite“ i isvađate za sve pare. Uopšte nije važno da li su u pitanju neke bitne stvari ili samo sitnice – poenta je da ni jedno ni drugo nećete umeti da prećutite i spustite loptu. Ukoliko ste usamljeni, Venera koja vlada vašim poljem ljubavi, ulazi u znak Blizanaca i vaše polje posla, ali i funkcionisanja na dnevnoj bazi. Sada zanimljive osobe možete sresti na radnom mestu ili u nekoj svojoj najbližoj okolini. No, sve za sada može ostati samo na nivou zanimljive komunikacije.

Zdravlje
Mogu vas mučiti stomačni problemi, i to najviše zbog nervoze koja je jako prisutna. Mogli biste da obratite pažnju i na grlo, jer ste tu prilično sada osetljivi.

Vodolije će tokom ove nedelje napraviti neke drastične promene po pitanju navika u ishrani. Očigledno je da se polako okrećete ka zdravijem načinu života. Ma bravo!

Posao
Merkur u polju poslovne svakodnevice u kvadratnom je aspektu sa Uranom, a Mars u istom polju u aspektu opozicije sa Plutonom....šta reći na ovo? Ako očekujete da vam početak nedelje bude iole miran, odmah ta svoja očekivanja bacite u vodu. Uhvatiće vas situacije „u mašinu“ onog momenta kada otpočnete sa radom. Svačega tu može biti – i vaše ishitrenosti, nervoze, i loše komunikacije sa saradnicima, i problema sa tehničkim uređajima, i pucanja dogovora....ma svega. Duboko udahnite i čekajte drugi deo nedelje – tada ćete već mirnije i opuštenije funkcionisati....kad raščistite gužvu....

Novac
Vi radite, novac dolazi. Još kad bi dolazio u onoj meri koliko truda ulažete, to bi bilo divno. No, ne brinite se – uspećete vi ovo da naplatite, i to vrlo brzo. Do tada – snalazite se sa onim što imate.

Ljubav
Izbegavajte bilo kakva dešavanja i flertovanja „sa strane“ tokom ove nedelje, jer postoje izuzetno jake predispozicije da vas voljena osoba ili bračni partner neprijatno iznenadi i „uhvati na delu“ ili vidi neke porukice, pozive, chatovanja. Ako želite mirnu glavu, ovakve stvari zaobilazite u širokom luku. A i šta će vam, iskreno? Situacija sa voljenom osobom je sada pa, relativno – mirna i dobra, sa tendencijom da se poboljšava. Bolje planirajte neke zajedničke aktivnosti ili odlazak na godišnji odmor. Ukoliko ste usamljeni pripadnik znaka – možete imati neke avanturice i dešavanja preko poslovnog segmenta, društvenih mreža, okoline. Koliko je to iole dobro za vas, to je već veliko pitanje. Sačekajte malo, u drugom delu nedelje Venera ulazi u vaše polje ljubavi i pratiće vas tokom celog jula meseca. Imaćete vi pravih emotivnih šansi na pretek, ne brinite....

Zdravlje
Vreme je da Vodolije ozbiljnije pristupe rešavanju svojih zdravstvenih problema. Promene u životnim navikama su evidentne i više nego dobrodošle. Odradite kontrolu kod lekara, ukoliko je to potrebno, a kod nekih od vas – zaista jeste.

Nisu za vas u ovoj nedelji ni grickalice, ni teška i prezačinjena hrana, ni veće količine slatkiša. Potrebno vam je povrće i voće, eventualno neko „lakše“ meso.

Posao
Malo povucite ručnu kočnicu u komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima u prvim danima ove nedelje. Niti ste vi u bajnom raspoloženju, niti oni – pa je potrebno da se „utišate“ da ne bi došlo do nekih nepredviđenih dešavanja i tenzije. Neke promene se dešavaju koje vam ne prijaju, i sa kojima ćete imati problem da se uskladite, ali niko vas ne pita – moraćete da radite onako kako vam se kaže, pa se sa tim pomirite. U drugom delu nedelje Merkur ulazi u vaše polje poslovne svakodnevice – očekujte da je pred vama period kada ćete imati bolju komunikaciju i sa kolegama, ali i sa osobama sa kojima sarađujete. Šta više, neke nove poslovne šanse počinju da se otvaraju pred vama.

Novac
Neke troškove, moguće vezane za porodicu i dom, teško da ćete uspeti sada da kontrolišete. Što se priliva tiče, i oni su nešto neredovniji nego inače.

Ljubav
Problemi od ranije koje niste rešili sa emotivnim ili bračnim partnerom, ponovo će postati aktuelni početkom sedmice. Voljena osoba je posebno nervozna, a ni vi niste baš u savršenom raspoloženju i balansu, pa lako može doći do rasprava i svađa, na svu sreću – kratkotrajnih. Iskulirajte par dana i videćete da će stvari početi polako da ležu na svoje mesto. Venera ulazi u vaše polje doma u drugom delu nedelje i doneće lakšu i opušteniju komunikaciju sa osobom koju volite. Ukoliko ste usamljeni, više osoba u ovom periodu se vrzma oko vas i pokušava da vas osvoji. Neke od njih idu preko poslovnog segmenta, druge preko prijatelja, izlazaka, društvenih mreža. Iako je veliko pitanje da li je bilo koja od ovih osoba zaista prava za vas, ništa vam ne bi falilo da se malo opustite i provedete. Pokušajte, ništa vas ne košta. Sigurno je da će makar jedna od njih imati „ključ“ za vaše srce.

Zdravlje
Obratite pažnju na ishranu. Dalje, moguća je sunčanica ili alergijske reakcije. Neki od vas mogu se i prehladiti ili dobiti manju virusnu infekciju.

Autor horoskopa: Astro centar ''Moj astrolog'' - www.mojastrolog.rs
Astrolog: Olga (0906-200-600)

 

 

  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava